Nektek is x@r a Fibernet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hy. vki plz mondja meg outlookban hogy kell beallitani a fibermailt?
pop.fibermail.hu
smtp.fibermail.hu -t probaltam de nem jo...
esetleg nem az alap portot kell hasznalni?
pop.fibermail.hu
smtp.fibermail.hu -t probaltam de nem jo...
esetleg nem az alap portot kell hasznalni?
lehet modemhiba, de aztán bassz oda nekik ha nem, nekünk héten be kell fejezni emelést, ma akadozott mint állat, bár sebességet megkaptam, 2mbit, de csak 1.6al jön, letöltés viszont 240k ?! viszont van még 2 napjuk hogy meglegyen stabilan!!
hát ez remek... inkább bemegyek személyesen. de elõször kipróbálom a szomszéd modemével, mert szerintem abban van a hiba. de hogy munkaidõben miért nem veszi fel senki a telefont azt nem értem...
ACER Aspire 5738ZG
Nyugi. Nekünk emelés elõtt 2 napig nem volt net, plus utána még egy napig kemény 3k-val jött
ACER Aspire 5738ZG
Nekem 2-3 hete kiba lassú lett. Kb. 6-7kb/sec-el töltök lefele a 140 helyett. (Nálunk majd csak most pénteken duplázzák a sebességet.)
Elõször azthittem a winfosom hibája, mert már régen is voltak ilyen gondok. Újratettem mindent erre meg még most is szar... Kicseréltem az összekötõ kábelt USB-re fel sem ismerei. Nem találja a hálózati címet.
Na mondom felhívom az ügyfélszolgálatot, küldjenek ki valakit. Erre már 2-3 napja nem üzenetrögzítõ fogad mindig????!!! Normális rendelési idõben nincs ott senki??? Faszom tele van. <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Elõször azthittem a winfosom hibája, mert már régen is voltak ilyen gondok. Újratettem mindent erre meg még most is szar... Kicseréltem az összekötõ kábelt USB-re fel sem ismerei. Nem találja a hálózati címet.
Na mondom felhívom az ügyfélszolgálatot, küldjenek ki valakit. Erre már 2-3 napja nem üzenetrögzítõ fogad mindig????!!! Normális rendelési idõben nincs ott senki??? Faszom tele van. <#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Ilyet még nem mertek nekem mondani, h nem az õ hibájuk.
ma délelött megint nem volt net pár nappal ezelött szintén
telefonban meg csak annyit mondanak hogy nem az ö hibájuk
már egy jo ideje megint nem volt gond erre mostanában már megint ezek a kimaradások azért ez idegesitö
telefonban meg csak annyit mondanak hogy nem az ö hibájuk
már egy jo ideje megint nem volt gond erre mostanában már megint ezek a kimaradások azért ez idegesitö
na ha sikerül, akkor nekem asszem ennyi a netsebesség teszt
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
passz, több helyrõl húzz ftp-rõl teszt gyanánt, bitcomet jobb mint azureus, nem eszi meg gépet annyira,....
Nekem a tököm kivan a Fibernettel. Minden fasza volt, mígnem elromlott a modemem. Aztán kaptam három napra egy 1024-est, minden happy. Csak mikor letöltöttem vele, akkor csinálta azt, hogy minden fájl CRC hibás volt. megkaptam az új modemet, hát gondoltam szép jó, majd elmúlik. El is múlt, de 30 mega fölött már minden úgyszint CRC hibás. Lefuttatam minden tesztet, és se a RAMnak, sem egyéb hardvernek nincs baja. Próbáltam már FlashFXP-vel, WellGet-tel és Flashget-el is, de ua. mindennél. Online játéknál a PING-em az nem rossz, normálisan tudok játszani, de a letöltés az shit. Mondjuk az érdekes, hogy az Azureussal minden lejön faszán, mondjuk az nem is pörög maxon mindig. Most írtam nekik egy levelet, kiváncsi vagyok, hogy válaszolnak-e rá, mivel eddig a 10 levélbõl egyre sem voltak hajlandóak.
ACER Aspire 5738ZG
aha, nekünk is 😄
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
jajó... régiónként volt az emelés, mondom hivatalosan, itt okt. 15ig kell befejezni, hétvégén lehet kiesett egy gép, most csorog szépen, estére kiderül a rohamra, hogy bírja-e?! 😄
megmértem jopárszor és mindig 2 mbit fölött volt
az emelés ota ha normális helyröl töltök 240-250 között van mindig
css-ben ping 10-15 között tehát mindek kafa nálam
mondjuk gödöllõtõl elég meszze vagyok
az emelés ota ha normális helyröl töltök 240-250 között van mindig
css-ben ping 10-15 között tehát mindek kafa nálam
mondjuk gödöllõtõl elég meszze vagyok
aha, mérd meg többször, most itt megjavult, bár a hivatalos emelés okt.15ig, azaz 4 hét múlva lesz, kíváncsi vagyok estére megkergül e megint, lásd, 50-240k közötti ugrálás ... :/ de mondom, most per pillanat szépen stabilan tart
ugytünik hogy nálam rendesen megy
én sem vettem észre problémát meg ez az izé is jo eredményt mutatott....
