829
-
#28 énnemtom :( -
winnie #27 Azt elfelejtetted odairni, hogy ezek csak a scifi channel adatok...
??? az első 3 sorozat a scifi channell-en megy, a the 4400 a usa-n, de nem értem minek odaírni, hogy melyik csatornán megy (mindenki tudja, gondolom) - nem mindegy? -
#26 megnéztem az első részt...jó volt -
vg #25 "érdekesek a nézettségi adatok.
stargate - 2,5M
stargate atlantis - 2,8M
battlestar galactica - 3,0M
the 4400 - 3,4M"
Azt elfelejtetted odairni, hogy ezek csak a scifi channel adatok... -
#24 közben viszaolvastam és láttam, hogy 5 részes:) mégis 6 részt találtam -
#23 az első évad hány epizódból áll? találtam 6 szinkronos részt, de gondolom ez nem az egész -
#22 Olvasgass itt: tv.com -
#21 Mi ez a sorozat? :)
mert hiábanéztem emg a hivatalos oldalát... -
attilabal #20 honnan vannak a nézettségi adatok? -
winnie #19 érdekesek a nézettségi adatok.
stargate - 2,5M
stargate atlantis - 2,8M
battlestar galactica - 3,0M
the 4400 - 3,4M -
attilabal #18 Én most vagyok szabin 1 hétig, és próbálok érdekes sorozatot nézni, így akadtam a the 4400-ra. a Session 1 utolsó 2 részét ma nézzük a feleségemmel, aztán majd jöhet a session 2 is :)))))))) -
#17 Már ideje volt egy 4400 topicot is nyitni :))
Egyszóval: Überkirály, The Best, és még a Battlestar Galacticát is veri az éppen futó sorozatok közül (ami pedig a scifi csatorna LEGNÉZETTEBB sorozata, részenként 3-4 millió nézővel, és >1,7-2 millió dolláros előállítási költséggel)
Spoiler következik:
A sztory elsőosztályú, és az teszi annyira nézhetővé, hogy emberi. Persze van benne egy nagy adag misztikum is, de amire épít az az emberi sorsok.
Ez nem egy csilivili CGI-al teletűzdelt lövöldözős űrscifi, se nem egy űrhajós vadnyugati scifi, se nem egy utazzunk ide-oda scifi.
Ez a jelenben játszódik, ami scifivé teszi, az a 4400 ember, akikről szól (és az ő sorsuk és képességeik)
Senkinek sem szeretnék lelőni semmi poént, szóval nézegessétek serényen (úgy se fogjátok tudni félbehagyni :)) )
Hál isten az első évad befejezése után elég gyorsan, talán 8 hónap múlva már kezdték is adni a másodikat, remélem most sem fogják vissza magukat :))
(addigis a falat fogom vakarni, ami bizony a Babylon 5 óta nem fordult elő velem :))
-
winnie #16 már hogy lenne biztos? ezt nem tudhatod előre.
(az más kérdés, hogy nagyon jók a mérőszámai, szóval sznte biztosra veheő, de egyelőre nincs semmi hivatalos hír) -
R0n1n #15 Vegigneztem a 2. evadot. Az utolso resz nekem nagyon tetszett, leszenk erdekes fordulatok. Mostmar biztos, hogy jon a 3. evad. ;] -
attilabal #14 Van aki már nézi a session 2-t? -
#13 kispesten nincs cinemax :( -
winnie #12 a cinemax leadta az első évadot júniusba, gondolom még fogják ismételni párszor -
#11 nemtudtam -
#10 az 1. évadhoz van szinkron -
#9 a 4400 szinronizálva? -
winnie #8 az első évad azért volt 5részes, mert minisorozatnak volt tervezve - csak a siker miatt folytatták - és a stargate-tel nem érdemes összehasonlítani, mert a 4400 jóval nézettebb sorozat. jelen pillanatban ez amerikai legnézettebb sici-sorozata.
magyar felirat az 1. évadhoz van és a második évad első 3 részéhez is + folyamatosan készülnek.
persze, aki a szinkront jobban szereti, az elcsípheti itthon nálunk is a tévében, szinkronizálva. -
#7 ez miröl szol? -
Garfield #6 Annyira sikeres vot h csinalnak belole 2.szezont
A Stargate SG-1-ból most indul a 9., azaz kilencedik szezon. Ja, és a szezonok nem öt részesek... -
#5 :) -
_Vegeta_ #4 Annyira sikeres vot h csinalnak belole 2.szezont, ezt sejtet vmit. Igazabol eleg popularis de azert nezheto. :) -
#3 oké most kezdem el nézni :)
első is jó csak néhány mellék szereplőt lecseréltem volna -
#2 A 2. széria jobb, legalábbis amit idáig láttam (2 rész) -
#1 oldala nekem tetszett az első szeria