1156
-
#594 miért írja ki nekem azt h disable A.I?? -
#593 Sztem is elég nehéz a "főszörny" után.Most kicsit pihentetem is a dolgot mert majdnem szétvetett már az ideg. :) A toronyház legalsó szintjén...s gondolom a tetején lesz vége az ep1-nek. -
#592 jaja, túl ügyesek a katonák, meg a látásuk is jó :-) -
#591 mondjuk azért kicsit túlzás, hogy meglát egy katona 100 méterről, és az első lövés már el is talál. Azok a gatlingos katonák,meg nagyon szívósak -
#590 nem nehéz az :)
mondjuk én nem alapon hagytam a game elején, úgy felhúztam a feléig kb azt a mércét :) habár jóóóópárszor meghaltam a game alatt, ezt nem tagadom, de annyira nem nehéz a játék talán...főleg hogy jópárszor eldob egy katona egy életkapszulát :) -
#589 akkor ezért szenvedek azon a kiba épületen a végén -
#588 A nagy főellenkutya utántól lett igencsak nehéz, és azóta jó fos, meg szerintem nagyon nagyokat vesz le sebzéskor is. -
FLeK0 #587 Kis ido elteltevel automatikusan allitja a nehezsegi szintet a jatekoshoz, de ebben van egy bug, amikor nehezebb szintre allitja, es ugy marad akarmennyit benazik az ember. -
#586 ehh...én azon a nehézségi szinten toltam végig a gamet amit alapból bead és mit ne mondjak volt egy pár nehéz rész de szerintem azért nem annyira vészes!de ha viszont leveszed a nehéséget akkor meg szar az egész mert akár két centi közel is mehetsz az ellenhez és úgy lőheted őket... -
#585 hát pedig meg kell nyomni,de lehet hogy kihagytál valamit... -
#584 Hát én megvárom azt a javító patch-et, mert így nem tudok jáccani, kurva nehéz, és annyian jönnek mint állat (azok a gépágyús faszkalapok), ráadásul mindig eltalálnak és le is megy egy rakás élet pár lövéstől is. Ez így nagyon szar :-( -
#583 Lődd le a békát. -
#582 Itt mit kell csinálni?
Én hiába nyomom az "E"-t, nem történik semmi.
-
#581 ehhh, ez a jatek szarabb mint a hl2, pedig azt nehez uberelni, ehh. -
már énis leirtam! -
#579 már mindegy, leírtam neki! #576 xD -
#578 dettó...dettó, csak a konténer nem volt nálam :DDD
viszont emberek a hordóban, hullaolvadás...egy-egy karakteren való átmenés, víz alatt való tűz...(jó ez még talán "elmegy" :D) öhm asszem ezeken kívül más nem igen volt...JADE! volt ilyen, hogy megyek, egyszer csak hirtelen leugrik 15-20 HP...de hogy mitől???? sehol senki nem volt, egy kis kabinban álltam, ahol kellett aktiválni egy ajtót...megyek, beleakadtam valamibe, és durr le 15-20 hp...mondjuk volt ott élettöltő szóval...de most itt nem is az a gond, hanem hogy azért ilyennek nem kéne lennie nemde? =/ -
#577 Olvass már vissza!!! Pl:#553 -
#576 izé...vannak a .cfg kiterjesztésű fájlok...SE1\cfg mappa.
nah, ott van ilyen hogy config.cfg -> megnyitod szövegszerkesztővel, pl jegyzettömb tökéletes erre a célra.
aztán lesz ilyen sor, hogy bind "`" "toggleconsole"
namost, az a `-t átírod 0-ra. akkor így fog kinézni: bind "0" "toggleconsole"
na igen, most elmented szépen, és mehet a game.
