1156
  • mucsácsó
    sry...látom nagyon húzza a fórumot, át is méreteztem őket:

• mucsácsó
    ha már így meg a képezés, énis beszállok :)
    amúgy én már leszedtem a pre-loadoltam a game-et, most jött le a HL2: Episode One pre-loadja is, márcsak lenne megjelenés, és akkor lerántom :) (jó kis tört steam, tutira műxik :))
    na képek:

• [NST]Cifu
    Na, már csak másfél hét... :)
  • [NST]Cifu
    Ha játszottál a Sin első részével, ez nem lenne meglepetés szerintem. :)
    Ha nem játszottál, akkor inkább viszont nem lövöm le a poént. :)
  • Istencsászár

• veri5
    Na bazdmeg szörny is lesz benne?Na ez már nem jó.De a game az jó!
  • Gabe18
    Hardwired:

"Bearanyozódott a Sin első epizódjának lemeze, mégha enyhe képzavarról van is szó egy digitálisan terjesztett játék esetén. A preload meg is indult a mai napon, május 10-én, magyar idő szerint este 6 órakor nyílik meg a játék. "
  • [NST]Cifu
    Szvsz elég korrektűl néz ki, inkább legyen egy tartalmas játék közepes grafikával, mint közepes játék látványos grafikával (arra ott volt a FarCry és ott lesz a Crysis).

Amúgy megnéztem a Sin 1. - Steamet... hát... elég érdekes visszanézni a csaknem évtizedes grafikát, és belegondolni, hogy akkoriban mennyire el voltam szálva tőle. De a játékélmény azért megvan, igaz hullafáradtan értem haza tegnap a melóból fél tizenegykor, de másfél órát elszórakoztam vele, úgy, hogy a végén statáriánus módszerekkel sikerült csak elparancsolnom magamat a gép mellől. :)
  • FLeK0
    majus 10-en jelenik meg..
  • kirol
    SiN Episode 1: Emergence GOLD
    [2006. április 27. @ 08:54 - ZeroCool]
    Nos, végre valahára elkészült a Ritual játéka, a már hosszú évekkel ezelőtt megjelent SIN folytatása. A Valve által megalkotott Source engine-t alkalmazó SiN Episode 1: Emergence, ahogy a neve is mutatja egy sorozat része, az újabb epizódok szépen folyamatosan elérhetőek lesznek, például Steamen keresztül. A megjelenés napja pontosan május 1, az idei E3 legelső napja. Addig próbáljuk meg kibírni valahogy...
  • Gyusz
    Gondoltam, hogy ez lehet a helyzet. Mindegy, nincsenek nagy elvárásaim a játékkal szemben, így nem is fogok nagyon csalódni benne.
  • FLeK0
    Azert mert lathatoan easy-szinten jatszott az ember, ha jobb vagy akkor ok is jobban helyezkednek, elkerulik az ilyen hordokat meg a granatjaidat.
  • Gyusz
    Animációk alapján akár egy szimpla Half-Life 2 mod is lehetne, ami meg a legviccesebb volt az eddigi gameplay videókban, hogy minden sarkon volt az ellenfél mellett egy robbanó hordó.
  • Istencsászár
    Miért nem? videótól csak jobban várom, valami nagyon nagy feelingje van...
  • Gyusz
    Eleinte vártam a játékot, de ezek a képek és az eddig látott videók engem nem nyűgöztek le.
  • Dichter
    Hááát, nem vagyok elájulva :S
  • kirol
    Ez az első kicsit Doom-ra emlékeztet. Bár jelzem, én nem játszottam vele, csak a képeire gondolok.
  • Istencsászár
    Képek:

