829
  • grebber
    IMDB.com-on 12-öt irnak és mindenhol csak 12 részig van felirat.
    13. résznek meg nincs felirata egyik oldalon se!
  • mukika
    az első rész dupla rész.... de ez már 1000000+1szer le lett írva.
  • kirol
    Én meg úgy tudom, hogy 13, csakúgy, mint a 3. évad.
  • grebber
    Ez érdekes ahonnan szedem ott 13 rész van a 2. évad tudtommal csak 12 részes
  • grebber
    Mégse jó :( csak az első pár perc aztán csúszik :(
  • grebber
    Mert az olyan oldalon van csak fennt szinkronosan ahol 1 már kevesen töltik csak fel 2 nem akarom az arányom elbaszni ezzel!

De most elkezdtem nézni addig úgy tűnik a dvdrip topaz féle felirat jónak tünik! (lekopogja)
  • kirol
    Miért nem szinkronosan nézed az első kettőt?

A 3. vége szerintem nem ütött túl nagyot, 2. vége jobb volt.
    Most kicsit olyan, mintha nem lenne folytatása. Ha az Invasion-t abbahagyták, akkor ez kerek történetet lakot ahhoz képest.
  • grebber
    Na már egy rendes embernek köszönhetően szert tehetek a 2. évadra is!!
    Köszönöm még1x!

Dsr Xvid TCM verzióhoz van felirat a 2. évadhoz mert feliratoknál csak DVDrip topazhoz láttam?
  • grebber
    Itt valahol le lehet szedni a 2. évadot???
  • NeoPS
    http://the4400.try.hu
  • Hunnenkoenig
    alul a topik keresesi funkciojaba beirod, hogy szinkron letöltes es kapsz kb 100 masik ugyanilyen kerdest es valaszt.
  • gocsi
    Nagyon király a sorozat, már mindhárom évadot láttam.

A harmadik évadot le akarom még tölteni szinkronosan is. Nem tud valaki adni linket, hogy honnan lehetne? Előre is köszi!
  • Hunnenkoenig
    torrentz.com Torrent lista season 2
  • grebber
    Valaki tudna adni valami gyors torrentet a 2. évadhoz?
  • grebber
    Na megnéztem az első részt nagyon király sorozat lesz ez !!

• RaveAir
    Ezt a szerencsét. Pénteken fejeztem be a 2. évad megnézését. Szombaton nem láttam egy részt sem, és vasárnap megláttam, hogy a Cinemax-on vetítik aznap vetítenek két részt. Szerencsére kódolatlan hétvége volt, így magyar szinkronnal tudtam megnézni a 3. évad első két részét.

Amúgy barom módon a csatorna úgy írta ki, hogy III. évad 20. rész...
  • grebber
    Na az pont jó addig csak utolérem a részeket :D
  • Hunnenkoenig
    erdemes leszedni! Itt mindenki csak ajanlani tudja, sajna nagy dialogust nem varhatsz a topiktol, mert az uj szezon jövöre indul es addig mindenki hibernalta magat :-)
  • grebber
    Most bukkantam rá erre a sorozatra majd elkezdem töltögetni a részeket!

"A rejtélyesen eltűnt emberek egyszercsak ugyanolyan rejtélyes körülmények közt visszatérnek. Van közöttük, aki múlt században, néhány évtizede vagy csak nemrégiben veszett el. Egyik áldozat sem öregedett, és nem emlékeznek arra, mi történt velük, míg odavoltak. A kormány ügynökei nyomoznak ügyükben, miközben igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba."

A történet alapján nagyon jó kis sorazat ez!
  • Verzoo
    Ok
  • MerlinW
    Aha..az..jó..
  • NeoPS
    Üdv. Mindenkinek!

A [color=blue]The 4400[/color] egy igazán remekre sikeredett kis sorozat. Műfaját tekintve Sci-Fi Akció. Izgalmas és fordulatos, ezzel a két szóval tudnám jellemezni. Akinek bejött az X-Akták, azoknak bártan merem ajánlani. De akik az X-Aktákat már túlzásnak tartották, ezt a sorit, azok is hamar megkedvelték. A készítőknek sikerült összekombinálni a nagyszerű történetet a kitűnő szereposztással. Sajnos, ez egy kábeles sorozat. Hazánkban csak a [color=red]Cinemax[/color], és az [color=red]AXN TV[/color] csatornák vetítik. Épp ezért nem kapott még olyan nagy nyilvánosságot. Sokan nem ismerik, pedig azok, akik már látták, és össze tudták hasonlítani a Szökés című kereskedelmi sorozattal, azok szerint, ha mindkét sori kereskedelmi csatornán menne, akkor bizony holtverseny alakulna ki e két nagyszerű sorozat között. Az én véleményem is ez. De mindenki döntse el maga, hogy mit szeret, és mit néz. Én mindenesetre szívesen ajánlom mindenki figyelmébe. A magyarországi rajongói oldalának címe: Ha gondoljátok, látogassatok el ide. Megéri, ez a sori kihagyhatatlan!

bye
    NeoPS
  • Serpa
    nm
  • czky
    Hálás köszönetem!!!
  • Serpa
    full S3 hunsub
  • czky
    Tudna vki segíteni?!
    A 3. sorozat 8. részéhez lévő feliratom rossz. Vmi másik filmhez tartozik. A hosszúpuskáról szedtem le. Nem tudná vki elküldeni nekem e-mail-be a normális feliratot?
    Köszi!
    [email protected]
  • Verzoo
    Már küldtem neki privit.
  • Zs0lt1
    mér ki vagy te, hogy beszólj bárkinek?
  • mrzed001
    Ezt MOST fejezd be , a többit beszéljétek meg PM-ben
  • Verzoo
    Innen az SG-ről de sajnos csak ennyi ideig TE GYÖKÉR...
  • Zs0lt1
    lol
  • Mr Csé
    honnan te gyökér?
  • Verzoo
    Hála istennek kirúgtak te gyökér.....
  • REALista
    Én csak az első pár részben idegesített!!!
  • Hunnenkoenig
    En csipem.
    Szerintem jol jatszik es aranyos is.

Mondjuk jo nagyot nött a ket evad közt :-)))
  • Mr Csé
    azt a kislányt a jövöbelátosat de utálom :I
  • Hunnenkoenig
    Igen, tegnap mar igazabol csak összecsaptam, mert tul sok idöt elvett az arcok összeallitasa.

Ma lehet, hogy meg javitgatok rajta. Viszont nekem a mostani sosem tetszett igazan. Nekem bantja a szemem (medicinikusan) a sok áttünés, azonkivül olyan hatast kelt, mint egy kifakult ujsag a 70-es evekböl, ami sokat volt a kirakatban.
  • Cvd
    Értékelem a belefektetett munkát, de a mostani banner szvsz sokkal minőségibb munka.
  • Hunnenkoenig
    Jo szokasomhoz hiven ujra elhamarkodtam es miutan linkeltem, meg belejavitottam.

Szoval itt a banner.
    Alatta levö üres kepet keretik törölni.

• Hunnenkoenig
    csinaltam egy bannert.
    Ha gondoljatok rakjatok be.

Ha valaki tudja, milyen fontot hasznaltak a 4400 cimehez, akkor atirom azzal a szöveget.