829
  • Roll
    Kezd beindulni az évad.
  • Hunnenkoenig
    Szerintem senki, aki fontos.
    En a szemüveges zseni gyerekre tippelek.
  • Zs0lt1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nna igen, de ki fog meghalni? :-)
  • Dns5000
    hat a negyedik resz utan en azt nondom nem rossz de meg mindig a lost vezet :)
    Szerintem Coliernek most semmi koze az egeszhez, egy hippiket erkezett meg. Ross meg beszelt ir rolla, hogy megjott es hogy majd elintezik. Persze nem nyiltan Colierrol volt szo de szerintem tuti :P. Alananak nem hiszem, hogy koze lenne valamihez is. Szerintem Ross a Nova grup egyik vezetoje tuti :P es kell neki az egesz szervezet. Tok jol jatsza ki az embereket egymas ellen. Izabellt meg mondtam, hogy tapos lesz es tessk:). Most kezdi eppen a dacos korszakat ebbol meg csomo problema lessz :)
  • seriesfanatic
    Érdekes rész volt az ötödik is, de egyet kell értenem az előttem szólóval (#422), engem is inkább a következő rész előzetese fogott meg.
  • Hunnenkoenig
    Imadom ezt a sorozatot.
    Az 5. resz utan meg inkabb.
  • Roll
    Van már magyar sub a 5. részhez a hosszupuskán!
  • PBence
    Zsííír az 5-ös rész :) Főleg a legvége, és a következő rész előzetese :) Angol felirat már van!
  • Rawenke
    Köszi a tippet, de harcokat vívok a szolgáltatómmal, így se fel, se le nem töltök semmit. Majd valahogy máshogy oldom meg. Azért köszi!
    Egyébként nem tudjátok, van valami alapja ennek a sorozatnak (könyv, vagy valami), vagy csak úgy megjelent a semmiből. És hatalmasat szólt. Ismeretségi körömből aki látta, az rögtön meg is szerette.
  • PBence
    hát, nem is tudom eddig a 3. évad nem nagyon erőltette meg magát...
  • Zs0lt1
    esetleg itt válogathatsz.
    Azért nemárt visszatölteni amit letöltesz, legalább a felét!!!
  • Rawenke
    Üdv néktek!
    Új vagyok a fórumon, de a 4400 igencsak bejött, viszont a harmadik évadhoz nem nagyon tudok hozzá jutni. Ebben szeretném a segytségeteket kérni. Annyi megosztani való cuccom nincs, hogy regisztrálhassam magam valamelyik közösben.
    Előre is köszi.
  • seriesfanatic
    Na én is megnéztem a részt (3x04) az "apuci" féle felirattal és hát megállapíthatom, hogy a gyorsaság a minőség rovására ment; nem azt mondom hogy nagyon rossz a felirat, sőt egész jó de azért akadt benne egy két rész amit pl. nem is fordított le csak pontponpont néhol pedig csúszott egy kicsit (főleg az elején) de azért ahhoz képest hogy milyen gyorsan kész lett egész türhető!

Amúgy meg a véleményem a részről DE DURVAAAAAA!!!!!
    Arra Én is kíváncsi leszek hogy most akkor mi fog megváltozni így hogy ?kilépett? a kiscsaj ugyanakkor az Isabelle-es szál is érdekesen alakult, még mindig úgy gondolom hogy Collier a Nova Group vezetője. Ja és nem hinném hogy Tom nője Alana állna a dolgok mögött az túl nyílvánvaló lenne. Ezek után már nagyon várom a folytatást
  • Roll
    Egy szóval se mondtam, hogy az a jó verzió, viszont a felirat ahhoz jó, sajnos ahhoz lett engsub, de már készen van a saint-hez is a sub.
  • Zs0lt1
    a szerinted jó verzió kb 5 perc alatt nukolva lett.
  • Roll
    Hát barátom ezt most erősen benézted, a fordítónak vagy félszáz felirata van fent a nagyobbik oldalon, szóval rázzad meg magad, és utána nyilatkozz ilyeneket, az meg, a te bajod, ha nem jó verzióhoz nézed.
  • Zs0lt1
    bazdmeg soha ilyen fos szar feliratot még nem láttam. félperceket csúszik, össze-vissza vannak a szövegek. aki nem ért hozzá, miért kezd bele ilyenbe.
  • Roll
    Hosszupuskán kint a felirat.
  • Hunnenkoenig
    Nem fejtem ki itt is a spoileres nezeteimet. Ott van az alairasomban.

Minden esetre erdekes lesz ez a szezon.

Penzt azert kellett kunyiznia, mert mar nincs neki. Ugye hivatalosan halott. A vagyona atszallt a 4400 centerre gondolom, mivel felesege egyebe nem volt tudtommal.

Ami kis penze esetleg lehetett dugiban, az meg elment a nova group megalapitasara. Gondolom azert ahhoz is kell penz, hogy az embereket összegyüjtsd, bunkert szerezz, szervezkedj stb.
  • MerlinW
    a zöldésgesen is fent lesz ha elkészül.
  • Faby
    Csak egy kérdés: Felirat van már a 3x04-hez? Ha igen, hol, mert a szokásos helyek nem elérhetőek.
  • mrzed001
    Spoiler-ezzünk kérem, nem hiszem hogy mindenki látta volna a 3x04-et ;)
    [spoiler]
    Végülis lehet, hogy Collier a Nova group része, de akkor miért is kellet pénzt kunyizniuk?

A kiscsaj (Maia) még csak kezdő a képességei terén, lát valamit de úgy istenigazából értelmezni nem mindig tudja.

