2654
-
acsdaniel #1853 nemtom, tedd újra a gémet, vagy szedj le hozzá frissítést, tűzfal kikapcs, stb, stb, állítgass az optionsben amit csak értesz
:)
fogalmam sincs mi baj, de szerinem az 1.4 es patchel minden műkszik -
Tomme12 #1852 Segítsetek léccíves!!!! -
acsdaniel #1851 új szerver:
szoba/jelszó: megye/zsákos
;) -
acsdaniel #1850 gyerekek! rohadtul nincs állandó, se semmilyen felügyelet alatt egyik hamachi szerver se!! tele van inaktívakkal mindegyik egész nap! basszameg lécci húzzon le az, aki épp nem jáccik, egy hete nem tudok bejutni a bfme2HUN-ra.
jáccanék minden este, csak nincs kivel
köcce
dani -
#1849 nekem az lenne a bajom hogy nem tom mit kell csinálni
mikor elindítom a játékot és belépek az evil camping ott nem tom mit kell az első kuldetésbe csinálni...
megölök mindenkit és az a csj elrohan utána nem tom mit kell csinálni -
Tomme12 #1848 AAAA sikerült megcsinálni...elindult a játék...csináltam főhőst...elinditotam a gamet....töltödött és 97 % nál mindig kidob :@:@:@ ez miért van :(???? valaki lécci válaszoljon! -
Tomme12 #1847 Adna valaki léccives egy pontos linket a crack letöltéséről mer én ehez úgylátszik hülye vagyok :'( -
Tomme12 #1846 Hát ott van tom hogy faq ott van hogy crack letöltés.. az a baj elvezet 3 oldalon de még keresem :S -
Tomme12 #1845 -
Tomme12 #1844 Nem crackeltem : ( mer sztem nincs is crack fájlt erre gyanakodtam :'( Valaki küldene létszíves!
-
#1843 IGen vagy roszul crackelted vagy nem is crackelted
Probáldgasd -
Braveheart #1842 FAQ! -
Tomme12 #1841 Helló nekem azt írja ki a játék mikor el szeretném inditani hogy : Please insert the correct CD-ROM,select OK and restart application. :SSS ennek köze van ahoz hogy iso fájlba vam meg ? léccives segítsetek! Nagyon megköszönném! :) :( -
Kiswarga #1840 Itt sem sokkal fürgébb a társaság. -
#1839 Hát probáljátok ujrainditani a HAMACHIt mind a keten
hé nagyon erős battle jatekosokat várnák harcra szoljatok azt jachatunk 1.04 es pachom van nekem is
Na irjatok adjatok hamachi cimet meg stb. -
omikronteta #1838 Hali! Az a kérdésem, hogy lanon mért nem látja az egyik gép a másikat, csak az egyik? (Bocsi ha ezt már kitárgyaltátok ezen a fórumon de nem lehet végigolvasni az egészet) -
Romel #1837 1.4-es hamachi szerver: bfme2_hun/bfme2_hun Állandó felügyelet alatt, hogy az inaktívak helyére aktív játékosok is tudjanak jönni. -
aadam #1836 A bfme2.com-rol letöltöttem az Elven_Guard_mod_1.0-t de nemtom mit kell csinálni vele. Lécci segítsetek!Mit csináljak? -
#1835 most akkor mostmár 1.4-es patchel játszunk vagy még mindig 1.3? -
#1834 hé skirmish-be hogy lehet felvenni videót?(replay)
mert letöltöttem a faq ból egy replayt de nekem nincs \My Battle for Middle-eart(tm) II file....biztos mert még nem mentettem replayt -
#1833 Hamachi...
szoba: Kisfigi's bfme2 jelszó: Kisfigi
Jah és ha be akarsz kerülni siess mert már csak egy hely van! -
#1832 gyerekek a multihoz kell valami szerver ip? v hog yzajlik az egesz? v pathcelesel hogy smit csináljak? most töltöm a gémet csak szertnek előkészülni:P vki segicsen -
#1831 www.bfme2.com -
aadam #1830 Hali!Valahonnan lehet letölteni pályákat?Vagy valami programmal könyen csinálni? -
Szabi1991 #1829 nem megy a faq :( -
Saturas #1828 Köszönöm.
-
a zsírkereskedő #1827 command points... bal alsó sarok
ezt kell növelni amit farm és erőd építésével lehet elérni
a játék előtt meg a beállításoknál be lehet állítani akár korlátranra is 100*osra ami korlátlan végülis... -
trckr #1826 csosztok! van egy kis gaz a skirmish gameval.. szoval az van hogy 2 team van.. az egyikben en is benne vagyok a masik csak gepekbol all... namarmost a gepek mindig csak egyet tamadnak es ez alltalaban en vagyok.. olyan szinten h a masik cuccait meg egysegeit meg sem utik... ez mitol van? thx a helpet elore is -
Saturas #1825 Sziasztok. Hogy lehetne elérni azt hogy több katonát lehessen csinálni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
#1824 Cáfolom, most mikor ezt írom itt sincs senki rajtam kívül. Azért mondom, hogy nem ártana valami közös irc csati vagy valami, hogy mindenki lássa kinek van kedve/ideje játszódni -
robot2 #1823 aki még akar hamachin játszani az jöjjön ide szoba/jelszó: dadibfme2hun/bandi
itt mindig van vki akivel tutsz
-
#1822 Na szóval visszatérve a kérdésemre, valahol valami közös lista a hamachi szobákról, vagy valami online chat irc csatorna valahol, ahol az éppen játékos kedvűek megbeszelhetik, hogy mit hol. Vagy tényleg csak az a napi 4-5 emberke játszik online itthon ezzel a játékkal, akikkel én is összefutok ? Meg persze a full-os hamachi szobákban folyó élet amibe nincs belelátásom. -
csgj #1821 ahha... én nem is bírom egyik játékban sem a gonoszokat. vhogy nem szeretek sötét alak lenni :)
amúgy meg naon könnyű játék, egyedül az utolsó jó pálya volt picikét nehezebb mint a többi. de jó game -
Deagle #1820 az jó szerintem most a gonoszok a küldetései szarabbak -
csgj #1819 ja, már végigvittem -
Deagle #1818 de a játékot ismered?
-
Deagle #1817 remek
-
csgj #1816 én mindenhol ott vok XD -
Deagle #1815 Van itt valaki? -
Deagle #1814 van róla már néhány jó kép