The 4400 (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Azt hittem eddig csak 1 evad volt...
Na akkor varhatok nyarig, amig valami ujra törtenik... Idöerzekem egyenlö a nullaval...
Nem tud vki az elsõ évadhoz vmi gyors linket,ahonnan nem 1 hónap alatt jönne le??
Elõre is köszi
Nimfas
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Január 22-tõl a második évad a Cinemaxon! Vasárnaponként 2-2 rész.
UPDATED: July 1
- A Place In Time - Amanda Abizaid
Theme song
- Cheek to Cheek - Billie Holiday
101 - The beginning with Maia and her parents in the car
- Worry About You - Ivy
101 - Montage half way thru, and towards the end
- Poison Well - Insolence
102 - Cleanup/fight in the park
- Mona Lisa - Nat King Cole
102 - Richard and Lily dancing together
- The Reason - Hoobastank
102 - Shawn and Nicki in the garage
- How Do You Say Goodbye? - Engineers
104 - Nicki breaking up with Danny
- She Will Be Loved - Maroon 5
104 - Shawn and Nicki at the return site
- Talk Shows on Mute - Incubus
105 - Shawn and Nicki in the car
- It's Been Awhile - Staind
105 - Danny gives Nicki the earrings/Diana goes to pick up Maia from daycare
- Inertiatic ESP - Mars Volta
Season 2 promo commercial
- True - Ryan Cabrara
201 - Diana and Maia's celebration dinner
- Do the Buildings and Cops Make You Smile? - Bedroom Walls
201 - Montage at the end
- Gravity - Alison Krauss & Union Station
202 - Richard and Lily check in to the hotel
- Walking Dead - DJ Z-Trip feat. Chester Bennington
203 - Maia, Diana and April at the tattoo parlor
- Banquet - Bloc Party
203 - Kyle at the party"
Nekem az elsõ szám kéne, de DC-n nem találom.😞(
nekem csak a jövöbeláto kislány nem szimpatikus 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
2006 nyarán indul a 13 részes 3. évad. Messzeeee van..😞
[merlinw.org]
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
<#boxer>#boxer>
www.reteksub.atw.hu
Leszedtem egybe a második évadot, de full screenes verzió :-(.
/lusta vagyok töltögetni a torrentrõl meg ahogy nézem pl. az elsõ szériát már alig seedeli valaki/
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Természetesen ez nem ilyen egyszerû, lényeg az hogy jelenleg nincs a DC mint méda veszélyeztetett hálózatok feketelistáján. Majd lesz, de most még nincs
[merlinw.org]
Én nem bíznám a jövõmet egy ilyen feltételezésre.
Ebben csak annyi a bibi, hogy a védszervezet emberkéjének be kell ismernie, hogy õ is megosztott dolgokat, de magyarázatnak elég, hogy csak fake-et 😊
Abba egyébként nem kötöttél bele, hogy
"Csúnya bácsi teljes megosztási listáddal és 1-2 letöltött file-al igazolja, hogy te rosszfiú vagy"
Ebbe ugyanis nincs mit belekötni, ha jól emlékszem filelist-et bárki kérhet bárkirõl (= önkezû kivégzés?)
van az eredeti, meg egy 1:46-os extended verzsön
Az OST-rõl csak ez a 2 szám hallgatható sztem 😊
DC, miatt még soha senkit nem bántottak. Hidjétek el, tudom. Egyetlen DC közeli akció volt hazánkban, a Matrix eset, és ott sem a DC miatt volt a perpatvar hanem a fizetõs FTP miatt.
Szal ne beszéljetek már hülyeségeket olyan témával kapcsolatban amirõl fingotok sincs...
ON...
[merlinw.org]
...bár mondjuk vót egy rakattal: a kurdok bizonyítják(((
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Saddam: Irakban nincsenek tömegpusztító fegyverek
Bush: nem baj, majd viszünk
😊)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Csúnya bácsi teljes megosztási listáddal és 1-2 letöltött file-al igazolja, hogy te rosszfiú vagy, kikéri IP-d alapján a címed, és már megy is a Police (esetleg helyi FBI is megosztott mennyiségtõl függõen te TERRORISTA 😊))