Nektek is x@r a Fibernet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek már emelték a sebességet? Nálunk (Fehérgyarmat) elvileg aug. 30-ra volt kiírva, de még semmi sem volt.
ACER Aspire 5738ZG
elõtte 10körül mozgott most meg 80-200 nagyon változó
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Merre lax?
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
most van átlag 230-250 között a letöltés de van ugy hogy eléri a 280-at
nekem régen volt 130 körül
Még sáv.emelés elõtt fasa volt
meg amikor megemelték akkor 200-230al töltöttem most meg max a 180
meg a sávszélesség mérõk is elõször 2-2.09mbitet jelzett most meg 1.5-1.8
szóval remélem cselekszenek vmit
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Viszont ha jáccol ahol folyamatos kapcsolatra van szükség akkor már elöjöhetnek problémák
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
01110000 01110010 00110000
ACER Aspire 5738ZG
(elképzelem ahogy a dagadt zsiros képü rendszergazda kb 18 éves üzemelteti a kis lófasz Ftp-jét és szivja el másoktól a netet <#vigyor2>#vigyor2>, ha meg beszólsz akkor ki is lõvi nálad.
There is only one Boss!
ACER Aspire 5738ZG
meglátjuk...
Aki játszani akar felejtse el!
Most váltottam vissza adsl-re -é érdekes módon megszüntek a szakadozások!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
De igen, elvárná az ember, hogy szolgáltatást kap a pénzzéért...
Amúgy mostanában egész jó, bár napont tízszer tuti szakadok, de mindíg azonnal vissatudok menni...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amikor xaraxik felhívod,elmondod a hibajelenséget amit észlelsz(pl.erösen ingadozó,magas ping;lassú adatforgalom;szakadozó kapcsolat,stb) ,ilyenkor vagy rá tudnak nézni a modemre,vagy csak felvesznek egy hibajegyet.Utána a területileg illetékes szerelöbrigád felkeres,és megvizsgálják.Csinálnak majd ezt-azt.Ha nem tudják megoldani a gondot,akkor verheted az asztalt,hogy te nem ilyen szolgáltatásért fizetsz havi xezer Ft-ot.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Pl.:ahol napközben 30as pingem volt,ott este 30és 100körül ingadozott.+voltak 1-2percek,amikor volt ugyan NETkapcsolatom,de olyan irdatlan lassú,hogy egy oldalt 2-3perc alatt töltöött be az explorer.
Hivjam fel öket minden nap hogy: hééé csinálj mé vmit k*ccs*g mert laggol a css...
pfff.....
"Fiberrel folyamatosan ingadozott a pingem+belassult+szakadozott a NET.
Folyamatosan tettem a hibabejelentéseket,de nem tudták megcsinálni.Hiába volt modem+erösítöcsere.
Fogtam magam,megrendeltem az ADSL-t,a Fiberrel meg felbontottam a szerzödést.Írtam nekik egy levelet,hogy tekintettel a szolgáltatásuk"minöségére" tekintsenek el a szerzödésbontásból adódó pluszköltségeim megfizetésétöl.És belementek."
A lényeg,hogy minden egyes hibát jelentsetek le,mert 1 évig meg kell örizniük a hibajegyeket,és ez bizonyíték a kezetekben!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