Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
de faq-ban egyetlen szervert tok,ami még nincs tele.a bfme2x4/bfme2x4
csabye én a bfme2hun kivételével mindegyiken.
Replay
Jah és Dns5000 Lécci ezt rakd be a FAQ-ba mert sztem nagyon igi meccs volt😊)
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Igazad van nem fogtam fel mit olvasok csak kb a felét, majd máskor elolvasom inkább kétszer :S
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Ugyhogy nemszoltam...
De most naon nem értem hogy jön ez ide. Értem hogya vereséged raktad most fel de ez szerintem az elsõ ilyen eset...😛
Ha ráérsz megoldhatjuk most, fenn vagyok.Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
De oda ugye nem csak a te gyõzelmeid rakod be...?
Végülis mind1 madjd felteszem az enyémeket a netre azt adok linket (de nemtom mikor fogom megcxsinálni)
azert nem adtam valmi konnyen
erdemes megnzeni a faqnan van
cortez,mikor beszéltem így???
Mindenki akkor indul amikor akar.
A mindig ugyanarra támadásról meg: kHalmi ellen törpökkel már majdnem veszetettem de mégis én nyertem, mondjuk így is kb 10 perc volt (max)
(mondjuk ehhez azt hozzá teszem hogy szórakozott mert télleg simán lenyomhatott volna csak elvitte a hév azt kicseleztem😛, de semmi esélyem nem lett volna)
Igazad van a lerohanáshoz is kell némi taktika, de a játék akkor élvezhetõ igazán, ha minél több varázslatot tudsz használni, ezzel is bõvítve a stratégiai lehetõségeket, mert a kezdeti szakaszban nem sok mindent tudsz csinálni.
Pár perc alatt nem jön ki a játék lényege! Sztem!
De, mindenki úgy játszik, ahogy tud, és akar !
Nehany fajnak muszaly rusholni ha nem lassitja le az ellesege olyan taposak lesznek, hogy semmi eselye.Es igenis kell strategia a rushoz. Szerintem az nem strategia amikor mindenki csinal nagy sereget es azok egymas utik mindig ugyanabbol az iranybol es soha nem probalsz masfele menni.
Én is alkalmaztam párszor, de így nem az igazi! Egy stratégiai játéknál nem az a legfontosbb, hogy gyûrjük le az ellenfelet 2 perc alatt! (Persze néha jólesik az erõnket fitogtatni😊 ) Mondjuk az is igaz, hogy tanuljunk meg védekezni hatásosan. És mi a legjobb védekezés? A támadás !
Csak ilyenkor szinte semmi stratégia nem kell: gyártani az egységeket és irány az ellenfél bázisa felé.
A megoldás talán az lenne, hogy nagyobb térképen játszunk, és ne mutassa az ellenfelek helyét. Vagy lennének erõs semleges egységek, amelyeket leküzdve tudnánk csak tovább haladni. (mint pl. a HOMMM-ban )
De, hát ezt a játékot így csinálták meg, ehhez kell alkalmazkodni!
Bocsánat, ha picit hosszú voltam, mindenki úgy játszik, ahogy akar, csak mit ér az a játék ami 5 percig tart.A játék szépsége éppen a varázslatokban, hõsõkben van, amik nem fejlõdnek ki rövid idõ alatt!
Ennyi! Köszi!
Csütörtöktõl-Szombatig nem leszek, elõtte vagy utána mutasd meg mit tudsz. Egyébként én is tudom az ellenszerét😛 (meg rushok ellenszerét ugy általába, de erre mindenki jöjjön rá maga😛)
Remelem majd egyszer te is nyersz 😛
kéne gyakorolnom.
Billentyuzetkiosztas faqban 😊