1156
-
#394 Eredetileg úgy volt, hogy a multi utólag jön ki az első részhez, az Emergence-hez. Most olyasmit olvasni, hogy a második részben lesz benne, ami az év vége fele várható. -
#393 Igen lehet, de hány év telik el addig, mire a 9. rész is megjelenik, amivel meglesz a 36 -óra? -
Vlala #392 Volt az előző részben pár ultra ötlet. Pl. a járművek, a HQ céllövöldéje sem volt akármi, a két főszereplő állandó egymás-szívatása, meg a zseniális történet (az első pályán azt hittem, végig ilyesmi rendőrködés lesz, aztán meg mégse :) )
Egyet áruljatok el: mi lett a vége? Amikor vissza kellett változni szörnyből emberré, beléptem abba a gépbe, és mindig kilépett hibával. Aztán megnéztem a végintrot, Elexis elmenekül, épphogy eltűnik a golyó elől... de közben? Mennyi maradt ki? -
Drizzthsz #391 Áhhh, A Sinben volt eddig szerintem a legjobb multi, ami a Sin City pályán volt. Nem felejtem el, amikor egy vr-klubban játszottunk haverokkal, a srác a daru mellett ugrált, én meg pont jókor lőttem a pisztollyal, pont fejbe, s már loccsant is szét az agya. :DDD Meg amikor valakinek meglőtted a lábát, s egy ideig fél lágbon ugrált. Multit akarok az új SINbe! :'( Esetleg HL2-höz nem csináltak Sin City-s pálya modot? :D -
#390 Viszont van idő ujra és ujra nagy izgalmakat hozó, nem allaposodó részeket csinálni... pl nem unom szét az agyam ebbe mint a hl2be a kocsikázás meg a hajókázás részeknél ami töb mint sok lett. -
Gabe18 #389 9 rész?Na ez igy már nem hangzik valami jól.2-3 még azt mondom.De 9 részen át húzni ezt a dolgot.Ez már olyan lesz mint a szappanoperák.... -
#388 Részleteiben: Szerintem nem szerencsés ez az episode osztás, játékosok mindenképpen kevesebbet kapnak, MINDEN szempontból!.
Nem értek egyet. Egyfelől a SiN esetén ha tudják tartani a terveket, fél évente jön egy-egy epizód, az Episodes-ről először egy éve hallottunk, akkor kb. fél éve fejlesztették már. Emlékezzünk vissza a HL2 fejlesztési idejére. Ráadásul az epizódrendszer előnye, hogy folyamatosan fejlődhet a játék (új technikai megoldások támogatása, a játékmenetnél a rajongók véleményének figyelembe vétele, stb.). A magam részéről örülök ennek a megoldásnak. Sajnos nincs annyi szabadidőm, hogy Oblivion szintű játékokat nyomjak végig, ellenben tökéletesek az ilyen viszonylag rövid, de szórakoztató játékok. Kétlem, hogy a Ritual befürödne vele... -
NitroX #387 feltettem maximum nehézségre, na azért így már más, nem tudom osztani a fejeseket, mert sokkal jobban mozognak, megvárják a msáikat és együtt támadnak, sokkal jobban használják a tárgyakat és persze jobban sebeznek. Na így már van benne kihívás. Az alap beállítást nem ajánlom mert úgy 1 élettel nekifutásból végig lehet játszani... -
FLeK0 #386 En inkabb csak a mostani evekig fejlesztett single player fps jatekokhoz hasonlitanam; tobbek kozt se a doom3, se a hl2, se a cod2 nem nyujt aranyaiban tobb jatekidot, mint ez. Azok mind 10-15 orasak (ha nem rohan az ember), es 55 dollarba kerulnek a megjelenesnel. Ebbol 3-4 epizod kiad annyi jatekidot. 5-25 dollarral fizetunk tobbet, es 2-3 evvel varunk kevesebbet.
Szerintem jobb ez a jatekosoknak is, foleg ha a kov. sin epizod melle lesz multiplayer is. -
#385 Látvány/Gépigény így értettem. -
#384 Sajnálom a dolgot, mert a Source motort mai napig a legjobbnak tartom(látvány/teljesítmény terén), ezért minden Source játék érdekel. -
#383 Részleteiben: Szerintem nem szerencsés ez az episode osztás, játékosok mindenképpen kevesebbet kapnak, MINDEN szempontból!. Fejlesztői és kiadó szemmel nézve viszont aranybánya.
Fullba nézve:
Számoljunk, egy minőségibb játék 45 dolcsi árral megközelítőleg 20 - 40 óra játékidőt garantál (nem beszélünk a többszáz órás oblivion -ról, Heroes V -ről).
Ez közel 200 dodo -ért nyújtja ugyanezt. -
#382 Nagyon madár, 9 részből fog állni, ez az első rész volt, szvsz ha 4 óra lesz minden rész akkor a teljes sorozat 9*4 = 36 óra játékidő! -
#381 4 óra játékidő?
