Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
van amikor nem csinalja van amikor igen de inkább igen. Szinte mindenkinel csinalja. Bár most jatszottam egyet akkor nem csinalta

Csak egyes embereknél, vagy mindnél ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

LasCar16
looooool megvan az úúj PCm😊)))))
nah vki online?😛

#acm

Sas6
Hellosztok ez a problema ma jelent meg nalam és nem tom hogy miért pedig mindenkinek 1.01-es verzioja van állitolag. Azt mondjak legalábbis!

oO VinyuS Oo
Csak a te hõsödre vonatkozik!!!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Nekem van egy tápos kis mágusom 😄

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Sas6
Ezt nekem mondtad? mert ha igen nem nagyon ertem.

A tulajdonságok mindenkinek más mivel mindenki úgy állítja be ahogy akarja.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Sas6
Melyik crack-et keresed 1.00 vagy az 1.01-es crack??

Sas6
Ez a tulajdonsag csak az én hosomre vonatkozik vagy a tobbi nyilas hosre is??

Ja kár hogy nemtudtuk lenyomni azt a 2v2-t 😞
Remélem legközelebb összejön😉 játszhatnánk mi is egy 1v1 et benne vagy?
Van msn-ed? (ott meg tudjuk beszélni)

Sas6
Jezuska josz jatszani? JAh és nem tod mi lehet a bajom?

JezuskaDT
Ott van a FAQ-ban kek szöveggel hogy crack, arra probalj meg rákattintani. Nem lehetsz ilyen lama.<#nevetes2>

Sas6
Valaki nem tudja mi lehet a baj? Egyszer csak játszunk és valahanyadik percben mindig maskor szétkapcsolodik a szerver és nem lehet folytatni tovabb a jatekot😞 És mutatja a statisztikát. Nem értem mi lehet a baj😞 Valakinek volt már ilyesmi proglema? Mindenkinek 1.01-e van minden netes progit kikapcsolunk kivéve a hamachit. 😞 nem tom mi lehet a baj😞(

Rákattintottam de nem találom azon az oldalon.
Létszíves adjatok crack-et.
Kérem szépen.
thx
Tényleg ilyen nehéz meglátni a FAQ-ot???

Sziasztok valaki tudna nekem crack-et dobni. Kérem szépen ,nagyon kéne.
Elõre is köszönöm szépen.
Eimal címem: [email protected]
thx
oO VinyuS Oo
Ezt már én is kérdeztem de hát úgy látszik még nincs sehol semmi új map! :o(

Sas6
Hol lehet mapokat letölteni? Magyarositas hogy all?

Sas6
Nem tom miért kell fennt lenni e de azt sem hogy miért irsz nagy betuvel. Kicsivel is meglehet érteni! Toltsd le a jo verziot lásd FAQ és akkor jo lesz nem halsz bele szerintem!

AZ ÖSSZES NYELVÛ OLDALT ÁTNÉZTEM ÉS SEHOL SEMMI ! DE AKKOR MI A FASZNAK VAN FENN EZ A SZAR SPITFIRE A NETEN HA NEM IS MEGY ???
BlackShadow
már neharagudj, de ha neked kell megoldás miért nem kutatsz utána TE?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sas6
Pedig az a megoldas!!

SPITFIRE VERZIÓRA TALÁLJON VALAKI MEGOLDÁST MERT NEM AKAROM LETÖLTENI A RELOADOT MEG EGYIKET SEM !!!
reménytelen
Az FAQ-ban átírhatnátok az "idelyét" mondjuk "idejét"-re. Elég égõ.
Köszi szépen Darth Cortez. 😊
Hát attól függ. A kampányban sem a saját hõsöddel, sem Aragornékkal nem lehet lenni (mármint amennyit én láttam belõle). A játékban ugyanis elvielg a Gyûrûháborút játszod végig, de nem a közismert helyeken (a könyv alapján próbálták megcsinálni a cuccost, de hát olyan szép logikai bukfenceket raktak bele, hogy ez a játék nem egészen hû Tolkienhoz - és akkor még finoman fogalmaztam). A skirmishben viszont lehetsz saját hõssel, meg mintha Aragornt, Faramirt meg Gandalfot láttam volna a rohaniakkal egyetemben a bázison... Tehát benne vannak 😊

Sziasztok!

Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de ebben a részben csak a saját hõsunkkel lehet
menni? Gandalffal,Aragornnal stb. nem lehet?
origo szoftverbázis,vagy drivers.hu
LasCar16
tom h. nem ide tartozik, de ezt a topikot gyakran látogatjátok, nah szal😄
Abit Siluro GF4 Ti4200-8x vga cardom van ill.progi kéne hozzá 61.77esnél nem találtam újabbat, lényeg h. állandóan kékhalál, és villog a kép, csak annyit szeretnék h. nem tudna-e vki küldeni egy linket ahol találnék egy újabb drivert??? thx (Nvidia official, Guru3D kilõve)😄

#acm

BlackShadow
LOL!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Peti0011
na faq itt vagy még?

Csá

Peti0011
Léccives segitsetek már nemkem
[email protected]

Csá

Sas6
F.A.Q.

Ha valakit erdekel egy Replay akkor itt egy Draz vs Sas6. Nem sokon mult hogy nyerjek de vegul o lett a gyoztes de nagyon izgi kis meccs volt😊 sztem nezzetek meg😊
Itt a Replay

Mondjuk a vegen ugy rontottam el hogy a sok penzembol nem csinaltam sok embert meg nem fejlesztettem a fortesszt. Na mindegy Draz okosabb volt😊 Majd maskor!

Peti0011
Valaki nem tudja hogy tört játtékkal hogy lehet jávccani??
lécci segitsetek
Jah meg hogy milyen net kell hozzá

Csá

ja de nem akarom 😛

May the force serve you well!

Mi ez hal megfele a fórum?????

Csá!
De a poén az, h még így is akadozik.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Nem, mert alapból 1280-on van. De most akkor te feljebb tudod rakni???

\"Hard to see, the dark side is.\"

Sas6
Ez sajna igaz nagyon lassuak😞

Mi a különbség Lord Of The Rings BFME 2 (Collector's Bonus) és a Lord Of The Rings BFME 2 (Reloaded)között?
Én a törpökkel játszom csak és szerintem nagyon jók, eddig 2 meccset játszottam hamachin és meg is nyertem mindegyiket,egy 1v1-et és egy 1v1v1-et az egyik replay meg is van ha kell.

online jatekrol van szo nem hamachi,olvasd el meg1x

oO VinyuS Oo
Sajnos a követkeezõ replay-ekig még várni kell április végéig!:o(
De addig is lesznek itt meg itt infók hátterek meg ilyesmik!:oD

BlackShadow
draz, már mondtam párszor, annak az ip-nek nincs köze a játékhoz, mert ezt nem online játékként veszi a game, hanem hálózati, tehát ott hálozati ipt vesz figyelembe és azt a hamachibol nyeri azt az 5.x.x.x -et

Bubbencs
Még nem döntöttem el, hogy melyik néppel is menyek de csak azzal, hogy jó legyek egy néppel ne mindel játszak mert akkor mindegyikbe csak belekóstolok de semmit sem tudok róluk igazán...

Ez meg mi?

lehet windosban ugy van beallitva a monitorod hogy csak 1024et tud

Bubbencs
Most mentem a Törpökkel egyet és nem igazán tetszett én nem bánok jól a törpökkel és nem is bántom õket egy bisztos a lassúságuk miatt kaptam ki.

Ez meg mi?

Sas6
tényleg nekem sis ugyan ez van! a torpék egész hamar leromboltak mindent és a trollok ellen is jok!