1156
  • miki90
    köszönöm !!!
    és még annyi h DVD-s vagy CD-s lessz?
  • [NST]Cifu
  • miki90
    Mikor jelenik meg??
  • Istencsászár
    Képz Bianca-ról, aki a SiN Episodes egyik női főszereplőjének a valóságos mása
  • grebber
    Jól néz ki!
  • SZilaJMaGGoT
    Hát én is kb erre gondoltam.. :D Egysze eléri az is a 2.0-s szintet... Szóval akkor most belepakolják az újabbnál újabb dolgokat??:D Remélem náluk is lesz lassan rombolás... :D Amúgy mi az a sok büntipont neked?? :D
  • [NST]Cifu
    Azért viszont kap a Ritual egy mezei feketepontot, hogy egy gyenge PR fogásért (E3) képesek voltak halasztani a megjelenést. Mert az tuti, hogy nem véletlen a Május 10.-ei dátum...
  • FLeK0
    Szerdan este 7-kor jon ki.
  • ThugEdge
    ne szenvedj vele,majd segítenek úgyis 10-én de lehet már holnap
  • FLeK0
    nem, a source-ot fejlesztik tovabb.
  • SZilaJMaGGoT
    Én a source 2.0-ra kurva kíváncsi leszek.. Most azon dolgozik a valve nem?? :D Remélem lesz benne rombolás.. ^^
  • Newfronter
    Valaki tudna segíteni tört steam ügyben?
    Megtréfált a serverbrowser.dll, és hibát ír ki...
    Steam-DownP12 is... :S
    Privibe aki tud segíthetne!
    Köszi!
  • FLeK0
    Remelem ezt a challenget beleteszik a jatekba is, olyan maxpayne2 szeru extra hentmapkent ha vegigvittuk.
  • Gabe18
    Gamestar:

"
    [MOVIE] SiN Episodes: Emergence
    [2006. május 08. @ 20:26 - Mantis]
    Elviekben holnap már kapható is lesz a SiN Episodes: Emergence, amelynek ebben a pillanatban adták ki az E3-as trailerét. A videó megtekintése erősen ajánlott, a rajongók pedig 9-én már hozzá is juthatnak a játékhoz, a Valve Steam rendszerén keresztül. Az animáció letöltéséért erre tessék...

