2654

FAQ

• aadam
    Csá! Nem tudjátok hogy Frodót,Samut,Pippint és Trufát hősként hívni?És ha lehet akkor hol?
  • Davidxxx
    a legtöbb szóba tele van úgyhogy nyitottam újjat:
    szoba/kód:
    bfme999
  • Davidxxx
    interneten hamchival milyen verzióval játszotok:
    Reloaded vagy DVD9? Esetleg más?
    (én ezt a ét fajtát találtam...)
  • Bankrupt #1770
    A mostani soványka faq-t ki csinálta?
  • a zsírkereskedő
    maps-ban nem is működik és miért ne lenne fair? egy troll hős gyengébb mint az attack troll? na sztem ez a nem fair
  • oO VinyuS Oo
    Biztos hogy nem a map-könyvtárba megy! De szerintem az úgy már nem lenne teljesen fer!
  • a zsírkereskedő
    és erre nem tudjátok a választ esetleg?
    kicsit jobb lenne a játék sztem...
  • Bankrupt #1766
    Azt hiszem ez az egyik legjobb játék, amivel kb. 5 éve talákoztam!
  • oO VinyuS Oo
    Azt akkor dobja ki ha túl későn akarsz rámenni a serverre!
    Legalábbis az első verzióknál ha nem azonnak kattintottál a serverre akkor ezzel kötekedett!
    Meg nézd meg hogy nem fohja e valami a sávszéled!
  • Davidxxx
    Akkor még egy kérdés:
    Miden verzióval müködik a játék? Mert nekem sehogy sem akar elindulni... Connection timed out....
  • Davidxxx
    Sziasztok!
    Az mitől lehet, hogy, amikor sikerül felállitani a hamatchin-os hálozatot, belépünk a játékba, multiplay, network, és amikor ide bejutunk látjuk egymást, de, amint a haverom kreál egy új játékot, én nem tok csatlakozni, mert vagy azt írja hogy connection timed out, vagy azt hogy your serial is in use...
    De ha én csinálok játékot akkor ő tud csatlakozni, de a játék egy 5-10 percen belül szétesik.
    Mind a két játék javitás nélküli (illetve elöször mind a kettő 1.4 volt), és mind a kettő ugyanúgy van crakelve.
  • a zsírkereskedő
    szevasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy a bfme2.com-on nem csak térképet, hanem a játék kijavítását is le lehet tölteni..pl a troll hős nem csak 1 embert fog megütni/megölni hanem mint az attack troll fogja az emberkéket elhajítani/elütni
    ezt is a maps könyvtárba kell kicsomagolni?
    köszi köszi :D
  • morreau
    Nem akarnál feljönni hamachira? Csak kipróbálni!! PLS!!
  • morreau
    Oks!! Köszi mindent!!
  • oO VinyuS Oo
    itt van minden patch meg a mini img. Most az a leglátogatottab hamatchi szoba amit írtam.
    Ha van valaki hamatchin megbeszéled vele hogy játszani kéne elindítod a gamet ott multiplayer network és utána mehet a game!
  • morreau
    Thx!! Megtaláltam a dolgokat!! Lenne viszont még kérdésem: 1.01es verzióval tudok játszani mindenhol vagy szedjek le új patchet?? Jah és hol találok más Hamachi szobákat?? Jah és hogy tom elindítani a gamet multiban? THX
  • attila206
    Hy. Nem kell hozzá semmilyen crack. Szedd le a Pr0t.St0p -ot + a mini image fájlt a kövi linkről: http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=LOTRBFME2_bended!rar Minden menni fog, frissítheted is, nem kell hozzá crack...
  • oO VinyuS Oo
    Hamatchi használata:
    -Feltelepíted a progit
    -Elindítod
    -Lent jobb alsó sarokban lesz egy olyan ikon hogy Creat or Join network
    -itt válaszd a join networkot és írd be ezt mindkét helyre:
    bfme2-dave
  • morreau
    Hy!Azt szeretném megtudni hogy lehetséges-e tört verziós játékkal neten játszani és ha igen hogy??
    Olvastam arról a hamachirol de nem tudtam használni...
    Nagyon hálás lennék ha vki pár lépésben le tudná írni a teendőket. Előre is thx!
  • aadam
    Igen megfelel,egy ideig ment is most viszont nem megy!Amúgí már egyszer újratettem! De lehet igazad van azt megint újrateszem!
  • csgj
    ahha...próbáltad már újratelepíteni? tom, nem túl biztos megoldás, de semmi ötletem sincs... ez nem a crack lehet.. a géped megfelel a gamenek?
  • aadam
    Valami hibás címeket ír leírom hogy melyek a hibás cimek:
    (unknown)(0):game.data+241950 Debug::Post StaticInit+3390
    (unknown)(0):game.data+2293599 UnicodeString::UnicodeString+55606
    (unknown)(0):game.data+232489 GameClientRandomVarible::getValue+15977
    (unknown)(0):game.data+6447835 Xfer::~Xfer+118290
    (unknown)(0):kernel32.dll+93519 RegisterWaitForInputIdle+73
  • csgj
    NE vásárold meg a boltban, mert amennyiért adják a gameket, az pénzkidobás! persze vmennyire igaza van Katának (így hívják a tesómat is, de cool)... a cracknek működnie kell, talán lehet, hogy egy patch cracket szedtél le, vagy már patchelve van a gamed, és a crack patch nélkülihez jó... hát bakker így nincs más ötletem..:(
  • Kata
    Vásárold meg boltban, és nem lesznek ilyen problémáid.
  • aadam
    Csá mindenkinek!Most más a gondom meg crackkeltem a játékot és most Új hibát talált.Egy rakás fájlt írt ki hogy hiányzik.Ezektől a sorozatos hibáktol a falnak megyek!LÉCCI SEGÍTSETEK!!!
  • aadam
    Üdv mindenkinek! A Harc Középföldéért 2-t feltetem és játszotamis vele, de most nem indul el!Egy hibaüzeneted dob fel, amiben ez áll:Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application! Lécci segítsetek mert nem tudom mit csináljak újratettem a játékot de így is ugyanazt a hibaüzenetet dobja fel!Elöre is köszi!
  • morreau
    tényleg láma vgyk... numerikus billenytűn is lehet... De az egér vajon miért nem müxik??
  • morreau
    Hy! Lenne egy megoldásra váró problémám: nem tom forgatni a képet! Havernál egér középső gombja, de nálam arra semmit nem reagál. Ha vkinek lenne ötlete vagy csak én vagyok láma és nem találom a controls settings-t pls írjatok! Előre is THX!!
  • Kry
    Nekem sem sokáig lesz az XD Csak csütörtökig.
  • kisfigi
    Hát szerintem így nem sokan fognak menni ha csak az alap verzsönnel lehet mert már senkinek sem az van(köztük nekem se)!
  • Kry
    Aki szeretne a battle for middle earth 2-vel "hálózaton" jáccani és van hamachije az csatlakozzon ehhez a hálózathoz:
    Név: "Kozma"
    Jelszó: "kozma"

