Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aschil
nah joo ha nem akkor nem, majd probalkozom holnap!! 😊
Jo gémelést!

.:asChil:.

Aschil
Figyelem!! Nem akar velem valaki játsznai??

Bfme2proba/proba

.:asChil:.

Draz😛

May the force serve you well!

és MasterTitan néven találsz meg csabye

csabye az amit kiírtál,az épp tele van.<#wilting>
de faq-ban egyetlen szervert tok,ami még nincs tele.a bfme2x4/bfme2x4

értem,és mien néven.
csabye én a bfme2hun kivételével mindegyiken.

mindegyiken

ottz: és te meiken vagy fenn? (newbfme2/newbfme2)
DNS te melyik hmachi szerveren vagy??

argrrgg rangers 😞

érsd már meg.

én nem vok csíter.Érted én hamachin akarok gamelni,mert unatkozom és senki sem jön fel.

Nem mindenki szeret csíterekkel játszani 😉

valaki jöjjön már,plíííz.

Sas6
Dns5000 Köszi szépen hogy beraktad😊

Sûrûbben is jöhetnétek,mert nemtok így gyakoprolni.😞

Sas6
Nagyon izgi kis Torp vs Torp meccs . Érdemes megnézni!!!

Replay

Jah és Dns5000 Lécci ezt rakd be a FAQ-ba mert sztem nagyon igi meccs volt😊)

Jajj ne is mond. Inkább énis csak annyit mondok hogy MáR nemtudok:S majd máskor (esetleg vasárnap attól függ játszhatok-e) csütörtöktõl szombatig nemleszek ezt már írtam.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

na jatszunk?😛

Ez a mai nap egy káosz...
Igazad van nem fogtam fel mit olvasok csak kb a felét, majd máskor elolvasom inkább kétszer :S

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Na jó nem az elsõ...
Ugyhogy nemszoltam...

Hmm, is-is😛
De most naon nem értem hogy jön ez ide. Értem hogya vereséged raktad most fel de ez szerintem az elsõ ilyen eset...😛

te olvasod is amit irok vagy csak nezel ki a fejedbol?😛

beszéltük is, hogy átküldöd msn-en a a törpös replayeket.
Ha ráérsz megoldhatjuk most, fenn vagyok.Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Nekünk is kéne játszani, hogy legyen mit barakjál a faqba.
De oda ugye nem csak a te gyõzelmeid rakod be...?
Végülis mind1 madjd felteszem az enyémeket a netre azt adok linket (de nemtom mikor fogom megcxsinálni)

Def megvert :/
azert nem adtam valmi konnyen
erdemes megnzeni a faqnan van

értem,kössz a tanácsokat,majd megpróbálok úgy vissza vágni.
cortez,mikor beszéltem így???

Ottz, úgy teszel, mintha ûberpr0 lennél 😛

Akkor tud jo meccs kialakulni ha mind a ket felnek sikerul rombolni, ha valaki csak vedekezi mar vesztett.

Igen legjobb vedekezes a tamadas, ha egybol nem csinalsz egysegeket es kezded el veluk szetszedni az ellenseg hazait akkor vesztessz. Az meg hulyeseg hogy ne rusholjon valaki mi a rush? ha 30mp belul kezdi szetverni a bazisod , ha 60 ha 120?
Mindenki akkor indul amikor akar.

feljutottam még a bfme2x4-re is.

végre bejutottam a bfmehun-ra.

valaki jöhetne bfme magyarországra.

én nem szeretek rhusolni,de múltkor is def ellen nem tudtam védekezni,mikor egyfolytában rhusolt egyre és egyre nagyobb sereggel,semmi esélyem nem volt.

Vannak viszonylag nagy téképek, a kezdõpozíció lehet random ha nem jelöl be senki semmit.
A mindig ugyanarra támadásról meg: kHalmi ellen törpökkel már majdnem veszetettem de mégis én nyertem, mondjuk így is kb 10 perc volt (max)
(mondjuk ehhez azt hozzá teszem hogy szórakozott mert télleg simán lenyomhatott volna csak elvitte a hév azt kicseleztem😛, de semmi esélyem nem lett volna)

Semmi gond nem lenne, ha a térképek nagyobbak volnának és a kezdõ pozició random lenne, több lenne a taktikázási lehetõség. Sõt lehetne a map is véletlenszerû sok erõs semleges egységekkel teletûzdelve.
Igazad van a lerohanáshoz is kell némi taktika, de a játék akkor élvezhetõ igazán, ha minél több varázslatot tudsz használni, ezzel is bõvítve a stratégiai lehetõségeket, mert a kezdeti szakaszban nem sok mindent tudsz csinálni.
Pár perc alatt nem jön ki a játék lényege! Sztem!
De, mindenki úgy játszik, ahogy tud, és akar !

Ha mar tudsz kicsit jatszani nem csak 5 percig tart hiaba rusholnak.
Nehany fajnak muszaly rusholni ha nem lassitja le az ellesege olyan taposak lesznek, hogy semmi eselye.Es igenis kell strategia a rushoz. Szerintem az nem strategia amikor mindenki csinal nagy sereget es azok egymas utik mindig ugyanabbol az iranybol es soha nem probalsz masfele menni.

Meg mondom õszíntén, nem vagyok híve a lerohanásnak, elveszi a játék élvezetét.
Én is alkalmaztam párszor, de így nem az igazi! Egy stratégiai játéknál nem az a legfontosbb, hogy gyûrjük le az ellenfelet 2 perc alatt! (Persze néha jólesik az erõnket fitogtatni😊 ) Mondjuk az is igaz, hogy tanuljunk meg védekezni hatásosan. És mi a legjobb védekezés? A támadás !
Csak ilyenkor szinte semmi stratégia nem kell: gyártani az egységeket és irány az ellenfél bázisa felé.
A megoldás talán az lenne, hogy nagyobb térképen játszunk, és ne mutassa az ellenfelek helyét. Vagy lennének erõs semleges egységek, amelyeket leküzdve tudnánk csak tovább haladni. (mint pl. a HOMMM-ban )
De, hát ezt a játékot így csinálták meg, ehhez kell alkalmazkodni!
Bocsánat, ha picit hosszú voltam, mindenki úgy játszik, ahogy akar, csak mit ér az a játék ami 5 percig tart.A játék szépsége éppen a varázslatokban, hõsõkben van, amik nem fejlõdnek ki rövid idõ alatt!
Ennyi! Köszi!

Ok, kiváncsi vagyok rá, de egyébként nem mindig rusholok csak mostanában nem volt sok ídõm azt igyekezni kellet😛
Csütörtöktõl-Szombatig nem leszek, elõtte vagy utána mutasd meg mit tudsz. Egyébként én is tudom az ellenszerét😛 (meg rushok ellenszerét ugy általába, de erre mindenki jöjjön rá maga😛)

Def megszamoltam 5 catapult talalat a jatekunkban.
Remelem majd egyszer te is nyersz 😛

Axs kialhatnal ellenem mar finomitottam a guardian rush elleni taktikamat 😛

Csak így lazán 😛

valaki jöhetne a bfme magyarországra
kéne gyakorolnom.

sztem a mordor a jobb.

Ízlések és pofonok, de szerintem a törp jobb😛

Na mit talatam nektek?😛
Billentyuzetkiosztas faqban 😊

meg lehet allitani a guardian rusht csak gyakorolni kell mordor szerintem jobb 😛

Sas6
<#eplus2><#eplus2>ez tetszik😄D

Törp az sokkal jobb, ha akarod megmutathatom...

nem jók a törpök a mordoriak jobbak.