"
    Link
  • Istencsászár
    "lehetett volna", ahhoz külön olyan motort kellett volna írni ami külön ezeket végzi vagyis a "rombolást"... ilyen volt a Red Factionban... ( csak az első rész, mer a 2. elbaszott konzolos szar... )
  • mucsácsó
    pedig itt lesz az is, ebben valahogy biztos vagyok...
    mármint játékélmény és grafika is... :)
  • CalebJoe
    De mindig a grafra adnak nem a játék élményre!Az egy dolog hogy belelősz a hordóba azt leszakad!Pl. a Black-ben szét lehet lőni a házat vagy a a HL2-ben meglehetett volna csinálni,hogy belelősz a falba azt lesz egy nagy lyuk rajta!
  • SZilaJMaGGoT
    Ja köszi a segítséget... Szóval akkor az a lényeg, hogy a tört steamel csináljak új accot..
  • haxoror
    Jó tudni bár nálam pont fordítva van, a halflife-ot törten nyomtam a SiN-t viszont meg fogom venni!
  • mucsácsó
    ez igaz, de akkor van gáz, ha azon az accon haxolsz, amin regelted eredetiben a CSS-t, HL2-t...stb...
    akkor észreveszi, és télleg érvénytelenné teszi az accod -ezáltal a serialod is, meghát...szóval akkor lőttek az erdetidnek, de hogyha csinálsz egy másik accot, és azzal szórakozol, akkor nem lesz semmi probléma! :)
  • Istencsászár
    Nemvészes a bolti ára, valszeg megveszem... de ugyis lesz illegálisan feltört másolat belőle:) ( mint minden steamos gémből.. )
  • FLeK0
    Mindegy, mert nem scannelheti a gepedet, legfeljebb azt latja ha epp fut a jatek mikozben a belepett accounton nincs rajta.
  • SZilaJMaGGoT
    Ehh... Erre nem gondoltam.. De utána tanácsos eltávolítani nem?? :D
  • FLeK0
    Ne inditsd el a steamet abban a par oraban amig vegigjatszod.
  • haxoror
    köszi ebbe már sokminden beleférhet :)
  • SZilaJMaGGoT
    Az a bajod, hogy jönnek a csilli-villi játékok, és neked ez nem akar tettszeni, pedig tuti nem játszottál HL-t max grafon, nekem személy szerint nem kell több mivel nincs atom gépem, és HL-t se maxon toltam... Amúgy nekem nem is annyira a graf számít, mert modellt/textúrát azt könnyen megcsinálhatják durvábbra a modderek.. Egyébként nem játszottam még olyan gémmel ami annyira jól használta volna a havokot mint a source.... Én amúgy sajna nem tudom kipróbálni a gamet, mert most nincs pénzem(és még kell sokmindenre), meg hallottam valami olyat, hogy a steam észreveheti a törtet, és törölheti a legálisat(amin nekem van HL2, HL2 DM, meg CSS), és nem merek kockáztatni...
  • [NST]Cifu
    2,53 Gbyte nálam (sinepisodes core.gcf, sinepisodes emergence.gcf, sinepisodes materials.gcf, sinepisodes models.gcf és sinepisodes sounds.gcf).
  • haxoror
    Mekkora a preload mérete?
  • Istencsászár
    Hamar vége lasz arra felkell készülni, főleg ha ilyen hangulata lesz mint a videóknak:) nade ez az a játék amit nem1szer fogok végigtolni:)))
  • mucsácsó
    aztak*rva, ez nagyon jó lesz!!!!
    csak ne legyen rövid annyira :(
  • Istencsászár
    Eddig nem, de ezek után áááá ez istenkirály lesz!!
  • hykao #203
    EZ a trailer volt már?
  • mucsácsó
    hát persze, 3-6 óra játékidő lesz, ez biztos, és régebben azt olvastam, hogy olyan sűrűséggel mint a HL2 Episodes, azaz 3-4 hónapontként...dehát az akkoris sok idő :(
    meg mire a végére érünk....
  • haxoror
    Ezek az epizódok milyen sűrűséggel fognak jönni?
    Azért remélem részenként legalább 1 óra játékidő lesz bennük :S
  • [NST]Cifu
    Szvsz a potenciális játékosok nagy része nem is ismeri az eredeti Sin-t, tehát a nevével aligha fog hódítani. Ellenben a grafika még mindig nagyon jó, és reméljük történet és játékmenet terén alkotnak akkorát a Ritualos srácok, hogy mindenkit lekössön.

Egyébként meg a Source nem továbbfejlesztés, hanem egy játék-alapmotor neve (nem csak grafika, de fizika és minden egyéb).
  • FLeK0
    Ugy csinaltak a source motort, hogy folyamatosan tudjak boviteni ha kijon vmi uj (pl. dx10). Eddig is lathattuk a HDR-t es a filmes effekteket a dod:sourceban, biztosan a hl2 episode 2-hoz is fognak majd komolyabb ujitasok tartozni, amit majd atvesz a sin-es csapat is idovel.
  • mucsácsó
    epizódkénti...na...este van

jah, meg tudtátok nem, hogy 9 epizódot terveztek? kicsit durván hangzik...az utolsók már sztem nem a source-öt fogják használni, habbár...a fene tudja, lehet úgy továbbfejlesztik a Source-öt...hogy csak lesünk megint, mint anno a HL2-nél :D
  • mucsácsó
    szerintem is, semmi baj vele, epizónkénti gamenél meg főleg elmegy, gondolj bele! ;)
  • Kandurex
    Nekem teccik a graf
  • McW
    Hát ez a játék se a grafjával, hanem a nevével fog hódítani. A videók nem győztek meg. Mindent láttunk már két éve a HL2-ben. Nem értem ez mitől továbbfejlesztett "szorsz"? De legalább nem visszafejlesztett...:P