Sin Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Itt mitkell csinalni?😄 elmondja a szoveget aztan nemtortenik semmit..
Visszakanyarodván az új SIN-hez: szvsz az eddigiek alapján akkor lehetne rámondani, hogy nem rossz, ha nem lett volna SIN1 és nem lett volna HL2...sajna nekem eddig egyáltalán nem volt "SIN" érzésem a játék kapcsán, sokkal inkább, mintha valami HL2 mod lenne az egész...odáig rendben van, hogy HL2 motoros, de attól még nem kellene, a helyszíneknek, a textúráknak, a játékmenetnek, egyszóval mindennek HL2-szerûnek lennie!!! Lépten-nyomon a HL2 elemei köszönnek vissza eddig. (nem tudom mennyi van még hátra - nemrég "akadt" a kezembe a második fegyver -, de kétlem, hogy túl sok változatosság várna rám, akár helyszín, akár játékmenet tekintetében)
Legalább az elején lehetett volna egy "mi történt az elõzõ részben" dolog, egy visszaemlékezés-szerûség, nem egybõl fejest ugrani a közepébe...
Biztosra veszem, hogy fog készülni olyan rajongói HL2 mod, ami jóval kevésbé lesz ilyen HL2-szerû, mint sajnos ez a játék...annak ellenére, hogy az ingyen letölthetõ lesz, ez meg csak törvénytelen úton tölthetõ le ingyen...
Eddig 1 szem NPC-vel találkoztam (a játékeleji kiscsajon kívül), és 0 fejtörõvel...0 tárgyakkal kapcsolatos interaktivitással, stb.
Plusz szomorúság, hogy eddig egyetlen fényforrást sem sikerült szétlõnöm...
Azt kell, hogy mondjam, hogy az eddigiek alapján a játék - a grafikán kívül - minden más tekintetben messze alulmarad az elõdhöz képest!!!
Hol a jó kis SIN hangulat, a becsempészett humor elemek? Hol az eredeti játékból megismert változatosság, mind helyszínek, mind játékmenet szempontjából? (...hogy nem csak lõdõzni kell, de néha tárgyakat, számítógépeket használni - az agyunkat -, és némiképp alakítható a történeti szál???)
Ha ezeket meg tudták oldani '97-'98 körül, akkor most miért nem sikerült-sikerül? Holott ezek a dolgok ma már egyáltalán nem újdonságok, mint akkor voltak.
Sajnos nem tudok úgy tekinteni a játékra, mintha nem lett volna SIN1, és nem lett volna HL2...a maradék remény, hogy a további epizódokban talán realizálódik valami a SIN1 örökségbõl... 😊
SZVSZ jobban jártunk volna egy fullos SIN1 remake-kel, mint ezzel így most.
Nem véletlen, hogy jönnek a fizikai gyorsítókártyák. 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
BTW mi bajod van az 50fps-el? Én Vsync On-al játszom, és a TFT miatt ugye ez max. 60 fps (nálam az elsõ a grafika minõsége), ami olykor-olykor a keményebb akcióknál leesik 40-re. Tökéletesen folyamatos, ideális játékhoz...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
(Valaki csinált is egyszer ilyen festményt, ahol egy kaotikus épületben a leg különbözõbb irányokban járkálnak az arcok)
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Mert ez még igy is mérföldekel jobb szerintem mint az általam nemrég kipróbált Chrome Specforce,vagy a nem fps,de szintén akcio sci-fi Rogue Trooper.A 9 részre darabolás szerintem is sok,mint már irtam.De nem egy rossz üzletpolitika,gondolván aki ketõtt végigjátszot,az már a többire is kiváncsi lesz.
/gondolkodtam rajta, hogy kigyomlálom a topikból a AI hibára vonatkozó hozzászólásokat, de úgy hiszem, hogy nem lesz különösebb mozgalom a hozzászólásokból, legalább ennyi legyen 😄/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Viszont ami a grafikát illetti... tudod az idõ megszépíti az emlékeket. Nem szebb az alap HL2, ezt bizton állíthatom. 😉
Kéne 1 kis help
Ott akadtam el , hogy a "Ruszki " drogkereskedõ makog valamit , mondja , hogy el fog húzni a tengealattjárójával , de enm történik semmi . 1 kis helységben vagyok és semmit sem tudok csinálni. Ha valaki végigtolta már akkor pls help.
