Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
Üdvözlet mindekinek!
Én már lassan 4 éve vagyok Fibernet Internet, ill. KábelTv előfizető! Kezdetben az internet kifogástalan volt.. indult 512Kbit/sec-ről havi 6000ért (kb ennyire emlékszem), ezek után rendesen jött az 1Mbit, majd a 2Mbit ... na most itt lejárt a 2éves hűségnyilatkozat, ez idő alatt olyan mocskosul felemelkedtek a tarifák, hogy az elszomorító volt.. ezért váltottam vissza az 1Mbit/256-os csomagra! Ezzel csupán az a baj, hogy van úgy, hogy órákra megszakad, vagy hol megy, hol nem, vagy csak lassú... ezért ha letelik ez a második szerzősésem kilépek az egész rendszerből ...
Más tészta a KábelTv... na most igen ez is csak hirtelen mindenféle figyelmeztetés nélkül, csak emelkedik, emelkedik, minőség nem változik, alig van új csatorna, ráadásul a csaladi csomag áráért, már majdnem egy UPC-t is lehet kapni... (minőségben ég és föld). Ezért is döntöttem úgy, hogy idéntől egy új, egyenlőre igen szimpatikus társasággal kötök szerződést, még pedig a DigiTv-vel! 2700Ft-ért mindenfajta szerződés nélkül, mindenféle parabola, meg beszerelési díj nélkül, kapok jelenleg vagy 50 magyar csatornát, és megannyi külföldit!
Szóval mind Internetben, mind Tv-ben vannak százszorta jobbbak, mint a Fibernet!