1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Rupicz
    Nem csak ez a problem!Sajna a feltöltés újra visszaesett 384-re,de még azt sem igazán tartja.Abban reménykedem, h később ki fog ez alakulni normálisan.A letöltéssel eddig se volt különösebb bajom, hiszen a szerverek jórészén egyébként sem lehet a magas sávszélt kihasználni.Inkább a feltöltés sebességét keveslem nagyon.De hát ez van, örüljünk ennek is.Különben az emelést állítólag abc sorrendben végzik,tehát ha valaki Afalván lakik, annál előbb lesz, mint aki Zfalván.
  • Guer
    pont ez a problémám nekemis
    külföldre hihetetlen szar....

ja itt is megvolt emelés de 8 helyett inkább 5 mbitn körül mértem
  • Rupicz
    Hááááát megtörtént a "csoda"! Igaz, a beígért 10Mb helyett nálam nem jön csak olyan max 8-8,5-el, az 512k up (ami még mindig nagyon karcsú) is csak 480-490, de határozottan emeltek! De hátha márciusban stabil lesz minden.
    Jah, és igen, külföldi szervereken sajna katasztrófális eredményeket mértem, de hát ez eddig is így volt. A legfurcsább, h az up ezen szerverek
    némelyikén nagyobb volt mint a down ,ami ugye elvileg lehetetlen...
  • Guer
    nyilván ez régió függő de nálam css-be 100 körüli a pingem a jó magyar serverekre...szal...

amugymeg érdemes lecsekkolni ezt az oldalt http://speedtest.net/

nézd meg hogy külföldi servereket milyen sebességgel ér el...
    meg ugye a bp-it
  • desigo
    Nekem Multim van de még egyenlőre csak 1.5 Mega
  • mucsácsó
    heh..mondjuk ez érdekes...nekem pinggel soha nem volt baj úgy, minden játékban 20-30...több soha sem...ami szerintem tökéletes!
    de aztán...mostanában rengeteget nyomom a CS:Source-öt, és a pingjeim 70-90 közé estek...mondjuk ezt a héten tapasztaltam...de már talán jó :) (koppkopp)
  • Guer
    kiváncsi vagyok hogy fogja befolyásolni ez az amúgyis szar pingeket....
  • gabi89
    Kecskeméten még semmi csak annyit érezni,hogy a 2Mb-os netemből 1-1,5Mb lett :(
    De majd ha klappól minden akkor biztos eléri a 7-7,5megát....
  • EmThor
    év első fele, március környékén már várható valami... akinek emeltek, 8 helyett jön 7, 7.5 ami szerintem nem rossz :)
  • mucsácsó
    óó, franc egye meg :( eddig semmi....
    nagyon remélem, hogy nekem is emelik..
    azért mondom ezt, mert nekem december elején, vagy november végén lett új szerződés kötve, és hát ugye ezáltal növelték az akkor 512kbit-es netemet 1Mbit-re...nagyon nagyon remélem hogy nem hagynak ez miatt figyelmen kívül, és hogy ebből 4Mbit lesz akkor :) végre lesz már nekem is gyorsnak mondható netem, alig várom! ;)
  • mucsácsó
    jeeeeee!!! :D DE ÖRÜLÖK!!! ;) azt hittem már soha nem emelnek...
    dejó hogy szóltatok!! Pont tegnap néztem meg a honlapjukat, háááátha lesz emelés, vagy vmi, de szerintem ezt nem olyan rég tehették ki....mivel tegnap még nem volt ott ez a hír :)
    Nekem nemtudom még, hogy emelték-e...minnyár megnézem, bár kétlem :( Remélem itt is hamarosan fognak...

Bajai vagyok mellesleg, 1024/256 a netem (eredetileg).
  • vki
    Nekem már 512-es a mini. Fehérgyarmat, hajduszoboszlói körzet.
  • EmThor
    sávszélt emel a fibernet

pesten márc 31.ig meglesz állítólag. érdemes OLVASNI: "maximálisan ELÉRHETŐ SÁVSZÉLEK":

Csomag
    Eredeti sebesség
    Emelt sebesség

Mini
    256 kbps/64
    512 kbps/96

Midi
    512 kbps/128
    1 024 kbps/256

Multi
    1 024 kbps/128
    4 096 kbps/256

Maxi
    2 048 kbps/256
    8 192 kbps/384

Mega
    3 072 kbps/384
    10 240 kbps/512
  • Guer
    hát ezaz hogy a régi ügyfeleket leszarják az újaknak van lehetőség nagyobb csomagokra (bár az sem olyan húdenagy a többi szolg-hoz képest azt tekintve hogy milyen mértékű volt az emelés)
  • mucsácsó
    elvileg nincsen...
    én már 2, sőt lassan 3 éve fibernél vagyok, de nem igazán tapasztaltam.. :)
    viszont voltak gondok régebben...szarakodott a net néha, bár akkor az egész városban mindenkinél szar volt..
    most csak az a bajom velük, hogy azért illene nekik emelniük a többi szolgáltató mintájára... :D
  • desigo
    ledobott egy pillanatra:(
    Invitelnél volt 24 óránként bontás
    itt is van?
  • Easy Csabesz
    Hali két hónapja van nekem fibernetem. Nekem jó csak ez a hosember.hu nekm nagyon nehezen jön be vagy egyátalán nem. Minden más oké.
  • Guer
    oké :)
  • DannyL
    olvasd halkan :)
  • Guer
    aki csak netre haszanálja annak többnyire nincs gondja vele
    persze a leállások így is befigyelnek...
  • desigo
    Én is rendeltem digiTVt

