829
  • kirol
    Ha akkor lesz, akkor egy nagy barom a TV2!
    Nem mintha nézném, mivel már láttam, de 10 utánra rakni.
  • fb
    hi!
    elso resz: jan 24. 22.10 tv2
  • akyyy
    én megláttam az elején a tv-be, de fél szemmel néztem a sorozatjunkit ahol láttam alinkjét, tv-t meg kikapcsoltam h haljam :D:D
  • REALista
    Aki még nem látta az kattintson ide!:D
  • kirol
    Én is most láttam.
  • danikarate
    Most láttam egy 4400-as promo-t a TV2-őn. Csak az bolt kiírva hogy HAMAROSAN! Remélem nem sokára elkezdeik reklámozni a HEROEST-is

• RaveAir
    Jahh... olyanra, amikor egy rész csak arról szól, hogy mi történt az azt megelőző 10-ben. Tehát mikor gyakorlatig semmi újat nem tudsz meg.
  • Serpa
    visszanézős alatt flashbackre gondolsz v összefoglalóra?
  • RaveAir
    Bocs! Nem fikázni akartam! Imádom ezt a sorozatot, és többek között azért is mert nincsenek benne ilyen visszanézős epizódok.

Amúgy én sem emlékszem már pontosan minden részletre, de azt tudom, hogy nagyon várom már az új részeket. Addig is kellene találnom valamit, amivel megfelelően pótolni tudnám.
  • kirol
    Hát nem értem miért kell fikáznod.

Nem mindenkinek az a célja, hogy pl. ezt a sorozatot x hónap után is betűről-betűre tudja.
  • RaveAir
    Remélem, hogy miattatok a negyedik évad első része nem az előzmények összefoglalásából fog állni. ;)
  • kirol
    Ja, tényleg. Ők elpitliztek valahova.
  • Serpa
    Tom nője
  • Shaman
    mé eltünt?

ez már nekem sem rémlik....
  • kirol
    Hű, olyan régen volt, hogy már azt se tudom, ki az, csak Colier, meg Isabell neve jut most eszembe.
  • grebber
    Na nemrég befejeztem az uccsó részt is a 3. évadból.Nagyon jó ez a sorozat.

A végén hova tünt Alana?
  • kirol
    Persze nem. De ezt így is simán abba lehetne hagyni, mert a csaj elutazik, feladja, stb.

Aztán a földön eluralkodnak a 4400-as képességűek, háború lesz, mindenki meghal, és a záróképen megjelenik mittomén, pl. Izabell anyja!!! és stáblista.

De persze mi nem akarjuk gondolom, hogy ne legyen folytatás.
  • Shaman
    okés,azzal egyetértek,hogy részlegesen lezárult,szóval egy viszonylag értelmes befejezése volt,nem úgy,mint sok már sorozatnak,de azért a nagy alap kérdésekről semmitse tudtunk meg...
  • stargatelost
    lesz nyáron
  • kirol
    Nálam meg pont az van, hogy én úgy éreztem, itt nyugodtan abbahagyhatják. Az Invázióhoz képest "tökéletes vég" lenne.

De remélem lesz 4. évad azért.
  • Shaman
    Nah nekem is ez a mkérdésem.

Leszedtem,s végignéztem a sorozatot.
    Eléggé tetszett,de kissé befejezetlennek éreztem...
  • kirol
    Amúgy ennek vége? Nem lesz 4. évad?
    Mert tv.com -on nincs semmi.
  • kirol
    Hát nem tudom, most pénteken hanyadik rész volt, de a szellemkocsis részben mintha Isabell lett volna.
  • Zs0lt1
    lol :D
  • zorden
    A Supernatural 1.13-ban nem Isabell jatsza Dean ex-baratnojet? Most az elejen all stoppolva a lejaatszo, de szinte varom, hogy itt is mutat egy-ket trukkot :-)))))
  • RaveAir
    A hosszú hétvége alatt sikerült a 3. évadot is befejezni. Az tetszik, hogy nem kell a falat kaparnom, amiatt, hogy mi lesz a következő évadban.

