1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
#278 ott sem emeltek még?
ahogy olvastam Kecskeméten már elég sokaknak emeltek...ami nincs olyan messze Bajától...de itt még semmi sajna :(
csak a másik netszolgáltató emelt pont tegnap itt.. -
#277 Hálózat-karbantartási munkálatok miatt internet-szolgáltatás kiesés
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2007. március 21-én 09 órától 15 óráig
az internet-szolgáltatásban – hálózat-karbantartási munkálatok miatt – rövid idejű kimaradások lehetségesek.
Kérjük, hogy az esetlegesen leálló modemet szíveskedjen újraindítani.
Budapest, 2007. március 14.
Tisztelettel, FiberNet Zrt.
Gödöllő... -
#276 az én modemem ellmáletben 34Mbit-ig birja... legalabbis neten az van rola :D szal addig még emelhetnek:P -
puma66 #275 Huh már megijedtem, hogy ezzel is még szenvedni kell.:) -
#274 nem kell modemet cserélni, csak kábeltelefonhoz, ha kértetek -
puma66 #273 Azt hallottam, hogy nekem most ki kell cseréltetni a modememet(1megás), mert nem bírja el a 4megás netet. Vélemény? -
puma66 #272 THX az infót. Milyen népszerű lett a FiberNet:D! -
#271 és a telefont sem szerelik még... :/
2 hét kb, a csütörtöki 15 órás leállással nincs összefüggésben -
#270 Nem lusták csak az ügyfélszolgálaton 1000-en állnak sorba és nem foglalkoznak a telefoncsörgéssel. -
puma66 #269 Valaki tud valamit arról, hogy mikor lessz emelés Gödöllő környékén? A fibernetnél a telefont se veszik fel, olyan lusták:)! -
#268 nekem pl tegnap is szakadt egyszer kétszer.. :P meg még 8adikán is fog... ... I can't hardly wait..:P -
#267 hm..
hát elég sok embernek elment a net karbantartás miatt, de semmi emelés nemt történt, az a szomorú :(( -
#266 Arról,hogy emelés lesz nem írtak de a de arról,hogy nem lesz net igen:(
Hálózat-karbantartási munkálatok miatt internet-szolgáltatás kiesés
Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2007. március 8-án 00 órától 15 óráig az internet-szolgáltatásban – hálózat-karbantartási munkálatok miatt – kimaradás várható.
Kérjük, hogy az esetlegesen leálló modemet szíveskedjen újraindítani.
Budapest, 2007. március 2.
Tisztelettel, FiberNet Zrt. -
#265 jha, okés, szólok én is naná ;)
csak emeljenek máááár... :( -
#264 persze persze! de te is szolj vissza, amugy nalam nem emelés volt, hanem csomagot valtottam... lementem a 2048/256rol 1024/128-ra es azert marad meg a 256os feltöltésem, mert már előtte volt 2 éves szerződésem velük... és valamiféle engedmény volt ez kb igy magyarázták:P -
#263 hát én is nagyon...
elég geca dolog lenne, ha minket figyelmen kívül hagynának...
hát istenem, minek csináltak decemberi emelést...most vállalják a "következményeket" akkor, és emeljenek szépen megint :D
azért ha emelnek nálad, akkor azért szólj majd légyszi :) -
#262 hehe... de az a vicces, hogy en a multi csomagban vagyok, de a feltöltésem 128 helyett 256 ... szoval hiaba olvasom el a tablazatot meg a fibernet.hu-t ilyenre nincs vonatkoztatva.. reménykedek csak, hogy nem azt csinaljak, hogy feltoljak 4re, es marad a 256.. :P de én is reménykedem, hogy nem csesznek ki velunk, es meglesz minimum a 4Mbit..:P -
#261 jó, csak neki is azért van ilyen, mert decemberben, vagy még valamelyik hónapban emeltek, azért van 1024/256, akárcsak nekem :D
és ezekkel a felhasználókkal nemtudni mi lesz, de nyilván nekünk is emelnek...legalábbis nagyon reméljük.. -
dashed_ #260 Fibernet.hu -ittvan tok egyertelmuen leirva.
de segitek mert nem biztos ,hogy meg tudod oldani a problemadat
4 mbited lesz.. (4096/256) -
#259 na most nekem van egy 1024/256 :D azzal mit fognak csinalni??:D -
#258 Én a szerződést tanulmányozva sehol nincs feltűntetve,hogy 1 vagy 1.5 Megára kötöttem volna szerződést.
A szerződésben egyértelműen le van írva,hogy Multi csomagot kértem és ezt is fizetem.
A mega pedig máj 31-ig 4 Mega lesz.
Ha nem akkor reklamálni kell 1000-el... -
#257 hmmümm...
Csak mert ilyen akció volt, november legvégétől, hogy aki akkor hosszabbít, vagy köt esetleg új szerződést, akkor az megemelt sebességet kap...de akkor még a franc se tudta, hogy február végén ismételten újabb emelés lesz...
nhamost erre vagyok már rohadtul kíváncsi, és ezért nem nyugszom meg egyszerűen, mert már mindenfélét olvastam ezügyben...
