4582
  • LegionarR
    Gondolom ezt az új UI-t nem ezalatt a pár nap alatt hozták össze (mármint mióta kijött a game)... Csak még nem volt kész mikor már ki kellet volna adni a játékot, aminek a megjelenését már nem akarták ilyen "apróság" miatt tovább tolni)... De tényleg sokkal-sokkal jobb mint a régi UI...
  • LegionarR
    Nos úgy tűnik a patch-elt game nem kezeli a régebbi verziójú mentéseket, csak hogy tudja mindenki aki nem tudta... Mellesleg sokkal jobb az új mini UI design-a, mint a régieké sztem...
  • Thanatos
    csinál az csak nem irja ki, elglaábbis a régebbi verziok
    szal 1.07 yasu legyen és legújabb daemon
  • oneal1
    köszi, de nálam ez a yasu nem csinál semmit
  • LegionarR
    áldás a linkért
  • Petko
    itt a patch manuális letöltése: http://thq.vo.llnwd.net/o10/SC/live/supcom_patch_3189_to_3217.exe

egyébként kipróbáltam benne az új mini UI-t, és elég jó... alt + fel nyíllal lehet váltogatni, és mostmár van gyári lite os UI is
  • Thanatos
    amugy daemon tools + yasu , nálam simán viszi :)
  • Thanatos
    rakd be neki :D
  • Reyes
    Akkor nincs mese, meg kell venni
  • oneal1
    hogy lehet elindítani a játékot?
    az eredeti dvd-t kéri...:)
    köszi
  • sickb
    MIért milyen?
  • TrIp
    brutális a gépigény
  • Thanatos
    meddig fogsz még a gépigényen lovagolni? :)
  • LegionarR
    Kösz az infót!
  • maniac001
    Na erre nem vennék mérget. Az első dolog amin javítani kellett volna ez a gépigény dolog. Azt hiszem később sem számíthatunk ilyen jellegű tapaszra sajnos.
  • Petko
    perpillanat igen, de szerintem néhány órán belül lesz sima is
  • Methylisocloro
    Minek ide dual core?
    Kiadnak néhány patch-et aztán fog futni Pentium 1-en is :D
  • postmortem
    pl hol? ( remélem a blizzard féle agyon peccseléssel fogsz jönni ;) )
  • LegionarR
    Csak a GPGNET-en elérhető a patch?
  • Thanatos
    és? máshol mgé a patch se...
  • postmortem
    Na ez mindent elmond, kb 10 éve tudják, hogy a D-Gun jellegű cuccal simán ki lehet nyírni az enemy commandert( amit lehet elég szemét módon használni), de kiadnak egy új játékot, és csak a peccs kezeli le ;)
  • Petko
    na kijött gpgneten az első patch:

SupCom 3217 Release Notes:

* Build 3217 represents a full integration from the game's main development branch, reflecting many changes to the game's code base. Only the partial highlights are included here.
    * Fully updated release notes regarding balance and gameplay changes forthcoming.
    * Support for Direct2Drive download version enabled.
    * Several color, prop, texture, normal map and effects adjustments throughout the game.
    * Several animation and animation speed adjustments throughout the game.
    * Note that Build 3217 does not include an update to GPGnet. Current GPGnet version is 1.5.52.
    * Add open/close slot functionality.
    * Fix observer button appearing/disappearing
    * Chat history should now only display the senders name on the first line of every message.
    * Fixed an issue with the chat window that was making the allies and all buttons function incorrectly.
    * Pausing the game then opening and closing a menu that pauses the game will no longer unpause the game. It will remain paused until the user unpauses.
    * Game no longer hangs when minimizing during a non-interactive sequence.
    * Rules for reclaiming building have changed significantly, reducing a possible game exploit.
    * Commanders can no longer overcharge each other.
    * Commander nuke detonation set at 4000 damage.

de még elvileg lesz bővebben kifejtett relase notes is
  • Thanatos
    nem wowozok, többek között a hasonlo egyének miatt se mint te... :P
  • maniac001
    Te belekötöttél abba amit én mondtam, én meg visszavágtam. Egyértelmű hogy itt nem figyelünk annyira a helyesírásra, de csak ez jutott eszembe. Ennyi, nem több. De ha a Ragnaros szerverre tévedsz a wowban, várlak egy duelre :-P
  • Thanatos
    már vártam hogy valami ilyesmibe beleköss ;)
  • maniac001
    Köszönöm a diagnózist agyoniskolázott barátom.
    "hagyad" Azt hiszem a fiókban van egy jelentkezési lap egy helyesírási tanfolyamra.
  • Petko
    már készítem nektek a terepet gpgneten... ugyanis a legördülő menübe mostmár van egy halom külön nyelvű csatorna... de a magyart persze kihagyták aztán szóltam is az adminoknak, és mondták hogy intézkednek természetesen és lesz Hungarian is
  • Thanatos
    ;)
  • Zsolo007
    Tudom én is...
  • Thanatos
    hagyad, ő csak okosat meg nagyot akart mondani, más tészta hogy nem sikerült :/
  • Zsolo007
    A MIRt már nem kötheted sehová egy ideje...
  • maniac001
    Jaja jogos. De fáj a szívem a játékért mert imádom a stratégiát, és ez egy gyöngyszem lenne ha nem kéne a MIR űrállomást a Paksi atomerőművel SLI-be kötni az elfogadható sebességért.
  • Zsolo007
    Nem is kell. Egy játék miatt ne is fejlesszen az ember! Én sa azért vettem dual coret mert annyira felvet a mani, hanem elszállt az előző (3000+) és akkor már azt mondtam legyen DC. Ennyi.
  • maniac001
    Hát jó a game de emiatt nem fogok dual core procit venni. Marad a C&C3 meg a wow (bár azt unom már).
  • Zsolo007
    Alapszabály, hogy nyitvahagyják az ilyen játékok végét...Nem jelent semmit.
  • Zsolo007
    Ő valószínűleg 3000+-ot ért alatta ami 1800mhz. Egy éve én is örültem neki, annyira, hogy vettem is egyet...
  • Kornan
    Nah sikerült végigvinnem a Cybranokkal,még hardon is elég könnyű volt,az utolsó két map rettentően szaggatott-belassult nálam.A végén azt irta ki ,hogy 1:45 perc alatt teljesitettem az utolso mapot,de valójában volt vagy 3 óra.A végén volt egy introrészlet mikor lementek a készítők is,visszanézni már nem tudtam,csak ha mentést hívok elő.Abból úgy tűnt ,hogy lesz folytatása,nem vmi jo az angoltudásom,de azt vettem ki ,hogy a QAI csinált vmit és Dr. Brackman meglepődve mondja,hogy jönnek.Az nem derült ki kicsodák.
  • LegionarR
    Hehe... 1 éve még örültem volna 3000-es AMD procinak...
  • Zsolo007
    Proci...
  • maniac001
    Nah a demóban építettem 200 db loyality vagy hasonló nevű robotot. Áh rettenetesen szaggat. Sajna ennyi volt a SC. csesszék meg a fejlesztők a gépigény miatt.