Sin Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alapjatekot fogjak adni patchelve, pl. uj hangrendszer lesz benne hogy rendesen fusson a mostani gepeken.

hykao
Az már akkor biztos, hogy lesz SIN-Source? Mert az eddig olvasottakból nekem nem volt egyértelmû, hogy az alapjátékot adják-e az Epizódokhoz, avagy a Source motoros változatát.
Ne rakd fel. Nagy csalódás lenne 😊
Nekem legalábbis az volt. De ettõl függetlenül anno én is tátott szájjal toltam végig, meg a kieget is. Annyira megfogott a hangulata.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

[NST]Cifu
Sajnos nem kapjuk meg elöbb, mint a Sin:Episodes-t. Pedig én is szívesen végigjátszanám még 1x az Episodes elött. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kéne egy SiN-Source <#vigyor3>

Istencsászár
"A Shacknews egyik felfedett olvasója szabadidejében a Ritualnak dolgozik, így elsõkézbõl tudhatjuk meg mi és miért megy végbe a cégnél. Értesülései szerint március közepe a kitûzött megjelenés, de személy szerint mindent megtesz, hogy idõ elõtt, polírozás nélkül semmiképp se adják ki. Ezért, ha csúszik mindenki tudja, kinek kell elrabolni a kutyáját és kövér váltságdíjat követelni cserébe.

A játékhoz adják az eredeti SiN-t, azonnal játszhatjuk, felkészülhetünk az elõzményekbõl. Az Episodes sokkal, de sokkal szebb, mint amit a CES-en leadott remegõkezû videokon láthatunk. Egyáltalán nem úgy néz ki, mintha HL2 modot öntenének a nyakunkba - na azért!

A SiN Episodes többjátékos módja valamikor a második epizód környékén érkezik, s terveznek kooperatív módot is, de még nem biztosak benne, hogy kell-e a népnek. Arrrggghhh, az egyik biztos jele egy játék halálának, ha ilyen kijelentéseket tesznek...

Elexis kecsesen fog mozogni. Legalább annyi csont lesz benne, mint egy DOA4-es jánykában.

S végül: készül az új SiN anime. Az elsõ állítólag nagyot kaszált a pénztáraknál." / Hardwired

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[NST]Cifu

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[NST]Cifu
Megnéztem, végülis jónak igérkezik, de azért egy kicsit legörbült a szám széle például attól, ahogy Elexis Sinclair kinéz... kissé lowpoly. 😞

Tetszik a Magnum kétkezes fogása és hogy ilyenkor a nyilt irányzékot látjuk! 😊

Fasza lesz ez! <#eljen>

Amikor a baloldalon bemutogat a kezével akkor mi történik? <#conf>
Mondjuk elég lol hogy shotgun újratöltés közben egyszerre három keze is látszik a képernyõn <#idiota>

[NST]Cifu
Köszi! De azért ez a laza 200 megás méret... 😊))

SiN Episodes: Emergence CES 06 Demo (video)

Link

[NST]Cifu
Mondjuk személy szerint én már számítottam rá, amikor December elején még mindig semmi konkrétumot nem adtak meg a megjelenéssel kapcsolatban.

Istencsászár
A Ritualistic mai jelentésébõl kiderül, hogy az elsõ SIN epizód megjelenését elhalasztották.... kár😞

STREEX
Hát igen.😞
Sztem se valami poligongazdag.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Kandurex
Egyértelmûen visszafejlõdés még az elsõ rész grafikai színvonalához képest <#levele>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Jöhetne már valami izgalmasabb...
Az elõdöt pont azért szerettem, mert változatos volt, mind helyszínek-, mind pedig ellenfelek és npc-k tekintetében (fõleg a kor játékai fényében!!! - és a játékmenet sem csak a szokáasos FPS-félét hozta!!!), nade ma DeusEx és társai után már nekem az eddigi képek alapján csak tucatmûnek tûnik egyelõre sajnos...
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Istencsászár
neem csak ugy általánosságban ezt tapasztalom

[NST]Cifu
Tehát amiatt fakadtál ki, mert volt pofám leírni, hogy a Source-nak elég jó kis fizikája van?!?! <#sniffles>

Istencsászár
persze egyértelmû, csak nemszeretem ha valvét istenitik hogy milyen ügyes a fizikája a hl2õnek mer sok embernek hl2=fizika ami nemteljes mértékben az õ érdemük és igen Keksz Péjn kettõben is nagyon jóvolt!

M@TriX
ÖÖÖ, MELLÉKESEN MEGJEGYZEM A hAVOK MOTORT KI IS KELL HASZNÁLNI, TÖBB JÁTÉKBAN BENNE VOLT MÁR, DE ENNYIRE ELTALÁLVA NEM SOK GÉMBEN, MONDJUK A mp2-BEN IS ÜTÕS VOLT...

(baz caps-lock, de nincs kedvem újraírni 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

azert ez ilyen formaban nem igaz, senki mas nem dolgozott azon annyit mint a valve, ezert is hatasosabb joval mint a tobbi jatekban ahol 2 dobozt lehet csak errebbtolni.

