1156
-
#434 A FAQ-ba írtam egy ismert engine bug hibát, illetve annak az egyik lehetséget megoldását, ezt Haxoror copyzta még be a #364-ben, azt kipróbáltad már? -
veri5 #433 pzs is ott akadt el mint én!PLz help!#419 és 422! -
Vlala #432 Nekem ott mindig kilépett, így azután már csak a végintro aviját láttam. -
#431 Őszinte leszek, olyan rég volt, hogy ilyen részletekre már nem nagyon emlékszem. :( -
Vlala #430 (valaki elmesélné, mi volt a régi SINben azután, hogy visszaváltoztam szörnyből?) -
Gabe18 #429 Ja a Stalin Subway-t is irhattam volna az időben közeli fps borzalmak közé... -
#428 Szerencsére. Azt a topictakarítást, amit ott néha le kellett vágnom... :D -
Gabe18 #427 Az a baj hogy nagyrészt igazad van és egyetértek.De még igy is azt kell mondanom hogy ez a darab a jobb alkotások közé illik az utóbbi időben megjelent hasonló társai között.A tetszetős grafikájával,a benne alklamazott fizikával,meg szerintem az ellenfelek se olyan hülyék.
Mert ez még igy is mérföldekel jobb szerintem mint az általam nemrég kipróbált Chrome Specforce,vagy a nem fps,de szintén akcio sci-fi Rogue Trooper.A 9 részre darabolás szerintem is sok,mint már irtam.De nem egy rossz üzletpolitika,gondolván aki ketőtt végigjátszot,az már a többire is kiváncsi lesz.
-
#426 Ja, írhattam volna ennyit is, de gondoltam kifejtem :)
/gondolkodtam rajta, hogy kigyomlálom a topikból a AI hibára vonatkozó hozzászólásokat, de úgy hiszem, hogy nem lesz különösebb mozgalom a hozzászólásokból, legalább ennyi legyen :D/
-
#425 Nem jött be neked a játék. Van ilyen, nem vagyunk egyformák. :D
Viszont ami a grafikát illetti... tudod az idő megszépíti az emlékeket. Nem szebb az alap HL2, ezt bizton állíthatom. ;) -
FLeK0 #424 tiszta 2004 novemberi hl2 topic feeling lesz itt :) -
FLeK0 #423 :D -
pzs #422 Sziasztok
Kéne 1 kis help
Ott akadtam el , hogy a "Ruszki " drogkereskedő makog valamit , mondja , hogy el fog húzni a tengealattjárójával , de enm történik semmi . 1 kis helységben vagyok és semmit sem tudok csinálni. Ha valaki végigtolta már akkor pls help.
thx előre is
-
#421 igazad van...télleg semmi jó benne, veszettül szaggat néhol, pedig aztán semmi, DE SEMMI OKA nincsen rá...ilyen van hogy sima szoba, mindenhol ugyanúgy néz ki, de a ha a sarok fele megyek lemegy tetemesen az FPS...hátde?? nincs ott aztán semmi :D
és télleg, külső terek veszettül EL VANNAK BASZVA....
bezzeg a HL2...és azért is mondom, mert pont tolom a Half Life 2-t (bogaras résznél tartok :)) és télleg, sokkal szebb, és sokkal de sokkal jobban ment...ezen az engine-on nemtom mit "tupíroztak"...csak rontottak azt csá...amúgy nem rossz a game, de...télleg semmi újat nem mutat, "mész-lősz-csá..." ...
tört verzió okozhat igaz 1-2 problemot...de azért nem kell a törésre fogni mindent, mellesleg ők csak a Steamet vakarták le kb és kész... -
FLeK0 #420 mert nem vetted meg a jatekot :) -
veri5 #419 De ott van drug lord a bajszos csákó azt ránéz 2-gyárra a katonára azt utána nem csinál semmit!Miért? -
#418 Volt szerencsém (?) kipróbálni.
Júúúúj. Szigorúan szvsz következik.
Ez a játék gyerekek rémísztően szar . Kezdeném az elején: Menü, töltés, beállítgatások, zene, irányítás mind - mind renben.
New game
So - so, az első pár perc türhetőre sikerült, ennek fő oka a fürdőző pinus :) és úgy általában kellemesnek mondható grafika. Aztán beüt a ménkü...,kályhacső vagy nevezhetjük akár partfisnyélszerűnek a pályákat. Unalmas játékmenet /lősz-mész/ csak tetőzi az amúgy is beálló 10 perc utáni egyhangúságot. Sehol egy kis rejtvény, vagy gondolkodás, esetleg tovább jutást bonyolító szakasz. Ajtó - ablak menj - előre. Jézus úristen. Ezzel kijön 2006 közepén!
Vegyünk egy példát az elejéről. A minket támogató luvnya szól, hogy medic station -nel (nem jut eszembe megfelelő magyar szó rá) hozzuk rendbe cudar egészségi állapotunkat és a kivitelezéshez nem ártana betörnünk a szoba ablakát, majd beugorva beragtapszozni a seggünket. Na, de, kb. mire a nemes akció végéhez érünk, természtesen ránktör a jónép, mire a luvnya aki az előbb bőszen ajánlgatta az ablakbetöréses - beugrós módszert, elővesz egy kulcsot és kinyitja a szoba ajtaját, mint menekülési lehetőséget a szobán belüli lifttel //csak pislogtam ezen az emelt szintű hülyeségen/. És ez csak fokozódni fog.
