Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És így - nemtom hány fps-el, de - teljesen jól fut.
Egyébként a skirmisbõl nemtom figyeltétek e, de kivették az 50-es unit cap-et. Mostmár 100-tól indul felfelé.
Multiba 3 an nyomtuk és nem igazán befolyásolja hogy milyen graf beallítás van (attól csak a scrollozás lesz lassabb, gyorsabb)... amikor viszont már elég sok egység van a terepen nekem fél percenként "impulzus" szerüen teljesen beállt másodpercekre, aztán utánna megint ment normálisan.
Egyébként mintha a játék inkább procilimitált lenne. Valamint olvastam olyat is, hogy dual core elõnyben.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Megjegyzem, nem sírni akartam az elõbb, hogy szaggat, csak leírtam, a teljest remélhetõleg optimalizálják, én meg addig leveszem a graf.-ot😊
Nagyobb mapon tovabbra is belassul?
patch
Az 5x5-ös pályán 1 Turtle AI ellen simán játszottam végig, különösebb lassulás nélkül.
Néhány menü át lett rendezve az épületeknél, illetve mostmár van pl tech3 mass fabricator is. Több új egységet viszont nem vettem észre, esetleg még a land scout (az elsõ kasztnál), bár ezt nemtom volt e eddig is.
Az AI amúgy teszi a dolgát, viszont pl nem épített itt már agyba fõbe wall-okat. Ami egyébként eddig bugos volt, mert a végén még minden wall-t is egyesével szét kellett lõdözni a victoryhoz, hiába nem volt egy egysége se már.
A Titan robotok itt már nekem lõdöztek rakétákat is, szal nem csak a pulse fegyvereiket használták. A tech3 messzehordó artilleryjeit persze itt se sikerült készre építenem addig, amig apránként leszedtem az AI mindenét.. szal nem tudtam kipróbálni õket. Néhol viszont beleütköztem egy olyan bugba, hogy hiába adtam ki egy engineernek, hogy építsen valamit, az istennek sem volt hajlandó oda és azt letenni...
Amit még észrevettem, hogy sok egységnek bõvült az animációja, valamivel jobb lett a commanderek felrobbanása is, tehát a grafikán is dolgoztak még.
Ja és AI ellen ofkorsz nincs fekete képernyõ bug 😊
Én informatikus vagyok foglalkozásomat tekintve és 2 gép is van itthon (1 asszonynak mert WoWozunk 😊 ), de egyik gépen sem akar elindulni ez a nyavaja (az 1-ik Nforce a másik VIA)...kinyirtam az antivirusomat a tüzfalat a routert, leszedtem az összes nyavaját ami akadályozhatná, de nem, nem és nem akar menni... a kép ugyan fekete de valami van a háttérben mert a kurzor néha "egér"-rõl "kéz"-é változik bizinyos poziciókon. Én azt gyanitom ez a GPG ami a háttérben lefagy, mert ha eleget ügyeskedem a CTR-ALT-DEL és az ALT-TAB nyomkodásával, akkor ki tudok lépni és akkor a háttérben már nem fut a GPG....sõt mikor visszalépek már kép is van egy "Trying to Connect" felirattal amire hiába nyomok nem történik semmi, pedig a gomb él és csak az "ESC"-re reagál.. kicsit el vagyok kenõdve mert ez volt a kedvenc RTS-em és pont errõl csúszok le kicsit.
Bocsi ha sokat irtam, de várom cálaszotokat, segitségeteket! Köszönöm
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Gabbbar néven fentvagyok. Ha valakinek lenne kedve játszani irjon!
A többi már csak arról szól hogy az alaplap CD-jérõl visszarakhatod, meghogy nem vállalnak felelõsséget ha tönkreteszed a gépet.
Oké akkor legyen valaki oly szives leforditani 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Bosszú keze hosszú attól leszel rosszú\'!
milyen néven tolod?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Mikor szeretnék csinálni/belépni egy server(re) akkor elsötétül a kép és csak az eger kurzor látszik semmi más...
csak egy sima fileplanet accouint kell (nem elõfizetõs) aztán adja a kulcsot miután benyomsz néhány adatot
ott a lobbyban csatornalistát lehuzzátok, select channel... és van egy "Hungary" nevû... csak 2-3 an vagyunk eddig
Mert nekem azt irja, hogy subscriber kell legyen x dollárért, hogy joinolhassak a beta programba...
legalábbis tegnap este mgé tuti volt szal szvsz ez már neme lfogyos
mars regizni és gyere gamelni 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de ahogy írtam ha gondoljátok folyamatosan fenntarthatnánk egy Hungary csatornát és akkor ott mindenki megtalálja a másikat
norb néven vagyok fent.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036