Itt az ékes példa arra, hogy normálisan is be lehet fejezni egy évadot!
  • grebber
    GRHH már megint valamit nem értek néztem a 9. részt hivja a srác a barátját Kyle-t a 4400 központba ő meg lenyom kamu szöveget hogy elkell intéznie pár dolgot.
    Apja megy haza full felfordulás gyerek sehol és nem jelent emg a központban sem így lett vége a résznek!

10. rész elején meg vígan otthon beszélgetnek faterral mintha mi sem történt volna! Hova tünt a gyerek?? Esetleg ez is valami kimaradt rész vagy mi nemvágom ez már a 2. ilyen :(
  • stargatelost
    Nah én találtam egy ilyet : http://negyezernegyszaz.extra.hu/main.htm de itt nem találtam leírást...

De pár hete még volt egy másik oldal is, ahonnan pár feliratot is leszedtem, de azt most nem találom :-/
  • grebber
    Én bárhogy keresek rá nekem nem adja ki a részek tartalmát :(
  • RaveAir
    Észrevétel a 3. évaddal kapcsolatban
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez az Isabele egyre idegesítőbbé válik számomra. És még mindha a szövegeit is olyan bénán mondaná, mint nemtomki a Barátok köztben.
  • stargatelost
    hát az volt benn hogy Tom Baldwin ráment a netre és benyomta a googlét és rákeresett, hogy mi is volt pontosan a 2x06-ban hogy ezzel rámutasson , hogy milyen hülyeségeket kérdezel és nem használod az eszed (és a googlét)
  • grebber
    Valaki kérem írja le mi volt a 2. évad 6. részében azután a rész után miután lelötték azt a csókát!
  • stargatelost
    Nah végigtoltam ( vagyis daráltam :D ) a harmadik évadot :) Elég jó volt , bár csak a végére indult be és hát megint tele volt cliffhangerekkel ...na de sebaj, legalább lesz mit izgulni 2007 nyaráig :)
  • kirol
    Én is magyarul néztem első kettőt és jó volt.
    Bár én a Lost -ot is magyarul kezdtem nézni, és az se volt rossz, egyesek szerint meg bortányos.
  • winnie
    én pl. csak magyarul láttam és absz. jónak tűnnek a hangok.
  • grebber
    Akitől szedem megvannak kavarva a részek sajna :(

Néztem a 2. évad 5. részét utánna a 6. rész az magyarul volt fennt mondom királyság erre az ugyanugy az 5. rész az nem a 6-os.Jólvan mondom akkor is csak félreértés van nézem akkor a 7. résznek titulált verziót azt meg olyan jelenteket mutat az előző részbe ami nem volt az 5-ösbe tehát a 6. hiányzik :(
  • Hunnenkoenig
    Megszokas kerdese :-)

En az enterprise elsö reszeit amerikaban lattam a TV-ben, aztan mikor elkezdtek nalunk adni, a kapitany hangjatol majd elhanytam magam...

Teljesen mas volt, mint az eredeti, most meg viszont ugy erzem, meg jobban is illik hozza :-)))

majd te is megszokod.
    Mondjuk magyar hangok alapbol ganyok. Szerintem. :-))
  • RaveAir
    Nekem elég fura most, hogy angolul nézem a 3. évadot. A magyarban jobban tetszettek a hangok. (Lehet érte kövezni...:D)

Most már csak amiatt aggódok, hogy túl hamar végignézem a 3. évadot, és sokat kell várnom a következőre.
  • mukika
    hát igen aki nem tudja használni normálisan a feliratok.hu-t annak, nehéz dolga van. topik alján kereső, ajánlom ha van valami kérdésed keress rá "szakszerűen"(ez minden sorozat topikjára igaz), mert már biztos feltette valaki előtted, nem is egyszer... meg tv.com, meg többi soris oldal nézegetése. meg feliratos oldalak normális használata, netán néha beleolvasni az ottani fórumokba, mert ott le van írva, hogy új részekhez mikor készül el a felirat meg ilyenek. kicsit unalmas, mindig egy-egy kósza emberke, már egyszer megválaszolt kérdésére újra válaszolni.
  • Serpa
    subok