The physics, based on the Havok physics engine but almost entirely gutted and rewritten, allow for an extra dimension of interactivity in both single player and online environments. Character death can now be handled by ragdoll physics, and many physically simulated objects can exist in a map without notable performance hits. Source also provides sophisticated vehicle physics including torque, power, gears, tire material, suspension and mode. Multiple players can be in the same vehicle, but this feature has yet to be used.

Istencsászár
havok régóta van hl2 elõtt is csomo gémben ugyan ilyen fizika volt és van ugyan ugy mint a sourcében szal nemkell istenitani ezt a surce motort mert a havok felelõs a fizikáért amit nem a valve csinált..

Vettek bele havokot, de rendesen beledolgoztak az evek alatt a motorjukba, igy van remek jarmukod is benne.

Wheels slip and skid
Realistic suspensions with springs on each wheel
Realistic leaning during acceleration/deceleration and turning
Individually tunable parameters such as horsepower, gearing, max speed, shift speed, tire material, tire friction, spring tension/dampening etc.
Multiple players in a vehicle in multiplayer
Hovercraft support for cheaper simulation

[NST]Cifu
Nagyon szomorú lennék, ha csak egy év múlva kerülne be normális jármûves rész a játékba...

[NST]Cifu
Most ezt nem vágom teljesen részletekbe menõen, de mintha a Havok-ot a Source számára licencelték volna. Mindenestre a Source része egy fizikai motor is, hiszen a CS:S vagy a DoD:S esetén nincs említve a Havok, de fizika azért van ott is rendesen... (

En arra szamitok hogy jovore ilyenkor mar mind2 jatekbol lesz 3-3 epizod (hacsak nem bukik el nagyon ez az otlet), ezt ilyen tempoban kellene majd csinalni.

Istencsászár
a source csak a graf az nem a fizika hanem a havok a fizikai engine

[NST]Cifu
Beb@szna, ha két évig nem lesz a Sin Episodesben vezethetõ jármû, csak hogy bevárják "apucit". 😊))

az az utani

[NST]Cifu
Mármint az Aftermath?

Lehet, hogy egy darabig nem fogjak azt bedobni, mert a 2. hl2 epizod is jarmuves lesz elvileg.

[NST]Cifu
A képeken zombik nem láthatóak, de tudjuk, hogy a bájos kis Elexis boszorkánykonyhájából biztos kikerül majd pár rútság. A jármûvek megint érdekes kérdés. A Source engine "szereti" a jármûveket, elég jó kis fizikája van, tehát az alap adott. Az lesz csak a kérdés, hogy a vezethetõ jármûvek mikor jelennek meg a játékban (már az elsõ epizódban, vagy csak késõbb)?

hykao
Remélem nem lesz teleszórva zombikkal meg rovarokkal...az ilyesmitõl már régóta herótom van...
Vezethetõ jármûvek már az eredeti SIN játékban is voltak, jó lenne, ha esetleg ebben már belsõnézetbõl is lehetne vezetni õket, s némi fizikát is kapnának - no de nem amolyan holdbéli rongybabafizikát! 😊
Istencsászár
alakul, alakul szép lesz

[NST]Cifu
Van pár új screenshot és concept art a Sinepisodes.com média részlegében:

Istencsászár
<#eljen>

hykao
Nagyszerû! Be is raktam a bannerbe!
Dichter
<#eljen>
Teljesen jó

[NST]Cifu
Csináltam egy pórias kis FAQ-ot (sorry, de az én szerény képességeimtõl ennyi tellett), amíg valaki nem csinál egy jobbat, ki lehetne rakni esetleg.

Sin Episodes Faq

hykao
El tudnám, de direkt szoktam hagyni, mert így látszik, hogy van a kép mögött link is.
Ha a többség úgy dönt zavarja, eltüntetem!
Dichter
hykao nem tudnád eltûntetni a border-t a banner körülrõl? Vagy csak engem idegesít?

Istencsászár
érdekes dolgok, ha ezeket megcsinálják jól akkor le a kalappal.

hykao
<#idiota>

hykao
Lol, ilyet se láttam még! Nézzétek má' a legfrissebb hírt: KATT
Istencsászár
a játékmenetet érintõ részek elkészültek, ahogy azt Shawn Ketcherside, a játék vezetõ dizájnere blogjában közzétette. Kiemelte, hogy maga a játék még közel sincs kész, rengeteg apróságot kell még a helyére tenni. A következõ napokban megírja a második "rész" dialógusait.

Szerintem szamitanak, biztos nem csinalnak ezt ha nem lettek volna kiugroan jo hl2-es steames eladasok.

[NST]Cifu
Ne feled, hogy a Sin elsõ lesz abból a szempontból, hogy nem Valve-termékként a Steam-en lesz megvásárolható. Valószinüleg nem számítanak egetverõ, több százezres eladásra, így ennek megfelelõen kell árazniuk is...