Sin Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Eddig nem, de ezek után áááá ez istenkirály lesz!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
EZ a trailer volt már?
mucsácsó
hát persze, 3-6 óra játékidõ lesz, ez biztos, és régebben azt olvastam, hogy olyan sûrûséggel mint a HL2 Episodes, azaz 3-4 hónapontként...dehát az akkoris sok idõ 😞
meg mire a végére érünk....
Ezek az epizódok milyen sûrûséggel fognak jönni?
Azért remélem részenként legalább 1 óra játékidõ lesz bennük :S

[NST]Cifu
Szvsz a potenciális játékosok nagy része nem is ismeri az eredeti Sin-t, tehát a nevével aligha fog hódítani. Ellenben a grafika még mindig nagyon jó, és reméljük történet és játékmenet terén alkotnak akkorát a Ritualos srácok, hogy mindenkit lekössön.

Egyébként meg a Source nem továbbfejlesztés, hanem egy játék-alapmotor neve (nem csak grafika, de fizika és minden egyéb).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ugy csinaltak a source motort, hogy folyamatosan tudjak boviteni ha kijon vmi uj (pl. dx10). Eddig is lathattuk a HDR-t es a filmes effekteket a dod:sourceban, biztosan a hl2 episode 2-hoz is fognak majd komolyabb ujitasok tartozni, amit majd atvesz a sin-es csapat is idovel.

mucsácsó
epizódkénti...na...este van <#idiota>

jah, meg tudtátok nem, hogy 9 epizódot terveztek? kicsit durván hangzik...az utolsók már sztem nem a source-öt fogják használni, habbár...a fene tudja, lehet úgy továbbfejlesztik a Source-öt...hogy csak lesünk megint, mint anno a HL2-nél 😄
mucsácsó
szerintem is, semmi baj vele, epizónkénti gamenél meg fõleg elmegy, gondolj bele! 😉
Kandurex
Nekem teccik a graf

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

McW
Hát ez a játék se a grafjával, hanem a nevével fog hódítani. A videók nem gyõztek meg. Mindent láttunk már két éve a HL2-ben. Nem értem ez mitõl továbbfejlesztett "szorsz"? De legalább nem visszafejlesztett...😛

Mess with the best, and die like the rest...

mucsácsó
sry...látom nagyon húzza a fórumot, át is méreteztem õket:

mucsácsó
ha már így meg a képezés, énis beszállok 😊
amúgy én már leszedtem a pre-loadoltam a game-et, most jött le a HL2: Episode One pre-loadja is, márcsak lenne megjelenés, és akkor lerántom 😊 (jó kis tört steam, tutira mûxik 😊)
na képek:

[NST]Cifu
Na, már csak másfél hét... 😊

[NST]Cifu
Ha játszottál a Sin elsõ részével, ez nem lenne meglepetés szerintem. 😊
Ha nem játszottál, akkor inkább viszont nem lövöm le a poént. 😊

Istencsászár
<#finom><#finom>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Na bazdmeg szörny is lesz benne?Na ez már nem jó.De a game az jó!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Hardwired:

"Bearanyozódott a Sin elsõ epizódjának lemeze, mégha enyhe képzavarról van is szó egy digitálisan terjesztett játék esetén. A preload meg is indult a mai napon, május 10-én, magyar idõ szerint este 6 órakor nyílik meg a játék. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[NST]Cifu
Szvsz elég korrektûl néz ki, inkább legyen egy tartalmas játék közepes grafikával, mint közepes játék látványos grafikával (arra ott volt a FarCry és ott lesz a Crysis).

Amúgy megnéztem a Sin 1. - Steamet... hát... elég érdekes visszanézni a csaknem évtizedes grafikát, és belegondolni, hogy akkoriban mennyire el voltam szálva tõle. De a játékélmény azért megvan, igaz hullafáradtan értem haza tegnap a melóból fél tizenegykor, de másfél órát elszórakoztam vele, úgy, hogy a végén statáriánus módszerekkel sikerült csak elparancsolnom magamat a gép mellõl. 😊

majus 10-en jelenik meg..

kirol
SiN Episode 1: Emergence GOLD
<2006. április 27. @ 08:54 - ZeroCool>
Nos, végre valahára elkészült a Ritual játéka, a már hosszú évekkel ezelõtt megjelent SIN folytatása. A Valve által megalkotott Source engine-t alkalmazó SiN Episode 1: Emergence, ahogy a neve is mutatja egy sorozat része, az újabb epizódok szépen folyamatosan elérhetõek lesznek, például Steamen keresztül. A megjelenés napja pontosan május 1, az idei E3 legelsõ napja. Addig próbáljuk meg kibírni valahogy...

Gondoltam, hogy ez lehet a helyzet. Mindegy, nincsenek nagy elvárásaim a játékkal szemben, így nem is fogok nagyon csalódni benne.

