2654

FAQ

• acsdaniel
    nemtom, tedd újra a gémet, vagy szedj le hozzá frissítést, tűzfal kikapcs, stb, stb, állítgass az optionsben amit csak értesz

:)

fogalmam sincs mi baj, de szerinem az 1.4 es patchel minden műkszik
  • Tomme12
    Segítsetek léccíves!!!!
  • acsdaniel
    új szerver:

szoba/jelszó: megye/zsákos

;)
  • acsdaniel
    gyerekek! rohadtul nincs állandó, se semmilyen felügyelet alatt egyik hamachi szerver se!! tele van inaktívakkal mindegyik egész nap! basszameg lécci húzzon le az, aki épp nem jáccik, egy hete nem tudok bejutni a bfme2HUN-ra.

jáccanék minden este, csak nincs kivel

köcce

dani
  • remus500
    nekem az lenne a bajom hogy nem tom mit kell csinálni
    mikor elindítom a játékot és belépek az evil camping ott nem tom mit kell az első kuldetésbe csinálni...
    megölök mindenkit és az a csj elrohan utána nem tom mit kell csinálni
  • Tomme12
    AAAA sikerült megcsinálni...elindult a játék...csináltam főhőst...elinditotam a gamet....töltödött és 97 % nál mindig kidob :@:@:@ ez miért van :(???? valaki lécci válaszoljon!
  • Tomme12
    Adna valaki léccives egy pontos linket a crack letöltéséről mer én ehez úgylátszik hülye vagyok :'(
  • Tomme12
    Hát ott van tom hogy faq ott van hogy crack letöltés.. az a baj elvezet 3 oldalon de még keresem :S
  • Tomme12
  • Tomme12
    Nem crackeltem : ( mer sztem nincs is crack fájlt erre gyanakodtam :'( Valaki küldene létszíves!
  • Peti0011
    IGen vagy roszul crackelted vagy nem is crackelted
    Probáldgasd
  • Braveheart
    FAQ!
  • Tomme12
    Helló nekem azt írja ki a játék mikor el szeretném inditani hogy : Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application. :SSS ennek köze van ahoz hogy iso fájlba vam meg ? léccives segítsetek! Nagyon megköszönném! :) :(
  • Kiswarga
    Itt sem sokkal fürgébb a társaság.
  • Peti0011
    Hát probáljátok ujrainditani a HAMACHIt mind a keten
    hé nagyon erős battle jatekosokat várnák harcra szoljatok azt jachatunk 1.04 es pachom van nekem is
    Na irjatok adjatok hamachi cimet meg stb.
  • omikronteta
    Hali! Az a kérdésem, hogy lanon mért nem látja az egyik gép a másikat, csak az egyik? (Bocsi ha ezt már kitárgyaltátok ezen a fórumon de nem lehet végigolvasni az egészet)
  • Romel
    1.4-es hamachi szerver: bfme2_hun/bfme2_hun Állandó felügyelet alatt, hogy az inaktívak helyére aktív játékosok is tudjanak jönni.
  • aadam
    A bfme2.com-rol letöltöttem az Elven_Guard_mod_1.0-t de nemtom mit kell csinálni vele. Lécci segítsetek!Mit csináljak?
  • zAkkEr
    most akkor mostmár 1.4-es patchel játszunk vagy még mindig 1.3?
  • zAkkEr
    hé skirmish-be hogy lehet felvenni videót?(replay)
    mert letöltöttem a faq ból egy replayt de nekem nincs \My Battle for Middle-eart(tm) II file....biztos mert még nem mentettem replayt
  • kisfigi
    Hamachi...
    szoba: Kisfigi's bfme2 jelszó: Kisfigi

Jah és ha be akarsz kerülni siess mert már csak egy hely van!
  • dzsuvajoe
    gyerekek a multihoz kell valami szerver ip? v hog yzajlik az egesz? v pathcelesel hogy smit csináljak? most töltöm a gémet csak szertnek előkészülni:P vki segicsen
  • morreau
    www.bfme2.com
  • aadam
    Hali!Valahonnan lehet letölteni pályákat?Vagy valami programmal könyen csinálni?
  • Szabi1991
    nem megy a faq :(
  • Saturas
    Köszönöm.
  • a zsírkereskedő
    command points... bal alsó sarok
    ezt kell növelni amit farm és erőd építésével lehet elérni
    a játék előtt meg a beállításoknál be lehet állítani akár korlátranra is 100*osra ami korlátlan végülis...
  • trckr
    csosztok! van egy kis gaz a skirmish gameval.. szoval az van hogy 2 team van.. az egyikben en is benne vagyok a masik csak gepekbol all... namarmost a gepek mindig csak egyet tamadnak es ez alltalaban en vagyok.. olyan szinten h a masik cuccait meg egysegeit meg sem utik... ez mitol van? thx a helpet elore is
  • Saturas
    Sziasztok. Hogy lehetne elérni azt hogy több katonát lehessen csinálni? Előre is köszönöm a segítséget.
  • Feczo
    Cáfolom, most mikor ezt írom itt sincs senki rajtam kívül. Azért mondom, hogy nem ártana valami közös irc csati vagy valami, hogy mindenki lássa kinek van kedve/ideje játszódni
  • robot2
    aki még akar hamachin játszani az jöjjön ide szoba/jelszó: dadibfme2hun/bandi

itt mindig van vki akivel tutsz

• Feczo
    Na szóval visszatérve a kérdésemre, valahol valami közös lista a hamachi szobákról, vagy valami online chat irc csatorna valahol, ahol az éppen játékos kedvűek megbeszelhetik, hogy mit hol. Vagy tényleg csak az a napi 4-5 emberke játszik online itthon ezzel a játékkal, akikkel én is összefutok ? Meg persze a full-os hamachi szobákban folyó élet amibe nincs belelátásom.
  • csgj
    ahha... én nem is bírom egyik játékban sem a gonoszokat. vhogy nem szeretek sötét alak lenni :)
    amúgy meg naon könnyű játék, egyedül az utolsó jó pálya volt picikét nehezebb mint a többi. de jó game
  • Deagle
    az jó szerintem most a gonoszok a küldetései szarabbak
  • csgj
    ja, már végigvittem
  • Deagle
    de a játékot ismered?
  • Deagle
    remek
  • csgj
    én mindenhol ott vok XD
  • Deagle
    Van itt valaki?