Sin Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ott 90% hogy nincs SSE támogatás vagy a CPU-ba vagy a MOTHERBOARD-ba, mivel nekem is ez a pálya jelenleg, és emiatt nem megy se az. oblivion-sin-motogop3-godfather-tombraideruj-evolutiongt és sorolhatnám ugyhogy csekkoljatok egy SSE tesztet és ha nincs akkor uj hardware kéne
u dont have to listen anybody else but me
Mess with the best, and die like the rest...
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
-Az AI katasztrófa.
-Túlságosan lineáris. (lehet az Oblivion miatt érzem így, mióta megjelent, csak azzal játszottam)
-A grafikából hiányzik a HDR lájting.
Azért végigviszem, a headshotok tetszenek. (már hiányzott)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ja, és hogy boltban is meg lehet vásárolni
Egyet áruljatok el: mi lett a vége? Amikor vissza kellett változni szörnybõl emberré, beléptem abba a gépbe, és mindig kilépett hibával. Aztán megnéztem a végintrot, Elexis elmenekül, épphogy eltûnik a golyó elõl... de közben? Mennyi maradt ki?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem értek egyet. Egyfelõl a SiN esetén ha tudják tartani a terveket, fél évente jön egy-egy epizód, az Episodes-rõl elõször egy éve hallottunk, akkor kb. fél éve fejlesztették már. Emlékezzünk vissza a HL2 fejlesztési idejére. Ráadásul az epizódrendszer elõnye, hogy folyamatosan fejlõdhet a játék (új technikai megoldások támogatása, a játékmenetnél a rajongók véleményének figyelembe vétele, stb.). A magam részérõl örülök ennek a megoldásnak. Sajnos nincs annyi szabadidõm, hogy Oblivion szintû játékokat nyomjak végig, ellenben tökéletesek az ilyen viszonylag rövid, de szórakoztató játékok. Kétlem, hogy a Ritual befürödne vele...
Szerintem jobb ez a jatekosoknak is, foleg ha a kov. sin epizod melle lesz multiplayer is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Fullba nézve:
Számoljunk, egy minõségibb játék 45 dolcsi árral megközelítõleg 20 - 40 óra játékidõt garantál (nem beszélünk a többszáz órás oblivion -ról, Heroes V -rõl).
Ez közel 200 dodo -ért nyújtja ugyanezt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bocsánat de kár volt egyáltalán kiadni így.
[merlinw.org]
igényesen megcsinált szép játék, tetszett..
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ai_disable "0"
ai_norebuildgraph 1
ai_resume
és jó is lesz...elvileg...amúgy a norebuildgraph az benne is van, szóval elvileg azt hiába írod, nem segíthet, mert ezeket a konzolparancsokat indításkor beírja magától a game, amik az autoexec.cfg-ben vannak 😊
16:36] <MaddoxX> for people who are having problem in the game
<16:36>16:36> <MaddoxX> that it doesnt respond anymore
<16:36>16:36> <MaddoxX> save the game
<16:36>16:36> <MaddoxX> open the console
<16:36>16:36> <MaddoxX> and enter
<16:36>16:36> <MaddoxX> ai_norebuildgraph 0
<16:36>16:36> <MaddoxX> now load the save you justm ade
<16:36>16:36> <MaddoxX> and it should continue the game
<16:36>16:36> <MaddoxX> stupid engine bug
közben megcsináltam: az SE1/cfg/autoexec.cfg-t nyissátok meg és benne az "1"-et írjátok át "0"-ra, ennyi
Jó játékot.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Én anno betttem egybe (ai_disabled 1) aztán vissza: nulla, ha ez sem vált be, akkor anyáztam és lestem a fórumokat. 😄
amúgy valszeg itt is lesz egy "map ai bugfix" a warez verióhoz, mint anno a HL2-höz volt. Ez épp a fenti hibát javítja... De még az is lehet hogy a HL2-est át lehet írni ide is... majd ha meg lesz nekem is akkor megnézem.