Azert mert lathatoan easy-szinten jatszott az ember, ha jobb vagy akkor ok is jobban helyezkednek, elkerulik az ilyen hordokat meg a granatjaidat.

Animációk alapján akár egy szimpla Half-Life 2 mod is lehetne, ami meg a legviccesebb volt az eddigi gameplay videókban, hogy minden sarkon volt az ellenfél mellett egy robbanó hordó.

Istencsászár
Miért nem? videótól csak jobban várom, valami nagyon nagy feelingje van...

Eleinte vártam a játékot, de ezek a képek és az eddig látott videók engem nem nyûgöztek le.

Dichter
Hááát, nem vagyok elájulva :S

kirol
Ez az elsõ kicsit Doom-ra emlékeztet. Bár jelzem, én nem játszottam vele, csak a képeire gondolok.

Istencsászár
Képek:

RelakSfromhome
Ja, ha most preordered, akkor kapsz ingyér Sin1-et 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Mar elerheto.

To clarify, SiN 1.12 is the Steam version of SiN. Aside from some minor asset tweaks, a new sound system, a new video playback system, minor modifications to the network protocol and support for Steam, there are no additional changes from SiN 1.11.

[NST]Cifu
Szvsz a Sin felújított változata sem lesz Source motorra átültve, csak elérhetõ lesz a Steam-en keresztül.

Istencsászár
Hát a Hl1 source erõs tulzás, maradjunk annyiban van benne pár shéder ami feldobja... szvsz vakítás volt az egész. Én rettentõen örülnék egy full! Sin reméknek ami teljesen ujra van írva a Source motor alá... Ugyhiszem sokna nem ismerték a Sin-t, és biztos vagyok benne nagy bevételi lehetõség rejlene benne egy esetleges ujraírt felújított kiadásból. De ez csak egy szép álom😊

hykao
<#wilting> A SIN Episodes igen, de én az eredeti SIN-rõl beszélek, ami anno Quake2 motorral jött ki, ha jól emlékszem, és volt róla szó, hogy esetleg lesz SIN Source, ahogy az eredeti Half-Life esetében...
kirol
Miért a Sin az nem Source mootrral jön?

hykao
A SIN1 Source-t csinálják már, az engem jobban izgat valahogy 😊
SiN 1 Live on Steam
SiN 1 is can now be unlocked on Steam by pre-ordering SiN Episodes: Emergence!

SiN Episode 1: Emergence in stores May 9
SiN Episode 1: Emergence Pre-Loading Now

[NST]Cifu
Lassan idõszerû lenne frissitenem a FAQ-ot, asszem. 😊

Istencsászár
SiN Episode 1: Emergence Pre-loading Soon

Valve announced that it will soon start pre-loading Ritual Entertainment's episodic FPS SiN Episode 1: Emergence via its Steam online delivery system. One month before its release Valve will also preload and launch the first in a series of its own episodic Half-Life 2: Episode One. Counter-Strike: Source will get 2 new player models and an HDR enabled version of de_dust, while Day of Defeat: Source is due for a new map that will introduce a new gameplay mode.

Istencsászár
A Ritual megint halaszt. A hivatalos fórumokban Michael Russell "minõségbiztos" hátrálásra kényszerítette a várakozásban megfáradt és agresszív rajongókat: annyit mondhatok, hogy ok nélkül nem odáznánk a megjelenést, ha a végeredmény megfelelõ lenne a játéknak, a játékosoknak és a Ritualnak egyaránt.

A legközelebbi megjelenés: valamikor májusban.

[NST]Cifu
Na ez igen brutális kis videó, úgy tünik méltó utódja lesz a SiN-nek. 😊

unrealben is volt már 😊
de tényleg jó kis videót adtak most ki.

ThugEdge
jó akkor spoilerezek nem bírom magamba tartani😊
a mandíneres lövés az mi????issssten

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Istencsászár
😊)))) jóóóólesz

ThugEdge
ja bocsi:

http://www.sinepisodes.com/index.php?emergence_trailer01

ThugEdge
nézzétek meg az új trailert(ingame)
két isteni dolog van benne,de nem spoilerezek
meg hát ki mit tart annak,de a gém isten lesz

[NST]Cifu
A SiN küldetéslemezrõl semmi hír?

hykao
Aha, hát ezekszerint egyhamar nem lesz belõle semmi...ha egyáltalán valamikor lesz...

We have the following that have been announced on the plate:

SiN 1.12, aka Original SiN. This is the original game in the original engine.

SiN Episodes. This is the Source-powered episodic release. While we have the major arc planned across multiple episodes, we only have Episode 1 in active production and Episode 2 in pre-production.

SiN: Source. This is the Source-port of original SiN, and is currently on hold while we finish SiN Episodes and SiN 1.12. Not sure when work on this will pick up.

hykao
Tehát akkor semmi SIN-Source? Kár...