[0]-ra bejön a console :) -
#575 Fagyás,AI leállás nálam sem volt.Bugból a legnagyobb az volt,hogy agyonnyomott egy szemetes(nem,nem dobták hanem eldőlt,gurult felém és halál).Viszont akadás volt,főleg a nyílt terepeken amiből hl2-ben van dögivel szal arról van szó hogy rituáléknál jobban kéne tudni programozni. -
#574 minek neked a konzol? -
#573 hát lehet h én vagyok a balfasz de nekem még mindig nem jön elő a konzol!! Segítsetek pls -
#572 én ezt totálisan nem értem,mindenkinél tele van a game buggal,kifagy,behal az AI meg akad a játék némely helyeken.nálam semmi probléma nem volt csak a druglords-nál volt hogy behalt az AI de egyből orvosoltam és utána hiba nélkül futott a játék... -
#571 Ezt ismerem, én is így vélem, de erre írtam lent, hogy jövő szerdán jön egy patch a játékhoz, ami kijavítja ezt a hibát. -
#570 Csak annyit csinálj hogy írd bele ezt a 3 sort az autoexec.cfg-be:
ai_disable "0"
ai_norebuildgraph 1
ai_resume
Nekem így soha nem írt ki semmi hibát,végig volt AI.Amúgy ez a dinamikus nehézségi szint vagy mi a rák elég kaki.A játék eleje túl könnyú a vége túl nehéz.Egy idő után már csak azok a mocskos gépágyúsok jöttek 3-4-esével,nekem meg már skulóm sem volt nem hogy hp-m. -
#569 vki segítsen nem tudom előhívni a konzolt!! -
#568 Gyerekek irjátok már le érthetően hogy mikor kell ki és bekapcsolni az AI t és mivel a Druglordos résznél! FIX már fent van! -console parancsal elején látom a consolt de játék közbe nem jön be:( Segítsetek -
cuccok #567 Mert hohy kell jól kitömöríteni vagy hova ?????? -
miki90 #566 hol kell a célkeresztet beállitani hogy más legyen mint az eredti?? -
#565 hát végülis mindegy, talán ennek a játéknak így nem is kell akkora hiper-übergigabrutál grafika, főleg hogy epizódokra van tagolva...
csak több idő lenne egy újabb epizód fejlesztése...talán jó ez így hogy source van alatta...habár azért kíváncsi lennék még így 1-2 enginenal hogy nézne ki, na de mindegy, ez van, ezt kell szeretni :) -
#564 A kinézetet a felhasznált textúrák és modellek teszik egyedivé, nem a motor! Legjobb példa erre egy UT2004-es pálya, ami tisztára olyan, mintha vlami rajzfilmbe csöppent volna a játékos, pedig csak a textúrák és a modellek vannak eltalálva :) -
#563 nekem is...csak jobban elbaszta...de komoly...
nem csinálta addig, hogy Node graphs out of date, meg az A.I. Disabled-et sem...
felraktam, mind2 egyszerre...és még szarabb lett az egész...de csak kihúztam így :D
nagy bugfix...csak bugot tesz bele :D -
#562 Még jó hogy felraktam a bugfixet, mentem 5 percet azt ugy beállt mint a gerely:) -
#561 Nem jól tömörítetted ki... -
#560 Lehet valami ritka szerencsés csillagzat alatt születtem, de nekem sehol sem bugzott, sehol sem akadozott...
A HL2 nem szebb, legfeljebb ha az egész HL2-őt nézzük, akkor változatosabb, de ez nem meglepő, hiszen vagy ötször ekkora a játéktér. -
#559 hát télleg szebb volt a HL2, ez vitathatatlan..ráadásul elég rövid is...most toltam ki... egész jó kis game volt(tom, episodes, azért ilyen rövidke...) de hogy ezen a mostani SiN-en mit fejlesztettek ennyit...azt nemtudom...bugzik is eléggé szerencsétlen game, párszor volt hogy az emberek "beleestek" a hordóba, vagy ilyesmik...
meg olyan helyeken úgy elkezdett szaggatni...beletörődtem, hogy oké...külső tereken szaggatás...de nem, volt hogy gyönyörűen futott, lehet megvolt még a 150-200 fps is...de aztán volt hogy 10-20...de tökre semmi oka...
és most megint a HL2...szebb is, jobban is megy sokkal, külső tereken ott egyáltalán de egyáltalán semmi szaggatás, megy egyébként sem, bár igaz régebbi is...
remélem azért a következő részre adnak, optimizálják jobban valahogy, és jobban kihasználják a Source-ot...és hogy nem lesz olyan soká az az új rész....... -
#558 nah enis kiprobaltam a jatekot es nekem nagyon bejott, egy amd2000, gf4ti, 512rammal siman mediumon 800*600, antial2X, simajolfut akadozas mentesen. nekem ez a fajta grafikai stilus, nem is tudom hogy fogalmazzak [nem a source engine], de nagyon bejon es a tortenet isjo. menu alatti zene hatalmas feeling
-
#557 Hl2 is ilyen:))) túl sok uj gémmel játszottál.. -
#556 Ezt a Source "motor" itt eszméletlen gagyi, már ne is haragudjon meg rám senki. Minden szögletes, minden gagyi "rajzolt" mintha évekkel visszamentek volna az időben, textúrák sehol, 2D-s növények mintha papírból lennének kivágva stbstb.
Ha nem lenne benne a Havok ill. nem lennének ennyire kidolgozottak a modellek (ez az egy ami jól néz ki benne), totál bukás lenne 2006-ban egy ilyen engine.
Maga a gém elmegy, de ez a source egy rettenet, bár emlékeim szerint a HL2 sokkal jobban nézett ki. Nem értem... -
#555 Exével?, ez nem Hl2, ez egy külön játék, amit külön kell megvenni...