Volt aki azt írta, hogy ezeknek a felhasználóknak a netüket visszaállítják az előző csomagúra, és visszaemelik aztán ugyanannyira, mint volt eddig ugye a decemberi emelés miatt...
Volt aki azt írta, hogy szerinte ezeket a júzereket nem érinti ez az akció, és hagyják őket béként, mert ők már megkapták azt pár hónappal ezelőtt, amik nekik kijárt...
És volt aki szerint ugyanúgy emelik teszemazt az 512ről 1Mbitre emelt netet most 4Mbitre... -
#256 hú de most nézem, hogy május 31-ig lesz fullosan kész mindenhol...inkább ne is szóltak volna még.. :D és amilyen mákunk van, pont kifogjuk ezt az időpontot, vagy a májust... :D [bezzeg a számla az jön ugyanúgy majd ugyanolyan árral.. :D] -
#255 lol milyen segítőkészek :DD
amugy asszem mi is decemberben hosszabítottunk szerződést 2megás net volt eddigis és 2 megásra fizettünk elő ugyanugy ha jóltudom... -
#254 az loller :DDDD egy ilyen lapot b*sztak hozzá a tegnapi számlához is...
Majd ha netán írsz még1x, akkor kérdezd már meg légyszi ezt, hogy mi is részesedünk-e emelésben [tudod hogy hogy értem ezt a "mi"-t ;)]
én már írtam amúgy délután, de hozzám még egy ilyen képet sem vágtak ... :D -
#253 írtam az ügyfélszolgálatnak egy mailt,hogy mikorra várható emelés erre 5 perc múlva válasz ez a kép tőlük:
-
#252 ph fibernet fórum, lapozzatok a végére -
#251 nah majd szólj ha 10 megád lesz -
#250 én e-maileztem egy panasz levelet 1-2 hónapja, a lassú szar net miatt. 1 nap múlva fel is hívtak, és a net is megjavult. :p
én is gödöllői térséghez tartozok, kerepesen/szilasligeten élek. kíváncsi leszek én erre a net emelésre. nekem a legnagyobb, mega csomag van, de az upload az sajna kevés lesz még így is. :(
-
#249 Nemnem, én bajai vagyok :)
Párszáz kilóméterrel arrébb van tőled :)
Hát lehet nem ártana, vagy esetleg a nagyon profi ügyfélszolgálattal társalogni egyet...esetleg egy maillel megdobni őket, bár arra az Isten se tudja, hogy mikor válaszolnának... -
#248 Te is gödöllői vagy?
kell majd nekik reklamáló levelet írni... -
#247 júj nemár :S :S :(
én is tök ugyanígy vagyok :S :S
no mindegy, én még azért reménykedek... =/
ha netán emelnének neked, akkor azért szólj légy oly szíves :)
mert akkor az azt jeleni, hogy én nekem is fognak.. -
#246 Lehet nekem azért nem emelnek mert új szerződést kötöttem decemberben velük akkor 1 megárét kaptam 1.5-öt.
Nem jártam így jól mert elestem a 4 megától:( -
#245 Aha.. :(
De te nem hosszabbítottál ill. kötöttél véletlen szerződést december 1 és február 23 között? Csak mert mintha már olvastam volna valahol, hogy Gödöllőn lakik, és neki már emeltek =/ Jó lenne ezt megtudni, hogy vajon azok is részesednek-e az akcióban, akik már ugye hosszabbítottak pár hónappal ezelőtt, és akkor emeltek nekik...már jópár helyen kérdeztem, de konkrét választ még nem tudott senki sem =/ -
#244 Én Gödöllőn lakom de itt még nekem nem gyorsabb:( -
#243 húh, hát akkor azt benéztem bizony.. :D
valszeg mondjuk jó nagy kamu az, hogy máris 55%-ig elkészültek a munkálatok... :D -
dashed_ #242 es budapest sincs meg :) legalabbis itt 22kerben meg semmi valtozas.. -
#241 ...és környéke még nincs meg, 2 hét, kb a gödöllői körzet ahogy hallottam -
#240 De jó nektek... :(
itt Baján aztán még semmi...az jött le, hogy eddig még csak úgy az ország éjszakai részén vannak kész, tehát Budapest és környéke..majdcsak lesz itt is vmi.. =/
Egyébként ti hosszabbítottatok/kötöttetek új szerződést december-február között? Mert ugye volt akkoriban ez az emeléses akció...azért kérdem...
Szóval van-e ilyen ember közületek, és annak emeltek-e? -
#239 én Tárnokon lakom
szal akkor elvileg már majdnem mindenhol megvan :)
ja amugy nemcsak ez a problem persze
délelött általában minden fasza stb
de délután estefele amikor már többen használják a hálót kegyetlen lassúak lesznek főleg a külföldi oldalak
pl youtubeon simán perceket kell várni mire értelmesen betölti a videot, vmi szánalmas sebességgel tölt
amugy ajánlom dumetert mindig mutatja az aktuális adatforgalmat jól mutatja milyen szánalmasan tölti a dolgokat...