The 4400 (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
választ kaptam.
egyébként a Blink részben akkora hülyeség, h esznek a sütikébõl, miközben az árust leteperik a földre.
May the force serve you well!
Sean hogy gondolhatta, hogy majd elbir Isabellel?
Remelem a ribi elöbb utobb kihuzza a gyufat...vagyis az injekciostüt. Mostmar nagyon unom a gadzsit.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088340831
Segítség kellene.Miért van az hogy a sorozat letöltése közben /uTorrent 1.6/
a gépem újra indul? A beállítások menüben a Windows leállítás tiltottra állítva.
Soha máskor nem csinálja ezt csak ha letöltök.
Tudna valaki segíteni.
Köszi
Teljesen egyet értek veled. Nekem eddig a legjobban a felejtõs rész tetszett.
Amúgy egyetértek a #462-vel!
Jol pofan kene vagni, de megjobb lenne egy injekcios tü neki.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Föleg egy olyan magas fekanak mekkora lehet :-)))
Amugy az en tapasztalataim szerint csak a nagyon vilagos börü nök (szöke, tüzvörös) vonzodnak hozzajuk.
Feketehaju nöt nem nagyon latsz feka sraccal...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azzal volt apró problémám, hogy -történt vele ami történt- és nyugiban, aggódva várja a baba születését, fel sem merül, hogy valami gáz lehet vele, ráadásul ugye történnek dolgok magával Lilyvel is, a baba megérzi ma a jó neki, etc... És semmi, szemellenzõt tesznek rájuk, mintha ez nem lenne fontos.
Ennyi a gondom, de hagyjuk is, nem szeretném túlragozni 😉
Ez számomra nagyon zavaró momentum volt, lévén nem olyan dolgokat mint pl. a gravitációt vagy a szellemvilágot netán az ufókat boncolgatja, hanem a józan emberi gondolkodást, miszerint: van bennem egy embrió ami akaratomon kívül került oda, nemhogy arról nincs tudomásom, hogy ki az apa, de még arról sem, hogy egyáltalán az apa EMBER. (függetlenül attól, hogy ez késõbb kiderül)
Minden józan emberi lény gondolkodás nélkül vetetné el a "gyerekét" ilyen körülmények között, kivéve az amerikai sorozatokban... (tisztelet a kivételnek).
Amugy meg a te logikad nem biztos, hogy mindenki logikaja. Te kivetetned, ök nem. Valszeg a karantenban meg lett ultrahanggal, meg josokmindenmassal vizsgalva es lattak, hogy emberi leny.
Gondoltam leírok valamit, ami eléggé idegesít a sorozat kapcsán:
(a 4400 elsõ évad utolsó epizódjánál tartok)
Szóval ez a dolog már elõfordult pl. a Lost-nál és más sorozatnál is, tipikus amerikai, bugyuta sorozatbetegségnek tartom és k*rva idegersítõ.
Konkrétan arról van szó, hogy fontos, számomra eléggé lényeges dolgok felett siklanak el a szereplõk, olya dolgok felett, hogy ha én lenneék a helyüben tuti a plafonon lennék és 120%-kal próbálnám kideríteni mi a gebasz.
Vegyük pl. Lily esetét. Az eltûnés elõtt nem volt senkivel, visszatérve HOPP, terhes!!!! És mit tesz(nek)?
Áhitva várják a babájukat a feka sráccal... MEKKORA BAROMSÁG MÁR?
Csak godnoljunk már bele, mi mit tennénk, ha úgy lennénk terhesek, hogy nem történt velünk szbályos fogantatás és mellesleg -nagy valószínüséggel- valami földön kívüli erõ által eltûnt voltam évekig...
Az elsõ lenne, hogy kivetetném magamból, akármi is az (és nem vagyok nõ 😄DD). Ezek meg nyugodtan várják a csodát, leszarják a gyerek fogantatása körüli körülményeket...
Über marhaság és nagyon el tudja rontani egy sorozat élvezhetõségét nálam egy ilyen dolog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6. részig elõbújik?
aszfalton fent van a full sorozat.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Amúgy fasza ez a sorozat,majdnem olyan jó mint a Prison Brake😊))))))
/kéne csinálni vmi faq-ot ide is 😄
Most kezdtem a sorozatot.
Kérdezném, hogy az elsõ szezon csak 6 részes?
viszont:
www.mininova.org
itt keress rá
aztán feliratokért pedig:
feliratok.hu
ennyi.
nem kell postai úton pöcsölni ;-))
Új vagyok a fórumon.Láttam az 1. és 2. évadot.Nagyon tetszett.
A 3.évad letöltésével viszont gondjaim vannak.Ha lenne valaki aki az eddigi harmadik évad részeit el tudná küldeni lemezen postai utánnvéttel,meg tudnánk "bótolni".Érdekelnének malyd a további részek is.Szóval ha valaki valamennyi ésszerû anyagiért cserében tudna segíteni azt megköszönném.
Küldjetek a [email protected] ajánlatot
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Varjunk csak... lehet megprobaltak, azert haltak ki a dinoszauruszok?
[merlinw.org]