1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
#198 Nos, h ne haljak meg hülyén, éa a társaság se meradjon bizonytalanságban,újból felvettem velük a kapcsolatot,és nagyjából ezt a választ kaptam:Kapacitás-hiány,és a meglévő hálózat eltérő műszaki állapota miatt a megnövelt sebességre való átállás bizonytalan ideig elhúzódhat.Megértését és türelmét köszönjük.Nagyjából ennyit mondtak.Mondjuk ez azért felveti bennem a kérdést,h akkor hogyan lehetséges az,hogy az új előfizetőkre van kapacitás,és megfelelő műszaki állapotú hálózat,a régiekre(akiknek a pénzén kiépült ez az egész)meg nincs?Hmmm.Nem furcsa? -
#197 ja én is olvastam vmi ilyesmit, akkor a régi ügyfelek le sincsenek szarva? lol
lehet inkább azoknak kéne emelni a sávszélt nehogy lemondják az amugyis szar netet... -
#196 Igen én új szerződő vok és 1megás áron kapom a 1,5 megát:)
ha be bírják kötni valaha... -
#195 *szemetek
(akkor már ő se maradjon ki XD) -
#194 *keveslem -
#193 lol, valahogy éreztem, hogy valami ilyen lesz. szemtek. :GRRR
én is a feltöltést kevelem. -
#192 Na,miért?Te még nem tudod?
Akkor elmondom neked.Az emelés elsősorban az új belépőkre vonatkozik.A régebbi ügyfelek csak az idei év első negyedében számíthatnak emelésre.De igazából nem volt nagyon határozott az ürge,sztem ő sem volt biztos ebben.Na mindegy,majd meglátjuk.
A letöltési sebesség nekem már most is elég lenne,inkább a feltöltést keveslem.Na majd meglátjuk... -
#191 na miért mit mondtak?
nemlessz emelés? -
#190 Ezt nem értem.Hogy a csudába lehet h egyes területeken meg tudják oldani h jól menjenek a dolgok,máshol meg nem.Nálam még (szerencsére)egyszer sem fordultak elő ilyen dolgok,amiket leírtatok.Nem mondom,volt már leállás 1-2 órára utoljára vagy 2 hónapja,de azóta semmi.Frankón megy minden,és ilyen több napos leállás sohasem volt.A sebességem is megfelelő,mert ftp-ről ált. Frankón jön 360-380k közt általában.Igaz, az ügyfélszolgálattal cak egyszer volt dolgom,de arról is pozitív tapasztalatom van.A sávszélemeléssel kapcsolatban kérdeztem őket,és azonnal,udvarias stílusban válaszoltak.Mondjuk amit válaszoltak az már nem annyira tetszett,az igaz. -
#189 :S
elég sok rosszat hallottam a fibernetes ügyfélszolgálatról [link] :S
én is 9-e után kell váltsak és egyik lehetséges jelölt a fibernet volt...a másik az invitel dehát ott meg nem lehet telefonszámla nélkül :S -
#188 Üdv
Én épp 3 hete,hogy megrendeltem Gödöllőre a fibernetes netem.
Fel nem hívtak azóta,hogy jönnének vagy valami.
Telefont nem veszik fel...
Lehet visszasírom még a jó kis Inviteles netem:( -
#187 DE van, mert nem annyi mint aminek kéne. Letöltésnél még fele annyi sincs. És ugye nem a kisebb csomagot fozetem, úgyhogy meg*ják magukat! -
#186 azzal nem szokott általában gond lenni ha éppen van net.... :/ -
#185 le sem szarnak kb -
#184 De! Le/Fel sebességet jelent. illetve annyinak kéne lennie. :\ -
#183 Az 1024/256 nem azt jelenti véletlenül, hogy 1024 kilobit le- (128 kilobájt), és 256 kilobit (32 kilobájt) feltöltés? -
#182 egyre több ellenérvet hallok ezzel a fibernettel kapcsoltban, miközbe a csomagjaik elég jónak tünnek :/ (1024/256 5200-ért..hol adnak manapság 1MBites mellé 256-os letöltést..)
Mondjuk a topik címe se utal sok jóra :D -
#181 Ja és van slussz poén is. Hívom a helpdesk-et, mondom bejelentem. Gép ajánlja az 1-es menüt mint internet hibabejelentést. Megnyomom, erre szétkapcsolja a vonalat. többször is megcsinálta, úgyhogy így van beállítva. A 2-esnél mondtam el a bánatom a kábel tv hibabejelentésnél. Nem voltam kedves. Rohadt banda! -
#180 komolyan megérdemelnék....
ennyi pénzért legalább folyamatosan működne hogy milyen minőségben azt haggyjuk.... -
#179 Nekem is szar Gödöllőn a fibernetem. Kb. 3 napja még böngészésre is alkalmatlan ez a szar, pedig 1mbit-es lenne elvileg. E-mail egyáltalán nem működik, böngészés fosszar, a letöltő meg 10 kbyte/sec-el cammog. Én már írtam a fogyasztóvédelemnek és a hírközlési hatóságnak is levelet, hogy üljenek a szájukra a tetves szemeteknek. -
#178 Üdv, úgy általánosságban milyen a fibernet (gödölőn és környékén), jók a pingek? Vagy inkább érdemesebb a drágább ADSL-t választani...?