Ennyit a játékmenetről.
Még a grafika az elején rendben lévőnek tűnik, de 15 perc után rájövünk, hogy ez még a jó öreg HL2 szintjét se üti meg :/ Tetejébe ahogy észrevettem, még nagyobb gépigényt is kér melléje.
Szánalom. És ezért akarnak folyamatosan pénzt kérni? Valami hihetetlen módon bűzlik a programról a mai napjainkra jellemző játékpiac. Unalmas, ötlettelen tartalom. Régi motor feltupírozása, ami természetesen emelkedett géigényhez vezet. Ezáltal még a grafika is gyengének mondható /üssetek!, de saját emlékeim szerint a HL2 ennél jóval szebb volt/.
9 rész? Az első 15 percéig nem bírtam :/ (Ilyenkor imádom a warezt! Totál lelki ismeretfurdalás nélkül letöltöttem, hogy megszemléljem, azaz demóként kezeljem. Ha ez a lehetőség nem lett volna, most 4k mínusszban lennék és kidobtam volna pénzt egy hihetetlen gyenge játékra)
NC. Véleményem: 40% -
#417 pazze, preload-olnom kellett volna ezt... 27k k-val vánszorog lefelé a Steam-ről... :((((( -
#416 Ha nálad annyi van akkor másnál miért lenne több? -
Piko888 #415 Bocsi a warezért,de a Wanadoon nektek is csak 8 fájl van fenn?
-
FLeK0 #414 kb. 2 het mulva lesz europaban, mo-n lehet kesobb. -
#413 ja, ha lenne HDR attol még semmivel sem lenne jobb game, nem attol lesz vmi jo :S -
#412 Szvsz minden a helyén van, azt kaptuk amit vártunk... ami ritka... -
#411 -Az AI katasztrófa.
Húzd fel a nehézségi szintet. Rögtön másképpen fogod látni.
-Túlságosan lineáris. (lehet az Oblivion miatt érzem így, mióta megjelent, csak azzal játszottam)
Ez nem negatívum, ezt a játékot így találták ki és így is van jól (ugyanígy lineráris az FPS játékok 99%-a). Jöhetnék én is azzal, hogy az OFP-ben sokkal nagyobb a játéktér, és ott akár 3 kilométeres látotávolság is lehet, de ez marhaság lenne részemről, lévén nem egy kategória a két játék. Az Oblivion pedig még rosszabb összehasonlítási alap, jó hogy nem a Silent Hunter III.-al vagy az X3: Reunionnal jön valaki. :)))
-A grafikából hiányzik a HDR lájting.
Nem is igértek alapból HDR-t az Emergence-ben... -
#410 Nálam megy rendesen, nem dob ki. Csak amikor én lépek ki, a kilépésem után írja a hibát. De nálam van SSE2. -
#409 igen amikor kidobál, vagy eleve el sem inditja, közben eszembejutott még 2 game: black&white2 - the movies -
#408 itt egy kép HRD nélkül és egy olyan filter-el:
-
#407 A kilépéskor lévő hibára gondolsz? -
#406 kar pedig engem elvakitott a feneke :) -
#405 NEM, az nem HDR hanem egy sima csillanos pixel shader, a HDR=HIGH DINAMIC RANGE azaz szo szerint: nagy dimanikus távolságok, értsd, pl. hirtelen sötétből fényrenézel vagy mész és kivakít a nap, vagy egy tükrözöd tárgyon VAKÍTÓAN tükrözödik vmi... ez nem az... -
#404 a lejjebb linkelt kepeken a csaj qrva jo picsajan nem hdr van? :) -
#403 Számtalan dolgot kellene csinálnom, 1x ez is sorra fog kerülni. :) -
#402 #364 -
#401 akiknél az van hogy " a faszom hibát észlelt és ezért leállt, bocs a gebaszért"
ott 90% hogy nincs SSE támogatás vagy a CPU-ba vagy a MOTHERBOARD-ba, mivel nekem is ez a pálya jelenleg, és emiatt nem megy se az. oblivion-sin-motogop3-godfather-tombraideruj-evolutiongt és sorolhatnám ugyhogy csekkoljatok egy SSE tesztet és ha nincs akkor uj hardware kéne -
#400 A dobozos verzió mikor jelenik meg itthon, mert sztímen keresztül nem tudom megvenni...? -
veri5 #399 PLZ help!Ott vok hogy átjutottam a dug lord-hoz és beszél hozzám egy idő múlva rá néz a katonára és utána nem tudok semmit se csinálni.Plz -
#398 Nem rossz a játék, aránylag szép is, jól fut. De vannak hibái:
-Az AI katasztrófa.
-Túlságosan lineáris. (lehet az Oblivion miatt érzem így, mióta megjelent, csak azzal játszottam)
-A grafikából hiányzik a HDR lájting.
Azért végigviszem, a headshotok tetszenek. (már hiányzott) -
#397 Cifu, frissíthetnéd a faq-t, hogy már megjelent a game :)
Ja, és hogy boltban is meg lehet vásárolni -
#396 ahogy olvasgatom a topikot, vkinek tetszik, vkinek nem, a tört fagyogat, úgyhogy maradok a legális verziónál, délután már tudok én is véleményt mondani.
-
#395 9 osztva kettővel (6 havonta egy epizód) egyenlő négy és fél. Ellenben nem kell körmötrágva ülni, és a megjelenési időn vacilálni, tehát nem járhat úgy a játék, mint a HL2.