829
-
#509 A hivatalos honlap szerint vissza fog terni. Legalabbis en ugy ertelmeztem, hogy nem azert küldtek el öket spanyolba, hogy kiirjak öket a sorozatbol... -
#508 Lehet elkezdi Isabelle nyomni magába a promison-t :))
A vége mindenesetre igen érdekesre sikeredett az évadnak :)))
A csajszi (hacsak nem ő akart kilépni a sorozatból) remélem vissza fog térni, merthogy spanyol azért nem annyira az isten háta mögött lévő hely, hogy ne lenne ott is hatása a 4400 és promison következményeinek
-
#507 háát sztem Isabelle még tartogat magából vmit, tuti számíthatunk még ilyen fordulatra :-) -
#506 Na ez gaz, hogy megint varhatunk egy evet...
Ezek hülyek... -
#505 Hat ez a 3. evad eleg lanyha volt. Epp annyira sikeredett, hogy fenntartsa az erdeklödest. A 4.-nek nagyot kell ütnie, ha nem akarnak eltünni :-(
Isabelle vegre ki van akasztva. Ennek örülök. -
#504 3x13 is megnézve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit lagymatag évadnak indult, ahhoz képest kihozták belőle a maximumot szvsz. :)
Diana-t sajnálom, hogy elment, van egy olyan érzésem, hogy a köv. évadban egy ideig nem találkozunk vele. végig gondoltam, hogy April is szerez majd magának egy adag promicint, és tessék.
arra is nagyon kiváncsi vagyok, hogy Alana-t miért vitték el újra.
a következő évadban előreláthatólag lesznek durva dolgok. 50-50% és a fél világnak lesz valamiylen képessége. :) sztem lesz még itt háború, és valóra válik Shawn látomása, csak most Isabelle nélkül. -
zorden #503 Hat, ez jo rovid szeria volt, 13 resz, egyben, nyaron inditva... Varhatjuk a 2007 nyarat, amikor jon a negyedik szezon...! Ez a harmadik nekem mar egy kisse tul "furmanyos" volt, raadasul szerintem idoutazos dolgokat nem is lehet korrektul lezarni. Tehat alig egy ev a folytatasig :-) -
#502 Én még csak ma néztem meg a 2.évad utolsó előtti részét de nekem is nagyon bejön a sorozat!!!Már szedem a 3.évadot! -
#501 Na én most járok az 5. rész végén, az Eltűntek -nél.
A 3. évad eddig nem volt olyan jó, de elment.
De ez a 4, és 5, valami hihetetlen jó rész volt!
Eddig a Lost volt a kedvenc sorozatom, de mától már a 4400.
Iszonyat jó. -
Dns5000 #500 na a 12 mar nagyon jo lett vegre :D
a 13ugy nez ki meg jobb lesz :)
kar hogy csak az utolso 3 resz er valami:P -
#499 En csak azt remelem, hogy valaha el lesz magyarazva, kinek mikor mi volt a motivacioja.
Most Collier a jo ember, de regen ez nem igy volt. Viszont nem let eddig elmondva, mik voltak annak idejen a tervei.
Mi akadalyozza meg az orokat abban, hogy ne önkenyesen valtogassak magyarazat nelkül a karakterek jo es rossz szerepet?
Ez igy szerintem eleg gáz.
Isabell elegge a Frankenstein szindromaba esett. Jo akar lenni, de mivel mindenki azt mondja hogy rossz, ezert rossz lesz es elvonul a maganyba (legalabbis collier ezt szeretne).
Na majd meglassuk...
Valamit meg akartam irni, de elfelejtettem...
Ja meg van: Ujra a matrix effect. Ha a kiscsaj nem mondja el, hogy összehazasodnak, akkor vajon hogy alakultak volna a dolgok? (A vaza esete) -
Dns5000 #498 hehe, kezdodik a haboru :) -
#497 Azt tudom, hogy még van 2 rész. Csak ezeknél a sorozatoknál lemegy egy évad és "1 év" szünet, majd folytatódik. -
#496 Még jön ebből 2 rész, 4. évad nemtom mikor lesz, nem néztem utána. -
#495 Akkor csak jövő nyáron fog folytatódni? -
#494 Még nagyon messze van a vége. Mármint a sztorinak. Amíg meg a legnézettebbek között van, nem hiszem hogy befejezik. -
#493 És jővő nyáron fogják folytatni?
