Battle for Middle Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tõlem jó mer én amúgy is a 2v2kért vagyok oda😉 nektek amúgy mióta van klánotok és mi a neve? (és ki az a mi?)
Draz ne fikázd a törpöket én mindig azzal verlek el mivel mindig azzal megyek😛
de az tény hogy a goblin ellen nemsokat tehetek hõs nélkül... de már fejlesztem a taktikát😄

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Dol Goundor az Dol Guldur 😊
Túl so ka szuveneritás az egész játékban... Dol Guldur második elestekor mit kerestek ott Nazgúlok? Akkor Frodó már rég bedobta a Gyûrût a Végzet-katlanba, ergó az összes Nazgúl megsemmisült... Meg mondjuk kicsit illúzióromboló, hogy kevesebb idõ alatt körbeutazod Középföldét, mint Frodóék elérnek Mordorba... Szal a lényeg, hogy a kampány elég érdekes sztorival rendelkezik, a skirmish viszont jó 😊
Bár azért a napfényen sétáló balrogok, meg a csata közepén megjelenõ Tó Õre, meg a harmadkori sárkányok néha a sírba tudtak vinni 😊

Valaki lécci mondja meg mi a francért resetelödik a hösömnkek a statisztikája minden lejátszott menet után..
már megoltem skirmshben 1500 ellenfelett,de most nem látok csak 150et..megvolt a WotR medálom is erre most az sincs meg..
valaki help plz..igy sosem lesznek meg a medálljaim..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Hát úgy, ahogy írtam. Nekem nem jön be az, hogy a kis idióta nyüszítõ goblinseregemet 10 mp alatt szétcsapják.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

mi az hogy putto?😛 turnament modban azok a legtaposabbak 😛, custom hosokkel meg csak az elf veri meg oket 😛

May the force serve you well!

Kivittem a jó kampányt is, habár elég rövidke volt. A végén az a 2100 fõs sereg már naggyon durva volt. Hiába volt a nagy létszám, Dol Goundor várának katapultjai kitartottak a sötétség hatalma mellett és jócskán megtépázták a tünde seregemet. A 25-ös varázslatok meg már nagyon durváák 😄 Kedvencem a kõbombázás, meg a vízözön. Elrondnál a forgószél se semmi 😊 Eddig is tetszett a játék, de ezt a csatát lejátszván, joggal mondhatom, hogy remekre sikeredett. Igaz, olvastam Tolkient, de egyáltalán nem zavar, hogy kicsi szuveneritást is vittek bele a készítõk. Gondolok itt a végére, amikor Galadriel dönti le Dol Goundor várát.
A multi mód is észveszelytõ lett. Goblinok nagyon puttók lettek szegények, ellenben a többivel. Van egy pálya, a bakacsin erdõben játszódik, hát az a legcinkesebb map az összes közül. Legjobban eddig a High Pass map jött be, de további jó map még Gondor, Haradir.
Na peace all! Szitu, este...

6an hamachin??? hat azt osszehozni iszonyat mak.
Szauron gyuru hos, megolod gollamot gyurut visszaviszed a varba es mar csinalhatod is.10k arany es vagy 5percig keszul. De 1 utes neki 1 csapat, farmok 2. 15k hpja van. Eleg lassan megy. Es nagyon cool szovege van. Azt monja hogy: ghulll, Akhaaa😊

Múltkor játszottunk 6-an, 3 vs 3 alapon. Nagyon cool volt 😊 Akkora csata volt, hogy a fülem kettéállt, és végig izzadt a tenyerem. Nem volt megállás.
Most, hogy csináltam saját hero-t és új tacticot dolgoztam ki, eléggé valószínû a nyerés. Ma este, ha van kedvetek, összeruccanhatunk és csatázhatunk egyet közösen. Szauron egyébként benne van a játékban? Ha benne van, akkor hol?

nem 5-3 ide? azt a 3-at miert nem szamolod amikor megmuttattam milyenek a goblinok😛 2 nyertel amikor kezdtem 3szor vertelek goblinnal, aztan meg 2x es 1szer topevel kikaptam. Mind1 goblinnal tuti nyerek 😛

JezuskaDT
Valoban a 3bol csak 1et nyertem teganp,de vegeredmenyben 3 - 3 az allas kettonk kozott ugy hogy egy jatek szetkapcsolt. De azt is nyeresnek szamitottam neked 😄. Axsys: jaccanak veled is ugy halotam te sem vagy rossz. Inkabb 2 vs 2ket jaccanek. Jonne a ti klanotokbol is 2 ember es tollunk is. Clanwar Rulez!!

hat jatszottam online.
gyozelem-vereseg
goblin 6-0
dwarf 5-5
mordor 2-2
emberek eleg verhetetlennek neznek ki ha nem goblin vagyok.
De elf,iseguard,is nagyon nehez/lehetetlen mordorral,torpekkel.
Jo goblin jatekost csak goblinnal lehet megverni.
Ez mind tournamet,szoval nincsenek tapos hosok amik javithatnanak a fajon. Es 1000 penzel indul mindig.
goblin>ember>elf>isenguard>mordor,torpe
a mordor toper meg keteselyes.
Persze lehet hogy nem is tudok jatszani egyaltalan 😛

