1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Mersh
    aha, nekünk is :D
  • EmThor
    jajó... régiónként volt az emelés, mondom hivatalosan, itt okt. 15ig kell befejezni, hétvégén lehet kiesett egy gép, most csorog szépen, estére kiderül a rohamra, hogy bírja-e?! :D
  • Guer
    megmértem jopárszor és mindig 2 mbit fölött volt
    az emelés ota ha normális helyröl töltök 240-250 között van mindig
    css-ben ping 10-15 között tehát mindek kafa nálam
    mondjuk gödöllőtől elég meszze vagyok
  • EmThor
    aha, mérd meg többször, most itt [gödöllői régió] megjavult, bár a hivatalos emelés okt.15ig, azaz 4 hét múlva lesz, kíváncsi vagyok estére megkergül e megint, lásd, 50-240k közötti ugrálás ... :/ de mondom, most per pillanat szépen stabilan tart
  • Guer

ugytünik hogy nálam rendesen megy
    én sem vettem észre problémát meg ez az izé is jo eredményt mutatott....
  • EmThor
    nagyon ugrál, másnak is!! enternet.hu/helpdesk/traffipax.jsp
  • Guer
    nekem az emelés ota teljesen jo stabil....
    de ha tudsz vmi teszter progit akkor szivesen megnézem hogy aszerint is ilyen franko....
  • EmThor
    fasza, netemelés szia, 2mbit helyett, 1mbit alig van meg, jobb esetben 1.5, össze vissza ugrál!! ennyit a fiberről...
  • EmThor
    ja fórumnak ninsc köze kiskapukhoz torrent trükkökhöz, de napi szinten fiber userek írnak ide!
  • EmThor
    igen. kiskapuk léteznek azért. no nem a feltöltési sebességet illetően.
    fibernet fórum
  • davos80
    Viszon a torrenthez, kell a jó feltöltés.
  • vki
    nálunk még nem emeltek, de havernak az 1mbites 160K-val tölt.
  • EmThor
    drága, fiber jobb!
  • davos80
    http://www.pipenet.hu
  • davos80
    Amúgy én a fibernettel meg vagyok elégedve.
    Csak a fektöltés éeheten nagyobb. Bár máshol enniy sincs. Pl.:Invitel ADSL : 3008/384.
    Van Gödöllőn egy szolgáltató, a Pipenet, ami elég jó feltöltést kínál.Pl.:1024/512 Kbit/s , 1536/1024 Kbit/s.
  • EmThor
    igen, enternet.hu/helpdesk/traffipax.jsp VAGY externet is épp'hogy méri a 2mbitet, DE ennek ellenére kicsit lassabban jön, max feltöltés 32k maradt, de ha már 25el töltök, már majdnem meghalt a böngészés a háttérben
  • davos80
    256-al kéne jönnie.
  • davos80
    Így viszont karcsú...Ja, most olvastam a fibernet.hu-n, h emelték.Rohadjanak meg.
  • EmThor
    mert sebességduplázás volt. ennyi, nagyon ne örülj, mert 256hoz képes kicsit karcsú, itt is ennyivel jön
  • davos80
    Na azért ez a sebesség nem rossz, ahhoz képest, hogy 128-al (1MBIT) kéne jönnie.Ez majdnem 2 MBIT. kép
  • vki
    Gyerekek!

Tegnap befingott a modemem (Mini), és most kaptam egy másikat. De mivel én egy kis városban lakok, és nincs raktáron egy 128-as, ezért megdobtak egy 1024-essel. De ez sajnos csak holnap reggelig lesz. Remélem nem találnak 128-ast, mert elbírnám viselni, ha mindíg ilyen gyors lenne.
  • EmThor
    végre itt is emelt a fibernet, este kiderül mennyire stabil
  • vki
    Nekem eddig egy levelemre sem válaszoltam. hívd fel őket, akkor tuti, hogy válaszolni fognak
  • dashed_
    nekem sajnos itt XXII kerben eleg rossz a ping estenkent..

Ping statistics for 195.228.75.103:
    Packets: Sent = 366, Received = 365, Lost = 1 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 10ms, Maximum = 284ms, Average = 80ms

online jatekra nemalegjobb.. kuldtem mar tobb emailt is de semmi reakcio
  • EmThor
    fehérgyarmati régióban aug. 30áig az emelés elhalasztódott október végére. gödöllői régióval ezt nem tehetik meg! tessék őket levelekkel bombázni, kilépéssel fenyegetőzni, akkor talán összekapják magukat. uff
  • AnuluWork #53
    Detto, csak BP.

De azért nem az alapdíjat számlázták ki, pedig volt idő, hogy kb. a legszarabb csomag sebességén nyomult a netem ...
  • ZsBalintka
    Nekem (Veszprém környéke) 2 éve van és azóta a háromszorosára emelték a sebességet . Muszály emelniük hogy versenyben maradjanak a DSL vonalakkal
  • EmThor
    igen én is gödöllői régió vagyok, gamék okék, DE sávszélemelés aug.30 határidő szept. 30 lett. anyád fibernet
  • davos80
    Nekem sincs semmi bajom a nettel jázék közben, itt Gödöllőn, faszán ment a COD, DOOM3, Painkiller, stb..
    Pedig akkor még 512/128-as vonal volt, azóta emelték csak 1024/256-ra.
  • vki
    a tököm ki van. nekünk még battak. na majd írok nekik
  • Guer
    nekem már rég
  • vki
    csá!

Nektek már emelték a sebességet? Nálunk (Fehérgyarmat) elvileg aug. 30-ra volt kiírva, de még semmi sem volt.
  • IlluminatoR
    szintén
  • Guer
    nekem mostanában tökéletesen müxik.
    egy szavam nem lehet rá....
  • Guer
    Tárnok
  • dashed_
    igen itt is volt mar egyszer emeles 1 Mbit bol 1.5Mbit.. na kb azota szar nekem is a ping.. jolenne ha most ugyemelnek a savszelt hogy raknak ala eleg vasat is.
  • sylas
    nekem emelés után lett xar a ping
    előtte 10körül mozgott most meg 80-200 nagyon változó
  • dashed_
    Nalam is szarakodik a ping jatek kozben... van hogy 20-30 de van hogy 150 200 kozott hasiit... a letoltessel viszont semmi bajom 1.5 Mbit es csomagom van es jon is 190 Kbytekorul.. Elvileg aug 1 ota emelniuk kellet volna mar itt (XXII ker) de meg nem tortent meg. kivancsi vagyok utanna jobb lesz e a ping.
  • sylas
    nekem is 130-140 volt
    Merre lax?
  • Guer
    nekem sávszél emelés ota jo
    most van átlag 230-250 között a letöltés de van ugy hogy eléri a 280-at
    nekem régen volt 130 körül