Battle for Middle Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legegyszerûbben úgy hogy elindítod az autorun.exe file-t a dvd-n és ott a chek update gombra kattintasz , ilyenkor a legfissebb path-t sedi le a játékhoz.
De a google-ban is pillanatok alatt meg lehet találni...
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Mert még mindig nem kaptam rá egyenes választ és ezt nem csak nekem csinálja.
Madu nem ártana bekapcsolni a rejtett fájlok is látszódjanak...
De egyébként ha jól tudom akkor ide menti: Documentum and Settings/felh.név./Dokumentumok/My Games/BfME2(vagy valmi ilyen)/
C:\Documents and Settings\Felhasználói név\Application Data
és még mindíg keresem a mentett játékot😊
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Ez kb. olyan, mintha vki vesz egy mûszaki készüléket, és inkább bajlódik vele órákat, vagy a szomszédtól kérdezi meg, hogy kell bekapcsolni, és még véletlenül sem olvasná el a mellékelt használati utasítást.Persze minek az, túl sok betû van benne!
Ilyen emberek mindig lesznek ! Kár ezen mérgelõdni, én csak sajnálom õket!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
May the force serve you well!
May the force serve you well!
kösz
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Milyen verziód van? Reloded,Spitfire...?
Amiket lent felsoroltál azt mind megcsináltam.
Amikor elöszõr rákattintottam a hide-ra,akkor kiírta,hogy elrajtette és utána indítottam el a játékot,de megint kilép 97%-nál,amikor elkezdeném vmelyik küldetést.Mit csináltam rosszul???
Tegnap jól eltüntél. Gyere azt mutasd meg mit tudsz!=)
Szoba:Battle for Middle Earth II - Magyarország Kód:bfme2HUN
de még mindig kilép a game-bõl!<#szomoru1>#szomoru1>
megcsináltam azt a megoldást,amit DefCon írt,de nem tudom elrejteni a meghajtómat azzal a progiva.Azt írja ki,amikor hide-ra kattintok,h Nothing to hide.Ez miért van?
Szunyi rakd fel az 1.02-est aztán játszhatunk.
Bfme21.01/bfme2
vagy van egy mási is a gépemen ez:---->>>LotrBfMe2-102-english.exe ez lenne az 1.02-es patch?Megnézem azt a megoldást,amit írtál,remélem mûködni fog.<#vigyor4>#vigyor4>
C:\Documents and Settings\Felh.név\Application Data ?
Mert újratelepítettem a windowst és a játék most nem ismeri fel a mentéseket. Vagy nem tud vki 100%-os mentést a játékhoz?
1 felrakod a játékot
2letöltöd és felrakod az 1.02es patchet
3a gamecopyworldröl letöltötted a mini imaget és azt kitömöritetted
4letöltöd a pr0t st0p nevü progit
5bemountolod a mini image mds fájlját a daemon toolsba
6 elinditod a pr0t st0pot és elrejted a meghajtókat hide al
7(ha akarod felrakod 1.02es magyaritást ha már valamikor installáltad akkor uninstall és újra)
8Elinditod a játékot!
Semmilyen CRACKet nem kell használnod!!!!!!!!!!
Nem akar senki játszani??
Bfme2proba/proba
HELP!!!!
vixo: no comment (ehhez már fáradt vagyok...)
De ezt hova kell másolnom?