1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • Guer
    nekem régen voltak ilyen gondjaim
    most szilveszter környékén megint voltak vele gondok (hol ment hol nem)
    de amugy általánban jol megy ezt leszámitva
  • dashed_
    nemtom mit csinalnak mar a FÁJBERNET-nel... egyfolytraban villog 2 led a modemen.. es 200 300as pingjeim vannak magyar szerverekre...
  • EmThor
    30 helyett 55! ha családiba vagytok és KB annyi csak
  • Guer
    jaja mostmár 40 helyett 80 van
    juhii :)
  • EmThor
    ja :) csatornákat most pakoltak, vagy jövő kedden, mindjárt csekkolom a tv-t :D
  • Mricu
    hát mit mondjak, én is a fibernetnél vok, nyáron tényleg elég xar volt, már halálra idegesített hogy töltenék meg msn-eznék és egyszerre csak megszakad az egész.. néha órákig is! de hála megjavult
  • EmThor
    "ezek semmiről se szóltak"... nod csomó beszerelése volt most 1etlen érdemük, mert jó lett a net, no gond :]
  • dashed_
    ohh koszonom. en csak a https://mailadmin.fibermail.hu/ oldalt vagtam...
    szoltak ezek errol egyaltalan, mer nekem tuti nem:>
  • EmThor
    katt
  • dashed_
    hogyan levetne levadaszni egy mailt amit fibernetes mailcimemre kuldtek de en mar letoroltem outlook bol? gondolom a szerveren meg meghvan ..de mivel nincs webmailse igy nem tom megnezni.
  • EmThor
    megjavult körzetben a fájbernet ^_^
  • capcomzn
    Lehet, h. sok helyen jó a Fibernet, de XXII. kerületben rémes a szolgáltatás - remélem ez változni fog most modemcserével, ha nem, akkor nem feljelentés lesz, hanem felbontom a szerződést, amire lassan ezer okom lesz. Ennél még az adsl és a matávos veszekedés is jobb.
  • vki
    Nem tagadom, van hibája a Fibernetnek, de melyik szolgáltatónak nincs.
    Az én kis városomban nincs egy szutykos ADSL, mellesleg a Fibernet jó áron van, és nekem a 256k-s netem 32K-val tölt, szal pont jó. Ha valamikor el is megy, akkor is pár órán belül javítják, meg valszeg karbantartás miatt nincs. Szal én eddig csak jót tudok mondani róla. Mikor a modemem tönkrement, akkor is másnap jöttek, és adtak ideiglenesen egy 1024-est, szal még vígaszdíj is volt.
  • izb
    jelentsd fel őket.
  • dashed_
    hat en most kb 30 Kbyte al tudok letolteni a 3Mbites netemmel.. Fibernet egy nagy Rakas s... szolgaltato . az elmult fel evben mindig volt vmi gaz.. (XXII ker)
  • Guer
    nekem nyár ota semmi gondom nem volt vele
  • EmThor
    Kedves FIBERNET user-ek!!!

aki elégedetlen a FIBERNET internet szolgáltatásával az holnap (11.30) délután 16-18 óra között jelezze panaszát a WWW.FIBERNET.HU/VELEMENY.HTM honlapon, hogy sokan legyünk :)

főbb indokaink: rossz pingek, szakadozó net, modem jelet keres, de van bejövő forgalom, esténként 60-70%-os sávszélcsökkenés 4-5 órán keresztül esténként, befejezetlen sávszélemelés több régióban, háttér bővítése is szükséges, ahogy látjuk.
  • EmThor
    10 percenkét szakad, megy el a net, meg a tv

aki gondolkodik még véletlenül se válassza a fibernetet ->ez magánvélemény, tapasztalatok alapján
  • dashed_
    óóóó koszonom szepen en hulye a pop nal a 3ast lehagytam.. igymar tokeletes
  • vki
    pop3.fibermail.hu a bejövő

