2654

FAQ

• Randelz
    Én nemis csináltam sajat hőst mert ugyse használnám jók azok amelyikek alapban vannak benne.

Ja...egy akkora hibával talákoztam hogy azt hittem besülök:
    Nemlehetett megölni az ellenség egyik emberét és megölte az összes emberemet egy darabis még ment az élete de aztán megakadt es megölt mindenkit
  • kisfigi
    az én hűséges kis trollom..
    Azért teszem fel mert nem nagyon láttam a topicban más hősöket akkor legalább az enyém fenn legyen(szerintem a trollok a legerősebbek...
  • kisfigi
    Nem válszolsz...
    :D
  • kisfigi
    Ok kösz te most fenn vagy?
  • oO VinyuS Oo
    Vársz míg szépen valakinek fehér lesz a neve(fenn lesz a hálón) jobb klikkel beszédbe elegyedsz vele és utánna nekiálltok játszani. :D
  • kisfigi

Ha itt vok akkor ez után hogy kell játszani?
  • hup
    kár hogy a goblinoknál a nagy störny kezébe (nem tudom hogy hivják) nem lehet a kezébe rakni valamit csak követ
  • kisfigi
    Kösz remélem hogy müxik...
  • kisfigi
    Jó vanna...
  • gyona
    Hello!
    Ha valakinek megvan a The Battle for middle earth 2-höz a crack aszt el tudná küldenni erre a címre:[email protected]
    kössz
  • Dns5000
    ja deszar is ez a faq
  • oO VinyuS Oo
    Ha nincs csinálsz egyet!
    Különben meg itt is van pár replay!
  • kisfigi
    Amúgy én is ilyesfajta kérdést szerettem volna feltenni.
    HA nekem NINCS olyan könyvtár ott hogy Replays akkor mi van?
  • kisfigi
    A FAQBAN benne van...
    "C:\document and settings\"usernev"\Application Data\My Battle for Middle-eart(tm) II/Replays " ezt a FAQ-ból másoltam ki...
  • Randelz
    Most felteszek egy olyan kérdést amitől kifog rázni benneteket a hideg:
    Hova kell rakni a replay-eket?

u.i.:a gyűrűvel csak egy hőst tudok hívni vagy van valami más ereje is ?
  • Axsys
    Én csak azért gondoltam mert a FAQ egyátalán nincs tele replayekkel :D
  • kisfigi
    Nem, hanem rendes videókra in-game, mert a replay-eket csak úgy lehet megnézni hogyha fennt van a game, de már mind1 mert most telepítem...
    (amugy ha replay kéne akkor tudom hogy a FAQ tele van replay-ekkel)
  • Axsys
    Videók?, replayekre gondolsz?
  • kisfigi
    Jólvan bocs, ha mondasz helyeket ahol vannak videók el is felejtem az egész FAQ-t (és elég fazsa lesz (csak vicc volt))!
  • Axsys
    Ez most nagyon mellbevágott igaz Draz :D?
  • Dns5000
    engem :/
  • kisfigi
    Anyám...
  • Randelz
    5,08GB pontossabban :D....de megéri.
  • kisfigi
    Ez a játék tényeg 5GB?
    (amúgy nem tudom kit sértek meg vele, remélem senkit...,deee a FAQ elég xarra sikeredett...(bocsi)!)
    Ez a játék tényleg 5GB?
  • oO VinyuS Oo
    Nem kell annyit keresgélni előjön az magától:D:D:D
    Ha felbukkan van egy hang ami figyelmeztet hogy valamerre mászkál!
  • Randelz
    Mióta megmondtad egész este a palyákon gollamot kerestem.De jó így hogy nehez megtalalni mert így nagyobb érték az ha megtalálom a gyűrűt.
  • Legion
    Bocs, veletlenul a elso resz topikjaba irtam..

Nem lehet valahogy feljebb emelni a kamerat? Az nagyon szep, hogy teljesen ra lehet kozeliteni, csak eppen semmire nem jo. Az viszont marhara idegesit hogy nem tudom feljebb emelni..
  • bunny
    Köszi. Jó ez a második rész egy csomó dologban, de minek vesznek ki belőle hasznos részt, ezt nem vágom ...
  • Randelz
    kosz
  • oO VinyuS Oo
    Néha felbukkan a pályán gollam szépen megcsapod és tied a "drágaszág"
  • Randelz
    Na azt hogy mire jo mar tudom (sauront tudtam vele hivni hősként).Még mindig az a kérdés hogy honnan lehet megszerezni?
  • Randelz
    Azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet megszerezni a gyűrűt nem camping-ben. mert lattam hogy az ellenseg megszerezte es a erődjébe vitte az erőd felett pedig az a irat forgott. Vissza tudtam szerezni csak nemtudom hogy honnan szedte és hogy mire jó. ??
  • gallik
    a grafika tényleg nem vmi fényes, de egy stratégiai játéknál nem is ez a legfontosabb.Nekem az installálással semmi bajom nem volt,még crack sem kell.
    Még nem játszottam annyit, hogy véleményt mondjak, de ha lesz olyan jó, mint az elődje (Rise of nations) akkor már elégedett leszek.
    Itt nem lehet hentelni, sok taktikázást igényel, váratlan fordulatok is lehetnek.Nekem anno tetszett. Sajna ki kell mondanom, hogy a bfme2 a csili-vili grafikával meg sem közelíti játékélményben.
    De most még a heroes 5 -tel ismerkedek :)
  • Dns5000
    rise of legends egy kalap szar, a demot feltenni egy kinszenvedes volt a grafika meg meg sem kozeleiti a bfme2ot
  • Axsys
    A topic olyan ütembe halt ki ahogy az emberkék megunták a játékot:S, dehát ez van nemlehet egy ilyen átékkal játszani egész eleten át:) (ill van olyan de a bfme nem olyan:D)
    Énis rég játszottam már...
  • Sas6
    Hát a 2-ben én sem vettem észre ilyensmit pedig télleg jo dolog volt.
  • bunny
    Nem tudom van-e még élet a fórumon, ha igen ,egy kérdés. Azt első részben lehetett összevonni két csapatot, dárdás-nyilas pl. Na ezt kivették a kettőből, vagy most mi van? Nekem sehogy nem akar összejönni, pedig ez egy igen hasznos dolog volt szerintem.
  • gallik
    Fel lehet éleszteni, de most 2 várva várt stratégiai játék is kijött: Heroes 5 ill. Rise of legends. Én is most a heroest nyomom ...
  • DefCon
    Feléesszük?????:)
  • Randelz
    pech.pedig nekem megcsak mostlettmeg a jatek .