Nektek is x@r a Fibernet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mondjuk tényleg elég undortito hogy basznak fölvenni a telefont ha meg esetleg vmi csoda folytán mégis felvenné vki kb annyit ér mintha fel sem vette volna...
telefont nehogy megpróbáld.. gödöllõn a csóka a 2 ügyfeles csaj között ült, néha felvette, kicsit tévézett, kiment ebédért, ült tovább... és ez országos szinten így van, a fél ügyfélszolgálatos szegény meg belét kidolgozza... vagy nem tud semmit... elképesztõ! még egy ilyen céget... és csak terjeszkednek, terjeszkednek DE MINEK? túlvállalták magukat, ez nyilvánvaló, még 1 sávszél emelés és ÖSSZEOMLIK A HÁLÓZAT! bakker...
Ez egy szar nekem 2 napja 60k-val megy 2 mbit helyet!!!!
Remek nem? Se a telefont nem kõépesek felvenni vagy ha felveszik rögtön átiranyitanak olyasvalakihez aki azt sem tudja fiú e vagy lány,söt még az e-mail-eket is ignorálják!!!!
Jól be kéne perelni ezeket faszokat hátha akkor megjönne az eszük hogy basznák meg!!!!
Remek nem? Se a telefont nem kõépesek felvenni vagy ha felveszik rögtön átiranyitanak olyasvalakihez aki azt sem tudja fiú e vagy lány,söt még az e-mail-eket is ignorálják!!!!
Jól be kéne perelni ezeket faszokat hátha akkor megjönne az eszük hogy basznák meg!!!!
Fura, nekem nem szokott ilyet csinálni, pedig régebben rendesen toltam UT2K4-et is.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
hmm akkor neked nagy makid van hogy csak ennyi...
nekem most pl 5 percenként elmegy a net fél-1 percekre... :S
nekem most pl 5 percenként elmegy a net fél-1 percekre... :S
hányás ez az egész... már nagyon megbántam, hogy 1 hónapja megint aláírtunk 2 évre! 😮
én is gödöllõi körzetben vagyok.
én is gödöllõi körzetben vagyok.
Most váltottam Invitelrõl Fiberre és meg kell mondjam nagyon megbántam. Az elsõ héten miután bekötötték többször nem volt net mint amennyiszer igen 😞
zintén gödöllõi körzetben vagyok.
zintén gödöllõi körzetben vagyok.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Már egy ideje kész katasztrófa.....ja és eltünt az e-mailom is.Hivogatom õket én is,de a rögzitövel nem olyan jó beszélgetni.
jol szajba kene baszni ezeket a kocsogoket meg a telefont se kepesek felvenni
van de minek 😊 néha este annyira belassul, hogy kész, aztán nappal vagy van, vagy nincs, mint a mesében: hol volt, hol nem volt...
nalam van most
lassan az lesz: kinél van net éppen??
hajnali 2tõl délután 2ig nem volt, gödöllõi körzet <#rinya>#rinya>
hajnali 2tõl délután 2ig nem volt, gödöllõi körzet <#rinya>#rinya>
Bazmeg XXII. kerben kiirhatnak h 6ora utan hasznalhatatlak. BASZATOK MEG FIBERNET
tudom és? attól még központi hiba! szopás! akkora lag mint állat, 2 óra gém után, a játék közepén tartok és ledob, lag, megáll, disconnect... hát jó kva anyátok fibernet!
" Internet szolgáltatás-kiesés Kecskeméten, valamint Gödöllõn és környékén - 2006. február 1.
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt kecskeméti, gödöllõi, kerepesi, kistarcsai, mogyoródi, nagytarcsai, õrbottyáni, és szadai Elõfizetõinket, hogy az internet-szolgáltatásban mûszaki hiba miatt változó idõtartamú szolgáltatás kiesések tapasztalhatók.
Munkatársaink a hiba elhárítását haladéktalanul megkezdték.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.
Tisztelettel,
FiberNet Zrt."
A fibernet oldaláról van.
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt kecskeméti, gödöllõi, kerepesi, kistarcsai, mogyoródi, nagytarcsai, õrbottyáni, és szadai Elõfizetõinket, hogy az internet-szolgáltatásban mûszaki hiba miatt változó idõtartamú szolgáltatás kiesések tapasztalhatók.
Munkatársaink a hiba elhárítását haladéktalanul megkezdték.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.
Tisztelettel,
FiberNet Zrt."
A fibernet oldaláról van.