smtp.fibermail.hu a kimenő

De mind a kettőhöz kell természetesen az FH/JSZ.
  • dashed_
    hy. vki plz mondja meg outlookban hogy kell beallitani a fibermailt?
    pop.fibermail.hu
    smtp.fibermail.hu -t probaltam de nem jo...
    esetleg nem az alap portot kell hasznalni?
  • EmThor
    lehet modemhiba, de aztán bassz oda nekik ha nem, nekünk héten be kell fejezni emelést, ma akadozott mint állat, bár sebességet megkaptam, 2mbit, de csak 1.6al jön, letöltés viszont 240k ?! viszont van még 2 napjuk hogy meglegyen stabilan!!
  • Guer
    probáld meg sima utp-vel összekötni a gépet a modemmel ugy nincsenek legalább ezzel gondok
  • mukika
    hát ez remek... inkább bemegyek személyesen. de először kipróbálom a szomszéd modemével, mert szerintem abban van a hiba. de hogy munkaidőben miért nem veszi fel senki a telefont azt nem értem...
  • vki
    írj a [email protected]

nekem 12 napon belül válaszoltak
  • mukika
    jó de itt már 2 hete ez van. plusz a szomszédnál minden jó.
  • vki
    Nyugi. Nekünk emelés előtt 2 napig nem volt net, plus utána még egy napig kemény 3k-val jött
  • mukika
    Nekem 2-3 hete kiba lassú lett. Kb. 6-7kb/sec-el töltök lefele a 140 helyett. (Nálunk majd csak most pénteken duplázzák a sebességet.)

Először azthittem a winfosom hibája, mert már régen is voltak ilyen gondok. Újratettem mindent erre meg még most is szar... Kicseréltem az összekötő kábelt USB-re fel sem ismerei. Nem találja a hálózati címet.

Na mondom felhívom az ügyfélszolgálatot, küldjenek ki valakit. Erre már 2-3 napja nem üzenetrögzítő fogad mindig????!!! Normális rendelési időben nincs ott senki??? Faszom tele van.
  • davos80
    Ilyet még nem mertek nekem mondani, h nem az ő hibájuk.
  • Guer
    ma délelött megint nem volt net pár nappal ezelött szintén
    telefonban meg csak annyit mondanak hogy nem az ö hibájuk
    már egy jo ideje megint nem volt gond erre mostanában már megint ezek a kimaradások azért ez idegesitö
  • wander01
    na ha sikerül, akkor nekem asszem ennyi a netsebesség teszt
  • wander01
  • EmThor
    passz, több helyről húzz ftp-ről teszt gyanánt, bitcomet jobb mint azureus, nem eszi meg gépet annyira,....
  • vki
    Ja, fasza. De a #79-es problámám még mindíg fenn áll.
  • EmThor
    yeeeeeeee :D
  • vki
    Na végre nálunk is emeltek a suttyók.
  • EmThor
    köszi, hát sokan írnak oda, többen mint ide, több szem többet lát ;)
  • vki
    Ezt legalább nézik, vagy nem mint a mail-boxukat.
  • EmThor
    írd be ide is lécci :D http://prohardware.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=103928&arc=f
  • vki
    Nekem a tököm kivan a Fibernettel. Minden fasza volt, mígnem elromlott a modemem. Aztán kaptam három napra egy 1024-est, minden happy. Csak mikor letöltöttem vele, akkor csinálta azt, hogy minden fájl CRC hibás volt. megkaptam az új modemet, hát gondoltam szép jó, majd elmúlik. El is múlt, de 30 mega fölött már minden úgyszint CRC hibás. Lefuttatam minden tesztet, és se a RAMnak, sem egyéb hardvernek nincs baja. Próbáltam már FlashFXP-vel, WellGet-tel és Flashget-el is, de ua. mindennél. Online játéknál a PING-em az nem rossz, normálisan tudok játszani, de a letöltés az shit. Mondjuk az érdekes, hogy az Azureussal minden lejön faszán, mondjuk az nem is pörög maxon mindig. Most írtam nekik egy levelet, kiváncsi vagyok, hogy válaszolnak-e rá, mivel eddig a 10 levélből egyre sem voltak hajlandóak.