4582
  • donatus13
    nem eredetivel is mehetek gamelni? ja és még egy nem ide tartozo cucc
    kedvenc számom a 13 és mindenki azt hiszi hogy 13 éves vagyok ilyenkor az ideg szétver mert csak az irhat ki 13 a neve mögé aki 13 éves?
  • LegionarR
    Aham, ha szeretem a szabad kamerakezelést, akkor biztos kábszerezem... Érdekesek a következtetéseid...
  • sickb
    Te ilyen szabadszellemű lehetsz...biztos kábszerezel is:D
  • maniac001
    Igen nekem is jobban fexik a szabadabb kamerakezelés. Ráadásul ha tudnám ezt fixálni akkor nézhetném a harcot és még scrollozni is tudnék. De mindegy, ettől még full kira a game, bár tartok tőle hogy nagyobb egységszámnál akadni fog nagyon a 3000-es amd procival meg a 7800GT karimmal.
  • LegionarR
    Azokat a játékokat mindig is jobban értékelem, amikben hasonlóan szabad a kamerakezelés, érzem hogy nincs megkötve a kezem...
  • LegionarR
    Hát valóban nem az irányítás miatt használható a SPACE :) De akkor más szemszögből is gyönyörködhetünk a háborúban, ha átváltunk erre a kamerára. Egy kicsit filmszerűbb úgy az egész...
    De engem nem zavar hogy nem lehet rögzíteni a nézetet, mivel amint mondtam, irnyíthatatlan abból a szögből nézve a játék...
  • Thanatos
    látványosabb és jobban akad + stratégiai/taktikai szempontbol tökéletesen használhatatlan :D
  • sickb
    Áruld el miért jobb ha elvan forgatva az alap default nézettől?
  • LegionarR
    Igen meg a Space-el is... Ő arra volt kíváncsi, hogy ha Space-el forgatod a kamerát, hogy lehet rögzíteni, hogy miután elengeded a Space-t, ne ugorjon vissza a kamera alapnézetbe... Nos sztem sehogy, de előbb utóbb biztos készül ehhez is egy mod...
  • stevenson1988
    ezt sajnos nem tudom, de az Insert/Delete gombokkal lehet forgatni a kamerát (már ha ezért kérdezted)
  • sickb
    Nem tuddom.
  • LegionarR
    Aki azt gondolja hogy a Supreme Commander "pityegő" lézerhangjai pocsékok, hallgasson bele a Maelstroméba...
  • maniac001
    Azt továbbra sem tudja senki hogy lehet a space-el beállított kamerát régzíteni abban a nézetben? Az F12-ben ez nincs benne.
  • sickb
    Tisztelt Érdeklődő!

A Supreme Commander c. játék megjelenésével kapcsolatban sajnos még nincs semmi pontos hírünk természetesen amint megérkezik azonnal felkerül az oldalunkra.

Tisztelettel:
    CD Galaxis / GalaxisNet
  • sickb
    persze
    de mégsem volt hajlandó 6112 es porton kommunikálni
  • stevenson1988
    de ugye ip címnek a játékban nem valami 192.168. valamit adtatok meg?
    na jó, vicc volt, nyílván nem
  • stevenson1988
    akkor most ezt nem értem... hogy nem megy a direct ip-s játék? csatlakozni tudtok egymáshoz csak játékban nem megy, vagy csak egyikőtök tud csatlakozni a host-hoz, a másikat rögtön visszautasítja? vagy most mi? mert ha az egyik ember tud csatlakozni a szerverhez, akkor elvileg a másiknak is tudnia kéne
    vagy csak én vagyok a hülye? :D
  • postmortem
    És azt a tűzfalat belőtted rendesen ? Nem is beszélve a routerről :)))))
  • sickb
    Vista alatt nincs még COMODO öcsi:)
  • postmortem
    Hehe, lehet, hogy az a láma sick elfelejtette kinyitni a portot a tűzfalon is? A COMODO elég keményen tud ám blokkolni ;) Nem elfelejtendő, hogy külön választja az IP és TCP szűrést, szóval lehet, hogy nyitva van a port, de csak az egyik protokollra :)
  • Thanatos
    1v1ben még két routeresnek is simán megy, elgalábbis igy ahveral nekem is ment ugy hogy ő semmit nem állittot routeren én meg dmz-ben votlam..., de petkoval meg sickb-vel 3an már valmai akvarás volt, szal sajnos ez is olyan lessz mint dow hogy attol még hogy két embernek megy az semmit sem jelent :/
  • stevenson1988
    nemtudom... nekem alapból sikerült haverral (bár ő nem volt router mögött, de mivel nem is ő hostolt, gondolom ez lényegtelen)
    routernél a virtualserver opcióban benyomtam egy 5699-es portot amit irányítson énfelém (így bármilyen adat érkezik arra a portra, az hozzám jön), a game-ben szintén megadtam ezt a portot, havernak meg megadtam a WAN-os ip-m meg a port számát
    iszonyat eccerű volt... legalábbis nekem

Minimap nélkül meg tényleg gyorsabb mivel az valójában egy 2. játéktér... próbáljátok ki, ott is rálehet zoomolni az egységekre...
  • Zsolo007
    Az be sincs kapcsolva alapból :)
  • maniac001
    Egy tanács ha még nem hangzott volna el...
    Kapcsoljátok ki a minimap-ot. Gyorsabb lesz a game.
  • Petko
    ebben kétségtelenül igazad van
    én azért írtam mert tegnap thanatos és sickb vel próbáltuk a direktipt de mindkettőjüknél valami gond volt és az istenért se tudtuk összehozni.. a routerüket jól állították mindketten
  • stevenson1988
    a játékban (direct ip kapcsolat esetén) belehet külön állítani, hogy melyik portot használja a game
    én már játszottam így haverral egy meccset, szal tökéletesen megoldható... ráadásul router mögött vagyok (én voltam a szerver/host) szal minden megoldható
  • KraZ
    THX! Működik!
  • Zsolo007
    Letöltöd a modot, bemásolod, és a képen látható helyekre húzod a részeket. Így.
  • KraZ
    Valaki le tudná írni hogy lehet így beállítani a képernyőt? Fontos lenne köszi!
  • Petko
    gpgneten ki van rakva egy ilyen faq: http://www.supremecommander.com/gpgNet/SupCom_Multiplayer_FAQ.pdf

van benne szó a portokról, hátha segít
  • Thanatos
    hát nemtom, késöbb tőlem mehet majd egy 1v1, ahogy gondolod
  • sickb
    Azóta sajna semmi...
    Game?
  • Thanatos
    vagyis NAT , bocs :D
  • Thanatos
    jutottatok tegnap még valamire NET ügyben? :)
  • sickb
    Én dicsekszem
  • sickb
    valaki game?
  • LegionarR
    Hát én sem veszem komolyan ezt a megoldást, de legalább már megértem miért csinálják az emberek... Eddig azt hittem hogy csak dicsekednek a gépükkel, de ma megvilágosodtam... :)
  • Borg
    Ki a rák mondta, hogy én csináltam a screenshotokat?
  • nyx
    hát megnéztem nálam is én is 1280*1024-be nyomom, de nálam len nem fér el egymás mellet annyi ablak , mint nálad, te ebben nem kicsinyítettél le semmit?
    hmm nem értem
  • Zsolo007
    Nekem sem tetszik ez a megoldás. Az aláírás aláírás. Kész. Gépkonfig nem oda való. Ebből a szempontból a prohardware-es megoldás a legjobb szerintem, ott a profilban van egy külön konfig rész...