Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áá,2-en mentünk def ellen,legyõzött.<#gonosz2>

Hamachin beszélj meg egy játékot, aki fenn van! (jobb klikk a nevén, üzenet)
Lehet, hogy fenn voltak, de nem játszott senki, ezért nem találtál szervert

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Vinsanity15
Nah feltettem az 1.02 es patchot müxik is ,szobát beirtam a hamachiba ki is dobta ,már csak az a baj hogy amikor bementem a gameba akkor a hálozati játékban nemtalált szervert ,pedig hamachin mutatta, voltak is rajta.!mi lehet a gond???please help

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
oké

Vinsanity is back!!

oO VinyuS Oo
Vin én 1.1-el játszom de csak hétvégén!
MAjd összehozhatunk egy game-et!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Vinsanity15
offline on vagy?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
ottz neked van msn ed ?el tudnád magyarázni a továbbiakat?az enyém ott van lejjebb

Vinsanity is back!!

én is kényteken voltam felrakni.

van olyan,ha ismersz MSN-en vagy osztálytást ,de itt nincs,és felrakhatod még.

Vinsanity15
Azért csak akad vki aki 1.01 el jáccik nem?<#szomoru1><#wow1>

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
és ha már beraktam az 1.01 et akkor nemtom feltenni az 1.02 t?

Vinsanity is back!!

mindenki azzal gamel.1.02

nekem a gonoszoknál a mordor és goblinok a kedvencek.Mordorral jobban játszok igaz.jóknál meg majd én is kipróbálom a törpéket.Gondolkoztam rajta.

Cápafogxy
Szerintem 1.02-vel játszanak.

Vinsanity15
Hellotok.feltettem a 1.01 hez a crackot megy is minden király!namost nemjönne valaki multin egyet??aki már játszot vele.elõre is köszönöm MSN:[email protected],vagy adhatnátok szoba címet hamachira.

Vinsanity is back!!

Sas6
Baromi jo eza torpe rush. A mordort 9 perc alatt kinyirtam.Nem semmi nekem nagyon bejon.

Kedves Ájszmen!

Hasonlo problémám volt a Partition Magic 8.0 megoldja ,kb 20perc alatt alakította át nekem fat32rõl NTSFre! (dc++)
Te meg felfoghatnad az emberek 90% itt csak hamachin jatszik es nem erdekli oket az online, pedig ott is lehet sajat hossel jatszani ha valakinek az jobban tetszik. Persze az nem ladderes.

May the force serve you well!

JezuskaDT
irc.elte.hu
#bfme2.hu
De nem sokan vagyunk. Jo lenne ha lennének többen, meg egy bot sem ártana

Na annyi idõ alatt nemigazán lehet lehozni a hõsöket (legalábis a sajátot ami 2000), de ha mégis arra mész hogy lehoz a hõst akkor elveszted mer letámadnak mire lehozod, nem lesz katonád mire összejön a hõsre a pénz. Tehát a kettõ egyszerre nem megy, vagy megpróbálsz gyõzni és gyártod a katonákat vgy nagyon kikapsz. De a helyzet teljesen más 2v2 ben, mer ott az egyik mehet a hõsre és mikor az kész akkor hagyhatja a bázisát lerombolni és átcucol a másikhoz és ha jól csinálják akkor az egyik egy hõsse llegyakja az egyiket a másik meg a másikat.
Bár a végére már aztse tudtam mért irtam ezt le😛

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Cápafogxy
Igazad van abban amit írtál.
A mecsek átlagos ideje 5-10 perc.

Jó neke mnincs tapasztalatom az online-ban de hamachin szoktam.
Énszerintem: nemsok vizet zavar a saját hõs mer ha le akarod hozni az 2k ami igen sok fõleg 1k-s kezdésnél (de javíts ki ha tévedek), tehát ha tündével vagy és lerusholnak akkor hõs a közelbe nem lesz, ha online nyomod ott sok pro van, ha velük átszol ott az nyer aki jól rushol (de szólj ha tévedek). A hõs tehát akkor jön szóba ha hosszú meccsre kerül sor és ez olyankor van ha egyik fél se rushol vagy kiegyenlítetten játszanak, akkor letudják hozni a hõst. Nekem leggyorsabban 1k-rõl indulva 3 perc alatt sikerült lehozni.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Cápafogxy
Mert vegyük a bfme1-et nem volt egyáltalán kiegyenlített.
A 2 úgy ahogy kegyenlített de egyértelmûen a tünde a legerõsebb az elsõ 10 percben ha ki tudja védeni a goblin vagy a törp rush-t. Ezáltal a 2 nagyjából kiegyenl1tett. Namármost ha custom hero-t használunk azáltal nem lesz kiegyenlített. pl multiba quick match-be (rangra megy) nincsen sem ring sem custom hero)

Nem valóban nem játszottam online az oka ott van a kérdésedben. De azért szeretném ha elmondanád miért nincs értelme multiban saját hõsnek.

