Sin Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Sajna én csak este 10 után érek haza, addig a profibbak már végig is nyomják... <#rinya>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

FLeK0, kiprobaltad?😊Ha igen mondj valami velemenyt...

Mar lehet jatszani vele, csak inditsa ujra a steamet aki nem tette mostanaban.

Hatha megvetted steamen, es letoltotted, akkor elvileg mar jachaccc vele..

Hol?
elvileg😄

Meg jelent már?
mucsácsó
mármint megjelenéstõl számítva 1-2 óra 😊
mucsácsó
vagy PROViSiON...de este lesz sztem...1-2 óra múlva max lesz tört szvsz
ThugEdge
ha ma nem holnap fix,gondolom emporio õõõ aszem

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

nagyon remelem, hogy 7kor felkerul valahova, vagy lesz valami😄

mucsácsó
Szerda, Május 10, este 7
(magyar idõ szerint)

amúgy meg hát olvass vissza, szerintem visszább is írják 😊
kirol
Este?
Van valami pontosan megadott idõpont?

mucsácsó
na most itt a Heroes V is, este meg a SiN...azért figyeljünk emberek! 😊
RelakS
Nah, ha ma megnyitják, akkor csinálok helyet (kell még cirka két giga), és kezdhet töltõdni ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

köszi szépen!
igy már értem!
remélem lessz feltört verzio is!
RELOADED - DEViANCE
Lesz naluk gyorsabb is, mint a steames jatekoknal mindig.

grebber
Az majd jön Deviance és lecsap 😄

Next PC upgrade: 2022

A Steamen jelenik meg holnap este, ez egy internetes rendszer ahol megveheted es letoltheted, nincs se doboz, se cd vagy dvd, csak ket kattintas es jatszhatsz.
ha majd eljut a magyar boltokba is a jatek, ott termeszetesen dvd-n talalod meg, de az valoszinuleg csak par het kesessel fog beesni, majus vege fele.

és honnan tod h pont este 7 kor fog kijöni???
köszönöm !!!
és még annyi h DVD-s vagy CD-s lessz?
[NST]Cifu

Mikor jelenik meg??
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Jól néz ki!

Next PC upgrade: 2022

SZilaJMaGGoT
Hát én is kb erre gondoltam.. 😄 Egysze eléri az is a 2.0-s szintet... Szóval akkor most belepakolják az újabbnál újabb dolgokat??😄 Remélem náluk is lesz lassan rombolás... 😄 Amúgy mi az a sok büntipont neked?? 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

[NST]Cifu
Azért viszont kap a Ritual egy mezei feketepontot, hogy egy gyenge PR fogásért (E3) képesek voltak halasztani a megjelenést. Mert az tuti, hogy nem véletlen a Május 10.-ei dátum...

Szerdan este 7-kor jon ki.

ThugEdge
ne szenvedj vele,majd segítenek úgyis 10-én de lehet már holnap<#papakacsint>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

nem, a source-ot fejlesztik tovabb.

SZilaJMaGGoT
Én a source 2.0-ra kurva kíváncsi leszek.. Most azon dolgozik a valve nem?? 😄 Remélem lesz benne rombolás.. ^^

Valaki tudna segíteni tört steam ügyben?
Megtréfált a serverbrowser.dll, és hibát ír ki...
Steam-DownP12 is... :S
Privibe aki tud segíthetne!
Köszi!
Remelem ezt a challenget beleteszik a jatekba is, olyan maxpayne2 szeru extra hentmapkent ha vegigvittuk.

Gamestar:

"
SiN Episodes: Emergence
<2006. május 08. @ 20:26 - Mantis>
Elviekben holnap már kapható is lesz a SiN Episodes: Emergence, amelynek ebben a pillanatban adták ki az E3-as trailerét. A videó megtekintése erõsen ajánlott, a rajongók pedig 9-én már hozzá is juthatnak a játékhoz, a Valve Steam rendszerén keresztül. Az animáció letöltéséért erre tessék...

"
Link

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Istencsászár
"lehetett volna", ahhoz külön olyan motort kellett volna írni ami külön ezeket végzi vagyis a "rombolást"... ilyen volt a Red Factionban... ( csak az elsõ rész, mer a 2. elbaszott konzolos szar... )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
pedig itt lesz az is, ebben valahogy biztos vagyok...
mármint játékélmény és grafika is... 😊
CalebJoe
De mindig a grafra adnak nem a játék élményre!Az egy dolog hogy belelõsz a hordóba azt leszakad!Pl. a Black-ben szét lehet lõni a házat vagy a a HL2-ben meglehetett volna csinálni,hogy belelõsz a falba azt lesz egy nagy lyuk rajta!
SZilaJMaGGoT
Ja köszi a segítséget... Szóval akkor az a lényeg, hogy a tört steamel csináljak új accot..

Jó tudni bár nálam pont fordítva van, a halflife-ot törten nyomtam a SiN-t viszont meg fogom venni! <#idiota>

mucsácsó
ez igaz, de akkor van gáz, ha azon az accon haxolsz, amin regelted eredetiben a CSS-t, HL2-t...stb...
akkor észreveszi, és télleg érvénytelenné teszi az accod -ezáltal a serialod is, meghát...szóval akkor lõttek az erdetidnek, de hogyha csinálsz egy másik accot, és azzal szórakozol, akkor nem lesz semmi probléma! 😊
Istencsászár
Nemvészes a bolti ára, valszeg megveszem... de ugyis lesz illegálisan feltört másolat belõle😊 ( mint minden steamos gémbõl.. )

Mindegy, mert nem scannelheti a gepedet, legfeljebb azt latja ha epp fut a jatek mikozben a belepett accounton nincs rajta.

SZilaJMaGGoT
Ehh... Erre nem gondoltam.. De utána tanácsos eltávolítani nem?? 😄

Ne inditsd el a steamet abban a par oraban amig vegigjatszod.

köszi ebbe már sokminden beleférhet 😊

SZilaJMaGGoT
Az a bajod, hogy jönnek a csilli-villi játékok, és neked ez nem akar tettszeni, pedig tuti nem játszottál HL-t max grafon, nekem személy szerint nem kell több mivel nincs atom gépem, és HL-t se maxon toltam... Amúgy nekem nem is annyira a graf számít, mert modellt/textúrát azt könnyen megcsinálhatják durvábbra a modderek.. Egyébként nem játszottam még olyan gémmel ami annyira jól használta volna a havokot mint a source.... Én amúgy sajna nem tudom kipróbálni a gamet, mert most nincs pénzem(és még kell sokmindenre), meg hallottam valami olyat, hogy a steam észreveheti a törtet, és törölheti a legálisat(amin nekem van HL2, HL2 DM, meg CSS), és nem merek kockáztatni...

[NST]Cifu
2,53 Gbyte nálam (sinepisodes core.gcf, sinepisodes emergence.gcf, sinepisodes materials.gcf, sinepisodes models.gcf és sinepisodes sounds.gcf).

Mekkora a preload mérete?

Istencsászár
Hamar vége lasz arra felkell készülni, fõleg ha ilyen hangulata lesz mint a videóknak😊 nade ez az a játék amit nem1szer fogok végigtolni😊))

mucsácsó
aztak*rva, ez nagyon jó lesz!!!!
csak ne legyen rövid annyira 😞