Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most az elõbb próbáltam rusholoni törpökkel, eredmény: szarrá vertem kb 6 perc alatt a gépet.
Majd kipróbálom valakivel😛

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Na csá ma meg eddig voltam😛

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Sas6
Hat ja<#idiota> en mar csak tom😄

Ez megin egy okos megállapítás...<#idiota>
És szerintem vannak jó replayok a FAQ ban.
Amúgy meg mi értelme saját hõs nélkül<#conf>
Az benne a jó.

JezuskaDT
Custom hero és ring hero nelkül kéne jaccani mert nincsenek multiban ?? Miröl beszélsz?? Miert ne lenne?<#confused>

Cápafogxy
Aki írta a FAQ-t tehetett volna fel jobb repeket.
És custom hero nélkül meg ring hero nélkül kéne játszani mivel nincsenek multiba sem.

JezuskaDT
Ha most elkezdedenéd letölteni szerintem elöbb lejönne mielött valaki megoldást találna a problémádra, és a Reloaded legalabb biztosan müködik.

tugyiti
Sajna csak 512-m van azzal kicsit nehézkes😊(én is úgy kapom ismerõstõl), de azért köszönöm a tanácsot.
JezuskaDT
Nem tudok jobbat töltsd le a Reloaded verziot, az megy mindenkinek.

tugyiti
Sziasztok nekem sajnos a spitfire ver. van meg,és nálam is a 3 perces armageddon effekt jön elõ.Sajnos a FAQ-ba nincs még rá megoldás.Pls help me.
valakinek v.mi ötlet?
-Nem kér az installnál serialt😞
-GCW -s game.dat nem müx😞
-GCW-s maxi image prot.stop-pal nem müx 😞
SEMMI NEM MÜX
köszi elõre is
Sas6
Remelem majd meg jatszunK😊

Délelõtt "dolgoznom" kell(ene)😛 de azért remélem tudunk majd játszani késõbb, este nembiztos hogy tok lenni de megpróbálok.

<#ejnye1>Én nemmondtam hogy megyek. Szerintem te mentél nemtom hogy hova<#vigyor4>
De az a meccs az jó volt ja télleg te utána mentél el emlékezz csak.

Sas6
gya én 22:15-ig voltam akkor nyertunk😛P Azt montad hogy mesz de ezek szerint irtottad a nepet?:<#idiota><#idiota>

Na eddig voltam csáztok.

Sas6
Okey😄D

Na én mostantól nagjából addig leszek amíg le nem fekszek úgyhogy gyertek játszani😉

én a negyediken vagyok,ha lehet gyertek oda többen,hogy majd tudjunk játszani.

Este ha minden jól megy leszek ugyhogy gyertek.

hat a mai nap egy katasztorfa 😞

May the force serve you well!

valaki jön,mert most gamelok hamachin vele elõször.

nah,sikerült egyre csatlakozni.

faszom :/
mordorral jatszottam
megvert 2 mordor is visszaestem 28000. dnek aztan jott egy 28000+ elf azt hittem vegre nyerek en is, de ugy szetszedett hogy csak na 😞(((
keszvagyok 😞

JezuskaDT
Ennyire érthetetlenül irtam le?

JezuskaDT
😄

FAQ<#nezze>
olvasd el tisztára lefárasztasz...
a lord of the rings battle of middle earth2 kép alatt szép kék betûkkel, abba vannak benne hamachi szobák és jelszók hozzá, viszlát<#wave>

okok,de mi???

azt gondoltam ez logikus...

mondok valamit: FAQ
máskor ezt nézzétek meg elõször
(legközelebb már más betûkkel fogom írni...)

nah,lécci írjátok le.

nekem kell még mellé a prot stop.

megy,mostmár csak ide kéne írni,a hamachi szerver nevét,de lehetõleg olyat,ami nincs tele.

Bah...
Na figy: 1, ha be van csomagolva kicsomagolod
2, bemountolod
3, játszol

és ezek elõtt felteszed az 1.02-t

ha nem fog menni,akkor maradok az 1.01-nél.

tehát mind a 2-õt csomagoljam ki hozzá,attol tartok azt akkor a hordozható winchi-re kell raknom.

Jah...
tudtad hogy nehéz a felfogásod😛

más nem is kell hozzá???

akkor leszedem ezt a gamecopy-ról a 2-est.És bemountolom a daemonba az MDS-t.azt mondod ennyi???

nah,akkor szó szerint írd le onnan,hogy leszedtem a mini image-t,mind a 2fájlt csomagoljam ki,vagy mi???

Sas6
Jaja olyan egyszeruen leirtad és nekem jo😊 baba a patch

Tuti nem kell hozzá annyi.

JezuskaDT
Szerintem meg az lenne a jo ha mindenki felrakna az 1.02-es patch-et.

Sas6
én már felraktam és jo😊 szal nem szedem mar le

ha kell az 5,6giga akkor lemondok az 1.02-esrõl mivel annyi helyet nemfogok megint tudni elfoglalni a gépen.

jobb lenne,ha mindenkinek az 1.01-es patch lenne,azzal nem kell legalább sz*rolni.

Nekem amúgy iso-s formátumban van meg.

szóval csomagoljam ki az 5,6gigás fájlt is???

nem carak hanem mini image, es nem is olyan mini, 6 giga kell hozza hogy kicsomagold, nekem most nics annyi nem is neztem meg hogy jo e
http://d06.gamecopyworld.com/?d=2006&f=LOTRBFME2_bended!rar

Sas6
nekem müködik

Sas6
még nincs hozza crack