Sin Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wges of Sin. Itt van a polcomon a CD 😊
Nagyon király game volt a maga idejében. Legjobban a JC (szemüveges kocka, aki Blade-et segíti) beszólásai tetszettek.
Szóval a full screen-nél ne állítsd max-ra a csúszkát, csak utolsó elõttire, ugyanis szerintük a full screen azt jelenti, HUD nélkül 😊)
Szórakoztam a felbontásokkal meg a video beállításokkal de nem tudom elõcsalni 😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sajnos nekem késQbb nme megy.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kedvencem a "DEMOS" opció, amiben több pályát is bemutat a játék... 😊))
SiN Mission Pack: Wages of Sin
még a kiegészítõ cdje is, ott lapul a sok-sok régi cd között <#hamm>#hamm>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A bankos pálya volt...még mai szemmel is egész jó...lehet én is megszerzem a fullt, és amíg várunk a 2. részre, végignyomom... 😊
tényleg nincs seeder de a Health 271% ezek szerint le tudom szûedni teljesen?
(már elkezdtem)
Next PC upgrade: 2022
Szóval a remény újra él
Elexis titkolt leánya
Dixie Flatline, 19:30 - PC - Játék: FPS ADATLAP
Az elkövetkezõ két hétben jelentõs Sin 2 megfejtés áradatra számíthatunk. A LegionPharma oldalán felbukkant legfrissebb megfejtés erre az oldalra kalauzolja a vállalkozó kedvûeket. Szemüveges nõi arc tekint vissza reánk. Két dolog történhetett: új fõhõssel lesz dolgunk, aki Larát megszégyenítõ dekoltázzsal fogja hazavágni Elexist vagy épp a legfõbb gonosz perszóna feküdt be a kés alá és csini pofikát varázsoltatott magának.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Aztán úgy rémlik valami újságmellékletrõl megpeccseltem...puff neki, a mentések odalettek... 😊 ...sebaj kezdtem elõlrõl...s utána tûnt fel, hogy hoppá egyszercsak egy olyan pályára kerültem, amin nem jártam az elõzõ játékban...(valami sivatagos, rakétakilövõs téma...)
Egyébként nekem még az is tetszett a játékban, hogy bár mutánsoktól nem volt mentes, mégsem arról szolt az egész, hogy van kismillió rovar, mutáns miegymás - ma elõszeretettel használt kellékek - azt a játékidõ fele, az ezeken való átvergõdés...illetve emlékeim szerint valós földrajzi helyszíneken játszódott, nem mindenféle kamubolygókon, meg mesevilágokban... 😊
Nekem amúgy nagy kedvencem volt a SIN! Én sokkal jobban szerettem, sokkal jobban tetszett, mint a Half-Life! Miért? Mert korát megelõzte sok tekintetben! A helyszínek, a játékmenet roppant változatos volt, sok olyan dolog kapott benne helyet, aminek sok játék még ma is híjával van, mint pl: nem lineáris játékmenet (voltak olyan pályák, amik csak bizonyos cselekedetek után követzkeztek be), jármûvek, lopakodás, kaland- és logikai elemek...
Sosem feledem, amikor a játékban egyszercsak - valamilyen szer hatására - átváltoztunk valamiféle mutánssá, s cellákban tartottak más ilyen egyénekkel egyetemben, majd bunyóztattak minket...de persze megszöktem, sé vissza kellett változtatnom magam valahogyan, hogy folytatódhasson a történet... 😊
...s mindez valamikor '98-ban, amikor még hírbõl sem voltak ilyen komplexitású játékok...
Egyébként, ha jól emlékszem volt egy kiegészítõje is a játéknak...
...nagy kár, hogy méltatlanul feledésbe merült a játék a sok bug miatt...
link
ki kellett jönni a hl elõtt... túlságosan siettek.
de azóta van linuxos port is ha jól tudom, talán abban már javítottak sokmindenen, majd megnézem vmikor 😊
tud valaki valami lelõhelyet rá?
Next PC upgrade: 2022
http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=kepmutat&x_id=1135&kep_szam=1
http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=kepmutat&x_id=1135&kep_szam=2
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!