mire kijönnek bekötni az 6-7 hét

loál:(
  • AnonyX
    DigiTV tényleg klassz. Nagyszüleimnél lett bekötve, csupán két évig kell a havidíjat fizetni, semmi mást nem kell. Ami meg 1400Ft-nek felel meg. Ja és nem Magyarországon hanem Vajdaságban. DigiTV elérhető, nem drága, és elég szép a kép azért. Nagyszüleimék falujában ugyanis nincs KábelTV szolgáltatás így ez egy nagyon jó alternatíva. Internettel sajna nincsenek ilyen jó lehetőségeink mint amiket említetetk. Ja és ezzel a Fibernettel kapcsolatban, nagybátyáméknak Fibernetes netjük van, meg egyben kábel tv, de még nem mondták h. nagyon rossz lenne nekik. Az ő falujukban nem túl rég kezdték kiépíteni a hálózatot, és szépen megy. Igaz csak 256/64 csomagra fizettek elő, de új netezőnek pont elég.Stabilan tölt 32KB/s el.
  • Guer
    először is ne kiabálj másodszor itt a netről van szó elsősorban

amugymeg mondjál már nekem egy értelmes magyar csatornát....
  • eviy
    NAGYON MÉRGES VAGYOK!!!!!!!!!!!A JO CSATORNÁKAT ELVESZIK ÉS BETESZNEK MINDENFÉLE HÜLYE ADOT! KI KIVÁNCSI A KINAI VAGY A GÖRÖG ADORA? ÉN NEM .ENNYI PÉNZÉR MAGYAR JÓ ADÓKAT SZERETNÉK.
  • Guer
    hát ja...
  • clooney87
    Üdvözlet mindekinek!

Én már lassan 4 éve vagyok Fibernet Internet, ill. KábelTv előfizető! Kezdetben az internet kifogástalan volt.. indult 512Kbit/sec-ről havi 6000ért (kb ennyire emlékszem), ezek után rendesen jött az 1Mbit, majd a 2Mbit ... na most itt lejárt a 2éves hűségnyilatkozat, ez idő alatt olyan mocskosul felemelkedtek a tarifák, hogy az elszomorító volt.. ezért váltottam vissza az 1Mbit/256-os csomagra! Ezzel csupán az a baj, hogy van úgy, hogy órákra megszakad, vagy hol megy, hol nem, vagy csak lassú... ezért ha letelik ez a második szerzősésem kilépek az egész rendszerből ...

Más tészta a KábelTv... na most igen ez is csak hirtelen mindenféle figyelmeztetés nélkül, csak emelkedik, emelkedik, minőség nem változik, alig van új csatorna, ráadásul a csaladi csomag áráért, már majdnem egy UPC-t is lehet kapni... (minőségben ég és föld). Ezért is döntöttem úgy, hogy idéntől egy új, egyenlőre igen szimpatikus társasággal kötök szerződést, még pedig a DigiTv-vel! 2700Ft-ért mindenfajta szerződés nélkül, mindenféle parabola, meg beszerelési díj nélkül, kapok jelenleg vagy 50 magyar csatornát, és megannyi külföldit!
    Szóval mind Internetben, mind Tv-ben vannak százszorta jobbbak, mint a Fibernet!
  • DannyL
    Váltás is lesz hamarosan! :)
  • Torry
    Én kecskeméti vagyok, de már nekem is nagyon elegem van belőlük.
    Váltok is dsl-re.
    Most hogy lesz ez az emelés, attól tartok a fiber is majd próbálkozik és tuti hogy leölik a rendszerüket.
  • desigo
    Jah annak akinek be lehet kötni....
  • TothLaci
    Szerintem jobb Gödöllőn is az Invitel ADSL...
  • DannyL
    Nekem se működött tegnap nagyon sok oldal, köztük ez se.
  • desigo
    Nálam ment minden...
  • mukika
    ugyanez volt nálam is... de még reggel sem volt jó.
  • EmThor
    már megszoktuk :/

azt mondták, hogy az interware szolgáltatónál volt a hiba... érdekes melóhelyről meg bejöttek a kifogásolt oldalak...
  • Guer
    jaja alig jött be vmi tegnap
    pár nappal ezelött meg nem volt net egy napig :/ (batta és környékén)
  • EmThor
    most csak azért tudok írni mert nem otthon vagyok, nem jön be az sg.hu, se a fórum, index, mobilarena, prohardver, meg a fél magyar net... érdekes hogy a hwsw bejön, fóruma már nem. origo bejön, pcguru, gamekapocs is, pcdome már nem...

Milyen böszmeséget csináltak már megint? mert nagyon elk@rták!!
  • watson
    Nalunk most epitette at az egesz rendszert a fibernet.[Borsodnadasd]Kivancsi leszek a net minosegere.
  • DannyL
    Mióta megírtam nekik e-mailben hogy írtam a problémámról a fogyasztóvédelemnek és a hírközlési felügyeletnek, azóta valahogy nem ingadozik a netem. Ki érti ezt!? :)
  • desigo
    Nah holnap kiderül,hogy kapok-e gyorsabb netet mint 1 mega.
    Hívtak,hogy jönnek bekötni.(23-ik napra) ezt is megértem.

jippi:)

Az meg vicc,hogy műszaki állapot miatt nem növelnek.
    nem a 10x-esére növelik.
    Csak a korlátozást kellene kicsit feljebb tolni...
  • Guer
    erre már nem mondok inkább semmit....
    kapacitás hiány az... pfff :D