Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Remélem legközelebb összejön😉 játszhatnánk mi is egy 1v1 et benne vagy?
Van msn-ed? (ott meg tudjuk beszélni)
Létszíves adjatok crack-et.
Kérem szépen.
thx
Elõre is köszönöm szépen.
Eimal címem: [email protected]
thx
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de ebben a részben csak a saját hõsunkkel lehet
menni? Gandalffal,Aragornnal stb. nem lehet?
Abit Siluro GF4 Ti4200-8x vga cardom van ill.progi kéne hozzá 61.77esnél nem találtam újabbat, lényeg h. állandóan kékhalál, és villog a kép, csak annyit szeretnék h. nem tudna-e vki küldeni egy linket ahol találnék egy újabb drivert??? thx (Nvidia official, Guru3D kilõve)😄
#acm
[email protected]
Csá
Ha valakit erdekel egy Replay akkor itt egy Draz vs Sas6. Nem sokon mult hogy nyerjek de vegul o lett a gyoztes de nagyon izgi kis meccs volt😊 sztem nezzetek meg😊
Itt a Replay
Mondjuk a vegen ugy rontottam el hogy a sok penzembol nem csinaltam sok embert meg nem fejlesztettem a fortesszt. Na mindegy Draz okosabb volt😊 Majd maskor!
lécci segitsetek
Jah meg hogy milyen net kell hozzá
Csá
May the force serve you well!
\"Hard to see, the dark side is.\"
\"Hard to see, the dark side is.\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ez meg mi?
Ez meg mi?