2654

FAQ

• Chris01
    Hi all!!

Tudna valaki segiteni nekem?
    Az a gondom hogy ha játcok a játtékkal akkor 4 percen belül meghal minden emberem és lerombolodik minden épületem és ki irja hogy vesztetem és nemtom mért:S Tudan valaki valami megoldást nagyon megköszönném..
  • Dns5000
    Nyertem :)
  • DefCon
    Elfogadom!
  • Dns5000
    Def jatszani akarok veled. Most kinyirlak :)
  • mega55
    Madu légyszi írd már le hol vannak a mentések? Nekem nem ismeri fel a játék neked hogy ismerte fel?
  • Madu
    Köszi a helpet. Meg van minden.
  • gallik
    Sikerült megoldani? Ha igen, gyere fel vmelyik hamachi szobára, ott játszhatsz másokkal is.
  • vixo
    Köszi szépen a segítséget!
  • gallik
    Nem voltam itt, de látom Axsys, hogy nem tétlenkedtél :)és még fel is húztak. :)

Vixo : Ha egy patchet fel akarsz rakni, akkor az eredeti game.dat-ot rakd vissza, ha crackelted előtte.Ugye elmentetted ? Azután patch, majd a mini image, amit daemonban mountolsz. Elméletileg kellene még a prot.stop, nálam nélküle is működött.Ennyi! Remélem tudtunk segíteni!
  • Axsys
    De a FAQ-ba is ott a link hozzá.
  • Axsys
    Anyám borogass...
    Legegyszerűbben úgy hogy elindítod az autorun.exe file-t a dvd-n és ott a chek update gombra kattintasz , ilyenkor a legfissebb path-t sedi le a játékhoz.
    De a google-ban is pillanatok alatt meg lehet találni...
  • vixo
    Igen,így már tiszta,csak még 1kérdés,hogyan tudom felrakni a pacht a game-hez?
  • Axsys
    Ezt olyankor csinálja ha caz 1.02 es path-hez crack-et használsz, vagy egy aott verzióhoz egy másik verzió crack-jét pl 1.01 et crackeled az 1.0 crack-jével vagy fordítva. Na így érthető?
  • vixo
    Azért a FAQ-ba leírhatnátok azt,h a reloded verzió miért csinálja azt,h elindítom a játékot és minden simán fut,de amikor elkezdeném vmelyik küldetést kilép a gameből és azt az üzit írja ki,h a game.dat hibát észlelt,ezért leáll.
    Mert még mindig nem kaptam rá egyenes választ és ezt nem csak nekem csinálja.
  • Axsys
    Látog gallik még az ilyenektől is.
    Madu nem ártana bekapcsolni a rejtett fájlok is látszódjanak...
    De egyébként ha jól tudom akkor ide menti: Documentum and Settings/felh.név./Dokumentumok/My Games/BfME2(vagy valmi ilyen)/
  • Madu
    Én nem találok sehol ilyen mappát.
    C:\Documents and Settings\Felhasználói név\Application Data
    és még mindíg keresem a mentett játékot:)
  • Axsys
    Hát bálam ez úgy működik hogy inkább visszaolvasok az adott játék forumába mert: érdekes dolgokat lehet megtudni ami később problémát okozhat, és meg is lehet találni a jelenlegi problémára a választ nagy avlószinűséggel, amenniyben nem találom a keresővel se a faq-ba se és az elolvasottakba se akor beírom és kérdezek. És szerintem ez a természetes, és én mindig felidegesítem magam az ilyeneken, azért nem írok már viszonylag régóta a forumba.
  • gallik
    Látod mégis vannak olyanok szép számmal, akik nem látják, vagy nem akarnak olvasni, úgy látszik egyszerűbb megkérdezni, mint pár sort végigböngészni.
    Ez kb. olyan, mintha vki vesz egy műszaki készüléket, és inkább bajlódik vele órákat, vagy a szomszédtól kérdezi meg, hogy kell bekapcsolni, és még véletlenül sem olvasná el a mellékelt használati utasítást.Persze minek az, túl sok betű van benne!
    Ilyen emberek mindig lesznek ! Kár ezen mérgelődni, én csak sajnálom őket!
  • Axsys
    De baze olyan nincs, hogy nem veszed részre, mert amikor megnylik a fórum akkor középen ott a FAQ felirat kék betűkkel és ezt nemigaz nemlehet észrevenni...
  • gallik
    Nyugi draz ! :) Ne húzd fel magad ilyeneken! Talán nem vették észre a FAQ feliratot :)
  • Dns5000
    erre is
  • Dns5000
    faszom csak a faqt kellet volna elolvasnon az osszes kerdesre ott van benne a valasz.
  • ottz
    Def,tegnap még sikerült a gépet a Forlindonon legyőzni minden nehézségen,a legkeményebb is 6:28 volt
  • gallik
    vagy egy pici visszaolvasás sem ártana, vagy egy keresés
  • valaminick
    Hali hát felül azt a kép alatti FAQ gombot ajánlanám figyelmedbe ott le van ez is írva...
  • tritonkirály
    császtok, meg tudnátok mondani hogy mért van az hogy amikor játszok a bfme2-vel és kb 5 percet játszok és kihal minden !! Kiirja hogy defeate és nem tok többet játszani mindegyik játékstilusban!!! kérlek segitsetek!!!!
    kösz
  • vixo
    Oksa,Köszi a sgeítséget. :)
  • Darth Cortez
    C:\Documents and Settings\Felhasználói név\Application Data ;)
  • Madu
    Hali figyeljetek hova menti a menntett játékot a gép, szóval meik mappába mert a dokumentumokba nem találom.Volt már egy jó mentésem csak vettem új vinyót és a régiből át akarom tenni az újba a mentést de nem tudom hol keressem légyszi help.Köszi
  • DefCon
    Nem igazán ,de lehet hogy esetleg szar helyről töltötted keress vmi más sms warezt de mindenképp a RELOADED-est töltsd le ,bár ez az én véleményem. Akkor valószinüleg ez a megoldás a járható út.
  • vixo
    És neked nem csinált ilyet?
  • DefCon
    Nekem is Relodedem van.
  • vixo
    hát sajnos már háromszor próbáltam újra felrakni,mind1iket más-más cd kulccsal,de nem jött össze.De én pedig pont úgy hallottam,h ez jobb és működő képesebb,mint a Spitfire.Neked Spitfire-d van és mükszik?
  • DefCon
    Egy az egybe sztem rakd újra más kulcsal vagy már próbáltad? Itt nagyrészt mindenkinek relodedje van nem értem miért nem müxik.
  • vixo
    Reloded.
  • DefCon
    Azon keresztül lehet nem eredeti játékkal interneten keresztül játszani.
    Milyen verziód van? Reloded,Spitfire...?
  • vixo
    Mi az a Hamachi?
    Amiket lent felsoroltál azt mind megcsináltam.
    Amikor elöszőr rákattintottam a hide-ra,akkor kiírta,hogy elrajtette és utána indítottam el a játékot,de megint kilép 97%-nál,amikor elkezdeném vmelyik küldetést.Mit csináltam rosszul???
  • DefCon
    Na mi van Titan vki megmondta hogy kell játszani velük :p

Tegnap jól eltüntél. Gyere azt mutasd meg mit tudsz!=)
  • ottz
    nemtudom,de próbálkozz még,nálam egyszer sem volt ilyen hiba.
  • DefCon
    Bőven elég egyszer a hide ra kattintani akkor kiirja hogy mit rejtett el.Ha másodszorra akkor azt fogja kiirni hogy nothing to hide mer már elrejtette.Gyere fel Hamachira elmagyarázom.

Szoba:Battle for Middle Earth II - Magyarország Kód:bfme2HUN