1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • EmThor
    semmi, no para. vagy valaki lopja a neted. bár ez csak wi-fi esetében para.

viszont: hazamegyek, 2. napja internet lámpa ég, pc link lámpa villog és nem hajlandó gépet látni, így a kábel ellenőrzéséig se jut el, nem kicsit dühítő!
  • puma66
    Ilyenkor mi a teendő?
  • puma66
    Villog folyamatosan a data led... pedig nem is töltök semmit...
  • puma66
    Ez röhelyes!!! Elvileg 4megás netem van!
  • mucsácsó
    nálam szakadozni szokott mint állat, főleg éjjelente...ezért nem is tudok FTP-zni egyszerűen =/
    (persze torrent rulz, de néha kéne FTP is..) Meg azért néha sikerül neki a legrosszabbkor szakadnia, hogy rohadjon meg.. :(
  • EmThor
    baze megint elment ez a xar egy 15 percre :(
  • EmThor
    végre visszajött a net, egész F1 alatt nem volt :(
  • mukika
    most is elment a net jó pár órára nálunk... ez remek.
  • macska67
    Sziasztok! Szerintünk a megoldás a következő: össze kell fognunk, annak érdekében, hogy akár jogi úton is,de határozott megoldás szülessen . Ez lehet egy 24 órás folyamatos és elérhető net szolgáltatás a Fibernet részéről, vagy Szolgáltató váltás. várom segítő ötleteiteket! ( a felettes szerveknél már hetek óta panaszt tettünk...választ nem kaptunk! )
  • EmThor
    egy pillanatra ment csak el, de nagyon gáz...
  • puma66
    Ma már megint miért nem volt net Gödöllőn és környékén..? De legalább e-mailt küldenének hogy mi van...
  • fravik
    na, végre magára talált...
  • desigo
    A megoldás,hohy írsz nekik egy mailt amiben leírod a problémádat és azt elküldöd nekik a [email protected] -ra.
    Nade ezt naponta 10 X küldöd el.Előbb utóbb történni fog valami.
    Nálam bevállt...

Esetleg ezt hívogatod : 0612735701
  • puma66
    Szerintetek megéri KIT csomagra váltani?
  • MaT
    Nem tudom, nekem mikor 1,5 éve bekötötték nagyon fos volt. Folyton megszakadt, nem működött... Aztán kb 2-3 hét és minden megoldódott. (Persze sok-sok telefon, illetve mail után!) Aztán jött az emelés és 4 Mbites-re emelték. Pontosan 4096 kbps-ra. Ha kiszámolod akkor megkapod, hogy elvileg 512 KB/s-mal kellene töltened. Nhamost ennyivel az életben nem fox, de sztem ez nem csak a fibernetnél van így. Én weben/ftp-n maximum 480 KB/s-mal töltök, viszont a torrent az jóval gyorsabb. Nappal 490-495 és este 9-10 után 500-510 KB/s-mal is töltögetek. Szóval nekem eddig nem volt panaszom. Ennek ellenére pár utcával lejjebb ismerősömnek szakadozik!
  • DannyL
    Sziasztok!

Május 9-én kötöttem meg a szerződést, de még azóta sem jöttek ki bekötni a netet. Már 3x hívtam őket azóta telefonon a bp-i irodában, mindig azt mondták, hogy intézkednek. Azóta sem történt semmi. Ezek tényleg ennyire kasuk? :) Mit tudok még tenni ezen felül? Ötlet? Kit hívjak, hogy megtörténjen a bekötésnek nevezett CSODA?

DannyL
  • cimaság
    Hónapok óta nemcsak hétvégén, nemcsak délután-este, de korareggel is csapnivaló a sávszélesség Fibermailnál. Teljesen nulla hétvégen. Ha hívom a pesti ügyf.szol.-tot, a következő duma: minden munkatársunk foglalt... Talán másnál sem műkszik a rendszer?
    Ha felveszi a kagylót:reszetelte már a modemet?, látom offline van a gépe, majd szólok a szerviznek, majd hétfőn kimennek!, magának ez sokba fog kerülni, mert ez nem hálózati hiba!, stb.
    Szóval én is harmadik szerződésemet töltöm náluk, de most fölmondok, pedig 2 évet írtam alá én hülye!
    Nem tudom milyen a többi, de szarrá tett országban bizonyára a többi is ilyen "kiváló".
  • EmThor
    nálam jó, 10 megás net, 1000-1170-el karcol lefele :D

ftp-ről töltsetek, speedtestet meg elfelejteni, ha úgyis rossz, akkor para.

