The 4400 (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig nem kell ahhoz azért ûrtechnika, pláne hogy régen remekbeszabott szinkronok készültek
Remélem nem kényelmesedik el a 3. szériára a kreatív stáb és írók, mert eddig amit alkottak az pöpec
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
olyannyira belebodultam a sorozatba hogy a föcimzene a csengöhangom is a telefonomon...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szerintem The reason is you lehet a címe,de nem vagyok benne biztos.
Valaki nme tudja a címet és az elõadót?
Köszi elõre is.
És a fõcímzenéje k-rvajó 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én StarTrek, Starwars, SG1, Atlantis, Lost(?), BSG, stb.. rajongó vagyok.
De ez a 4400, ez ûberel mindent.
Qva jó harmatgyenge kifejezés a sorozat szinvonalára.
Végre megint egy sorozat ahol van SZTORI! Már untam a csilivili lézerkardos deszépenfelrobbanminden stílust.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
"Everything that happens, happens for a reason"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
igen, a terminátoros tézis szerintem is teljesen ésszerû, én is valami ilyesmire gondolok. Az egyik oldalon Kyle-ék, a másikon Isabelle-ék. És vajon Maia-nak milyen szerepe lesz a következõkben?
ye ye ye!!!!!!!!!
Isabelle hamar meg nött és bombázó lett kár hogy csak hátulról mutatták😊))
de azért remélem meg magyarázzák me' kicsit durva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a másik,hogy sztem tuti idõutazós-dologról van szó,ebben már nem lesz csavar,de a kérdéses kik lesznek a jók és kik a rosszak.valószínünek tartok egy ilyen terminátoros-verzuót és a rosszak azok akik ilyen erõsek és sokan vannak,a jófiúk meg ilyen underground csapat és csak ilyen kisebb dolgokra van lehetõségük mint egy tudatot átküldeni az idõben valaki testébe és dolgokat elintézni,mint megölni colliert.szóljatok ha hülyeséget beszélek...
Aztán lehet hogy mégiscsak az idõbõl jöttek, ki tudja. Az viszont biztos sz.tem hogy akik visszaküldték õket, azok sem álltak egy oldalon. A Kyle-ba beleköltözött személy ugye megölte Jordan Collier-t, aki valamiért olthatatlan szimpátiát érzett Isabelle iránt (elég idétlen volt látni, hogy miként babázott vele aok után amit vele mûvelt)
Tényleg: Mi történehetett Jordannel hogy a végén újra elõkerült? Hol lehetett?
Szerintem is tuti lesz valami háború-féle dolog, legalábbis Maia utalt rá, hoyg ez még csak a kezdet volt.
ez hosszú lett de remélem érthetõ kb mit akarok kinyögni-...
SPOILER
isabelle-en kicsit meglepõdtem.mi történhetett?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[merlinw.org]
Szóval szerintem tök jó a 4400 a 13 rész / évaddal. Csak jönne már 😊.
A példáid közül a Lost is ilyen, van az évad során jó pár semmitmondó unalmas rész, azokat ha kihagynák az se lenne 24-25 részes.
olvastam egy régi kommentedet, miszerint nártól megint jön egy 13 részes évad. miért nem forgarnak ebbõl is 22-24 részes évadokat mint pl. a Lost, vagy az Invasion esetében? nem akkora (vagy nem volt akkora) a nézettsége a The 4400-nak mint pl. az Invasionnek?
miért lett kivágva, és ki vágta ki az utolsó 2 hsz-emet? Az oké, hogy nem volt sok értelme, de akkor is? Én asszem nem kértem a moderációt...
Illetve miért lett megnyírbálva a topikcím?
tudod...
ennél jobban már nem akarom leírni. ha részenként akarod leszedni az a te bajod, abban nem segítek.
és szívesen! ezért a sorozatért megéri szenvedni! 😊
feladom...
de tényleg köszi,nem elõször.
tessék én anno innen szedtem, le. viszonylag gyorsan lejött, és az egész 2. szériát tartalmazza. (legfölsõ torrent)
szal elég gáz h emiatt nem tudom továbbnézni a sorozatot.már az is eszembe jutott h továbbnézem és bepótolom késõbb,de az meg milyen megoldás?komolyan rossz kedvem van emiatt...