• RelakSfromhome
    Ja, ha most preordered, akkor kapsz ingyér Sin1-et :)
  • FLeK0
    Mar elerheto.
    To clarify, SiN 1.12 is the Steam version of SiN. Aside from some minor asset tweaks, a new sound system, a new video playback system, minor modifications to the network protocol and support for Steam, there are no additional changes from SiN 1.11.
  • [NST]Cifu
    Szvsz a Sin felújított változata sem lesz Source motorra átültve, csak elérhető lesz a Steam-en keresztül.
  • Istencsászár
    Hát a Hl1 source erős tulzás, maradjunk annyiban van benne pár shéder ami feldobja... szvsz vakítás volt az egész. Én rettentően örülnék egy full! Sin reméknek ami teljesen ujra van írva a Source motor alá... Ugyhiszem sokna nem ismerték a Sin-t, és biztos vagyok benne nagy bevételi lehetőség rejlene benne egy esetleges ujraírt felújított kiadásból. De ez csak egy szép álom:)
  • hykao #172
    A SIN Episodes igen, de én az eredeti SIN-ről beszélek, ami anno Quake2 motorral jött ki, ha jól emlékszem, és volt róla szó, hogy esetleg lesz SIN Source, ahogy az eredeti Half-Life esetében...
  • kirol
    Miért a Sin az nem Source mootrral jön?
  • hykao #170
    A SIN1 Source-t csinálják már, az engem jobban izgat valahogy :)
  • FLeK0
    SiN 1 Live on Steam
    SiN 1 is can now be unlocked on Steam by pre-ordering SiN Episodes: Emergence!
  • FLeK0
    SiN Episode 1: Emergence in stores May 9
    SiN Episode 1: Emergence Pre-Loading Now
  • [NST]Cifu
    Lassan időszerű lenne frissitenem a FAQ-ot, asszem. :)
  • Istencsászár
    SiN Episode 1: Emergence Pre-loading Soon

Valve announced that it will soon start pre-loading Ritual Entertainment's episodic FPS SiN Episode 1: Emergence via its Steam online delivery system. One month before its release Valve will also preload and launch the first in a series of its own episodic Half-Life 2: Episode One. Counter-Strike: Source will get 2 new player models and an HDR enabled version of de_dust, while Day of Defeat: Source is due for a new map that will introduce a new gameplay mode.

• Istencsászár
    A Ritual megint halaszt. A hivatalos fórumokban Michael Russell "minőségbiztos" hátrálásra kényszerítette a várakozásban megfáradt és agresszív rajongókat: annyit mondhatok, hogy ok nélkül nem odáznánk a megjelenést, ha a végeredmény megfelelő lenne a játéknak, a játékosoknak és a Ritualnak egyaránt.

A legközelebbi megjelenés: valamikor májusban.

• [NST]Cifu
    Na ez igen brutális kis videó, úgy tünik méltó utódja lesz a SiN-nek. :)
  • FLeK0
    unrealben is volt már :)
    de tényleg jó kis videót adtak most ki.
  • ThugEdge
    jó akkor spoilerezek nem bírom magamba tartani:)
    a mandíneres lövés az mi????issssten
  • Istencsászár
    :))))) jóóóólesz
  • ThugEdge
    ja bocsi:

http://www.sinepisodes.com/index.php?emergence_trailer01
  • ThugEdge
    nézzétek meg az új trailert(ingame)
    két isteni dolog van benne,de nem spoilerezek
    meg hát ki mit tart annak,de a gém isten lesz
  • [NST]Cifu
    A SiN küldetéslemezről semmi hír?
  • hykao #157
    Aha, hát ezekszerint egyhamar nem lesz belőle semmi...ha egyáltalán valamikor lesz...
  • FLeK0
    We have the following that have been announced on the plate:

SiN 1.12, aka Original SiN. This is the original game in the original engine.

SiN Episodes. This is the Source-powered episodic release. While we have the major arc planned across multiple episodes, we only have Episode 1 in active production and Episode 2 in pre-production.

SiN: Source. This is the Source-port of original SiN, and is currently on hold while we finish SiN Episodes and SiN 1.12. Not sure when work on this will pick up.
  • hykao #155
    Tehát akkor semmi SIN-Source? Kár...