amúgy este 18-22ig főleg hétvégén belassul, de ez normális
  • desigo
    a feltöltés botrányos:(

• Guer
    dettó
  • fravik
    nekem 10 megabites netem van...(kéne lennie)...röhej
  • desigo
    gödöllő 4 mega most

• mukika
    semmi nem változott ez már szánalmas... délután 4 óra van és egy agyonseedelt torrentet 90nel szedek, az 1200 helyett... és 5tel töltöm visszafele. pingem megy egy nagy szar még mindig. másnak is ilyen??? gödöllői körzet, szilasliget...
  • mukika
    nekem is.... napközben jó, de most pl. már nem tudok játszani sem. napközben 100-200 ms között van a latencym ami teljesen jó, de este (ma pl. már délután 5kor) 500+... most 1000 környékén mozog. és persze a netezés is lassabb mint amilyennek kéne lennie, meg a feltöltésem is egy nagy szar... azt hiszem megint online hibabejelentek... 10-15 levél a múltkor is megoldotta. bár a fő probléma az, hogy szarul van felépítve a hálózat. :(
  • sztechnika
    Szarakszik újra nekem mióta van sávszélesség emelés játékban a pingem 33 helyett 51.......
  • Guer
    ugyanez nálam is
    24-12 ig teljesen jó, 12-24 ig kalap szar a net....
  • fravik
    jó neked, hogy csak 5 megára... örülnék neki. De nem 1 megára, meg 512-re! milyen gáz már...ennyi pénzért! ezért éjjel-nappal, mindig 10 megabitet akarok! semmi letöltésem meg semmi, hogy lehet így akármit is csinálni? se le, se fel nem lehet tölteni normálisan. :( ajánlom nekik, hogy sűrgősen válaszoljanak és csináljanak vmit. Mondom, amíg 3 megás volt, addig tök fullos volt mindig, soha nem volt semmi probléma, és most... (ja, most már 22h elmúlt és még mindig sz@r)
  • desigo
    Nekem csak 4 megám van de azzal nem érzem...
  • EmThor
    pedig de, délután hétvégén 5 megára esika 10megás net, 18-22ig kb :D de aztán zsíííííííííííííííííír :D
  • desigo
    Nem lehet rád hatással az,hogy a többiek neteznek...
  • fravik
    köszi a választ! írtam nekik egy mailt, de a fura az, hogy a sávszélességünk hajnalban jó, 10 megabit körüli, viszont ilyenkor napközben alig éri el tényleg az 1 megabitet. Ez lehet avval összefüggésben, hogy hányan használják éppen a netet? mert hajnalban nem valószínű, hogy több 100-an lennénk rajta. Akkor ezzel elvileg nem is tudnak mit csinálni, nem? Akkor jól megszívtam... ez nem lehet igaz! pedig annyira örültem az emelésnek... :(
  • desigo
    Eleinte nekem is szakadt de gyorsan helyreállt.
    Tessék nekik naponta 20 reklamáló emailt írni!
    Egyből nem lesz gond...
  • fravik
    hát nem tudom, mi felénk kb 2 napja emelték csak meg a sávszélességeket, de rosszabb, komolyan mondom, mint előtte...eddig 3megabites volt, most elvileg 10, de alig érem el a sebességteszteken az 1megabitet. Remélem ez nem marad így. Pedig eddig tök stabil volt. Nektek is így volt az átállás első napjaiban? sokszor szakad, meg lassú. nyugtasson meg vki pls. Köszi a választ!
  • EmThor
    van má' net :D írtam nekik melóhelyről reggel, hazaértem lett :D
  • puma66
    remélem ez nem lessz sűrűn, mert még gondolkozok hogy meghosszabítsam-e a szerződést!
  • desigo
    hát ja csak az a szomorú,hogy a probléma helyre állítását 24-e hajnal 5-re ígérték ami sikerült is nekik de mégis ma 14:00-ig nem volt net...
    Na mind1 remélhetőleg most már jó lesz
  • Analfabeta
    2 napos kimaradás Gödöllő körzetében ? Ez nem volt rossz.....
  • clooney87
    engem is idegesít a szakadás, meg az nem normális, hogy egy 4Mbit--el szedek... 300al ... ne csinálják máááár!!!! :@
  • mucsácsó
    hát az lehet még mindig jobb, minthogy szakadozna 2 óránként :S
  • puma66
    nekem semmi baja a netnek, csak nem használja ki maximálisan a sávszélességet.:D