(CSAK!!!) az alap vagyis az 1.00-ás verzioval gyertek. Ez a leg egyszerübb hiszen ahogy felteszed a játékot minden patchalés meg ilyenek nélkül jöhetsz is jáccani.
    Egyébként ha valaki még nem magyarul jáccik a játékkal annak egy kis help ahhoz hogy anyanyelvén jácchasson:http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=649

Léci gyertek sokan mer már haverral ketten kicsit unalmas :D.
  • attila206
    Remélem jó tag leszek:)
  • a zsírkereskedő
    most mondjam h ip?
    már megoldottad:)
    üdv a csapatban
  • attila206
    Hamachi :)
  • attila206
    Tudna valaki segíteni? Bejelentkeztem a himachi-ba, de nem jeleníti meg a játékban, hogy létrejött a hálózat. Ilyenkor mit kell tennem??
  • attila206
    Van valakinek kedve játszani?

Szoba/kód
    Battle for Middle Earth II - Magyarország/bfme2HUN
  • Kata
    Nem mindegy neked, mivel játszom?
  • kisfigi
    Elég let volna az 1.4-est! :DDDDDD
  • SLICK
    hát te iyeln játékokakl játszol? :D
  • Kata
    Köszi, megtaláltam. Sorban felraktam mindet 1.02-től 1.04-ig.