hat kapcsoldi a virus keresot addig amig letoltod

ja 3bol 1szer azt mar nem modod, aztan tobbet ki sem emrtel allni 😛

tibor16
Valami beállítási probléma az én gépemen, a WinZip hivatalos súgója ismeri a problémát, de nem tudom mi a fenét lehet ilyenkor csinálni (nem vagyok túl jó angolból). Itt taglalja: http://www.winzip.com/downprob.htm. Amit megfejtettem, hogy vmi internetes? beállításom (talán vírus írtó/tûzfal) veszélyes tartalmúnak itéli meg és ezért tölti így le (1 kb-os fáljként) . Bocs az off-ért,de lehet, hogy más is beleszalad a problémába. Ha vki esetleg tudja a megoldást, megkérem akár magánba, az sg-és levélcímemre írja már meg. Köszi...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

köszi szépen 😊

Sonajk @:o)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

csak annyit jegyeznék meg,h nem "magyarosítás",hanem "magyarítás"... tessék javítani a faq-ot!! amúgy én is ráb*sztam a spiritfire-ös verzióval,de nemsoká befejezõdik az újabb letöltés.. jah,és kösz a magyarítást Morpheu$
grebber
Na most olvastam kész a magyarítás!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Majd mi is játszhatnánk, benne vagy?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Na mivolt mesélj.

JezuskaDT
Draz csak el kentem végre a szádat 😄

Sas6
Sas6 vs Serg

Itt van egy Raplay. itt is latszik hogy milyen jok az uruk hai-kok a torpok ellen😊

Ja és ha minden igaz akkor megalakult az elsõ magyar bfme2 klán a HBM. a héten felkrül a www.bfme.hu-ra A tagok: Sas6, Enco , Matyee , Draz , SERg , Axsys.
De még gyakorolnunk kell meg összeszokni😛

A tõrpék a legjobbak😛
Az elfekrõl meg annyit hogy simán leverhetõk errõl draz tudna mesélni, igaz nem volt formában😛 4:0...
De egy jó elf hõs ellen nem sokat tehet egy kezdõ.

oOO hat akkor meg kezdo voltam 😛

JezuskaDT
Azért vertel el mert egy hete nem jatszottam mar es te voltál egy hét utan az elsö ember akivel jatszottam, te megy szétgyakoroltad magad. 😄 De nyomhatnank egyet valamikor egy nagy visszavagot. Én is szívesen tennek ki replayeket. például azt amikor elvertelek 😊 Kettõ is van 😊 Te vagy Draz egyebkent ugye?

BlackShadow
próbáld úgy h ha rámész a linkre egybõl bejön h ezt letöltöd (pl flashgetnél) nyomsz egy cancelt és bejön a letöltés egy másik linkrõl. na onnan letudod szedni 😊 remélem érthetõ

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

a jobbjaimat ki szoktam tenni faqbe

JezuskaDT
Kéne valami oldal ahova fel lehetne tölteni a replay-eket amiket egymassal nyomtunk.

melyil link?a replayek mennek mostneztem

na es a goblinjaim ?😛 rajottel mer mi az ellensze?
monjuk a tropek eleg jok elfek ellen, de a tobbi, plane ha tapos elf host hasznalnak

JezuskaDT
Állok elébe szívesen.

na jatszal egyet sas6al aztan majd meglatod miert taposak az elfek 😛

JezuskaDT
Nem szabad hagyni hogy kifejlöjenek. 😊 De ha kifejlödtek akkor sem igaz hogy nem lehet mit csiálni ellenük. Fel lehet boritani öket lovasokkal stb. Mire kifejleszti az íjászokat addigra nekem is lessz valami ellenszerem rá. Nem értek egyet ezzel hogy az elfek a legjobbak és hogy nem lehet mit csinalni ellenük. Ez hülyeség!

tibor16
A faq alatt nem mennek a linkek - ill tartalmatlan zippeket lehet letöltögetni

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Jah, de azért ha az elf íjászok kifejlesztik azt a kék nyilat(nem jut eszembe a neve), akkor azért alávernek mindenkinek szvsz.

JezuskaDT
Szerintem is taktika kérdése az egész. Nem lehet ez igy kijelenteni hogy az elfek a legobbak meg hogy tabu. Engem nem zavar ha valaki elfel van semmivel nem jobbak mint a többi faj. Ki van ez találva rendesen hogy kieegyenlítettek legyenek a csapatok. Mindennek van ellenszere csak rá kell jönni hogy melyik egység ellen mit hasznalj. Én mordorral szoktam lenni speciál.

oO VinyuS Oo
Én a goblinokat részesítem elõnyben! A fél trollokkal és a spider riderekkel! De szerintem jó taktikával bármelyik néppel le lehet nyomni bárkit!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

BlackShadow
mordor is kemény.. dns-el egy elég jó csatát nyomtam ellenük de sajnos alul maradtam 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bubbencs
Szerintetek melyik a leg elõnyösebb és talán a legjobb nép?
Persze az Elfek de az a nép tabu vagy, hogy is mondja és így én talán Mordorra gondoltam mert ugye ott sok a hõs amik erõsek + ott vannak a trollok amik megint nagyon erõsek!!
Ti melyik csapatra gondoltok?

Ez meg mi?

Sas6
Télleg azt jo hogy beraktad.

magyarositas faqban

Sas6
ok torolve lesz asszem,szoltam a moderatoroknak!

De nem kéne egy házigazdát választani?

egypszichonauta
bocs ezt nem ide akrtam bemásolni ,lehet nyugodtan törülni ezt a két üzenetet

egypszichonauta
www.bfme.hu

Sas6
KÖSZI a magyarositást nagyon LOL😄DDDDDDDDD

Gebe7636
játszott itt már valaki nintendo ds romokkal?

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Kipróbáltam a magyarosítást és nagyo jó lett, kössz a fordítóknak<#eljen>

Mindenkinél ezt írja ki és kilép.

GeneralsHungary
Üdvözletem! Elkészült a BFME 2 magyarítása. www.bfme.hu

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team