829
-
#268 öö ha gondoljátok:)
-
#267 nagy szomorúság,elég valószínű hogy nem fogom rögtön látni az első részt(részeket) mert nem lesz netem,költözés miatt.már most tiszta ideg vagyok.remélem a tékom összekapja magát,pár nap alatt elintézik az áthelyezést,különben 4400-szor nyalhatnak meg... -
qper #266 még 22 nap, és folytatódik -
#265 :) -
qper #264 még 23 nap, és folytatódik -
#263 Azért remélhetőleg lenyomnak még pár évadot, végtére is Amerika legnézettebb sci-fi sorozata. Bízzunk benne hogy az is marad. Amíg ők nézik, mi is azt tehetjük:) -
#262 Persze, nem ennyi lesz, ez boritekolhato (esetleg ha menet kozben leallitjak). Ez csak az elso par resz, amely vagy mar le van forgatva, vagy mar kesz a forgatokonyv, de semmi esetre sem CSAK ennyi ;] Legalabbis en, mint laikus fan igy gondolom. Aztan persze majd kiderul. -
qper #261 Micsoda demagógia ez kéremszépen :D
Én nagyon keveslem, főnek annak fényében, hogy az első széria is azért volt olyan soványka, mert minisorozatnak indult, azok meg nem a legendás hosszúságukról híresek.
Remélem igaza lesz seriesfanatic kartécsnak, hogy egyelőre ennyinek van meg a címe és az időpontja.
-
qper #260 még 25 nap, és folytatódik
-
Faby #259 Bocs, BSG csak októbertől... -
Faby #258 Júliustól meg ott a Stargate Atlantis, meg BSG (ha jól tudom).
-
#257 Egyenlőre ennyinek van meg a címe meg a dátuma, lehet hogy lesz több is. -
#256 aki a hatot nem becsüli...
én személy szerint ennek a hatnak is nagyon örülök... -
qper #255 ennyi?
hat epizód??? -
#254 19 The New World (1) 6/11/2006
20 The New World (2) 6/11/2006
21 Being Tom Baldwin 6/18/2006
22 Gone (1) 6/25/2006
23 Gone (2) 7/2/2006
24 Graduation Day 7/9/2006
-
qper #253 még 25 nap, és folytatódik -
qper #252 még 26 nap, és folytatódik
-
qper #251 és ideggel :D -
qper #250 még 27 nap, és folytatódik
-
#249 nem,nem ott lesz velük ugyan ugy... -
#248 Focivebe, 4400, erdekes juniusunk lesz ;] Csak gyozze az ember idovel... -
qper #247 már csak 28 nap, és folytatódik
-
#246 Aki még nem látta a 2. évad utolsó részét, az ezt NE olvassa el!!
Szerintem amit Collier-ről mutattak az nem az, hogy visszatért (feltámadt), hanem az, hogy egy alternatív világban (valóságban) van. (de persze lehet hogy nagy hülyeség) A harmadik évad első része: 2006 június 11. - The new world ; már nagyon várom.
-
qper #245 jáájj, de jól néz ki! :) -
litafon joe #244 fini a lány -
#243 ok,sorry töröjétek... -
#242 Nah hja, de én is szívesebben láttam volna először a sorozatban. Legközelebb ilyet pls linkként add meg. Nem tragédia persze, de azért csak lelőttél egy vizuális poént, minden szó nélkül... Erre figyeljünk pls ;] -
#241 egy szerplövel még a történet nincs elárulva... -
#240 Kösz a SPOILERT!!!!
Nem voltam rá kíváncsi. -
Izabell -
#238 kaptam egy privit :) :
Feladó: scayon
Elküldve: 2006. 04. 28. 21:05
Tárgy: 4400
hi a forumot olvastam és nemigen volt kedvem reggelni (sajan ez eltart nálam egy ideig ilyenkor) szal gondoltam egyikőtökkel megosztom hátha....felteszi és még leis fordítja a dolgokat :) akik nem értenek angolul....
http://www.the4400-tv.com/
harmadik évadról rengetek nfo ahogy nézem....
pá -
#237 bátyámnak ma megmutattam a sorozatot... asszem ő is függő lesz napokon belül. :) -
#236 hát kéremszépen befejztem a második évadot és az a véleményem hogy:
HOL A HARMADIK ÉVAD KEZDJÉK MÁR MERT BÁNTANI FOGOK VAKLAKIT! -
#235 #121 -
#234 Hoobastank az előadó,ha esetleg valaki keresné még. -
#233 Nagyon szépen köszönöm!
-
qper #232 nem tudnád átküldeni a qper[at]vipmail[dot]hu címre mp3-ban? Nagyon-nagyon megköszönném, mert sem torrentről, sem DC-ről nemtom leszedni, pedig nagyon szeretem. -
qper #231 Hoostabank - The reason
-
#230 Hát ha abból lesz pénz a foyltatásra, hogy a magyar tévék valamelyike megveszi az első szezont, akkor már régen rossz ;] -
#229 Tévedsz! Igenis csapjon le, mert a készítőknek abbl lesz pénzük a folytatásra, nem abból, hogy mi letöltjük a torrenten oszt megnézzük.
A magyar szinkron meg a sűlyesztőben, mert ma az "ÓCSÓ a TRENDI" nem pedig a minőség.