Sin Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
meg mire a végére érünk....
Azért remélem részenként legalább 1 óra játékidõ lesz bennük :S
Egyébként meg a Source nem továbbfejlesztés, hanem egy játék-alapmotor neve (nem csak grafika, de fizika és minden egyéb).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
jah, meg tudtátok nem, hogy 9 epizódot terveztek? kicsit durván hangzik...az utolsók már sztem nem a source-öt fogják használni, habbár...a fene tudja, lehet úgy továbbfejlesztik a Source-öt...hogy csak lesünk megint, mint anno a HL2-nél 😄
Mess with the best, and die like the rest...
amúgy én már leszedtem a pre-loadoltam a game-et, most jött le a HL2: Episode One pre-loadja is, márcsak lenne megjelenés, és akkor lerántom 😊 (jó kis tört steam, tutira mûxik 😊)
na képek:
Ha nem játszottál, akkor inkább viszont nem lövöm le a poént. 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
"Bearanyozódott a Sin elsõ epizódjának lemeze, mégha enyhe képzavarról van is szó egy digitálisan terjesztett játék esetén. A preload meg is indult a mai napon, május 10-én, magyar idõ szerint este 6 órakor nyílik meg a játék. "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy megnéztem a Sin 1. - Steamet... hát... elég érdekes visszanézni a csaknem évtizedes grafikát, és belegondolni, hogy akkoriban mennyire el voltam szálva tõle. De a játékélmény azért megvan, igaz hullafáradtan értem haza tegnap a melóból fél tizenegykor, de másfél órát elszórakoztam vele, úgy, hogy a végén statáriánus módszerekkel sikerült csak elparancsolnom magamat a gép mellõl. 😊
<2006. április 27. @ 08:54 - ZeroCool>2006. április 27. @ 08:54 - ZeroCool>
Nos, végre valahára elkészült a Ritual játéka, a már hosszú évekkel ezelõtt megjelent SIN folytatása. A Valve által megalkotott Source engine-t alkalmazó SiN Episode 1: Emergence, ahogy a neve is mutatja egy sorozat része, az újabb epizódok szépen folyamatosan elérhetõek lesznek, például Steamen keresztül. A megjelenés napja pontosan május 1, az idei E3 legelsõ napja. Addig próbáljuk meg kibírni valahogy...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
To clarify, SiN 1.12 is the Steam version of SiN. Aside from some minor asset tweaks, a new sound system, a new video playback system, minor modifications to the network protocol and support for Steam, there are no additional changes from SiN 1.11.
SiN 1 is can now be unlocked on Steam by pre-ordering SiN Episodes: Emergence!
SiN Episode 1: Emergence Pre-Loading Now
Valve announced that it will soon start pre-loading Ritual Entertainment's episodic FPS SiN Episode 1: Emergence via its Steam online delivery system. One month before its release Valve will also preload and launch the first in a series of its own episodic Half-Life 2: Episode One. Counter-Strike: Source will get 2 new player models and an HDR enabled version of de_dust, while Day of Defeat: Source is due for a new map that will introduce a new gameplay mode.
A legközelebbi megjelenés: valamikor májusban.
de tényleg jó kis videót adtak most ki.
a mandíneres lövés az mi????issssten
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
http://www.sinepisodes.com/index.php?emergence_trailer01
két isteni dolog van benne,de nem spoilerezek
meg hát ki mit tart annak,de a gém isten lesz
We have the following that have been announced on the plate:
SiN 1.12, aka Original SiN. This is the original game in the original engine.
SiN Episodes. This is the Source-powered episodic release. While we have the major arc planned across multiple episodes, we only have Episode 1 in active production and Episode 2 in pre-production.
SiN: Source. This is the Source-port of original SiN, and is currently on hold while we finish SiN Episodes and SiN 1.12. Not sure when work on this will pick up.