ACER Aspire 5738ZG
EZ A FIBERNET EGY KALAP SZAR........ XXIIkerben hasznalhatatlan es sztem meglepodnenek ha bemennek és mondanam h csinaljak meg vagy per lesz. Bar valszeg leszarnak
ehh
lassan már tényleg ott tartok hogy lemondom a f*aszba
csak nem tudom hogy a t-onlineos genyával jobban járnék e...
lassan már tényleg ott tartok hogy lemondom a f*aszba
csak nem tudom hogy a t-onlineos genyával jobban járnék e...
most jött vissza, gödöllõrõl azt mondták kp.i hiba
szerintem annyira túlvállalták magukat, hogy összeomlóban a fibernet hálózata
szerintem annyira túlvállalták magukat, hogy összeomlóban a fibernet hálózata
igen akkor is ugyanez volt nekem is... vmelyik nap bemegyek azt megkerdam mar hogy mivan
nekem régen voltak ilyen gondjaim
most szilveszter környékén megint voltak vele gondok (hol ment hol nem)
de amugy általánban jol megy ezt leszámitva
most szilveszter környékén megint voltak vele gondok (hol ment hol nem)
de amugy általánban jol megy ezt leszámitva
nemtom mit csinalnak mar a FÁJBERNET-nel... egyfolytraban villog 2 led a modemen.. es 200 300as pingjeim vannak magyar szerverekre...
hát mit mondjak, én is a fibernetnél vok, nyáron tényleg elég xar volt, már halálra idegesített hogy töltenék meg msn-eznék és egyszerre csak megszakad az egész.. néha órákig is! de hála megjavult
Gigabyte EX58-UD3R, Intel Core i7 920, 6GB DDR3-1600, Sapphire HD4890 1GB, Samsung F1 1000GB
"ezek semmirõl se szóltak"... nod csomó beszerelése volt most 1etlen érdemük, mert jó lett a net, no gond :]
ohh koszonom. en csak a https://mailadmin.fibermail.hu/ oldalt vagtam...
szoltak ezek errol egyaltalan, mer nekem tuti nem:>
szoltak ezek errol egyaltalan, mer nekem tuti nem:>
hogyan levetne levadaszni egy mailt amit fibernetes mailcimemre kuldtek de en mar letoroltem outlook bol? gondolom a szerveren meg meghvan ..de mivel nincs webmailse igy nem tom megnezni.
Lehet, h. sok helyen jó a Fibernet, de XXII. kerületben rémes a szolgáltatás - remélem ez változni fog most modemcserével, ha nem, akkor nem feljelentés lesz, hanem felbontom a szerzõdést, amire lassan ezer okom lesz. Ennél még az adsl és a matávos veszekedés is jobb.
Nem tagadom, van hibája a Fibernetnek, de melyik szolgáltatónak nincs.
Az én kis városomban nincs egy szutykos ADSL, mellesleg a Fibernet jó áron van, és nekem a 256k-s netem 32K-val tölt, szal pont jó. Ha valamikor el is megy, akkor is pár órán belül javítják, meg valszeg karbantartás miatt nincs. Szal én eddig csak jót tudok mondani róla. Mikor a modemem tönkrement, akkor is másnap jöttek, és adtak ideiglenesen egy 1024-est, szal még vígaszdíj is volt.
Az én kis városomban nincs egy szutykos ADSL, mellesleg a Fibernet jó áron van, és nekem a 256k-s netem 32K-val tölt, szal pont jó. Ha valamikor el is megy, akkor is pár órán belül javítják, meg valszeg karbantartás miatt nincs. Szal én eddig csak jót tudok mondani róla. Mikor a modemem tönkrement, akkor is másnap jöttek, és adtak ideiglenesen egy 1024-est, szal még vígaszdíj is volt.
ACER Aspire 5738ZG
jelentsd fel õket.

hat en most kb 30 Kbyte al tudok letolteni a 3Mbites netemmel.. Fibernet egy nagy Rakas s... szolgaltato . az elmult fel evben mindig volt vmi gaz.. (XXII ker)
Kedves FIBERNET user-ek!!!
aki elégedetlen a FIBERNET internet szolgáltatásával az holnap (11.30) délután 16-18 óra között jelezze panaszát a WWW.FIBERNET.HU/VELEMENY.HTM honlapon, hogy sokan legyünk 😊
fõbb indokaink: rossz pingek, szakadozó net, modem jelet keres, de van bejövõ forgalom, esténként 60-70%-os sávszélcsökkenés 4-5 órán keresztül esténként, befejezetlen sávszélemelés több régióban, háttér bõvítése is szükséges, ahogy látjuk.
aki elégedetlen a FIBERNET internet szolgáltatásával az holnap (11.30) délután 16-18 óra között jelezze panaszát a WWW.FIBERNET.HU/VELEMENY.HTM honlapon, hogy sokan legyünk 😊
fõbb indokaink: rossz pingek, szakadozó net, modem jelet keres, de van bejövõ forgalom, esténként 60-70%-os sávszélcsökkenés 4-5 órán keresztül esténként, befejezetlen sávszélemelés több régióban, háttér bõvítése is szükséges, ahogy látjuk.
10 percenkét szakad, megy el a net, meg a tv
aki gondolkodik még véletlenül se válassza a fibernetet ->ez magánvélemény, tapasztalatok alapján
aki gondolkodik még véletlenül se válassza a fibernetet ->ez magánvélemény, tapasztalatok alapján
óóóó koszonom szepen en hulye a pop nal a 3ast lehagytam.. igymar tokeletes<#eljen>#eljen>