nekem az emelés ota teljesen jo stabil....
de ha tudsz vmi teszter progit akkor szivesen megnézem hogy aszerint is ilyen franko....
de ha tudsz vmi teszter progit akkor szivesen megnézem hogy aszerint is ilyen franko....
fasza, netemelés szia, 2mbit helyett, 1mbit alig van meg, jobb esetben 1.5, össze vissza ugrál!! ennyit a fiberrõl... <#levele>#levele><#gun>#gun>
igen. kiskapuk léteznek azért. no nem a feltöltési sebességet illetõen.
fibernet fórum
fibernet fórum
Viszon a torrenthez, kell a jó feltöltés.
Amúgy én a fibernettel meg vagyok elégedve.
Csak a fektöltés éeheten nagyobb. Bár máshol enniy sincs. Pl.:Invitel ADSL : 3008/384.
Van Gödöllõn egy szolgáltató, a Pipenet, ami elég jó feltöltést kínál.Pl.:1024/512 Kbit/s , 1536/1024 Kbit/s.
Csak a fektöltés éeheten nagyobb. Bár máshol enniy sincs. Pl.:Invitel ADSL : 3008/384.
Van Gödöllõn egy szolgáltató, a Pipenet, ami elég jó feltöltést kínál.Pl.:1024/512 Kbit/s , 1536/1024 Kbit/s.
igen, enternet.hu/helpdesk/traffipax.jsp VAGY externet is épp'hogy méri a 2mbitet, DE ennek ellenére kicsit lassabban jön, max feltöltés 32k maradt, de ha már 25el töltök, már majdnem meghalt a böngészés a háttérben <#wilting>#wilting>
256-al kéne jönnie.
Így viszont karcsú...Ja, most olvastam a fibernet.hu-n, h emelték.Rohadjanak meg.
mert sebességduplázás volt. ennyi, nagyon ne örülj, mert 256hoz képes kicsit karcsú, itt is ennyivel jön
Na azért ez a sebesség nem rossz, ahhoz képest, hogy 128-al (1MBIT) kéne jönnie.Ez majdnem 2 MBIT. kép
Gyerekek!
Tegnap befingott a modemem (Mini), és most kaptam egy másikat. De mivel én egy kis városban lakok, és nincs raktáron egy 128-as, ezért megdobtak egy 1024-essel. De ez sajnos csak holnap reggelig lesz. Remélem nem találnak 128-ast, mert elbírnám viselni, ha mindíg ilyen gyors lenne.
Tegnap befingott a modemem (Mini), és most kaptam egy másikat. De mivel én egy kis városban lakok, és nincs raktáron egy 128-as, ezért megdobtak egy 1024-essel. De ez sajnos csak holnap reggelig lesz. Remélem nem találnak 128-ast, mert elbírnám viselni, ha mindíg ilyen gyors lenne.
ACER Aspire 5738ZG
Nekem eddig egy levelemre sem válaszoltam. hívd fel õket, akkor tuti, hogy válaszolni fognak
ACER Aspire 5738ZG
nekem sajnos itt XXII kerben eleg rossz a ping estenkent..
Ping statistics for 195.228.75.103:
Packets: Sent = 366, Received = 365, Lost = 1 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 10ms, Maximum = 284ms, Average = 80ms
online jatekra nemalegjobb.. kuldtem mar tobb emailt is de semmi reakcio
Ping statistics for 195.228.75.103:
Packets: Sent = 366, Received = 365, Lost = 1 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 10ms, Maximum = 284ms, Average = 80ms
online jatekra nemalegjobb.. kuldtem mar tobb emailt is de semmi reakcio
fehérgyarmati régióban aug. 30áig az emelés elhalasztódott október végére. gödöllõi régióval ezt nem tehetik meg! tessék õket levelekkel bombázni, kilépéssel fenyegetõzni, akkor talán összekapják magukat. uff
Detto, csak BP.
De azért nem az alapdíjat számlázták ki, pedig volt idõ, hogy kb. a legszarabb csomag sebességén nyomult a netem ...
De azért nem az alapdíjat számlázták ki, pedig volt idõ, hogy kb. a legszarabb csomag sebességén nyomult a netem ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nekem (Veszprém környéke) 2 éve van és azóta a háromszorosára emelték a sebességet . Muszály emelniük hogy versenyben maradjanak a DSL vonalakkal
igen én is gödöllõi régió vagyok, gamék okék, DE sávszélemelés aug.30 határidõ szept. 30 lett. anyád fibernet
Nekem sincs semmi bajom a nettel jázék közben, itt Gödöllõn, faszán ment a COD, DOOM3, Painkiller, stb..
Pedig akkor még 512/128-as vonal volt, azóta emelték csak 1024/256-ra.
Pedig akkor még 512/128-as vonal volt, azóta emelték csak 1024/256-ra.