(TVnetv. ADSL: 1024/128: 6500
Fibernet: 1024/256 : 5200
Pipenet mikrohullámú 384/192: 7000) -
#177 fibernet.hu-n nyomjatok egy hibabejelentést. nekem is szar volt hétvégente, érdekes rájuk szóltam, és azóta tökéletesen megy majdnem mindig.... telefon számot, stb, rendesen adj meg. -
#176 ma kurva szar a net...
most jött meg vagy 5x-re...annyiszor elment :S -
#175 basszus mostanában kb minden 2.ik nap nincs net.... -
#174 Tud valaki valami infot mondani a Polgár környéki Fibernet internetes szolgáltatásáról mert itt Polgáron Adsl-t nem lehet köttetni és ez az egyetlen ideális megoldaás de ahogy a HSZ-ekből olvastam hát....
A kábeltv itt tökéletes szerintem. -
#173 van egy olyan koax elosztó aminek az eggyik végéből a net (data) jön a másikból meg a kábeltv (tv)
lehet ha ráraksz egy ilyen elosztót és úgy dugod be a modembe akkor jo lessz de ez csak ötlet....
amugy meg mostanában megint napokig nem volt net nálam.... -
pjke #172 Szasztok
Engem nem a Fibernet szivat egyenlőre hanem én őtet. Vettünk egy lakást, oszt azt mondta az eladó piszt nem kell szóni senkinek de ingyé jön a kábel tv. ÉÉÉÉs TÉNYLEG panel lakás, a bejárati ajtónk felett a kábel elvágva, de ha bedugom a koaxot a falba beépített tv vételi lehetőségbe akkooor jön vagy 50 csatorna, most kb 1.5 éve. Semmi buherálás ez az eredeti beépített koax elosztő vagy mi. Ja ÉÉÉS nem mellesleg olyan szarul van kódólva a HBO, hogy kicsit állítok a tv-m színén meg kontraxtján kis finomhangolás oszt szinesbe bejön hanngal együtt a hábéjóóóó, a minősége alig tér el a többitől, és semi dekóder egység.
Na DEEE ezt figyeljétek!! Eladjuk a lakást, ésoszt veszünk egyet, akitől meg vennénk azt mondja előre kifizetet 2 hó FIbernetet és csak úgy ingyé ide adja nekünk, modemet meg mindent (dcp 2100 webstar)mer drágább felmondani. NAA ehez nem értek anyira. Szerintetek rátudom kötni fent említett kábel hálózatra? Ha igen, hogyan? Tegnap próbáltam, de nem jött össze, lehet azé mert nálunk "nincsen is Kábeltv meg ilyenek" vagy nem is lehet költöztetni csak úgy az előfizetést ugyan abba a városba más útcába?
Kösz ha segítetek
csá -
dashed_ #171 ok akkor sry:)
azert nem annyi mert ha megfigyeled mikozben toltesz le ,felfele is kuldesz adatot ,ami elvesz a savszelbol.. dumeter pl mutatja a fel le toltes sebesseget.. -
#170 ennyire nem vagyok láma, hogy ezt ne tudnám :D
csak...csak érted, 128-cal kéne, de mégse annyi :P
és néha azért számít az a +10kb/s is akár... =/ -
dashed_ #169 az teljessen rendben van:>
1 byte = 8 bit
szal 1024 osztva 8-al = 128 -
#168 hm, nekem most lett ez a 1024/256-os csomag, de le csak max 117-120 kb/s-kel töltök =/
ez normális lenne így?? =/ -
#167 nekem most megint lassú, és a pingem is szar szinte egész nap... :(
múlt héten rájuk szóltam, azóta jó volt, de most megint szenvedés. vááá remélem tényleg dupláznak, és jobban kiépítik ezt a szart, mert már kezdem bánni, hogy újabb 2 évre előfizettünk... igaz már csak egy kicsivel több mint 1 év van belőle hátra. :C -
#166 Gondolom ezt a hozzászólást igazából nem ide szántad,de válaszolok, mert nemrég adtam el egy ehhez nagyon hasonló konfigot, meg mert rendes vagyok. Nos én 55-öt kaptam érte. -
pbla #165 Megtudná valaki mondani, hogy kb mennyit ér az alábbi gép:
CPU típusa Intel Pentium 4E, 2800 MHz (21 x 133)
Alaplap neve Asus P4R800V-Deluxe
Alaplapi lapkakészlet ATI Radeon 9100 IGP
Rendszer memória 1024 MB
Videokártya RADEON X800 Series (256 MB)
Lemezes meghajtó QUANTUM FIREBALLP AS20.5 (20 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) Lemezes meghajtó Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Optikai meghajtó ASUS DRW-1608P2
Optikai meghajtó AV5049A YVI890T SCSI CdRom Device Optikai meghajtó HP DVD Writer 520n
BIOS tulajdonságai:
Gyártó Phoenix Technologies, LTD
Verzió ASUS P4R800-V DELUXE ACPI BIOS Rev. 1008
Aero Cool JR SV ház
Codegen 400W-os táp
-
#164 Szerencsére jó a fibernet mióta terayon modemem van:)
Router megosztás is könnyen ment.
