The 4400 (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tényleg a harmadik rész??
Nem hétfõn szokták játszani??
Akkor holnap reggel mar lehet szedni az uj reszt, mi?
Yippiee!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MB1 Sorozat.
Összes részt felvettem és kiírtam DVD-re saját menü meg minden
(Megszálott vagyok DVD.Author-ba).
Az eredeti DVD megrendeltem és a magyaritást is hozzá vágom mint az SG1-nél.
Végtelen határok meg egy csomo jó sorozattal (Szerintem jó)hasonlóan tettem.
Ha valaki halott THE INVADERS (1960) a magyar változatáról valamit jelezzen.köszi!
A lots ezt viszont nagyon tudja, ott szinte minden resz utan ugy kelek fel.
Az elozetesbol meg az derul ki, hogy a kovetezo resz csak egy toltelek lesz, nem a foszal megy tovabb :/
May the force serve you well!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de a tanacsado, Matthew Ross tuti rossz 😊
meg a neveben is benne van 😛
Lily meg tuti mega tapos lesz es Ross fogja iranyitani, kell csalami bonyodalom.
BREAK
Elõre is köszönöm<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
De jo, hogy elkezdödött. Igy mindjart könnyebb a LOST-ra es a Prison Breakre varni.
Sajnaltam Lily-t.
Azert megkavartak jol. Mostmar tenyleg nem tudni, ki a jo es kia gonosz :-))
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Na nézzük: Mint az várható volt (ahogy az elõzõ szezon utolsó részében mind meggyógyultak, többet persze nem kaptak a képességüket csökkentõ szerbõl), a képességek kiteljesednek, felerõsödnek. Egy apró X-men feeling van az egészben (az alsóbbrendû emberi faj féltékenysége és "háborúja" a fejlettebb fajjal szemben).
Hogy milyen volt? A 1,5 óra leteltével nem igazán volt kedvem felállni a gép elöl (annyira magávalragadott), megnéztem volna még vagy 3-4 részt belõle
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Amúgy meg ha valaki már látta a részt akkor írja már le lécci SPOILERMENTESEN hogy milyen volt!
The.4400.S03E01.E02.The.New.World.PROPER.DSR.XviD-SAiNTS - ez a jó. :CCc
amikor a csajszi gondolkodik, hogy a 4400-as suliba járassa-e a kislányt?
Hát, mindenesetre elgondolkodtató egy(két) rész volt, az tuti
Izabell gyors felnövése egy kicsit furára sikeredett, meg az, hogy meg se próbálta hogy az erejével fiatalítsa vissza az anyját (meg az, hogy nem tanult beszélni, mégis tudott pölö).
A végén a radikális csoport üzenete pedig egy kissé a 2010 Ûrodüsszeia végén lévõ üzenetre emlékeztetett ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Akkor szólok megint:
The 4400 3. évad foglalva 😄D Mivel az elsõ duplarész, nem garantálom, hogy a következõ részig kész lesz, de megteszek minden tõlem telhetõt, de természetesen a magyar felirat elkészülési idõpontja függ az angol felirattól. Mindenesetre ha nem tudom tartani a rész/hét tempót, szólni fogok.
Arra meg magasról teszek, ha esetleg "máshol" elõbb elkészülnek vele, ne is érveljen ezzel senki, mikor feliratot követel (amúgy sem fogom elolvasni, haha)
Akinek nem tetszik, az szóljon nyugodtan, csináljon jobbat gyorsabban, vatevör, úgysem kötelezõ minden feliratomnak fent lennie (mint ahogy nincs is fent)
:felsõbbrendû vigyor smiley: - õ volt a fordító eddig is. 😊
Lesz állandó fordítója a harmadik évadnak, ha igen ugyanaz aki eddig??
nyári pangásban mint egy falat kenyér oo)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
neki innen is big thx! 😊
The.4400.Special.Unlocking.The.Secrets