The 4400 (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az elsõ dupla az 2 rész.Valahol egyben adták le valahol 2 részben. Tehát a wotw a 3. epizód.

[merlinw.org]

sadvagabond
a "weight of the world" a második széria 3. része.ami mit jelent?az elsõ dupla rész utáni,amúgy igazábol második,vagy a dupla rész utáni után következõ?elég hülyén kérdeztem de remélem valaki érti...
szóval ha az elsõ dupla részt egy epizódnak vesszük,akkor a w.o.t.w. atz a második v a harmadik ehhez képpest?

sadvagabond
igen,újraolvasva arra gondolt hogy az eddigi összes rész én meg valahogy csak a 2. szériára gondoltam.akkor király.köszi...

mukika
ja és az elsõ széria elsõ része is dupla volt...

mukika
18 részes???? valamit benéztél...

a második széria 12 részes, de az elsõ része dupla, szal azért szedhetõ 13 rész belõle.

link

összesen szedhetõ 18 rész.
(azaz elsõ+második széria, dupla részt külön számítva....)

sadvagabond
sziasztok.ugye lentebb jól olvastam hogy 18 részes a második széria?az a probléma,hogy én az általam ismert helyeken csak 12ig találtam,egyetlen-egy helyen van egy árva 13as,de azt meg nem osztja vissza senki...szóval tutifix hogy 18 részes?
köszi

noigen, de a hdtv után nem egy nyeremény 😞

ez akkor még nem jelent meg DVD-n? mármint a 2. szezon

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

mukika
elvbõl nem nézek szinkronosan egy sorozatot. mondjuk még ebbõl 1 részt sem láttam úgy.

mukika
nem találkoztam hdtv-sel bár lehet, hogy van... nekem is ez a verzió van meg. de azért azt nem mondanám, hogy nagyon rossz a minõsége(láttam már ennél ezerszel gyengébb minõséget is!). számomra teljesen nézhetõ volt, igaz nem egy hdtv...

Hyder
nekem az 1 évad és a 2. évad meglévõ 13 része mind 16:9 -es szinkronos

Steam: [HUN]Feriggno

sanzik
nekem is ez a verzio van és nem is nagyon találtam jobbat
letöltöttem a 2. évadot, azonban valamilyen rejtélyes dolog folytán a 12 részbõl 8 nem hdtv ripes, hanem sima, TV-bõl felvett 4:3-as rip.

Nem tudom, hogy ez mindenkinél így van e, de engem speciel ez a 4:3-ad dolog rendkívül idegesít mert nagyon rossz a minõsége 😞

valaki talákozott már full hdtv-s 2. évaddal?

PiszkosFred
"Lezárás" most jön a Lostban is hamarosan ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mukika
a bitgate-rõl szedtem a címeket...

The 4400 - 2x01 - Ébresztõ I
The 4400 - 2x02 - Ébresztõ II
The 4400 - 2x03 - A hangok ereje
The 4400 - 2x04 - A világ súlya
The 4400 - 2x05 - Engedjétek a gyermekeket
The 4400 - 2x06 - Akár a végzet
The 4400 - 2x07 - Félbeszakított élet
The 4400 - 2x08 - A hordozó
The 4400 - 2x09 - Újjászületés
The 4400 - 2x10 - A rejtekhely
The 4400 - 2x11 - Lezárás
The 4400 - 2x12 - Az ötödik oldal
The 4400 - 2x13 - A mami fönökei

Hyder
üdv
lehet noob kérdés lesz, de tudtok magyan fan oldalt? engem a magyar epizódcímek érdekelnének

-=THX=-

Steam: [HUN]Feriggno

mukika
elkezdõdik a háború! <#violent><#pias><#wink>

Rafaelo
:9 remélem 3x mozgalmasabb lessz

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

mukika
a 2. szériában csak a 3as és 4es rész nem tetszett. a többi nagyon bejött. föleg az utolsó! 😊

Rafaelo
vannak benne üresjáratok sajna néha olyan x aktás de egésszében jó

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

mukika
hm?

sajnos az 5. részben visszatért az usa felirat... 😞 amúgy a 2. széria 3as illetve 4es része szerintem idáig messze a leggyengébbre sikerült.

