1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
Mersh #78 aha, nekünk is :D -
#77 jajó... régiónként volt az emelés, mondom hivatalosan, itt okt. 15ig kell befejezni, hétvégén lehet kiesett egy gép, most csorog szépen, estére kiderül a rohamra, hogy bírja-e?! :D -
#76 megmértem jopárszor és mindig 2 mbit fölött volt
az emelés ota ha normális helyröl töltök 240-250 között van mindig
css-ben ping 10-15 között tehát mindek kafa nálam
mondjuk gödöllőtől elég meszze vagyok -
#75 aha, mérd meg többször, most itt [gödöllői régió] megjavult, bár a hivatalos emelés okt.15ig, azaz 4 hét múlva lesz, kíváncsi vagyok estére megkergül e megint, lásd, 50-240k közötti ugrálás ... :/ de mondom, most per pillanat szépen stabilan tart -
ugytünik hogy nálam rendesen megy
én sem vettem észre problémát meg ez az izé is jo eredményt mutatott.... -
#73 nagyon ugrál, másnak is!! enternet.hu/helpdesk/traffipax.jsp -
#72 nekem az emelés ota teljesen jo stabil....
de ha tudsz vmi teszter progit akkor szivesen megnézem hogy aszerint is ilyen franko.... -
#71 fasza, netemelés szia, 2mbit helyett, 1mbit alig van meg, jobb esetben 1.5, össze vissza ugrál!! ennyit a fiberről... -
#70 ja fórumnak ninsc köze kiskapukhoz torrent trükkökhöz, de napi szinten fiber userek írnak ide! -
#69 igen. kiskapuk léteznek azért. no nem a feltöltési sebességet illetően.
fibernet fórum -
davos80 #68 Viszon a torrenthez, kell a jó feltöltés. -
#67 nálunk még nem emeltek, de havernak az 1mbites 160K-val tölt. -
#66 drága, fiber jobb! -
davos80 #65 http://www.pipenet.hu -
davos80 #64 Amúgy én a fibernettel meg vagyok elégedve.
Csak a fektöltés éeheten nagyobb. Bár máshol enniy sincs. Pl.:Invitel ADSL : 3008/384.
Van Gödöllőn egy szolgáltató, a Pipenet, ami elég jó feltöltést kínál.Pl.:1024/512 Kbit/s , 1536/1024 Kbit/s.
-
#63 igen, enternet.hu/helpdesk/traffipax.jsp VAGY externet is épp'hogy méri a 2mbitet, DE ennek ellenére kicsit lassabban jön, max feltöltés 32k maradt, de ha már 25el töltök, már majdnem meghalt a böngészés a háttérben -
davos80 #62 256-al kéne jönnie. -
davos80 #61 Így viszont karcsú...Ja, most olvastam a fibernet.hu-n, h emelték.Rohadjanak meg. -
#60 mert sebességduplázás volt. ennyi, nagyon ne örülj, mert 256hoz képes kicsit karcsú, itt is ennyivel jön -
davos80 #59 Na azért ez a sebesség nem rossz, ahhoz képest, hogy 128-al (1MBIT) kéne jönnie.Ez majdnem 2 MBIT. kép -
#58 Gyerekek!
Tegnap befingott a modemem (Mini), és most kaptam egy másikat. De mivel én egy kis városban lakok, és nincs raktáron egy 128-as, ezért megdobtak egy 1024-essel. De ez sajnos csak holnap reggelig lesz. Remélem nem találnak 128-ast, mert elbírnám viselni, ha mindíg ilyen gyors lenne. -
#57 végre itt is emelt a fibernet, este kiderül mennyire stabil -
#56 Nekem eddig egy levelemre sem válaszoltam. hívd fel őket, akkor tuti, hogy válaszolni fognak -
dashed_ #55 nekem sajnos itt XXII kerben eleg rossz a ping estenkent..
Ping statistics for 195.228.75.103:
Packets: Sent = 366, Received = 365, Lost = 1 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 10ms, Maximum = 284ms, Average = 80ms
online jatekra nemalegjobb.. kuldtem mar tobb emailt is de semmi reakcio -
#54 fehérgyarmati régióban aug. 30áig az emelés elhalasztódott október végére. gödöllői régióval ezt nem tehetik meg! tessék őket levelekkel bombázni, kilépéssel fenyegetőzni, akkor talán összekapják magukat. uff -
#53 Detto, csak BP.
De azért nem az alapdíjat számlázták ki, pedig volt idő, hogy kb. a legszarabb csomag sebességén nyomult a netem ... -
ZsBalintka #52 Nekem (Veszprém környéke) 2 éve van és azóta a háromszorosára emelték a sebességet . Muszály emelniük hogy versenyben maradjanak a DSL vonalakkal -
#51 igen én is gödöllői régió vagyok, gamék okék, DE sávszélemelés aug.30 határidő szept. 30 lett. anyád fibernet -
davos80 #50 Nekem sincs semmi bajom a nettel jázék közben, itt Gödöllőn, faszán ment a COD, DOOM3, Painkiller, stb..
Pedig akkor még 512/128-as vonal volt, azóta emelték csak 1024/256-ra. -
#49 a tököm ki van. nekünk még battak. na majd írok nekik -
#48 nekem már rég -
#47 csá!
Nektek már emelték a sebességet? Nálunk (Fehérgyarmat) elvileg aug. 30-ra volt kiírva, de még semmi sem volt. -
#46 szintén -
#45 nekem mostanában tökéletesen müxik.
egy szavam nem lehet rá.... -
#44 Tárnok -
dashed_ #43 igen itt is volt mar egyszer emeles 1 Mbit bol 1.5Mbit.. na kb azota szar nekem is a ping.. jolenne ha most ugyemelnek a savszelt hogy raknak ala eleg vasat is. -
sylas #42 nekem emelés után lett xar a ping
előtte 10körül mozgott most meg 80-200 nagyon változó -
dashed_ #41 Nalam is szarakodik a ping jatek kozben... van hogy 20-30 de van hogy 150 200 kozott hasiit... a letoltessel viszont semmi bajom 1.5 Mbit es csomagom van es jon is 190 Kbytekorul.. Elvileg aug 1 ota emelniuk kellet volna mar itt (XXII ker) de meg nem tortent meg. kivancsi vagyok utanna jobb lesz e a ping. -
sylas #40 nekem is 130-140 volt
Merre lax? -
#39 nekem sávszél emelés ota jo
most van átlag 230-250 között a letöltés de van ugy hogy eléri a 280-at
nekem régen volt 130 körül