Sin Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem legalábbis az volt. De ettõl függetlenül anno én is tátott szájjal toltam végig, meg a kieget is. Annyira megfogott a hangulata.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A játékhoz adják az eredeti SiN-t, azonnal játszhatjuk, felkészülhetünk az elõzményekbõl. Az Episodes sokkal, de sokkal szebb, mint amit a CES-en leadott remegõkezû videokon láthatunk. Egyáltalán nem úgy néz ki, mintha HL2 modot öntenének a nyakunkba - na azért!
A SiN Episodes többjátékos módja valamikor a második epizód környékén érkezik, s terveznek kooperatív módot is, de még nem biztosak benne, hogy kell-e a népnek. Arrrggghhh, az egyik biztos jele egy játék halálának, ha ilyen kijelentéseket tesznek...
Elexis kecsesen fog mozogni. Legalább annyi csont lesz benne, mint egy DOA4-es jánykában.
S végül: készül az új SiN anime. Az elsõ állítólag nagyot kaszált a pénztáraknál." / Hardwired
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tetszik a Magnum kétkezes fogása és hogy ilyenkor a nyilt irányzékot látjuk! 😊
Amikor a baloldalon bemutogat a kezével akkor mi történik? <#conf>#conf>
Mondjuk elég lol hogy shotgun újratöltés közben egyszerre három keze is látszik a képernyõn <#idiota>#idiota>
Sztem se valami poligongazdag.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az elõdöt pont azért szerettem, mert változatos volt, mind helyszínek-, mind pedig ellenfelek és npc-k tekintetében (fõleg a kor játékai fényében!!! - és a játékmenet sem csak a szokáasos FPS-félét hozta!!!), nade ma DeusEx és társai után már nekem az eddigi képek alapján csak tucatmûnek tûnik egyelõre sajnos...
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
(baz caps-lock, de nincs kedvem újraírni 😊)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
The physics, based on the Havok physics engine but almost entirely gutted and rewritten, allow for an extra dimension of interactivity in both single player and online environments. Character death can now be handled by ragdoll physics, and many physically simulated objects can exist in a map without notable performance hits. Source also provides sophisticated vehicle physics including torque, power, gears, tire material, suspension and mode. Multiple players can be in the same vehicle, but this feature has yet to be used.
Wheels slip and skid
Realistic suspensions with springs on each wheel
Realistic leaning during acceleration/deceleration and turning
Individually tunable parameters such as horsepower, gearing, max speed, shift speed, tire material, tire friction, spring tension/dampening etc.
Multiple players in a vehicle in multiplayer
Hovercraft support for cheaper simulation
Vezethetõ jármûvek már az eredeti SIN játékban is voltak, jó lenne, ha esetleg ebben már belsõnézetbõl is lehetne vezetni õket, s némi fizikát is kapnának - no de nem amolyan holdbéli rongybabafizikát! 😊
Sin Episodes Faq
Ha a többség úgy dönt zavarja, eltüntetem!