Rafaelo
😞

mukika
nagyon bejövõs a 2. évad is. <#vigyor2> már csak azért is, mert végre eltünt az a baszott nagy USA logo a jobb alsó sarokból. <#idiota>

Serpa
beletekertem a pilot elsõ tíz percébe.

fel is keltette a figyelmem a Föld felé tartó vmi.

Bátran szedd, nem fogod megbánni, ha sci-fi kedvelõ vagy.

Serpa
azt mondjátok érdmes megnézni?!

akko' a héten neki állok leszedni a S01 -et, DVDripben.

mukika
mininováról 90k és 100k között jön lefele a második szezon! 😊

szerk: reakcióidõ rulz. gondolom 5 nap alatt azért csak megoldottad, illetve leszedted... 😊

mukika
az elsõ (dupla) rész után, nagyon cool. <#buck>

PiszkosFred
Mert ilyen viszonylatban a magyar hatóságok és forgalmazók még az Isaura és Dallas szintjén ragadtak... Ami nem herripotter, sztárvársz vagy egyéb nagy név - amely név garantálja a többtízezres eladást - az itthon halott ügy. Nem kockáztat is senki - legalábbis én így látom.

Ha pedig neadj'sten megjelenik valamelyik tévében, félõ hogy nagyon elb..altázzák, mint legutóbb a BSG-t a téjvékettõ...

most nézem, hogy a német kiadáson van magyar felirat.

no ez asszem meg is van rendelve 😊

Csak azt nem értem, hogy ha veszik a fáradtságot hogy rátegyék a korongra a magyar feliratot, akkor a francért nem forgalmazzák itthon?

Nálam a Taken az etalon, meg mostmár asszem ez 😊 Nyugodtan fölállhat mellé a dobogó elsõ fokára 😊 😊

Azt viszont nem teljesen értem, hogy a fenéért nem adja le valamelyik országos csatorna? Miért a Cinemaxon savanyodik?

Szerintem jobb, én már láttam a második évadot is. <#alien2>

A 4.-ig megnéztem, elõttem az 5. pizód, utána meg a nagy-nagy sötétség, mert nagyon lassan csorog lefele a season 2 😞

ez legalább akkora sorozat mint amilyen anno a Taken volt.

Megnéztem a pilotot, nem rossz, nem rossz 😊

6, végülis. egy dupla.
mukika
igen. 😛

Az elsõ évad kemény 5 részbõl áll?

ez az isohunt nagyon fain hel, köszi a tippet 😊

Rafaelo
dc++ rol nekem egynap lejön mind

mukika
isohunt.com 😊

tegnap onnan kezdtem el letölteni az elsõ évadot 30k-vak garantáltan tölti, de esete már 70kval is jött lefele. ma este már nézni fogom 😛

Érdemes letölteni,nagggggyon jóóóóóóóó.

valamelyik TV újságban láttam, hogy adják magyarhonban is valamelyik fizetõs csatornán (vagy a hobó2-n, vagy a Cinemaxx-on)

nem lenne probléma, ha esetleg átvenné pl .a Viasat3, talán "kicsit" szélesebb körben ismernék meg a sorozatot.

/meg nekem sem kellene szenvednem az elsõ évad átlag 5-6 kb-os letöltésével.

Rafaelo
😊

A második szezont pénteken kezdtem el nézni és tegnap este fejeztem be😊)))))

Rafaelo
egy nap alatt ? 😮

Nagyon fasza sorozat.tegnap néztem végíg😊

PiszkosFred
Pedig jó kis sorozat, érdemes belenézni. Elsõ szezon elég rövid - 5-6 rész - ha az tetszik, a második még jobb. ;]

CSOCSO
tok jo en meg errol nem is hallottam...
mondjuk olyan sok filmet nem nezek de azert soxor latok sorozatok reklamjait.. mint pl CSI, vagy 24 meg ilyenek.. de ezt meg nemigazan...
FtranX
Most végeztem a második évad utolsó részével.
Jó kis sorozat.

Várjuk a folytatást. 😊

Hunnenkoenig
sajna nem

Nem tudjátok kint mikor jön ki a 2. évad dvd-n?