Persze lehet Tom nője (Alana) is dolgok mögött, de ha belegondolsz éppenhogy örült, hogy a gyerekekkel foglalkozhat, akkor meg miért hagyta volna hogy elrabolják őket, ha utána nem lenne kivel foglalkoznia
    Hogy mire tudja használni a képességét? Másodpercek alatt taníthat meg valakinek valamit (hány évet is éltek át Tom-mal pár másodperc alatt), mutathatja be neki a történelmi eseményeket, szimulációs illetve helyzettréningnek sem rossz, szóval igencsak hasznos adottság

A kérdés inkább az, hogy a gyerekek kiemelése a 4400-ból és máskorra küldése mennyivel fogja megváltoztatni az eddig ismert timeline-t?

Azt már láttuk hogy Tom partnere Diana összejött a zsenipalántával (merthát Maia nem létezett és ezért volt erre ideje és ereje). Tom sem fog összeveszni a nőjével, hiszen ha nincsenek gyerekek nincsen kiket tanítania a képességével a 4400 központban.
    Azon kívül milyen vizet kavarhatott még Maia (pölö a jóslatai révén)?
  • Hunnenkoenig
    Mondjuk eleg logikatlan volt a resz, mert a kiscsaj elöször lezseren megjegyzi, hogy "Ne aggodj, el fogsz felejteni" utana meg berinyal, mikor kiderül, hogy nem is a huga a nö.

Meg a naploban mar ott voltak a pillangok meg hogy a kissraccal van együtt meg minden, akkor tudnia kellett volna, mi fog törtenni a hazban.

A "jövöbe vittünk" vakera meg eleg gazos szerintem es a hely nagyon azt sugallja szamomra, hogy Tomnak a felesege van a dolgok mögött. Elvegre pont azert ment el az iskolaba, hogy a kepesseget felhasznalja a gyerekeknel.

Nem igazan tudom, mire lehetne azt a kepesseget hasznalni az iskolaban...
    Elvinni öket a dinoszauruszokhoz, vagy parizsba?

Arra mar nem is akarok gondolni, hogy Tom felesege a Nova groupnak dolgozik.
  • Hunnenkoenig
    Logikus lenne, ha ö lenne a vezetöje a nova groupnak, mivel azota miota ujra megjelent, mintha teljesen megfeledkeztek volna rola.

Mondjuk ez a 4. resz is jol begazositotta a dolgokat.
    Remelem nem csak azert csinaltak, mert a szinesz kiscsajnak rosszak voltak jegyei az iskolaban es anyuka megtiltotta, hogy filmezzen es ki kellett irni a sorozatbol...
  • mrzed001
    De nem rossz elmélet
    [spoiler]
    Talán csak az szól ellene, hogy a kiscsajt amikor (újra) visszaküldték akkor megváltozott az eredeti timeline (mondjuk ezt így hirtelen nem értettem miért, nem ártana ha kifejtenék mert így inlogikus, akkor most a 4400 már csak 3994 ), szóval akkor Collier visszaküldésekor is módosulnia kellett volna az eredeti timeline-nak
  • seriesfanatic
    Arra én is kíváncsi lennék hogy mi a képessége! De most hogy így belegondolok az is lehet hogy nem is újjáéledt hanem megint elvitték a "jövőbeli emberek" és feltámasztották aztán meg visszaküldték egy konkrét céllal, és ennek a véghezviteléhez van szüksége Isabellre <--de ez is csak egy elmélet.
  • mrzed001
    [Spoiler]
    Hát, elősször talán azt kellene megtudni, hogy mi a spéci képessége.
    Lehet, hogy egyfajta főnix az ipse, hogy halála után újjáéledt?
    Azt nem tartom valószínűnek, hogy ő vezetné a Nova-t, ahhoz túl kifinomultak a módszerei
  • seriesfanatic
    Azt hiszem rájöttem valamire a 3. rész megnézése után
    Szerintem Collier a Nova Group vezetője és megpróbál minden 4400-ast az ő oldalára állítani
  • Zs0lt1
    nna bazzeg, megint bepróbálkozott valami nub banda, persze szarul adták ki a 4. epizódot. de van már proper:
    The.4400.S03E04.Gone.Pt1.PROPER.DSR.XviD-SAiNTS
  • sirdond
    tényleg nem történik semmi, akkor csak én értettem félre és pluszban van benne 26 perc ami nem kellene. Bocsi
  • Dns5000
    26perc :P
  • Dns5000
    Crimson
    1097
    01:14:46,420 --> 01:14:49,420
    Seriously.You're a hero.

1098
    01:40:58,340 --> 01:40:59,680
    OCTOBER 19

Saints
    1097
    01:15:03,420 --> 01:15:06,420
    Seriously.You're a hero.

1098
    01:15:24,840 --> 01:15:26,180
    OCTOBER 19

Szoval szerintem nem hianyzik. Hacsak nincs 2 fele Saints verzio. Igaz van benne 36 perc ami mar egyszer volt :/. Azert nezze mar meg akinek Saints verzio van, hogy neki mi tortenik a ket mondat kozott.
  • Roll
    Ugye már észrevette mindenki, hogy van s03e03-hoz felirat? :D
  • Ramore
    na ugye :)

hogyan lehet kiadni ilyen kutya munkát???
  • Zs0lt1
    jah, kösz :-))
  • mukika
  • Serpa
  • Zs0lt1
    bitmetv.org-on van egy ilyen:
    the.4400.unlocking.the.secrets.hr.hdtv.ac3.xvid-tbs
    ez mi lehet?
  • quack
    en is megneztem premijört, jóvót, kivancsi vagyok hogy lesz-e tényleg "eksön" évközben vagy csak szórakozgatnak minden reszben egy emberrel azt a zaro epizodban meg lesz josokminden
  • Zs0lt1
    jah bocs, most nézem az enyém is hiényzik. bocsi.