Szoktak állitgatni a sávszélességen,nekem is nagy volt a pingem 2 hete szinte egész héten...majd megjavul:) -
#163 Pillanatnyilag egy szavam se lehet,minden megy rendesen, és az utóbbi pár napon nem volt leállás sem.Azt én is hallottam h talán emelnek,de ezt már nyár eleje óta süketelik,úgyhogy sztem ez csak kamu.Vagy áremelésre gondoltál? -
#162 Nálunk most valamiért a ping az egekben, az SG szerverről állandóan kidob, pedig mindent leállítok mellette (persze azt, amit látok). Meg nem erősített forrásból emelés lesz, na majd meglátjuk. Remélem dupláznak. Amúgy nekem csak a mini van (256/64), és minden maxon megy. -
#161 Azt látom,írtak jót is,(a többség)rosszat is a fiberről.Bár mostanában elég kihalt ez a topik,ami jelentheti azt is, h javult a szolgáltatásuk minősége.Nekem a negyedik szolgáltatónál van netem.Ebben szerepe van költözködésnek is.Nos,előző lakhelyemen 1M-ás adsl-es netem volt, ami horror drága volt,és a feltöltés katasztrófálisan lassú.Igaz,a letöltéssel nem volt semmi gond,jött olyan 130k-val,a pinggel se volt baj, és nem nagyon volt leállás sem.De az a 128k-s feltöltés -ami ugye testvérek között is min.16k-nak kellett volna lennie -alig érte el a 12k-t.Ekkor váltottam a tvnetwork-re.Az árak kedvezőek voltak 1M le, és 512 up-ért(ha jól emléxem)kértek akkoriban 5 rugó körül.Nah,erre ráharaptunk!Hiba volt!A net szakadozott állandóan,amit mindig a fejlesztésekre fogtak.Aztán a ping is folyton az egekben volt,ha játszani akart az ember,akkor nemrinkán 999-et jelzett a server.Ezután jött a költözés.Akkor mikrohullámú netet kötöttünk először,aminél a szolgáltató max.384k le,és 198k feltöltési sebességet biztosított 11600ft-ért!Igaz, a pinggel itt nem nagyon volt baj,és a sebességet is korrekt módon tartotta,már amikor volt net.Nem volt ritka,h naponta többször is,több órán keresztül állt a netem,miközben nagy pénzeket csengettem érte minden hónapban.Alig vártam h leteljen a szerződés,és akkor váltottam a fibernetre.Most itt 3M-ra fizettem elő,és kezdetben nem is volt semmi gond, jött rendesen,de az utóbbi időben 256k a max amivel letöltök,ami ugye nem 3,hanem csak 2M.De olvastam itt,h volt akinek ugyanilyen előfizetés mellett csak max.30k-val jött.Úgyhogy akkor emiatt inkább nem sírok.Az is előfordult,h leállt egyszer kétszer,de csak nagyon rövid időre.Nah majd meglátjuk.Én azért bízom benne,h nem lesz rossz.Összegezve végül is a legkorrektebb szolgáltató eddig az adsl invitel volt(ha az árat nem nézzük),és aztán ez.A másik kettő nagyon felejtős,főleg a tvnetwork. -
Hun Vándor #160 sziasztok
nagy bajom van.
Arris touchstone CM450 kabel modemet hasznalok.
Valaki mondja mar meg hogy tudok rajta ezt azt alitgatni, marmint hogy tudok ra fellepni ipen keresztul. -
#159 vasárnap esténként elmegy ez a szar, most a sok sulis szabadnapon van, a rendszer meg alig él... kész, nem lehet netezni. lassú. hétfő délbe. mi jöhet még?