829
  • sirdond
    vazze nagyon jó eddig a sorozat (s3e1-2). holnap letöltöm a 3. részt is.
    amúgy a crimson féle verzióból hiányzik 20 perc vagy mennyi,azért nem fordították tovább, viszont proper saints verzió tökéletes.
  • Zs0lt1
    az enyémmel semmi gond
  • Ramore
    Nektek jól működött a 3x001-002 CRiMSON féle rész magyar felirata? Nálam a háromnegyede után, pontosan 1:15 után nem volt lefordítva.
  • seriesfanatic
    Eddig úgy tűnik hogy annyi mint a második évad
  • zorden
    Egy picit tenyleg X-Men szeru lett a 3. evad eleje es ezt a 3. resz csak fokozza - szerintem. 3. evad hany reszes lesz, tudjuk mar?
  • mukika
    EZ REMEK! MIÉRT KIABÁLUNK???
  • litafon joe
    HA MINDEN IGAZ A HÉTEN KEZDEM EL NÉZNI A 3. ÉVADOT JIPIJUPÉÉÉÉ
  • Serpa
    nfo alapján erre következtettem.
  • Hunnenkoenig
    Miert nuked? Most neztem meg. Teljesen tökeletes verzio. Jo kep, jo hang. Szedheti mindenki, mert kiraly a sorozat, kiraly a resz es kiraly a verzio.
  • Serpa
    nuked.

van már proper.
  • Hunnenkoenig
    Mivel az elsö resz dupla resz volt, ezert ez az uj. Igen, ez a harmadik resz.
  • seriesfanatic
    Ez mi ez??? --> The 4400 3x03 (DSRip-ORENJi)[VTV]
    Ez tényleg a harmadik rész??
    Nem hétfőn szokták játszani??
  • Hunnenkoenig
    Most akkor ez most mindig vasarnaponkent van?
    Akkor holnap reggel mar lehet szedni az uj reszt, mi?
    Yippiee!
  • seriesfanatic
    Na végre én is megnéztem!! (ezúton szeretném megköszönni a feliratot Sepiroth-nak, elég jól sikerült felirat) Hát nagyon durva volt szerintem! Viszont tényleg erősen érezhető ez az X-men hatás főleg az elején.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lily-t én is sajnáltam, viszont az érdekes amikor Matthew Ross beszél telefonon szerintem Collier-rel. És akkor ha most jól értelmeztem akkor Collier mindenáron ki akarja nyírni Isabell-t amiért átejtette?! Ja meg még arra lennék kíváncsi hogy mi NOva csoport vezetőjének a képessége?! Búzamezőt áraszt!!:D Na mind1 reméljük minden kiderül hamarosan
  • Hunnenkoenig
    Itt senki sem halott...
  • zorden
    Elhamarkodtam, csak tobb release es kisse elsorszamozva. Most mar hellyel-kozzel rendben vagyok.
  • zorden
    Segitsetek. Vegre sikerult normalis elso szeriahoz jutnom, de a masodiknal nem eleg, hogy a szamozas sem stimmel, de normalis feliratot sem talalok... nincs egy torrent a kornyeken amibol jo sorrendben, feliratokhoz passzolo kep/hanganyagot lehet leszedni? :-)
  • PMC001
    Helló!
    MB1 Sorozat.
    Összes részt felvettem és kiírtam DVD-re saját menü meg minden
    (Megszálott vagyok DVD.Author-ba).
    Az eredeti DVD megrendeltem és a magyaritást is hozzá vágom mint az SG1-nél.
    Végtelen határok meg egy csomo jó sorozattal (Szerintem jó)hasonlóan tettem.
    Ha valaki halott THE INVADERS (1960) a magyar változatáról valamit jelezzen.köszi!
  • Rash87
    Kössz!
  • Hunnenkoenig
    Igen, mivel elvileg minisorozatnak indult, aztan a sikerre valo tekintettel csinaltak uj reszeket hozza, ami masodik evadkent jött ki.
  • Rash87
    Meg még annyi,hogy az ELSŐ ÉVAD csak 6 rész lenne?
  • Rash87
    Az első évadhoz valaki nem tud DVD borítót?
    Előre is kössz!
  • Dns5000
    nem volt rossz resz van rengeteg lezaratlan szal de azert nem ugy keltem fel, hogy AAAAAAAAAA
    A lots ezt viszont nagyon tudja, ott szinte minden resz utan ugy kelek fel.
    Az elozetesbol meg az derul ki, hogy a kovetezo resz csak egy toltelek lesz, nem a foszal megy tovabb :/
  • Dns5000
    ize igen Isabellre gondoltam, nem tudom miert kellet megolni lilyt tok jo csaj volt :(
  • Dns5000
    benne van 2x az a resz, nem tudom minek, pont olyan angol feliratot talatam hozza aminel atugorja ezt a reszt
  • Hunnenkoenig
    Marmint Isabell-re gondolsz.
    Lily meghalt. Ö az anyja volt.
  • Dns5000
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

