1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
#358 Elment a netem:( -
#357 Hát jah... -
puma66 #356 A jó ébredés is elmaradt:D -
#355 lol.. -
#354 háát elmaradt ez a mai emelés... :D de azért remélem nem végleg :D holnap de ébrednék egy 4Mbites netre :) -
#353 1mb? nekem arra fogják növelni!
kezem lábam összetenném ha csak 1mb is lenne -
#352 nekem is telovonal kéne hozzá ami már nincs :) ... nekem még van másfél évem a Fibernetnél... már a 3. szerződéem kötöttem velük augusztusban ... az a legszebb, hogy a szomszédom épp most telefonált, akinek Inviteles ADSle van, hogy 10 perce emeltek neki sávszélességet... csodálatos, nem várok tovább a csodára :D átmegyek hozzá, folytatom 8Mbiten :D -
puma66 #351 Az a gáz a dsl-s netbe hogy kell telefonvonal! -
puma66 #350 Nyáron lejár a szerződésem!! -
Torry #349 Nagyon fos a fibernet.
Ott is hagytam őket, váltottam DSL-re. A vicces az, hogy jóval gyorsabb, stabilabb és még olcsóbb is a DSL(externet).
Szóval ha nem köt szerződés, hagyd ott őket. Ez az emeléses törekvésük meg csak menekülés, mert rengeteg ügyfelet veszítettek amióta a DSL-t emelték. Kb hitegetik az embereket hogy ilyen gyors meg izé. Amikor 1megáról 2-re emeltek, akkor is teljesen meghalt az egész net. Nálam fél év után volt hajlandó rendesen működni.
A fiberes "szakemberekről" meg inkább ne beszéljünk... -
#348 addig meghalok a 1mbitemmel:D:D szal kiverem ... a balhét, ha nem lesz előbb :D:D -
#347 emelés majd máj.31, 23:59-kor :] -
#346 Ez az oldal csak arra jó,hogy megtudjam,hogy nincs meg a sebesség amiért fizetek:( -
puma66 #345 http://www.speedtest.net/ itt leméri a sebességed és megálapíthatod hogy nem emeltek -
#344 az a feltöltőtől függ!
próbáld pl. gamestaron vagy origo-n! -
#343 Nekem Rapidról 160k helyett csak 100-al szed:( -
#342 lol most meg 50-el se szedi!
össze-vissza!
30-al,40-el,25... -
#341 nekem nemlett stabilabb semmivel :P
sőt, 60körül szedtem mindig, most meg 50-el szedem -
#340 háát igazad van..
de attól még reménykedni lehet -
puma66 #339 nem hinném hogy bennmaradnak tovvább dolgozni(ez a fibenet) Ha most nincs emelés nem is lessz!
-
#338 :D:D -
#337 nekem semmi változás ! talán este lesz valami! addig ha valakinek van, azonnal szóljon! :) -
#336 hát stabilabb lett, ez jó, de emelés az nuku :( -
puma66 #335 ebből nem lessz semmi! -
puma66 #334 lassan itt a vége, most ugrik a majom a vbízbe:D -
#333 én már újraindítottam vagy 20szor de ugyanakkora még mindig
bár nekem most csak 1024-re fognak emelni -
#332 mingyárt itt a 15:00 és nekem még leállás sem volt... vagány azért :D -
#331 hát biztos nem véletlenül írták. egyébként nyugi itt hamar meglesz az emelés.
próba kedvéért modemet azért újraindíthatjátok ma délután/este, hátha ;) -
#330 ezt írják az oldalon:
A sávszélesség bővítés már szolgáltatási területeink 55%-án megtörtént, teljes hálózatunkon várhatóan 2007. május 31-ig valósul meg.
lehet h tényleg elhúzódik május 31-ig??? -
#329 :D
hát ne legyen igazad
de még 15 óráig lehet csodát várni -
#328 lehet ennyi volt a karbantartás, május 31.ig meg bambizunk :] -
puma66 #327 annyi változás történt hogy teljesen kihasználja az 1M letöltési sebességet. -
#326 13:40 semmi.. :P
ugyanolyan még mindig a net -
puma66 #325 Majd 15 óra után érdemes lessz csinálni egy modem resit mert nem bootol be magától! -
#324 egyenlőre annyi a változás, hogy überstabil most a 3mbitem... -
#323 hát nem, mert 9-15 között leállások várhatóak... -
#322 na de most aztán ha leáll szívás ... 300mbot küldök mailben :) lehet nem ma kellett volna nekikezdenem :) -
#321 semmi -
#320 tik tak tik tak ... 9:59 ... még semmi, és meg sem szakadt nekem egész éjjel mert az msn is bentmaradt! -
#319 ésésésésés? :D 9-15 között kisebb kihagyások várhatóak, ezt írták...
amúgy mintha délutánonként 1 mbitet alig érné el a 3mbitem otthon :(