829
-
#349 The.4400.S03E01.E02.DSR.XviD-CRiMSON -
#348 Na megvolt a 3/1. -
#347 megnéztem a 2 évadot, nemkem tetszett, sztem van potenciál a 3. évadban, nézni fogom
nyári pangásban mint egy falat kenyér oo) -
#346 MÁR CSAK 0 NAP -
qper #345 sajnos nem voltam nagyon netközelben, de seriesfanatic megoldotta a dolgot!
neki innen is big thx! :) -
#344 MÁR CSAK 1 NAP -
CsőKujts #343 Hát nem azért de season2. vége milyen oltári baromság már. Undorodom ettől az Amerikai népmanipuláló illetve népnevelő mondanivalótól. Menj azt dobd fel magad... Ha tényleg nem ő tette hanem halucinálták vagy mi a fene és ebbe az apja és ő is totálisan biztosak, biztos feldobná magát nem? Ökörség.. -
Tlaloc #342 Lehet, hogy autentikusabb, kedves qper az eredeti hang, de az ismerőseim és családom 90% inkább preferálja a szinkronos változatot. Végülis van sok olyan sorozat ami szinkronosan értelmesebb. Pl. a Houseban mikor dobálják a betegség-ötleteket, sokkal kényelmesebb szinkronizáltan hallgatni, mint olvasni hogy meningitis, meg lumbalpunction, etc... És van olyan, mint az általam nagyon kedvelt angol sorozat, az Igenis Miniszter/Miniszterelnök Úr!, ami politikai és általában annyira gyorsan beszélnek, és olyan szakszavakkal, hogy még magyarul is szinte követhetetlen.:) -
#341 még 3 nap, és folytatódik -
#340 halló!!!nehogy már a mai nap kimaradjon!!!!
-
#339 #321 -
qper #338 még 5 nap, és folytatódik -
qper #337 nem sznobizmusból, de az eredeti hang mégiscsak jobb, autentikusabb. én soha nem töltök szinkronos sorikat. -
Tlaloc #336 A magyar szinkron szernitem klafa, én azzal néztem meg. Általában jobban szeretem a feliratos verziót, de szerintem a HBO szinkronjai általában nagyon jók, és ez is bőven tökéletes! -
qper #335 még 6 nap, és folytatódik
-
#334 Ja valami olyasmi de még nem láttam csak olvastam róla (#321), ha valaki látta plíz írja már ide hogy megéri-e letölteni (mond e valami újat) -
#333 Itt is mint a Lost-ban van összefoglaló rész? Vagy ez pl. mi:
The.4400.Special.Unlocking.The.Secrets -
Verzoo #332 A 11-dik résznél és nagyon jóóóóóóóó -
#331 Én már megnéztem. És tényleg yoooo -
Verzoo #330 Amíg kezdődik az új évad nézzétek meg a Prison Break című sorozatot.Nagyon komoly film,azt hiszem 20-22 részes de ugyan úgy vagyok vele mint a 4400-el,nem bírom abbahagyni:) -
#329 tölthető. -
#328 Én a szinkronos verziót nem láttam ezért csak az angolról tudok nyilatkozni az viszont szerintem jóóó! -
drg #327 Hello! Én még csak most hallottam erről a sorozatról. Jó a szinkronja vagy inkább az angolt töltsem le? -
#326 megnéztem az első évadot, bejött, nézem tovább :) -
qper #325 még 7 nap, és folytatódik
áááá, egy hét!!!!!!! -
qper #324 még 8 nap, és folytatódik
-
#323 Még 9 nap, és folytatódik -
qper #322 még 10 nap, és folytatódik
hmmm... úgy látszik hogy ráálnak erre a háromhónapos szezonszünetre. -
#321 A nagytesó segíti a kisöcsit - most szombaton egyórás összefoglalót sugároz az NBC a The 4400-ből... -
#320 A kérdésem már nem aktuális megtalátam a keresett számot.
Mellesleg úgy tűnik, hogy a harmadik évad is ?13? részes lesz. -
#319 Én pedig a második szezon utolsó részének utolsó 10 percét néztem meg vagy 10-szer nem lehet vele betelni, ráadásul az zene is nagyon tetszik ami akkor megy.
Tényleg nem tudja valaki a címét?? -
#318 én már az S02E08nál tartok ...
:)
szupi.
^^ -
#317 Megint egy újabb nap, és én még mindig nem néztem meg a legelső részt sem.
Pedig már 3x elkezdtem, így az első 10 percet már 3x láttam. -
qper #316 még 11 nap, és folytatódik
én pedig lassanként elkezdem újból megnézni az epizódopkat -
qper #315 még 12 nap, és folytatódik -
Tlaloc #314 Most nézem a 4400 2. évadját, és szerintem így a 9. rész táján jobb mint az első évad! Sokkkal összetettebb, és kevésbé kommersz. 1-2 rész kezd kilépni a tipikus sorozat-típusú részekből. Kezd egyre bevállalósabb lenni, én meg ezt "bavállalom Bráner!":) Bár azt sajnálom hogy 2 kedvenc(ki nem?) szereplőm átmenetileg(?) kilépett. -
qper #313 még 13 nap, és folytatódik
seriesfanatic: köszi a tegnapit! :)
bele sem merek gondolni, hogy már nincs két teljes hét sem a sorozatkezdésig! -
#312 szóra sem érdemes ;] -
Tlaloc #311 Köszi szépen, PiszkosFred, most éjjel-nappal lesz mit hallgatnom, és még cd-re is kiírom, hogy TÉNYLEG BÁRMIKOR tudjam hallgatni!:DDDDDDD -
#310 még 14 nap, és folytatódik