Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy fenn voltak, de nem játszott senki, ezért nem találtál szervert
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Vinsanity is back!!
MAjd összehozhatunk egy game-et!
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Hasonlo problémám volt a Partition Magic 8.0 megoldja ,kb 20perc alatt alakította át nekem fat32rõl NTSFre! (dc++)
May the force serve you well!
#bfme2.hu
De nem sokan vagyunk. Jo lenne ha lennének többen, meg egy bot sem ártana
Bár a végére már aztse tudtam mért irtam ezt le😛
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Énszerintem: nemsok vizet zavar a saját hõs mer ha le akarod hozni az 2k ami igen sok fõleg 1k-s kezdésnél (de javíts ki ha tévedek), tehát ha tündével vagy és lerusholnak akkor hõs a közelbe nem lesz, ha online nyomod ott sok pro van, ha velük átszol ott az nyer aki jól rushol (de szólj ha tévedek). A hõs tehát akkor jön szóba ha hosszú meccsre kerül sor és ez olyankor van ha egyik fél se rushol vagy kiegyenlítetten játszanak, akkor letudják hozni a hõst. Nekem leggyorsabban 1k-rõl indulva 3 perc alatt sikerült lehozni.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
A 2 úgy ahogy kegyenlített de egyértelmûen a tünde a legerõsebb az elsõ 10 percben ha ki tudja védeni a goblin vagy a törp rush-t. Ezáltal a 2 nagyjából kiegyenl1tett. Namármost ha custom hero-t használunk azáltal nem lesz kiegyenlített. pl multiba quick match-be (rangra megy) nincsen sem ring sem custom hero)
Szerinted mér nincs értelme multiban?
Én pl szívesebben kûzdõk a saját hero-mmal mint egy gyárival (márha egyátalán lehozok hero-t), azzal élvezet kûzdeni élvezed ha gyõzöl vele tehát bele éled magad, saját magad csináltad és büszke vagy rá hogy mindenki megtudta milyen brutál, ragozzam még😊?
Na de szerinte mér nincs értelme?
És ne hülyézzél...
Azért kösz!
8esetleg próbáld meg más tömörítõvel kitömöríteni)
tudna vki segíteni? nem igazán a játékkal kapcsolatban,inkább technikai jellegû a problémám. Bötömörítve van mega game és nem tom kicsomagolni,mert 5,5 Gb unpackelve és a Winrar nem engedi mert 4 Gb-nál nagyobb kitömörítve és azt írja hogy csak az NTFS fájlrendszerben lehetséges. Mi a megoldás? Segítsetek,please!
Felesleges ilyen ring meg custom herokkal játszani mivel ha egyszer felmennétek netre akkor látnátok hogy senki nem játszik azokkal. Mert elveszi a játék élményét. Single-be van csak talán értelme.
Vinsanity: el kell rejteni a virtuális meghajtót (hide) pl Pr0tSt0p-al.
Vinsanity is back!!
Én játszom online és tudom hogy van csak olyan értelemben nincs hogy senki nem használja mert nincs értelme.
Vinsanity: nincs még hozzá jó crack asszem (az 1.02 höz) de már leírták hogy hogy kell feltenni az 1.02-t olvas vissza.
Vinsanity is back!!
Nem akar valaki jönni játszani egyet velem?
Hamachi: SS.Elite/VinyuS
1.1-es patchel