Vagy most befejezik végre? -
#492 S1:
1 The Return
2 The New & Improved Carl Morrissey
3 Becoming
4 Trial By Fire
5 White Light
S2:
01 Wake Up Call (1)
02 Wake Up Call (2)
03 Voices Carry
04 Weight of the World
05 Suffer the Children
06 As Fate Would Have It
07 Life Interrupted
08 Carrier
09 Rebirth
10 Hidden
11 Lockdown
12 The Fifth Page
13 Mommy's Bosses
S3
01 The 4400: Unlocking the Secrets
02 The New World (1)
03 The New World (2)
04 Being Tom Baldwin
05 Gone (1)
06 Gone (2)
07 Graduation Day
08 The Home Front
09 Blink
10 The Ballad of Kevin and Tess
11 The Starzl Mutation
12 The Gospel According to Collier
13 Terrible Swift Sword
14 Fifty-Fifty
Lusták vagytok ám, mondták már? Forrás TV.com -
zorden #491 Jol vettem ki, hogy meg ket resz es vege az evadnak? -
Roll #490 Megnéztem felirattal a 11.részt, és végre beindult a sorozat. Ez a rész már hozta a színvonalat, marhán várom a 12-t. Felirat a hosszupuskán.
Spoiler:
Jordan Collier végre egy kis segítséggel magához tér, rájön kicsoda és, hogy miket kell csinálnia. És nagyon utája Isabelle-t, mert tudja, hogy rossz oldalon áll. És a végén mikor megmondja, neki, hogy nem akarja a központba látni, azok a legjobb pillanatok a részben, ráadásul azt is közli vele, hogy nem tehet semmit vele, mert fel van készülve rá. :DD -
Dns5000 #489 feliratok.hu -
#488 skacok a 10. részről van vhol felirat? -
#487 Vagy majd kiderül. Most viszont még tényleg elég kusza a sztori :) -
Dns5000 #486 na a 10. vegre turhetu resz volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azert az erdekes ha a nagy haboru a szornyu dolog amit meg akartak akadalyozni a jobeliek es ezert kultek vissza a 4400at.Mivel ez pont a normalisak es a 4400 kozott robban ki akkor nem is lett volan ha nem kuldik vissza oket. Tehat a jovobeliek tok hulyek :P -
#485 5 - 12 mivel dupla rész volt mindkét széria első része.
itthon pedig a cinemax adta.
de végre van egy kis időm. megnézem az új részt. :) -
#484 6-13
asszem AXN. -
#483 elsö 5 vagy 6 reszes volt
masodik 22 ha jol emlekszem
-
#482 Megtudja valaki mondani hogy az első és a második évad hány részből áll???Egyébként melyik csatornán adták a sorozatot mert látom hogy magyar nyelven is le lehet szedni??? -
#481 Hat vegülis igazad van... Ilyen action közben en sem sütit majszolnek fapofaval...ebben igazad van... -
#480 csak gondold oda magad. -
#479 Miert? -
#478 #447
választ kaptam.
egyébként a Blink részben akkora hülyeség, h esznek a sütikéből, miközben az árust leteperik a földre. -
#477 Na epp itt volt az ideje, hogy megjelenjen szakallas baratunk :-))) -
zorden #476 Furcsa kerdesem lenne: a focimdal (a place in time) nincs meg valahol/valakinek ugy, hogy vagy nincs rajta enek (tehat csak zene) vagy az enek dudolassal, "hummogessel", "lalazassal" van helyettesitve? :-) -
#475 Hat kicsit langyosodik, de azert remelem hamarosan ujra beindulnak az esemenyek. -
#474 forom.com? -
Dns5000 #473 a 9. resz szodaval elmegy de nem valami fenyes tud valaki angol feliratot hozza? -
CsőKujts #472 A legdurvább akkor is az, hogy a csávó bemegy leülni amit el se követett. Igazi népbutító amerikai f4szság ezekután már nem is érdekel mi van a 3-ik évadba Első évad király. Azt a második közben fokozatosan romlik el az egész.... Nagy kár érte... -
#471 Hat ez nem volt valami izgi. Mondjuk a szereplök jobb megismeresere jo volt, en azert elveztem.
Sean hogy gondolhatta, hogy majd elbir Isabellel?
Remelem a ribi elöbb utobb kihuzza a gyufat...vagyis az injekciostüt. Mostmar nagyon unom a gadzsit. -
Dns5000 #470 hat ez a 3. szorozat egyre laposabb es laposabb :/ lassan mar tok uncsi lesz