Sin Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb 2-3 órát ment hiba nélkül.Aztán az elõbb egy helyen szereplõ dumál,egem bezárnak egy 2x2 méteres területre,a szöveg végén csávónak távozni kéne gondolom én de nem történik semmi.Én ott vagyok beragadva,senki nem mozdul.Visszatöltöm vagy 3x mire egyszer továbbmegy.Mondom kis bug,semmi gond.
Utánna megyek kicsit,erre kivág a játékból valmi "...steam server lost" vagy milyen hibaüzenettel.Inditanám ujra,ezt a Nvidia logo után eljátsza megint vagy 3x.
Most betöltötte megint,talán továbbmegy...
Lehet nálam van valami bajd,de fura...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Next PC upgrade: 2022
most jöttem meg a gamebõl, nyomtam 2 órát kb...
van már 2. fegyver, shoti!
tetszik a game, csak külsõ tereken néha beszaggatott...amúgy szépen megy 😊
headshotok tetszenek, hogy az ember feje szétrepül darabjaira 😄
amúgy eddig két Secret "helyiséget" találtam:
-még az elején eléggé, mikor beszakat alattad a móló, és vízbeesel..arrafele talátam egy halat, így fénylik össze vissza, bamba arca van, nagyot röhögtem 😄
jobb alsó sarokban kiírta, hogy Secret location...vagy vmi ilyensmi..már nem emléxem konkrétan 😊 nem bánt a hal, nem is tudod te sem sebezni, bántani...csak ottvan, és hülye fejjel néz ki a világba 😄
-másik meg mikor abban a konténerben emelgetnek, és leérkezel a másik oldalra, ott van egy kapu, ami úgy néz ki hogy be van ragadva, de nem is...ott is kiírja, de ott viszont egy rakat lõszer található, és élet 😊
van még 1 dolog, amire rájöttem, hogyha az italautomatát megnyomod 5x, elsõ 4 sima kis üdítõ lesz, de az 5. életkapszula 😊
ezt meglehet csinálni olyan 3x talán, utánna már rohadt adni 😄
na és itt az a hal, amit mondtam:
ti is megtaláltátok? 😄
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1. Unpack the release with WinRar or anything else
2. Run SinEpisodes.exe
3. Enjoy!
😊
miki90, ha installos akkor ird ki simán😊 ha nem akkor ugyse fogod tudni... ( én nemtudom melyik mer még nem (( jött le ))... de mivel steamos sztem nem installos.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
!!!
Tényleg felturbózták az elsõ részt?
(A legelsõ pálya hangjai közt találtam olyat, hogy "We're here to _save_ the bank, not to _rob_ it!", ez valakinek sikerült esetleg? Mármint kirabolni a bankot?)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
a PROViSiON-os van meg!!
és ugy h fel tudjam installálni??
Még senki nem írta hogy mennyi idõ az elsõ epizód, remélem azért mert hosszú és nem értek még a végére 😊
Nem volt script mert ugyebár a hordókat lehet mozgatni...
Egyébként hasonlít erõsen a hl2-re, mert ebben is meg lehet fogni tárgyakat, vinni... eddig még "csak" katonák jöttek...
Tetszik hogy az élettöltõ falon is van, de ahhoz kell ilyen csõ, ami a healthet tárolja, van amikor szerezni kell egy olyat, de ha nincs a falon élettöltõ szerkezet, akkor beleütsz a csõbe, az szétoszlik a levegõbe és úgy is gyógyulsz...
<#confused>#confused>