1156
  • Gabe18
    Thx,igy már meglett.
  • Gabe18
    Nekem eddig teljessen a HL2 hangulatát hozza a játék.Igaz még csak az elején vagyok.
  • FLeK0
    sound options
  • steweee
    nem ua játékstílus? vagy ebben nyomozgatni is kell?
  • Gabe18
    A tudom buta kérdés,de a feliratokat hol lehet bekapcsolni?Én nem találom...
  • Istencsászár
    ez nem Hl2...
  • steweee
    a halflife2-höz képest jobb vagy rosszabb?
  • valaminick
    sőt nem is erröl a részröl volt szó, hanem a sin1-ről most nézem:)
  • valaminick
    itt az első pálya végéről volt szó ha jól vettem ki:)
  • RelakS
    mittomén, évekkel ezelőtt volt O_o
  • [NST]Cifu
    Megvannak ennek is a hangulata. Az ilyen szigorúan irányított játék előnye, hogy pontosan meg lehet határozni előre a játékmenetet és a játékélményt. Valljuk be, hogy a Sin azért nem az agytekervényeket akarja nagyon megdolgoztatni (legalábbis eddig én nem vettem ezt észre), a játékmenet a Half-life 2-éhez hasonló (ismétlem, eddig, kb. másfél óra játék után). Valljuk meg, az emberek többsége nem szeret elvesztetten kóvályogni a pályákon, keresve azt a kapcsolót vagy ajtót, amit eddig nem vett észre. Ez a folyamatos szórakozásról szól.

Ha szabadságra vágyom, akkor az olyan játékokat nehéz űberelni, mint az Armed Assault (ha végre kijön 1x :)).
  • SNAKE01
    hi all!lenne egy kérdésem.akinek itt már megvan azok mind a steam-en keresztül vették meg a gamet igaz?
  • Johnny23
    én azért a "szabadság" részét sajnálom,bár még nem probáltam ki,de naon nem szeretem az ilyen "cső" játékokat,amikor nem lehet menni semerre,csak "egyenesen"
  • haxoror
    Végig vitted már? Mennyi játékidő van kb benne?
  • Istencsászár
    Jó hallani hogy csak pozitív vélemények vannak:) tehát jó lett... este kipróbálhatom énis...
  • Newfronter
    Á nagyon jó az AI, játszottam az előbb vele, kihasználja a tereptárgyakat. A másodlagos lövésnek az animációja se semmi. :)
  • mucsácsó
    húú, emléxem, a bankos pályán mennyit szenvedtünk :D
    és tök jó volt az embereket lövöldözni, meg az irodákban a civileket kínozni :D
    emlékszem, hogy csodálkoztunk még anno, hogy aaaaa, széttörik a szék, betörik az üveg...meg ilyenek :) de mostmár ezek a legeslegalapabb dolgok egy játékban...
  • valaminick
    énis ígyvagyok vele... még röpke 4 óra(kb) és indulhatok haza :/
  • NitroX
    a gépigény egész baráti, hátha menne fullon, csak érjek már haza....
  • kirol
    Az első mondatod a szívemből szólt!
  • hykao #294
    Remélem nincsenek túlzásba víve a szörnyek...az elődben is az tetszett, hogy azért "egyszerű mezei" ember ellenfelek és NPC-k is voltak a játékban, és a helyszínek valós földrajzi helyszínek voltak, nemcsak valamiféle B kategóriás sci-fi helyszíneken kellett 4-5 féle unalmas kreálmányt lődözni, mint akkoriban az FPS játékokban...(mellesleg sajnos ma sem sokkal jobb a helyzet ezügyben...)
    Sőt, emlékeim szerint a SIN volt az első olyan játék, amiben lopakodni is kellett. (laboros-pókrobotos pálya)
    Sajnos akkoriban a SIN méltatlanul alulmaradt a HL-lel szemben a sok bug miatt...pedig sokáig lehetne sorolni a játék újdonságait...(amik az akkori játékok többségében még hírből sem voltak...)
  • RelakS
    A vége felé volt kaocica a dzsungelben! Több páályán kóvályogtam, mire tovább tudtam jutni :D
  • valaminick
    hehe szuper :) asszem veled beszéltem a heroes 5 topicba is:)
  • [NST]Cifu
    Minimum gépigány:
    · 1.2 GHz-es Proci
    · 256MB RAM
    · DirectX 7-es videokártya (GeForce 2 vagy jobb, Radeon 7500 vagy jobb)
    · Windows 2000/XP/ME/98
    · Egér
    · Billentyűzet
    · Internetkapcsolat

Ajánlott konfig:
    · 2.4 GHz Proci
    · 512MB RAM
    · DirectX 9 képes videokártya (Radeon 9500+ vagy GeForce 6600+)
    · Windows 2000/XP/ME/98
  • [NST]Cifu
    A SiN1 első pályája tényleg kicsit kaotikus volt, eddig hasonlóval én nem találkoztam a Sin:Episodesben. Teszem hozzá ez nem is baj. :)
  • mucsácsó
    na majd ha hazaértem, mondok valamit, most suliban vagyok :)
  • valaminick
    láttam de az csak 1 vélemény:P
  • valaminick
    Hali skacok!
    Aki kiprobálta valami véleményt/képet írhatna/tehetne -be a cuccról:) mert csak este meló után tom megnézni:)
    köszike
    Gépigényről mit tudni?
  • RelakS
    Sin1-ben már az első pályán többször eltévedtem :D Kicsit labirintusos a bank ^^