Cápafogxy
Amíg nem látod az online-t addig nem tudod megítélni. VAgy esetleg eredeti a gamed?

Egyébként a mai nap folyamán elmentettem pár Dwarf rushomat jók 😛 kb 5 perc/db😛

De a játék single részének szerintem alapból nincs értelme legalábbis én nem toltam a singlét, az max bohóckodásra/minimális szintû gyakorlásra jó.
Szerinted mér nincs értelme multiban?
Én pl szívesebben kûzdõk a saját hero-mmal mint egy gyárival (márha egyátalán lehozok hero-t), azzal élvezet kûzdeni élvezed ha gyõzöl vele tehát bele éled magad, saját magad csináltad és büszke vagy rá hogy mindenki megtudta milyen brutál, ragozzam még😊?
Na de szerinte mér nincs értelme?

Cápafogxy
Igazad van de csak és csakis single-be van értelme.

Sorry
Te kérdeztél én meg elmondtam két megoldást. Ennyi.
És ne hülyézzél...

te honnan töltötted? vagy honnan lehet?
kösz, sokat segítettél! Te hülye vagy?! Rakjam újra?! már próbáltam mással.
Azért kösz!
neked FAT-ba van biztos, akkor csak eggyet tudok, rakd újra a windows-t és amikor csinálod a partíciót akor NTFS-be formázd, jobbat nemtok😛
8esetleg próbáld meg más tömörítõvel kitömöríteni)

hy-ho!

tudna vki segíteni? nem igazán a játékkal kapcsolatban,inkább technikai jellegû a problémám. Bötömörítve van mega game és nem tom kicsomagolni,mert 5,5 Gb unpackelve és a Winrar nem engedi mert 4 Gb-nál nagyobb kitömörítve és azt írja hogy csak az NTFS fájlrendszerben lehetséges. Mi a megoldás? Segítsetek,please!
Szerintem meg van értelme mivel a "gyári" hõsöket hamar meg lehet unni és épphogy a saját hõs visz egy kis színt a játékba.

oO VinyuS Oo
Raktam fel pár replayt az oldalamra! http://vinyus.fw.hu quake madness link alatt megtaláljátok!

Cápafogxy
Hogyha tudnál olvasni, vagy csak felfogni amit írtam.
Felesleges ilyen ring meg custom herokkal játszani mivel ha egyszer felmennétek netre akkor látnátok hogy senki nem játszik azokkal. Mert elveszi a játék élményét. Single-be van csak talán értelme.

Igen biztos azér rakták be a játékba mer nincs értelme...(megin egy okosgyerek...)
Vinsanity: el kell rejteni a virtuális meghajtót (hide) pl Pr0tSt0p-al.

Vinsanity15
nemtuggyátok mi lehet a gond?feltettem a gamet +1.02 es patchot utána leszedtem azt a image filet és bemountoltam .és most megin azt irja ki hogy please insert the correct dvd rom!lehet az a baj hogy elõtte becrackeltem az 1.01 et?

Vinsanity is back!!

Cápafogxy
Neten quick machbe nincs se custom se ring hero.
Én játszom online és tudom hogy van csak olyan értelemben nincs hogy senki nem használja mert nincs értelme.

rajtam kiprobalhatnad 😛

Ha lenne jo sajat replayed felraknam, de elegge ketlem ha meg arra sem jottel ra hogy multiban van sajat hos 😛

csak a faqt kene elovasni

Szerinted hogy jattszottuk azokat siglebnen???!!! 😛

Ja "csak", amúgy már kedvem se nagyon volt játszani nemotom mér megy el (lehet az 5 ora nonstop miatt😛) meg fater is felébrett azt ki kellet kapcsolnom😛

Vinsanity: nincs még hozzá jó crack asszem (az 1.02 höz) de már leírták hogy hogy kell feltenni az 1.02-t olvas vissza.

Vinsanity15
Helosztok!Én is szeretnék jáccani neten ,hamachim az van de nemtom melyik patchot tegyem fel.1.2?a crackes verzióval lehet???

Vinsanity is back!!

mircen melyik szerveren vagytok? quakeneten nem találtam senkit

oO VinyuS Oo
Hey yo!
Nem akar valaki jönni játszani egyet velem?
Hamachi: SS.Elite/VinyuS
1.1-es patchel

Sas6
ki ellen?? éjfélig birtad csak??😊 azt hittewm reggelig maradsz😄