Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg jo lenne egy kozvetlen link is a mdsre
May the force serve you well!
És amúgy melyik hamachi szerveren nyomjátok???
-► Original lopott zokni eladó!!! ::.. Real Madrid the best!!! :DDD chello - Szupergyors szélessávú internet-szolgáltatás kábelen, fix havidíjért.
nm
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
megcsinaltam jezuska ugy ahogy mondtad és jo. a patch telepitese elott leszedtrem a magyaritast utan meg felraktam. nem magyar a jatek pedig fennt van😞 miért lehet ez? csak az magyar ami a legelejen jon be az a fokép.😛 jol megmondtam mi?
Gondold meg sokszor mit írsz be és ne hülyézzél mer akkora baromságot írtál be hogy szakad a plafon.
(jobb nem jutot eszembe😛)
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
A lényeg az hogy itt [url=http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_lotr_battle_for_middle-earth_2.shtml#LotR:%20Battle%20for%20Middle-Earth%202%20
LotR: Battle for Middle-Earth 2
azt kell letölteni, egy 75Kb-os file. Ez egy fake cd.
Tegyétek fel az 1.02-es patch-et.
utána a gamecopyworld-ön van egy LOTRBFME2.mds-file azt kell csak bemappolni virtual daemon-al es nem kell semmiféke crack.
itt van a link : http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=LOTRBFME2_bended!rar
mar mindenki az 1.02-vel jatszik
Tegnapóta olvasom amit beirsz de nemértem mi a gondod😄
egyszerüen mész bennt a barlangba miután csináltál bázist és ahogy haladsz elõre a pályan majd találkozol a sárkánnyal akit ki lehet nyírni ennyi....
szal csináld csak a pályát és ahogy haladsz adja magát a dolog....
elöször😊 most a hétvége se jó nekem mert nem vagyok itthon de ha nem lankad a lelkesedésed akkor jövöhétenvisszatérhetünk rá.😊
tehát hogyan lehet Multiba játszani LAN-on mert nekem folyton connection Timed out -ot(idõtullépési hibát) ír.
A FAQ-t is néztem, de ott a netes módszer volt csak említve...
szoval nekem egy pontos (részletes) útmutató kellene hogy miként lehet nyomni
hálóba milyen patchel stb.. köszi a válaszokat elõre is(ja nekem CE verzio van meg nemtod ez számít e)
hat eleg csunya 😛
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
ez vajo mi? 😛