1398
Szakadozott net, netes játékoknál packetloss stb...
  • DannyL
    Na ezekre a dolgokra mondta a másik szolgáltató háló-mérnöke, hogy sose lesz vége, mert nem azzal van gondd hogy szétlopkodják az alkatrészeiket, hanem azzal, hogy az egész hálózatuk rosszul lett megtervezve.
  • puma66
    Vajon én miért nem kapok már fél éve ilyen értesítéseket ?...
  • desigo
    ezt kaptam nemrég:

Hálózat-helyreállítási munkálatok miatt szolgáltatás kiesés Gödöllőn és térségében

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Előfizetőinket, hogy 2007. szeptember 2-án ismeretlen elkövető megrongálta az optikai kábelünket. Az ideiglenes helyreállítást szakembereink haladéktalanul megkezdték. A végleges helyreállítás előkészítése miatt 10-én 9–17 óra között a feltüntetetett településeken további szolgáltatás kiesés várható:

- internet és telefon:

Kistarcsa, Nagytarcsa, Mogyoród, Kerepes, Szilasliget, Gödöllő, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán

- kábeltv:

Gödöllő, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán

Az esetleges kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket, kérjük.

Megértésüket köszönjük.

FiberNet Kommunikációs Zrt.

2007. szeptember 5.
  • desigo
    Ma egész nap volt net

Respect :)))
  • DannyL
    #467 ;)
  • EmThor
    nekem meg nem lesz kedvem kifizetni a teljes havi díjat >:(
  • desigo
    Szerencsére én keveset voltam itthon az elmúlt 24 órában.
    Ezért nem is bosszant annyira.

Eddig Inviteles voltam 3 évig de az hibázlan volt.

Gondolom tegnap neki se kezdtek a javításhoz hiszen vasárnap este ki akar dolgozni...
  • EmThor
    de 24 óra net nélkül mennyire durva már? egy datanet 99%-os rendelkezésre állást ír és ezt tartja is, hát hol van ettől a fibernyet?
  • desigo
    A legjobb,hogy felhívtam az ügyfélszolgálatot tegnap este.
    Ők nem tudják,hogy mi a baj
    nem tudják,hogy mikorra lesz megint.

De már biztosan csinálják

pff
  • EmThor
    tegnap délután óta egész gödöllői körzetben nem volt net, 1 napig ja, hát k*rva anyjukat!!
  • desigo
    Nah megint egy napig nem ment:(
  • DannyL
    Elfelejtettem belinkelni a honlapjukat!!!

Itt megtaláljátok, hogy mely városokban elérhető, illetve mennyibe kerül a szolgáltatás.
  • clooney87
    jééézusom el sem hiszem... :D letöltési sebesség : 813Kb/sec :D embertelen... vegre megy rendes sebességgel :D 4 hét után ideje volt...
  • desigo
    thx!
  • DannyL
    Gödöllő, Fót környékiek figyelmébe ajánlom a CableNet nevezetű céget. Ugyan az a szolgáltatás ami a Fibernetnél 9900 Ft, az náluk 10200 Ft. Viszont nálam 3 hét alatt bekötötték és azóta is hibátlanul üzemel, azon a sávszélen amit fizetek, mind felfele mind lefele, még kicsit magasabb is.

A TV kép kifogástalan, a net soha sem szakadt meg. Ja és ők a föld alatt hozzák a kábelt, így az időjárás sem baszogatja.

Itt az ügyfélszolgálat száma, telefonon is lehet szerződést kötni velük:
    27/536-236
  • puma66
    Még júniusban megrendeltük a kit csomagot, azóta se a szerződést se a szerelőket nem láttuk. Bementem a fiberfoshoz hogy hogyan is van ez... Erre a csajszi kedvesen elmondja hogy nem számítottak ekkora érdeklődésre a kit csomagok iránt és nem rendeltek elég modemet... Ha meghírdetek egy akciót, akkor evidens szerintem hogy nem holmi kb 1000 darab modemet fogok rendelni hanem töbet...
  • DannyL
    Engem ma felhívtak telefonon, hogy érdeklődjenek miért bontottam velük szerződést. Mondtam nekik, hogy azért b*meg mert annyira profik vagytok, hogy 3 kerek hónap alatt nem sikerült bekötni. :D
  • puma66
    Én eddig az oldalukon 2, e-mailban 3 hibabejelentést írtam nekik 3 hete, azóta semmi reakció nem érkezett vissza. De a számla se lett befizetve...
  • DannyL
    A sebesség problémára azt fogják mondani, hogy az nem garantált minimum, hanem elérhető maximum.