Egyébként meg kár, hogy a pálya betöltése után eltűnik a képernyő. Egy mai gépen gyakorlatilag 10 sec alatt végez a gép, szal nem lehet elolvasni tisztességgel, hogy mivel fogunk szembe állni :D
  • mucsácsó
    tuti műxik :)
    eddig szégyent nem hoztak magukra a skacok, most sem fognak :)
  • miki90
    megjelent egy PROViSiON-os!!
    az müxik????
  • Newfronter
    Kösz a véleményt! Amit leszűrtem belőle az az, hogy elég jó FPS, nincs nagy baj vele...

A többieknek pedig ez mindent elmond: SiN.Episode.1.Emergence-PROViSiON
  • [NST]Cifu
    Saját vélemény kb. fél óra játék után:

-A SiN hangulat eddig megvan, a történet durr bele a közepébe kezdődik, eltalált, beleélhető, bár sok téren kérdőjeles még.
    -A pályák eddig alapvetően bolondbiztosak, vagyis eltévedni rajtuk csak kikapcsolt monitorral lehet, mint a HL2-ben. Ez engem egy kicsit zavar, nagyobb szabadságot vártam azárt. Ettől függetlenül jól vannak megcsinálva, de nem tudom kiverni a fejemből azt, hogy gyakorlatilag folyamatosan terelve vagyunk. Eddig viszonylag kevés fejtörő vagy gondolkodásra különösebben ösztökélő dolgo van. Alapvetően amit figyelni kell, az az, hogy az ablakok nagy része kilőhető, illetve hogy bizonyos ajtók csak az után nyílnak meg, hogy egy másik helyen már átmentünk. Összeségében semmi rendkívűlivel nem találkoztam eddig. Megvan a HL2 "megfogom a dolgokat" képessége, csak persze egy kissé sután néz ki, ahogy az orrunk elött a levegőben lebeg az, amit fogunk.
    -A grafika korrekt, a farcry és FEAR fanok majd persze fanyalogni fognak, de ez nem techdemonak készült, hanem a hangulatra és a játékélményre, ezt pedig teljesíti is bőven. A fő karakterek kidolgozottsága jobb, mint a HL2-ben, de a textúrák rajtuk az alap HL2-nél jobbak, de nem sokkal. Elkellene egy Fakefactory Cinematic Mod ehhez is, sokat dobna rajta. Apró "figyelmesség", hogy Elexis Sinclar mellei lifegnek jobbra ballra rögtön a nyitójelenetnél - csak az a baj vele, hogy cseppet sem természetesen. Summa summárum a grafika azt a szintet hozza, amit a korábbi képek alapján elvárhattunk tőle, amit hiányolok, az a HDR támogatás. Cserébe viszont nem igényel erőgépet...
    -A zene nagyon szimpatikus eddig, a főmenü vokális zenéje bejövős.
    -A hangok alapból kissé zavaróak, leginkább az, hogy a háttérzajok miatt alig érteni mint beszélnek az emberek (még angol nyelvel bírók számára is ajánlott a feliratok bekapcsolása), a robbanások, lövések hangjai is inkább csak közepesek. E téren azért többet vártam.
    -A fegyverek (az a kettő, amit eddig láttam) szintén jók. Az alapfegyver a pisztoly, a második felszedhető a sörétes puska. A fegyvereknek van "zoom" módja, amikor a szemünk elé vesszük az irányzékot - ez sok játékból hiányzik nekem, itt is nagyon bejövős. A fegyverek két lövésmóddal rendelkeznek, a pisztoly esetén a második egy "magnum" lőszer, amely kékes csíkot hagyva repül a levegőben, és a szokásosnál csúnyábbat sebez. A falat átlőhetjük a pisztolyal, ami nagyon mókássá teszi a fedezékbe húzodott ellenfele likvidálását. A pályákon eddig sűrűn voltak robbanó hordók, már ezerszer ellőt trükk, így szót sem igazán érdemes vesztegetni rá.

És akkor a képek (klikk rájuk a teljesméretű változatért):

[center]

• Johnny23
    grafika milyen , megüti a FarCry szintjét ?
  • Seth
    csak nehogy még 1,5 óra legyen oszt vége az első epizódnak, várhatjuk a következőt
  • teamwork100
    Kb. 1,5óra játék után megéri a pénzét szvsz. Érdekes, pörgős akció, jó fizika, látványos elemek. Sztori is van azért...:)
  • RelakSfromhome
    Ebbe a könyvtárba teszi a steam a Sin 1-et :D

Egy megváltoztatott textúrát találtam már benne ^^
  • mucsácsó
    semmi törés, EMPORiO-s, PROViSiON-os skacok nem írtak semmit, semmi törésfélét nem találtam a zájtjukon :(
    de még nagyon írást sem...