Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Draz ne fikázd a törpöket én mindig azzal verlek el mivel mindig azzal megyek😛
de az tény hogy a goblin ellen nemsokat tehetek hõs nélkül... de már fejlesztem a taktikát😄
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Túl so ka szuveneritás az egész játékban... Dol Guldur második elestekor mit kerestek ott Nazgúlok? Akkor Frodó már rég bedobta a Gyûrût a Végzet-katlanba, ergó az összes Nazgúl megsemmisült... Meg mondjuk kicsit illúzióromboló, hogy kevesebb idõ alatt körbeutazod Középföldét, mint Frodóék elérnek Mordorba... Szal a lényeg, hogy a kampány elég érdekes sztorival rendelkezik, a skirmish viszont jó 😊
Bár azért a napfényen sétáló balrogok, meg a csata közepén megjelenõ Tó Õre, meg a harmadkori sárkányok néha a sírba tudtak vinni 😊
már megoltem skirmshben 1500 ellenfelett,de most nem látok csak 150et..megvolt a WotR medálom is erre most az sincs meg..
valaki help plz..igy sosem lesznek meg a medálljaim..
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
May the force serve you well!
A multi mód is észveszelytõ lett. Goblinok nagyon puttók lettek szegények, ellenben a többivel. Van egy pálya, a bakacsin erdõben játszódik, hát az a legcinkesebb map az összes közül. Legjobban eddig a High Pass map jött be, de további jó map még Gondor, Haradir.
Na peace all! Szitu, este...
Szauron gyuru hos, megolod gollamot gyurut visszaviszed a varba es mar csinalhatod is.10k arany es vagy 5percig keszul. De 1 utes neki 1 csapat, farmok 2. 15k hpja van. Eleg lassan megy. Es nagyon cool szovege van. Azt monja hogy: ghulll, Akhaaa😊
Most, hogy csináltam saját hero-t és új tacticot dolgoztam ki, eléggé valószínû a nyerés. Ma este, ha van kedvetek, összeruccanhatunk és csatázhatunk egyet közösen. Szauron egyébként benne van a játékban? Ha benne van, akkor hol?
gyozelem-vereseg
goblin 6-0
dwarf 5-5
mordor 2-2
emberek eleg verhetetlennek neznek ki ha nem goblin vagyok.
De elf,iseguard,is nagyon nehez/lehetetlen mordorral,torpekkel.
Jo goblin jatekost csak goblinnal lehet megverni.
Ez mind tournamet,szoval nincsenek tapos hosok amik javithatnanak a fajon. Es 1000 penzel indul mindig.
goblin>ember>elf>isenguard>mordor,torpe
a mordor toper meg keteselyes.
Persze lehet hogy nem is tudok jatszani egyaltalan 😛
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
De még gyakorolnunk kell meg összeszokni😛
Az elfekrõl meg annyit hogy simán leverhetõk errõl draz tudna mesélni, igaz nem volt formában😛 4:0...
De egy jó elf hõs ellen nem sokat tehet egy kezdõ.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
monjuk a tropek eleg jok elfek ellen, de a tobbi, plane ha tapos elf host hasznalnak
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Persze az Elfek de az a nép tabu vagy, hogy is mondja és így én talán Mordorra gondoltam mert ugye ott sok a hõs amik erõsek + ott vannak a trollok amik megint nagyon erõsek!!
Ti melyik csapatra gondoltok?
Ez meg mi?
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit