2654
-
Axsys #1529 Na jó nem az első...
Ugyhogy nemszoltam... -
Axsys #1528 Hmm, is-is:P
De most naon nem értem hogy jön ez ide. Értem hogya vereséged raktad most fel de ez szerintem az első ilyen eset...:P -
Dns5000 #1527 te olvasod is amit irok vagy csak nezel ki a fejedbol?:P -
gallik #1526 beszéltük is, hogy átküldöd msn-en a a törpös replayeket.
Ha ráérsz megoldhatjuk most, fenn vagyok.Köszi! -
Axsys #1525 Nekünk is kéne játszani, hogy legyen mit barakjál a faqba.
De oda ugye nem csak a te győzelmeid rakod be...?
Végülis mind1 madjd felteszem az enyémeket a netre azt adok linket (de nemtom mikor fogom megcxsinálni) -
Dns5000 #1524 Def megvert :/
azert nem adtam valmi konnyen
erdemes megnzeni a faqnan van -
ottz #1523 értem,kössz a tanácsokat,majd megpróbálok úgy vissza vágni.
cortez,mikor beszéltem így??? -
Darth Cortez #1522 Ottz, úgy teszel, mintha űberpr0 lennél :P -
Dns5000 #1521 Akkor tud jo meccs kialakulni ha mind a ket felnek sikerul rombolni, ha valaki csak vedekezi mar vesztett. -
Dns5000 #1520 Igen legjobb vedekezes a tamadas, ha egybol nem csinalsz egysegeket es kezded el veluk szetszedni az ellenseg hazait akkor vesztessz. Az meg hulyeseg hogy ne rusholjon valaki mi a rush? ha 30mp belul kezdi szetverni a bazisod , ha 60 ha 120?
Mindenki akkor indul amikor akar. -
ottz #1519 feljutottam még a bfme2x4-re is. -
ottz #1518 végre bejutottam a bfmehun-ra. -
ottz #1517 valaki jöhetne bfme magyarországra. -
ottz #1516 én nem szeretek rhusolni,de múltkor is def ellen nem tudtam védekezni,mikor egyfolytában rhusolt egyre és egyre nagyobb sereggel,semmi esélyem nem volt. -
Axsys #1515 Vannak viszonylag nagy téképek, a kezdőpozíció lehet random ha nem jelöl be senki semmit.
A mindig ugyanarra támadásról meg: kHalmi ellen törpökkel már majdnem veszetettem de mégis én nyertem, mondjuk így is kb 10 perc volt (max)
(mondjuk ehhez azt hozzá teszem hogy szórakozott mert télleg simán lenyomhatott volna csak elvitte a hév azt kicseleztem:P, de semmi esélyem nem lett volna) -
gallik #1514 Semmi gond nem lenne, ha a térképek nagyobbak volnának és a kezdő pozició random lenne, több lenne a taktikázási lehetőség. Sőt lehetne a map is véletlenszerű sok erős semleges egységekkel teletűzdelve.
Igazad van a lerohanáshoz is kell némi taktika, de a játék akkor élvezhető igazán, ha minél több varázslatot tudsz használni, ezzel is bővítve a stratégiai lehetőségeket, mert a kezdeti szakaszban nem sok mindent tudsz csinálni.
Pár perc alatt nem jön ki a játék lényege! Sztem!
De, mindenki úgy játszik, ahogy tud, és akar !
-
Dns5000 #1513 Ha mar tudsz kicsit jatszani nem csak 5 percig tart hiaba rusholnak.
Nehany fajnak muszaly rusholni ha nem lassitja le az ellesege olyan taposak lesznek, hogy semmi eselye.Es igenis kell strategia a rushoz. Szerintem az nem strategia amikor mindenki csinal nagy sereget es azok egymas utik mindig ugyanabbol az iranybol es soha nem probalsz masfele menni. -
gallik #1512 Meg mondom őszíntén, nem vagyok híve a lerohanásnak, elveszi a játék élvezetét.
Én is alkalmaztam párszor, de így nem az igazi! Egy stratégiai játéknál nem az a legfontosbb, hogy gyűrjük le az ellenfelet 2 perc alatt! (Persze néha jólesik az erőnket fitogtatni:) ) Mondjuk az is igaz, hogy tanuljunk meg védekezni hatásosan. És mi a legjobb védekezés? A támadás !
Csak ilyenkor szinte semmi stratégia nem kell: gyártani az egységeket és irány az ellenfél bázisa felé.
A megoldás talán az lenne, hogy nagyobb térképen játszunk, és ne mutassa az ellenfelek helyét. Vagy lennének erős semleges egységek, amelyeket leküzdve tudnánk csak tovább haladni. (mint pl. a HOMMM-ban )
De, hát ezt a játékot így csinálták meg, ehhez kell alkalmazkodni!
Bocsánat, ha picit hosszú voltam, mindenki úgy játszik, ahogy akar, csak mit ér az a játék ami 5 percig tart.A játék szépsége éppen a varázslatokban, hősőkben van, amik nem fejlődnek ki rövid idő alatt!
Ennyi! Köszi!
-
Axsys #1511 Ok, kiváncsi vagyok rá, de egyébként nem mindig rusholok csak mostanában nem volt sok ídőm azt igyekezni kellet:P
Csütörtöktől-Szombatig nem leszek, előtte vagy utána mutasd meg mit tudsz. Egyébként én is tudom az ellenszerét:P (meg rushok ellenszerét ugy általába, de erre mindenki jöjjön rá maga:P) -
Dns5000 #1510 Def megszamoltam 5 catapult talalat a jatekunkban.
Remelem majd egyszer te is nyersz :P -
Dns5000 #1509 Axs kialhatnal ellenem mar finomitottam a guardian rush elleni taktikamat :P -
Axsys #1508 Csak így lazán :P -
ottz #1507 valaki jöhetne a bfme magyarországra
kéne gyakorolnom. -
ottz #1506 sztem a mordor a jobb. -
Axsys #1505 Ízlések és pofonok, de szerintem a törp jobb:P -
Dns5000 #1504 Na mit talatam nektek?:P
Billentyuzetkiosztas faqban :) -
Dns5000 #1503 meg lehet allitani a guardian rusht csak gyakorolni kell mordor szerintem jobb :P -
#1502 ez tetszik:DD -
Axsys #1501 Törp az sokkal jobb, ha akarod megmutathatom... -
ottz #1500 nem jók a törpök a mordoriak jobbak. -
ottz #1499 áá,2-en mentünk def ellen,legyőzött. -
gallik #1498 Hamachin beszélj meg egy játékot, aki fenn van! (jobb klikk a nevén, üzenet)
Lehet, hogy fenn voltak, de nem játszott senki, ezért nem találtál szervert -
#1497 Nah feltettem az 1.02 es patchot müxik is ,szobát beirtam a hamachiba ki is dobta ,már csak az a baj hogy amikor bementem a gameba akkor a hálozati játékban nemtalált szervert ,pedig hamachin mutatta, voltak is rajta.!mi lehet a gond???please help -
#1496 oké -
#1495 Vin én 1.1-el játszom de csak hétvégén!
MAjd összehozhatunk egy game-et! -
#1494 offline on vagy? -
ottz #1493 van: [email protected] -
#1492 ottz neked van msn ed ?el tudnád magyarázni a továbbiakat?az enyém ott van lejjebb -
ottz #1491 én is kényteken voltam felrakni. -
ottz #1490 van olyan,ha ismersz MSN-en vagy osztálytást ,de itt nincs,és felrakhatod még.