2654
-
Axsys #1449 Na most az előbb próbáltam rusholoni törpökkel, eredmény: szarrá vertem kb 6 perc alatt a gépet.
Majd kipróbálom valakivel:P -
Axsys #1448 Na csá ma meg eddig voltam:P
-
#1447 Hat ja en mar csak tom:D -
Axsys #1446 Ez megin egy okos megállapítás...
És szerintem vannak jó replayok a FAQ ban.
Amúgy meg mi értelme saját hős nélkül
Az benne a jó. -
#1445 Custom hero és ring hero nelkül kéne jaccani mert nincsenek multiban ?? Miröl beszélsz?? Miert ne lenne? -
#1444 Aki írta a FAQ-t tehetett volna fel jobb repeket.
És custom hero nélkül meg ring hero nélkül kéne játszani mivel nincsenek multiba sem. -
#1443 Ha most elkezdedenéd letölteni szerintem elöbb lejönne mielött valaki megoldást találna a problémádra, és a Reloaded legalabb biztosan müködik. -
#1442 Sajna csak 512-m van azzal kicsit nehézkes:)(én is úgy kapom ismerőstől), de azért köszönöm a tanácsot. -
#1441 Nem tudok jobbat töltsd le a Reloaded verziot, az megy mindenkinek. -
#1440 Sziasztok nekem sajnos a spitfire ver. van meg,és nálam is a 3 perces armageddon effekt jön elő.Sajnos a FAQ-ba nincs még rá megoldás.Pls help me.
valakinek v.mi ötlet?
-Nem kér az installnál serialt:(
-GCW -s game.dat nem müx:(
-GCW-s maxi image prot.stop-pal nem müx :(
SEMMI NEM MÜX
köszi előre is -
#1439 Remelem majd meg jatszunK:) -
Axsys #1438 Délelőtt "dolgoznom" kell(ene):P de azért remélem tudunk majd játszani később, este nembiztos hogy tok lenni de megpróbálok. -
Axsys #1437 Én nemmondtam hogy megyek. Szerintem te mentél nemtom hogy hova
De az a meccs az jó volt ja télleg te utána mentél el emlékezz csak. -
#1436 gya én 22:15-ig voltam akkor nyertunk:PP Azt montad hogy mesz de ezek szerint irtottad a nepet?: -
Axsys #1435 Na eddig voltam csáztok. -
#1434 Okey:DD -
Axsys #1433 Na én mostantól nagjából addig leszek amíg le nem fekszek úgyhogy gyertek játszani;) -
ottz #1432 én a negyediken vagyok,ha lehet gyertek oda többen,hogy majd tudjunk játszani. -
Axsys #1431 Este ha minden jól megy leszek ugyhogy gyertek. -
Dns5000 #1430 hat a mai nap egy katasztorfa :( -
ottz #1429 valaki jön,mert most gamelok hamachin vele először. -
ottz #1428 nah,sikerült egyre csatlakozni. -
Dns5000 #1427 faszom :/
mordorral jatszottam
megvert 2 mordor is visszaestem 28000. dnek aztan jott egy 28000+ elf azt hittem vegre nyerek en is, de ugy szetszedett hogy csak na :((((
keszvagyok :( -
#1426 Ennyire érthetetlenül irtam le? -
#1425 :D -
Axsys #1424 FAQ
olvasd el tisztára lefárasztasz...
a lord of the rings battle of middle earth2 kép alatt szép kék betűkkel, abba vannak benne hamachi szobák és jelszók hozzá, viszlát -
ottz #1423 okok,de mi??? -
Axsys #1422 azt gondoltam ez logikus... -
Axsys #1421 mondok valamit: FAQ
máskor ezt nézzétek meg először
(legközelebb már más betűkkel fogom írni...) -
ottz #1420 nah,lécci írjátok le. -
ottz #1419 nekem kell még mellé a prot stop. -
ottz #1418 megy,mostmár csak ide kéne írni,a hamachi szerver nevét,de lehetőleg olyat,ami nincs tele. -
Axsys #1417 Bah...
Na figy: 1, ha be van csomagolva kicsomagolod
2, bemountolod
3, játszol
és ezek előtt felteszed az 1.02-t -
ottz #1416 ha nem fog menni,akkor maradok az 1.01-nél. -
ottz #1415 tehát mind a 2-őt csomagoljam ki hozzá,attol tartok azt akkor a hordozható winchi-re kell raknom. -
Axsys #1414 Jah...
tudtad hogy nehéz a felfogásod:P -
ottz #1413 más nem is kell hozzá??? -
ottz #1412 akkor leszedem ezt a gamecopy-ról a 2-est.És bemountolom a daemonba az MDS-t.azt mondod ennyi??? -
ottz #1411 nah,akkor szó szerint írd le onnan,hogy leszedtem a mini image-t,mind a 2fájlt csomagoljam ki,vagy mi??? -
#1410 Jaja olyan egyszeruen leirtad és nekem jo:) baba a patch