1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
-
#158 Így van, Budafuck-on lakom énis, eddig borzalmas volt, naponta többször szakadtam órákra, volt, hogy napokra kimaradt. De kb egy hete láttam az utca végében két fószert, akik fibernetes trikóban hegesztették a rendszert, azóta egyszer sem szakadtam, szóval remélem már megoldódott ez a szarság. -
Livius #157 Császtok
Megéri T-COM ADSL ről Fibernet KábeltTV internetre áttérni?
Minőségben úgy hallom nagyon rossz.
De a XXII. kerületben állítólag felujjították a hálózatot. -
PimpDaddy #156 Szintén Zenész!!!
Szinte ez volt nálam is egész hétvégén!!!!
De ez nem igaz hogy nem is hajlandók legalább utánajárni miért is lehett ilyesmi!!!
Mert hogy javitani nem akarják esetleg nem is tudják az száz!!!
-
#155 Nekem kb két hete elment pénteken a net, majd hétfőn visszajött. Most pénteken megint, egész hétévégén nem volt net. Az utcában mindenki másnak jó, csak nekünk szar, de nem csinálnak a világon semmit. Azon már nem csodálkozom, hogy állandóan szakadok és este (gondolom mikor sokan vannak fönt) baszott lassú (1K alatti adatforgalom, minden lapnak csak a fejlécét tölti be aztán timeoutol....), de ez már kicsit sok, hogy kéthetente kimarad 3 napokra. -
#154 hmm most cssben megint laggoltam összevissza de ezt csak mások látták szal valszeg megint jo szakadozott a feltöltés... -
#153 na ez az ami az ország általuk lefedett maradék 99%-án nem fog megtörténni. A 220k meg a 256hoz képest, amennyinek a 2mbitnek kéne lennie 10%-kal kevesebb... -
qper #152 Nekem a gödöllői körzetben nem volt problémám 10-e óta.
Viszont felhívtam őket és reklamáltam, ami miatt jóváírták a havidíj harmadát, 3400 Ft-ot (pedig nem volt 10 naponm keresztül netkiamaradás).
Ez egy teljesen korrekt eljárás azt hiszem. -
#151 LÁL kell a papír mutogatni, hogy ők bizony érdeklődnek... majd ha ip telefon lesz és olyan rossz lesz a hálózat, hogy fel se tudnak hívni :D -
dashed_ #150 engem most hivtak fel hogy van e vmi problemam az internettel illetve tvvel iet se csszm meg :) -
#149 csak hogy ne unatkozz... -
#148 most az van, hogy vagy a böngészőt kell újraindítani óránként, vagy a modemet... -
#147 ez mondjuk tényleg elég undortito hogy basznak fölvenni a telefont ha meg esetleg vmi csoda folytán mégis felvenné vki kb annyit ér mintha fel sem vette volna... -
#146 telefont nehogy megpróbáld.. gödöllőn a csóka a 2 ügyfeles csaj között ült, néha felvette, kicsit tévézett, kiment ebédért, ült tovább... és ez országos szinten így van, a fél ügyfélszolgálatos szegény meg belét kidolgozza... vagy nem tud semmit... elképesztő! még egy ilyen céget... és csak terjeszkednek, terjeszkednek DE MINEK? túlvállalták magukat, ez nyilvánvaló, még 1 sávszél emelés és ÖSSZEOMLIK A HÁLÓZAT! bakker... -
PimpDaddy #145 Ez egy szar nekem 2 napja 60k-val megy 2 mbit helyet!!!!
Remek nem? Se a telefont nem kőépesek felvenni vagy ha felveszik rögtön átiranyitanak olyasvalakihez aki azt sem tudja fiú e vagy lány,söt még az e-mail-eket is ignorálják!!!!
Jól be kéne perelni ezeket faszokat hátha akkor megjönne az eszük hogy basznák meg!!!! -
#144 Fura, nekem nem szokott ilyet csinálni, pedig régebben rendesen toltam UT2K4-et is. -
#143 hmm akkor neked nagy makid van hogy csak ennyi...
nekem most pl 5 percenként elmegy a net fél-1 percekre... :S -
#142 Nekem egyetlen gondom van velük: xar a viasat3 :S -
#141 szal csak a szokásos... -
#140 megint szoptunk, ma is akadt! esténként újabban megint egy kalap szar... -
#139 hányás ez az egész... már nagyon megbántam, hogy 1 hónapja megint aláírtunk 2 évre! :O
én is gödöllői körzetben vagyok. -
qper #138 Most váltottam Invitelről Fiberre és meg kell mondjam nagyon megbántam. Az első héten miután bekötötték többször nem volt net mint amennyiszer igen :(
zintén gödöllői körzetben vagyok. -
#137 nekünk most megint nem volt egy darabig net most jött vissza... -
szocske13 #136 Már egy ideje kész katasztrófa.....ja és eltünt az e-mailom is.Hivogatom őket én is,de a rögzitövel nem olyan jó beszélgetni. -
OpsYouDead #135 jol szajba kene baszni ezeket a kocsogoket meg a telefont se kepesek felvenni -
#134 van de minek :) néha este annyira belassul, hogy kész, aztán nappal vagy van, vagy nincs, mint a mesében: hol volt, hol nem volt... -
OpsYouDead #133 nalam van most -
#132 lassan az lesz: kinél van net éppen??
hajnali 2től délután 2ig nem volt, gödöllői körzet -
OpsYouDead #131 Bazmeg XXII. kerben kiirhatnak h 6ora utan hasznalhatatlak. BASZATOK MEG FIBERNET -
#130 tudom és? attól még központi hiba! szopás! akkora lag mint állat, 2 óra gém után, a játék közepén tartok és ledob, lag, megáll, disconnect... hát jó kva anyátok fibernet! -
#129 " Internet szolgáltatás-kiesés Kecskeméten, valamint Gödöllőn és környékén - 2006. február 1.
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt kecskeméti, gödöllői, kerepesi, kistarcsai, mogyoródi, nagytarcsai, őrbottyáni, és szadai Előfizetőinket, hogy az internet-szolgáltatásban műszaki hiba miatt változó időtartamú szolgáltatás kiesések tapasztalhatók.
Munkatársaink a hiba elhárítását haladéktalanul megkezdték.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.
Tisztelettel,
FiberNet Zrt."
A fibernet oldaláról van. -
#128 gödöllői régió -
OpsYouDead #127 EZ A FIBERNET EGY KALAP SZAR........ XXIIkerben hasznalhatatlan es sztem meglepodnenek ha bemennek és mondanam h csinaljak meg vagy per lesz. Bar valszeg leszarnak -
#126 Hol laksz? -
#125 ma sem volt net többször... meg se lepődöm... irány a fogyasztóvédelem?! -
#124 ehh
lassan már tényleg ott tartok hogy lemondom a f*aszba
csak nem tudom hogy a t-onlineos genyával jobban járnék e... -
#123 most jött vissza, gödöllőről azt mondták kp.i hiba
szerintem annyira túlvállalták magukat, hogy összeomlóban a fibernet hálózata -
#122 nekem meg tegnap este behalt és most lett jo... fakkfakkfakk -
#121 ma se volt este net a fél országban -
#120 megint nem volt fél délelőtt net, ohne bejelentés :( egyre rosszabb -
dashed_ #119 igen akkor is ugyanez volt nekem is... vmelyik nap bemegyek azt megkerdam mar hogy mivan