2654

FAQ

• Vinsanity15
    Azért csak akad vki aki 1.01 el jáccik nem?
  • Vinsanity15
    és ha már beraktam az 1.01 et akkor nemtom feltenni az 1.02 t?
  • ottz
    mindenki azzal gamel.1.02
  • ottz
    nekem a gonoszoknál a mordor és goblinok a kedvencek.Mordorral jobban játszok igaz.jóknál meg majd én is kipróbálom a törpéket.Gondolkoztam rajta.
  • Cápafogxy
    Szerintem 1.02-vel játszanak.
  • Vinsanity15
    Hellotok.feltettem a 1.01 hez a crackot megy is minden király!namost nemjönne valaki multin egyet??aki már játszot vele.előre is köszönöm MSN:[email protected],vagy adhatnátok szoba címet hamachira.
  • Sas6
    Baromi jo eza torpe rush. A mordort 9 perc alatt kinyirtam.Nem semmi nekem nagyon bejon.
  • DefCon
    Kedves Ájszmen!

Hasonlo problémám volt a Partition Magic 8.0 megoldja ,kb 20perc alatt alakította át nekem fat32ről NTSFre! (dc++)
  • Dns5000
    Te meg felfoghatnad az emberek 90% itt csak hamachin jatszik es nem erdekli oket az online, pedig ott is lehet sajat hossel jatszani ha valakinek az jobban tetszik. Persze az nem ladderes.
  • JezuskaDT
    irc.elte.hu
    #bfme2.hu
    De nem sokan vagyunk. Jo lenne ha lennének többen, meg egy bot sem ártana
  • Axsys
    Na annyi idő alatt nemigazán lehet lehozni a hősöket (legalábis a sajátot ami 2000), de ha mégis arra mész hogy lehoz a hőst akkor elveszted mer letámadnak mire lehozod, nem lesz katonád mire összejön a hősre a pénz. Tehát a kettő egyszerre nem megy, vagy megpróbálsz győzni és gyártod a katonákat vgy nagyon kikapsz. De a helyzet teljesen más 2v2 ben, mer ott az egyik mehet a hősre és mikor az kész akkor hagyhatja a bázisát lerombolni és átcucol a másikhoz és ha jól csinálják akkor az egyik egy hősse llegyakja az egyiket a másik meg a másikat.
    Bár a végére már aztse tudtam mért irtam ezt le:P
  • Cápafogxy
    Igazad van abban amit írtál.
    A mecsek átlagos ideje 5-10 perc.
  • Axsys
    Jó neke mnincs tapasztalatom az online-ban de hamachin szoktam.
    Énszerintem: nemsok vizet zavar a saját hős mer ha le akarod hozni az 2k ami igen sok főleg 1k-s kezdésnél (de javíts ki ha tévedek), tehát ha tündével vagy és lerusholnak akkor hős a közelbe nem lesz, ha online nyomod ott sok pro van, ha velük átszol ott az nyer aki jól rushol (de szólj ha tévedek). A hős tehát akkor jön szóba ha hosszú meccsre kerül sor és ez olyankor van ha egyik fél se rushol vagy kiegyenlítetten játszanak, akkor letudják hozni a hőst. Nekem leggyorsabban 1k-ről indulva 3 perc alatt sikerült lehozni.
  • Cápafogxy
    Mert vegyük a bfme1-et nem volt egyáltalán kiegyenlített.
    A 2 úgy ahogy kegyenlített de egyértelműen a tünde a legerősebb az első 10 percben ha ki tudja védeni a goblin vagy a törp rush-t. Ezáltal a 2 nagyjából kiegyenl1tett. Namármost ha custom hero-t használunk azáltal nem lesz kiegyenlített. pl multiba quick match-be (rangra megy) nincsen sem ring sem custom hero)
  • Axsys
    Nem valóban nem játszottam online az oka ott van a kérdésedben. De azért szeretném ha elmondanád miért nincs értelme multiban saját hősnek.
  • Cápafogxy
    Amíg nem látod az online-t addig nem tudod megítélni. VAgy esetleg eredeti a gamed?
  • Axsys
    Egyébként a mai nap folyamán elmentettem pár Dwarf rushomat jók :P kb 5 perc/db:P
  • Axsys
    De a játék single részének szerintem alapból nincs értelme legalábbis én nem toltam a singlét, az max bohóckodásra/minimális szintű gyakorlásra jó.
    Szerinted mér nincs értelme multiban?
    Én pl szívesebben kűzdők a saját hero-mmal mint egy gyárival (márha egyátalán lehozok hero-t), azzal élvezet kűzdeni élvezed ha győzöl vele tehát bele éled magad, saját magad csináltad és büszke vagy rá hogy mindenki megtudta milyen brutál, ragozzam még:)?
    Na de szerinte mér nincs értelme?
  • Cápafogxy
    Igazad van de csak és csakis single-be van értelme.
  • ajszmen
    Sorry
  • Axsys
    Te kérdeztél én meg elmondtam két megoldást. Ennyi.
    És ne hülyézzél...
  • ajszmen
    te honnan töltötted? vagy honnan lehet?
  • ajszmen
    kösz, sokat segítettél! Te hülye vagy?! Rakjam újra?! már próbáltam mással.
    Azért kösz!
  • Axsys
    neked FAT-ba van biztos, akkor csak eggyet tudok, rakd újra a windows-t és amikor csinálod a partíciót akor NTFS-be formázd, jobbat nemtok:P
    8esetleg próbáld meg más tömörítővel kitömöríteni)
  • ajszmen
    hy-ho!