Bocsánat de kár volt egyáltalán kiadni így. -
#380 Valljuk be nem hülyeség, sem nekünk(anyagilag sem, ill kreativitás terén is többet tudnak így nyujtani a fejlesztők) sem marketing szempontból. -
#379 A Ritual elképzelése az, hogy nem 3-4 éves fejlesztés után adnak ki egy 15-20 órás játékidejű gamet, hanem félévente folyamatosan egy-egy 3-6 óra játékidőt nyújtó fejezetet. -
#378 Mivel ilyenkor a fizikai engine keményen dolgozik. Ez nem videokártya, hanem a cpu/memória függő. -
NitroX #377 hát ennyi volt, alap beállításon kb 4 óra játékidő :(
igényesen megcsinált szép játék, tetszett.. -
#376 Hát ez szörnyű! -
szaharin #375 nem akadozik be amikor granat robban, vagyis eg.., es kozben sok katona van..? vagyha szabad teren vagy neha? hmm, en 1280*1024ben jatszom, atlag 250fps:D de ha granatot dobnak lemegy 50re..megha sok katonavan, meg nemtommi, akkor neha meglejjeb:(nemtom miert.. -
#374 1024, max, 2XAA+4XAF -
szaharin #373 Mien felbontason jatszol, mien beallitasokkal? -
#372 itt is :)
1ébként nem rossz a game, "enyhén" emlélkeztet a hl2-re :D
-
#371 Oblivionnál is van ez a hiva! -
Gabe18 #370 Minden kilépésnél "Sin exe hibát észlelt és..." ,nálam is. -
szaharin #369 Kiprobaltam, nagyonjo, jol optimalizalhato, es kompatibilis G15el, nekem nagyon bejon..:D Csakha kilepek a jatekbol mindig utanna kidob valami hibat, nahde mind1..:) -
#368 egész jó lett a game.. -
#367 vagy autoexec.cfg-be, hogy ne kelljen mindig írogatni:
ai_disable "0"
ai_norebuildgraph 1
ai_resume
és jó is lesz...elvileg...amúgy a norebuildgraph az benne is van, szóval elvileg azt hiába írod, nem segíthet, mert ezeket a konzolparancsokat indításkor beírja magától a game, amik az autoexec.cfg-ben vannak :) -
haxoror #366 Öszintén szólva fogalmam sincs hogy ez mit csinál de utána többen is megköszönték neki és mondták hogy így működik :) -
FLeK0 #365 Nyilvan engine bug, ha neki kell ra updatet kiadnia, es nem a valve-nak :)... Ezek szerint megint sikerult regi fileokat hasznalnia hogy elobb mukodesre birja a jatekot, es kiadta ugy hogy bele se nezett. -
haxoror #364 Még csak most szedem de nézelődés közben egy ilyenbe futottam hátha segít:
16:36] <MaddoxX> for people who are having problem in the game
[16:36] <MaddoxX> that it doesnt respond anymore
[16:36] <MaddoxX> save the game
[16:36] <MaddoxX> open the console
[16:36] <MaddoxX> and enter
[16:36] <MaddoxX> ai_norebuildgraph 0
[16:36] <MaddoxX> now load the save you justm ade
[16:36] <MaddoxX> and it should continue the game
[16:36] <MaddoxX> stupid engine bug -
NitroX #363 hülye kijelentés vagy sem, ez van
közben megcsináltam: az SE1/cfg/autoexec.cfg-t nyissátok meg és benne az "1"-et írjátok át "0"-ra, ennyi
Jó játékot. -
Newfronter #362 Na én is megtaláltam... :)
-
#361 a frászt nem... Alyx annál a rohadt liftnél a mai napig is csak ritkán akar bemenni. Tudom, mert az eredetivel is végigvittem 5-ször... warezzal 4-szer, mert nem volt netem... -
FLeK0 #360 dehogy jott elo.. ez tipikus warezolt steames jatekok hibaja lehet legfeljebb, de ilyen 'köcsög bugos steam' kijelenteseket tenni kifejezetten hulye dolog emiatt. -
#359 volt erre egy steam-es trükk... valami "ai_disabled 0".
Én anno betttem egybe (ai_disabled 1) aztán vissza: nulla, ha ez sem vált be, akkor anyáztam és lestem a fórumokat. :D
amúgy valszeg itt is lesz egy "map ai bugfix" a warez verióhoz, mint anno a HL2-höz volt. Ez épp a fenti hibát javítja... De még az is lehet hogy a HL2-est át lehet írni ide is... majd ha meg lesz nekem is akkor megnézem. -
NitroX #358 Nem megy ez arréb hogy b....ná meg köcsög bugos steam anyját. Már amikor a katonáknak mondja hogy legyen készen a subja azok meg csak lesnek (no respect) már láttam hogy itt a vége a mai játéknak. Eddig tetszett.... -
NitroX #357 Pont ott vagyok én is Viktor Radek pofázik aztán a feje megficcen és megáll a játék, mint a HL2 nél az AI probléma volt, pont olyan. Azt mondjátok töltesem be megint? Jó próbálgatom... -
#356 Ez tipikus Steames játék hiba... töltesz vissza aztán kész... a poén hogy még eredit HL2-nél is előjött néha... -
#355 A sebesség torrentnél nem igazán programfüggö hanem feltöltök/letöltök arányától és hogy aktiv-e vagy passziv-e vagy.