Sin Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
Egy kis vélemény.A dokkos rész tetszett, nagyon hangulatos lett ezzel ("szósz") a grafikai motorral.Baromi jól összedobták ezt a hajnalodó dokk és iparnegyedet.
De a laborba már beleuntam, így a bugnál abba is hagyom...
Qwerty4
nem tudom izgat-e vkit, de sztímen ezen a 7végén 5+áfa dollár a sin emergence (ehhez jár persze a régi sin is).
ha vkit izgat, ennyit feltétlenül megér, mert bár a "sorozat" halott és nem lesz folytatás, a játék elég kellemes szórakozást nyújt (eléggé lehúzták annak idején, na annál jobb).
én még 15 dollárért vettem, 6-ért kihagyhatatlan, már a régiért is kifizettem volna ennyit 8).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Az a problémám hogy elakadtam, rögtön az elején. Amikor az a faszi beszél hozzám majd lõnek rám, én végigmegyek egy fapadlós részen, majd továbbmegyek egy alagútban felmászok egy létrán ott a csaj beszél hozzám kapok tõle egy valamit (amivel a billzeten a q-val lehet vele ütni), nem pisztolyt, majd nem nyílik egyik ajtó sem. Nem tudok továbbmenni. Mit kell csinálni?
THX a válaszért!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
mióta szokás a plafonon tartani a bútorokat <#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>?

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
itt merre lehet menni?az ajtó zárva van,a másik irányban pedig oylan átlátszó fal van
az lenne a problem hogy ha kiynitom elég gyorsan be is csukódik,nem tudja vki hogy hogyan lehetne kinyitnúgy hogy kinyitva maradjon?
én még csak kezdtem bele a játékba,még az elejénél amikor a kikötõben magyaráz a faszika,és utána amikor lelövik a konténert és menekülni keel a föld alatti járatokon és azt nem tudom hogy hogyan lehet kinyírni a ellenséges katonákat,mert alapból nincs sehogyse fegyverem?
Én is megakadtam egy helyen. A spanyol fickó 2 õrrel az ajtó mögött mögöttem meg erõtér amivel nem lehet mit kezdeni. Elõzõekben irt szituval próbálkoztam de nem jött be. pls valaki segítsen. köszi
itt elakadtam
a folyosó végén van egy "Loading" amitöl mindig behal a játék...tehát nem tölti be..vártam már vagy 15 percet és akkor sincs semmi...megnéztem taskmanger-ben és ott is irta hogy nem válaszol :-(
vki pls ha tud segitsen vagy küldjön vmi save game-t vhol az ez utáni részen de ne tul messz 😄
elöre is htx...
Nekem a HL2 sose tetszett tul unalmas monoton. Allando logikai fejtorok ahelyett hogy az ember egy jot szorakozna hentelne. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Talán elõtte kellett volna gondolkodni, hogy ne egy átlagos játékot adjanak ki, éa talán sikeresebb lett volna...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Cím?
The SiN Episodes Software Development Kit is now available in the Tools tab of the Steam client. Among other things, it comes with a level editor, allowing you to create new single player levels and Arena Mode maps. Three source map files are also included, so you can check them out in the editor and see how Ritual did some of the things in the game.
As noted by Michael Russell in our forums, you should run SiN Episodes once after downloading the SDK, in order to allow the game to extract all the files necessary for the SDK to work correctly.
Related, the Ritual Editing Community Wiki has also gone live, offering editing information and tutorials for SiN Episodes, Star Trek Elite Force II and Heavy Metal FAKK2. Anyone can add information to the Wiki, so register your free account now and get editing!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kérdés: A játék egy pontján megakadtam, egy NPC-nek kellene beszélnie, vagy egy ajtónak kinyilnia, stb., mit lehet tenni?
Válasz: Ez egy ismert hibája a motornak. A teendõ ez:
1.: Mensd ki a játékot (esc -> save game)
2.a: jobb gomb a játék parancsikonján, tulajdonságok és a "Cél" utáni mezõben "....\SinEpisodes.exe" -console legyen.
2.b.: Ha a konzol elõhívása problémás, akkor nyisd meg a "...SE1\cfg\config.cfg"' file-t (pl. szövegszerkesztõvel) és írd át a "'" toggleconsole sorban a macskakörmök közötti aposztrófot nullára (vagyis így nézzen ki utána: "0" toggleconsole)
3.: A konzolba (ezt az Options alatt, a billentyûbeállításoknál, az Advanced gomb alatt lehet bekapcsolni) írd be: map se1_u4lab03
Betölti ujra a pályat az ajtó elé, csak már nincs ott az erõtér a hátad mögött + eltünt a Radek és a két katona. Ha lemész a lépcsön alul "kinyilik" a vasajtó és mehetsz tovább a játékban.
Két gépen is,de egyiken sem sikerült.Most meg már ha jól látom nem is él a link ami a FAQ-ban van.