thx elõre is
és télleg, külsõ terek veszettül EL VANNAK BASZVA....
bezzeg a HL2...és azért is mondom, mert pont tolom a Half Life 2-t (bogaras résznél tartok 😊) és télleg, sokkal szebb, és sokkal de sokkal jobban ment...ezen az engine-on nemtom mit "tupíroztak"...csak rontottak azt csá...amúgy nem rossz a game, de...télleg semmi újat nem mutat, "mész-lõsz-csá..." ...
tört verzió okozhat igaz 1-2 problemot...de azért nem kell a törésre fogni mindent, mellesleg õk csak a Steamet vakarták le kb és kész...
Júúúúj. Szigorúan szvsz következik.
Ez a játék gyerekek rémísztõen szar <#zavart2>#zavart2>. Kezdeném az elején: Menü, töltés, beállítgatások, zene, irányítás mind - mind renben.
New game
So - so, az elsõ pár perc türhetõre sikerült, ennek fõ oka a fürdõzõ pinus 😊 és úgy általában kellemesnek mondható grafika. Aztán beüt a ménkü...,kályhacsõ vagy nevezhetjük akár partfisnyélszerûnek a pályákat. Unalmas játékmenet /lõsz-mész/ csak tetõzi az amúgy is beálló 10 perc utáni egyhangúságot. Sehol egy kis rejtvény, vagy gondolkodás, esetleg tovább jutást bonyolító szakasz. Ajtó - ablak menj - elõre. Jézus úristen. Ezzel kijön 2006 közepén!
Vegyünk egy példát az elejérõl. A minket támogató luvnya szól, hogy medic station -nel (nem jut eszembe megfelelõ magyar szó rá) hozzuk rendbe cudar egészségi állapotunkat és a kivitelezéshez nem ártana betörnünk a szoba ablakát, majd beugorva beragtapszozni a seggünket. Na, de, kb. mire a nemes akció végéhez érünk, természtesen ránktör a jónép, mire a luvnya aki az elõbb bõszen ajánlgatta az ablakbetöréses - beugrós módszert, elõvesz egy kulcsot és kinyitja a szoba ajtaját, mint menekülési lehetõséget a szobán belüli lifttel <#zavart2>#zavart2> //csak pislogtam ezen az emelt szintû hülyeségen/. És ez csak fokozódni fog.
Ennyit a játékmenetrõl.
Még a grafika az elején rendben lévõnek tûnik, de 15 perc után rájövünk, hogy ez még a jó öreg HL2 szintjét se üti meg :/ Tetejébe ahogy észrevettem, még nagyobb gépigényt is kér melléje.
Szánalom. És ezért akarnak folyamatosan pénzt kérni? Valami hihetetlen módon bûzlik a programról a mai napjainkra jellemzõ játékpiac. Unalmas, ötlettelen tartalom. Régi motor feltupírozása, ami természetesen emelkedett géigényhez vezet. Ezáltal még a grafika is gyengének mondható /üssetek!, de saját emlékeim szerint a HL2 ennél jóval szebb volt/.
9 rész? Az elsõ 15 percéig nem bírtam :/ (Ilyenkor imádom a warezt! Totál lelki ismeretfurdalás nélkül letöltöttem, hogy megszemléljem, azaz demóként kezeljem. Ha ez a lehetõség nem lett volna, most 4k mínusszban lennék és kidobtam volna pénzt egy hihetetlen gyenge játékra)
NC. Véleményem: 40%
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
u dont have to listen anybody else but me
Húzd fel a nehézségi szintet. Rögtön másképpen fogod látni.
-Túlságosan lineáris. (lehet az Oblivion miatt érzem így, mióta megjelent, csak azzal játszottam)
Ez nem negatívum, ezt a játékot így találták ki és így is van jól (ugyanígy lineráris az FPS játékok 99%-a). Jöhetnék én is azzal, hogy az OFP-ben sokkal nagyobb a játéktér, és ott akár 3 kilométeres látotávolság is lehet, de ez marhaság lenne részemrõl, lévén nem egy kategória a két játék. Az Oblivion pedig még rosszabb összehasonlítási alap, jó hogy nem a Silent Hunter III.-al vagy az X3: Reunionnal jön valaki. 😊))
-A grafikából hiányzik a HDR lájting.
Nem is igértek alapból HDR-t az Emergence-ben...