Egyébként ne nagyon várj reakciót. ;)

Írjál nekik jó pár hivatalos hibabejelentést, azt kötelesek megőrizni, olyan mint a vásárlók könyve. Arra hivatkozva egy idő után ktg-ek nélkül tudsz velük szerződést bontani.
  • clooney87
    én most írtam nekik a hivatalos honlapról egy hibajelentést.. kiváncsi vagyok mi lesz a válaszuk vagy egyáltalán lesz-e ... az elmúlt időben amiről tudok, hogy kimaradt a net :
    2007.08.13/0:35 - 2007.08.14/7:15
    2007.08.14/9:40 - 10:05
    2007.08.14/10:30 - 10:45 ... eddig és ez csak az elmúlt nap... eléggé para a helyzet... lehet pénz, pénz oda... felrúgom az egész szerződést " önérzet is vana világon =) " hiába kell kifizetni a hátralévőket, velem ne szórakozzanak...mellesleg még mindig ha egyáltalán van net akkor is talán súrolja a 4Mbit határát... a 8 helyett ...
  • DannyL
    Szerintem az előfizető pont leszarja miért nincs net. Oldják meg, azért kapják a pénzünket.
  • desigo
    Me egész nap nem volt :(
    Optikai kábel szakadás...
  • DannyL
    Vasárnap anyáméknál, mert hogy nekik ez a csodálatos cég szolgáltat, nem volt egész nap net. Aztán hétfőn sem. Gödöllő és környékén 2 napig semmi. Ezt hogy engedhetik meg maguknak? A szájbaszexuált jó édes anyjukat!
  • desigo
    Most szakadozik rendesen bár villámlik is folyamatosan.

(Invitelnél viharban sem szakadt)
  • puma66
    Ez a fiberfos tényleg a leg lámább szolgáltató, nem elég hogy szart tolnak az orrunk alá, de még nem is hajlandóak tudomást venni róla...
  • puma66
    Nekem már 3hete xar a netem! 4megabit helyett jó ha a 2őt eléri!
  • vki
    Szeremcsére a hajduszoboszlói körzetben nincs semmi gond. Egy hétig volt olyan, hogy ha 35 fok fölött volt a külső hőmérséklet, akkor nem volt net, de ez is csak a mi utcánkban. Mellesleg a kisvárosban az a jó, hogy tudom a karbantartók számát, és így nem kell vesződnöm a központtal.
  • DannyL
    Nagyon ne éld bele magad a válaszba, jó eséllyel semmit sem fognak visszaírni. Tapasztalat.
  • clooney87
    nagyon sokat bas*akodott mostanában a net... meg az a másik, hogy a 8Mbitem helyett.. jó esetben ha jön 5el..:P de még azt sem éri most irtam nekik mailt mivel a telefont fel nem vennék... majd kivancsi vagyok a válaszra..:P amugy a gödöllő környékieknek vannak hasonlo gondjaik.. vagy csak nalam ilyen vacak ??
  • DannyL
    Hali!

Május 9-e óta még mindig nem sikerült bekötniük a netet, pedig egyszer már voltak kint felmérni. Valami fergetegesen amatőr banda. :D

A mai napon felmondtam a szerződést a brébe és váltottam CableNet-re.

Kitartást kívánok ehhez a láma szolgáltatóhoz! :/
  • Dying Soul
    nektek is szar mostanmában? ma déltől most 10ig nem volt. ügyfélszolgálat asz lófasz, senki nincs bent sose.
  • EmThor
    pont töltöttem le egy 1.5 gigás demót és alig vártam hogy kipróbálhassam, erre 30%-nál szállt el ez a hulladék! és a egy kurv@ szót nem szólnak!
  • desigo
    a 17:50 jogos
    de nekem 19:30 kor sikerült kapcsolódnom
    (modem reset stb...)

Az Invitelnél nekem két év alatt 2x ment el a net (amit észleltem)
    1x- előtte mailben tájékoztattak róla
    2x- tönkrement a modem

Persze nem dől össze a világ ha nincs net max filmet nézek de azért korrekt lenne ha felvennék a telefon és legalább belenyögnék,hogy elnézést a MI hibánk ne kezdje el újrarakni az XPt :)
  • EmThor
    17:50-18:35-ig nem ment kb
  • desigo
    Na most nem ment kb másfél órán át...
    Persze ügyfélszolgálat nem veszi fel :(
  • puma66
    Jó neked, nálam sűrűn ujraindul a modem és továbbra is csak 2 megabitet kapok a 4 helett...
  • desigo
    nálam most jó...
  • puma66
    Gödöllőn mi a nethelyzet?
  • DannyL
    Örülj hogy van! Én május 8-án kötöttem szerződést ezzel az amatőr bandával és azóta sem kötötték be, csak hitegetnek. Jövő hétfőn felmondom a szerződést a fenébe.
  • puma66
    Még jó hogy nemrég kötöttem egy 2 éves szerződést a fibernettel, mert percenként elmegy a net és már 3 napja csak 2megát kapok a 4 helyett. Ez álmaim szolgáltatója!