The 4400 (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
May the force serve you well!
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
Egyébként nem tudjátok, van valami alapja ennek a sorozatnak (könyv, vagy valami), vagy csak úgy megjelent a semmibõl. És hatalmasat szólt. Ismeretségi körömbõl aki látta, az rögtön meg is szerette.
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
Azért nemárt visszatölteni amit letöltesz, legalább a felét!!!
Új vagyok a fórumon, de a 4400 igencsak bejött, viszont a harmadik évadhoz nem nagyon tudok hozzá jutni. Ebben szeretném a segytségeteket kérni. Annyi megosztani való cuccom nincs, hogy regisztrálhassam magam valamelyik közösben.
Elõre is köszi.
Amúgy meg a véleményem a részrõl DE DURVAAAAAA!!!!!
Minden esetre erdekes lesz ez a szezon.
Penzt azert kellett kunyiznia, mert mar nincs neki. Ugye hivatalosan halott. A vagyona atszallt a 4400 centerre gondolom, mivel felesege egyebe nem volt tudtommal.
Ami kis penze esetleg lehetett dugiban, az meg elment a nova group megalapitasara. Gondolom azert ahhoz is kell penz, hogy az embereket összegyüjtsd, bunkert szerezz, szervezkedj stb.
Végülis lehet, hogy Collier a Nova group része, de akkor miért is kellet pénzt kunyizniuk?
A kiscsaj (Maia) még csak kezdõ a képességei terén, lát valamit de úgy istenigazából értelmezni nem mindig tudja.
Persze lehet Tom nõje (Alana) is dolgok mögött, de ha belegondolsz éppenhogy örült, hogy a gyerekekkel foglalkozhat, akkor meg miért hagyta volna hogy elrabolják õket, ha utána nem lenne kivel foglalkoznia
Hogy mire tudja használni a képességét? Másodpercek alatt taníthat meg valakinek valamit (hány évet is éltek át Tom-mal pár másodperc alatt), mutathatja be neki a történelmi eseményeket, szimulációs illetve helyzettréningnek sem rossz, szóval igencsak hasznos adottság
A kérdés inkább az, hogy a gyerekek kiemelése a 4400-ból és máskorra küldése mennyivel fogja megváltoztatni az eddig ismert timeline-t?
Azt már láttuk hogy Tom partnere Diana összejött a zsenipalántával (merthát Maia nem létezett és ezért volt erre ideje és ereje). Tom sem fog összeveszni a nõjével, hiszen ha nincsenek gyerekek nincsen kiket tanítania a képességével a 4400 központban.
Azon kívül milyen vizet kavarhatott még Maia (pölö a jóslatai révén)?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Meg a naploban mar ott voltak a pillangok meg hogy a kissraccal van együtt meg minden, akkor tudnia kellett volna, mi fog törtenni a hazban.
A "jövöbe vittünk" vakera meg eleg gazos szerintem es a hely nagyon azt sugallja szamomra, hogy Tomnak a felesege van a dolgok mögött. Elvegre pont azert ment el az iskolaba, hogy a kepesseget felhasznalja a gyerekeknel.
Nem igazan tudom, mire lehetne azt a kepesseget hasznalni az iskolaban...
Elvinni öket a dinoszauruszokhoz, vagy parizsba?
Arra mar nem is akarok gondolni, hogy Tom felesege a Nova groupnak dolgozik.
Mondjuk ez a 4. resz is jol begazositotta a dolgokat.
Remelem nem csak azert csinaltak, mert a szinesz kiscsajnak rosszak voltak jegyei az iskolaban es anyuka megtiltotta, hogy filmezzen es ki kellett irni a sorozatbol...
Talán csak az szól ellene, hogy a kiscsajt amikor (újra) visszaküldték akkor megváltozott az eredeti timeline (mondjuk ezt így hirtelen nem értettem miért, nem ártana ha kifejtenék mert így inlogikus, akkor most a 4400 már csak 3994 <#idiota>#idiota>), szóval akkor Collier visszaküldésekor is módosulnia kellett volna az eredeti timeline-nak
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hát, elõsször talán azt kellene megtudni, hogy mi a spéci képessége.
Lehet, hogy egyfajta fõnix az ipse, hogy halála után újjáéledt?
Azt nem tartom valószínûnek, hogy õ vezetné a Nova-t, ahhoz túl kifinomultak a módszerei
The.4400.S03E04.Gone.Pt1.PROPER.DSR.XviD-SAiNTS
How much can you take,before you snap?
1097
01:14:46,420 --> 01:14:49,420
Seriously.You're a hero.
1098
01:40:58,340 --> 01:40:59,680
OCTOBER 19
Saints
1097
01:15:03,420 --> 01:15:06,420
Seriously.You're a hero.
1098
01:15:24,840 --> 01:15:26,180
OCTOBER 19
Szoval szerintem nem hianyzik. Hacsak nincs 2 fele Saints verzio. Igaz van benne 36 perc ami mar egyszer volt :/. Azert nezze mar meg akinek Saints verzio van, hogy neki mi tortenik a ket mondat kozott.
the.4400.unlocking.the.secrets.hr.hdtv.ac3.xvid-tbs
ez mi lehet? <#fejvakaras>#fejvakaras>
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
amúgy a crimson féle verzióból hiányzik 20 perc vagy mennyi,azért nem fordították tovább, viszont proper saints verzió tökéletes.
How much can you take,before you snap?