de a tanacsado, Matthew Ross tuti rossz :)
    meg a neveben is benne van :P
    Lily meg tuti mega tapos lesz es Ross fogja iranyitani, kell csalami bonyodalom.
  • Verzoo
    :))))))))
    BREAK
  • Hunnenkoenig
    Ja es az nem Börtönfék, hanem Börtönkitörés :-)))
  • Hunnenkoenig
    feliratok.hu?
  • Verzoo
    Nem tud valaki egy jó oldalt ahonnan le tudnám tölteni a Prison Brake utolsó részének a feliratát?
    Előre is köszönöm
  • Hunnenkoenig
    Fu ez nagyon jo volt.
    De jo, hogy elkezdödött. Igy mindjart könnyebb a LOST-ra es a Prison Breakre varni.

Sajnaltam Lily-t.
    Azert megkavartak jol. Mostmar tenyleg nem tudni, ki a jo es kia gonosz :-))
  • qper
    Kár hogy nem HDTV-n megy a sori :(
  • mrzed001
    Húhh, hogy lehet spoilermentesen írni egy ilyen tartalmas új részről?
    Na nézzük: Mint az várható volt (ahogy az előző szezon utolsó részében mind meggyógyultak, többet persze nem kaptak a képességüket csökkentő szerből), a képességek kiteljesednek, felerősödnek. Egy apró X-men feeling van az egészben (az alsóbbrendű emberi faj féltékenysége és "háborúja" a fejlettebb fajjal szemben).
    Hogy milyen volt? A 1,5 óra leteltével nem igazán volt kedvem felállni a gép elöl (annyira magávalragadott), megnéztem volna még vagy 3-4 részt belőle
  • seriesfanatic
    Ez biztos?? Felirat is ehhez lesz először?? (mer én elkezdtem egy másik verziót de most akkor abbahagyom inkább, HA ez a tuti)
    Amúgy meg ha valaki már látta a részt akkor írja már le lécci SPOILERMENTESEN hogy milyen volt!
  • mukika
    bár nem olvastam el mi van a spoiler tagban de azt a verziót nukolták: [NUKED] doubled.up.a.segment.missing.scenes

The.4400.S03E01.E02.The.New.World.PROPER.DSR.XviD-SAiNTS - ez a jó. :CCc
  • mrzed001
    Másnak is megesett, hogy a The.4400.S03E01.E02.DSR.XviD-CRiMSON nézése közben visszaugrott kb 10 percet akkorra,
    [spoiler]
    amikor a csajszi gondolkodik, hogy a 4400-as suliba járassa-e a kislányt?

Hát, mindenesetre elgondolkodtató egy(két) rész volt, az tuti
    Izabell gyors felnövése egy kicsit furára sikeredett, meg az, hogy meg se próbálta hogy az erejével fiatalítsa vissza az anyját (meg az, hogy nem tanult beszélni, mégis tudott pölö).

A végén a radikális csoport üzenete pedig egy kissé a 2010 Űrodüsszeia végén lévő üzenetre emlékeztetett ...
  • seriesfanatic
    felsőbbrendű vigyor smiley<---- ez nagyon jóóó :DDD
  • mukika
    © Joe-ker 2006. jún. 09. 18:16 | Válasz | #3771
    Akkor szólok megint:

The 4400 3. évad foglalva :DD Mivel az első duplarész, nem garantálom, hogy a következő részig kész lesz, de megteszek minden tőlem telhetőt, de természetesen a magyar felirat elkészülési időpontja függ az angol felirattól. Mindenesetre ha nem tudom tartani a rész/hét tempót, szólni fogok.

Arra meg magasról teszek, ha esetleg "máshol" előbb elkészülnek vele, ne is érveljen ezzel senki, mikor feliratot követel (amúgy sem fogom elolvasni, haha)

Akinek nem tetszik, az szóljon nyugodtan, csináljon jobbat gyorsabban, vatevör, úgysem kötelező minden feliratomnak fent lennie (mint ahogy nincs is fent)

:felsőbbrendű vigyor smiley:
    - ő volt a fordító eddig is. :)
  • seriesfanatic
    Felirat esteleg????
    Lesz állandó fordítója a harmadik évadnak, ha igen ugyanaz aki eddig??