tudna vki segíteni? nem igazán a játékkal kapcsolatban,inkább technikai jellegű a problémám. Bötömörítve van mega game és nem tom kicsomagolni,mert 5,5 Gb unpackelve és a Winrar nem engedi mert 4 Gb-nál nagyobb kitömörítve és azt írja hogy csak az NTFS fájlrendszerben lehetséges. Mi a megoldás? Segítsetek,please!
  • Axsys
    Szerintem meg van értelme mivel a "gyári" hősöket hamar meg lehet unni és épphogy a saját hős visz egy kis színt a játékba.
  • oO VinyuS Oo
    Raktam fel pár replayt az oldalamra! quake madness link alatt megtaláljátok!
  • Cápafogxy
    Hogyha tudnál olvasni, vagy csak felfogni amit írtam.
    Felesleges ilyen ring meg custom herokkal játszani mivel ha egyszer felmennétek netre akkor látnátok hogy senki nem játszik azokkal. Mert elveszi a játék élményét. Single-be van csak talán értelme.
  • Axsys
    Igen biztos azér rakták be a játékba mer nincs értelme...(megin egy okosgyerek...)
    Vinsanity: el kell rejteni a virtuális meghajtót (hide) pl Pr0tSt0p-al.
  • Vinsanity15
    nemtuggyátok mi lehet a gond?feltettem a gamet +1.02 es patchot utána leszedtem azt a image filet és bemountoltam .és most megin azt irja ki hogy please insert the correct dvd rom!lehet az a baj hogy előtte becrackeltem az 1.01 et?
  • Cápafogxy
    Neten quick machbe nincs se custom se ring hero.
    Én játszom online és tudom hogy van csak olyan értelemben nincs hogy senki nem használja mert nincs értelme.
  • Dns5000
    rajtam kiprobalhatnad :P
  • Dns5000
    Ha lenne jo sajat replayed felraknam, de elegge ketlem ha meg arra sem jottel ra hogy multiban van sajat hos :P
  • Dns5000
    csak a faqt kene elovasni
  • Dns5000
    Szerinted hogy jattszottuk azokat siglebnen???!!! :P
  • Axsys
    Ja "csak", amúgy már kedvem se nagyon volt játszani nemotom mér megy el (lehet az 5 ora nonstop miatt:P) meg fater is felébrett azt ki kellet kapcsolnom:P

Vinsanity: nincs még hozzá jó crack asszem (az 1.02 höz) de már leírták hogy hogy kell feltenni az 1.02-t olvas vissza.
  • Vinsanity15
    Helosztok!Én is szeretnék jáccani neten ,hamachim az van de nemtom melyik patchot tegyem fel.1.2?a crackes verzióval lehet???
  • Wini
    mircen melyik szerveren vagytok? quakeneten nem találtam senkit
  • oO VinyuS Oo
    Hey yo!
    Nem akar valaki jönni játszani egyet velem?
    Hamachi: SS.Elite/VinyuS
    1.1-es patchel
  • Sas6
    ki ellen?? éjfélig birtad csak??:) azt hittewm reggelig maradsz:D