4582
-
#1460 Na látod ezért jó ha az Sg-s fórumozók kiirják a gépük adatait... :D -
Thanatos #1459 supcomba joval többet kell gondolkozni mint warhammerekben hiddel..., csak neked savanyu a szőlő, ennyi... -
postmortem #1458 Core2 E6400 7950GT 1 GB Dual kövi megjegyzés ? ( ja bocs, hogy nem ez van odaírva minden msg-m alá, de úgy gondolom, hogy nem a gépem vagyok ;) ) -
Inquisitor #1457 Hát akkor lehet én vagyok síkhülye, de a hozzászólások alapján, meg a TA tapasztalatok alapján pont nem olyan játék, ahol így lehet (csak) győzni, amit a C&C sotrozatról állatira nem lehetett elmondani vagy a jó öreg StarCraft-ról. Szerintem. -
sickb #1456 true -
Petko #1455 de attól függetlenül lehet, külföldiekkel nem szívesen játszok amúgy, de gondoltam ha már egyszer majd gyűlik valami magyar csapat akik megveszik és gpgneten gyülekeznek akkor leszek én az első
amúgy az viszont jó hogy beloginolok és ez fogad a híroldalon:
GPG has recorded instances of users attempting to connect to GPGnet with pirated versions of the game. Access is denied to users without valid product keys enabled in the GPGnet database.
However, we've also recorded instances where users with valid product keys are attempting to connect to GPGnet with pirated versions of the game, simply to avoid the installed SecuRom protection installed on the boxed disk version.
Be advised that any usage of a pirated version of the game is grounds for immediate revocation of your product key, whether or not you have actually purchased the game.
Our reasoning is simple: piracy is piracy. Downloading a pirated torrent, for example, facilitates others in acquiring pirated versions.
If you are having problems with SecuRom authentication, we encourage you to contact the tech support or forum resources on this page. With more information about known issues, GPG can take steps to provide updates and patches.
Ez nagyon szép hogy fenyegetőzik ha a legális kulcsommal "pirated" verziót használok (ami csak blöff ugyanis ő soha az élteben nem fogja megtudni hogy nekem daemon toolsba van bemuntolva... egyedül arra jöhetnek rá hogyha crackelném az exet)... meg azért egyszer kétszer próbáltam az nfos kulcsal a gpgnetre felmenni a betas akkuntommal amit most aktiváltam... de remélem nem veszik el emiatt a tök legális cuccom.. egyébként is ezek teljesen hülyék ha ezt komolyan gondolják, szerintem ez még amerikában simán támadható is lenne bíróságon, másrészt meg menjenek már a kurva tetves anyukba, amikor itt mo. on nem is lehet megvenni, meg ha majd meg is lehet akkro sokkal drágább lesz mint észak amerika..., és ennek ellenére sikerült most beszereznem, teljesen korrekten, meg amúgy is beta jatekos voltam, küldtem bug reportot... ugyhogy ha a normális vásárlót szivatják akkor gyakorlatilag magukat. Meg amúgy se, ha itt a dobozos én egy legális játékomnál se fogom a meghajtóba pörgetni a cdt hogy összekarcolódjon meg zajongjon... egyszerüen erre nem vagyok hajlandó. -
sickb #1454 Petkó akkor már nem hamacizunk este?:D -
fellegh #1453 Igen Demonirto !
Lenne benne 100-200 egyseg es el kellen gondolkozni, hogy milyen strategiaval nyerhetsz meg egy csatat, MERT NEM TUDOD A TULERODET RAOMLESZTENI z ellenfelre !! Hat erre mondjak, hogy "Kinek a pap, kinek a papne ! Nekem special a Sulcz Gizi ! :)
-
Petko #1452 na én vagyok a no. 1 magyar supcomos... nekem már eredetim van, lol... igaz hogy a doboz még nincs meg de gpgneten már bereggeltem a kulcsom -
Borg #1451 Szóval neked is szar géped van hozzá, és azért fikázod itt folyton. Már értem. -
Inquisitor #1450 Még mindíg nem értem, van egy VGA-d, ami "Office" besorolású, még csak nem is "Desktop", pláne nem "Gamer", miért vársz tőle sokat? Ha előhozod a Warhammert, akkor én meg kíváncsi lennék hogyan fut rajta a Company of Heroes például?
Ha Supreme Commander a Warhammer motorját használná, akkor volna max. 100-200 maximum egységszám benne, felnként egytucat egységgel és majdnem zéró építési/fejlesztési lehetőséggel, meg egy nem kicsit butább AI-val.
Szerintem. -
Petko #1449 dont you dare ... !! :D -
fellegh #1448 Ok, lehet ,hogy igazad van, mert en sem lattam egyetlen fenypaszmat sem megcsillanni az urgardistak panceljan a jatekban. De ettol nem fogom elsirni magam. Ellenben attol igen, hogy a 30 fontos jatekkal meg jatszani sem tudok, mert scrollozni sem lehet rendesen a palyan a szaggatastol. Kit erdekel. A gammat eladtam, spongyat ra...
Csak azert meg egy mondat... Szerintem, ha a Supreme Commander is csak hasonlo motort hasznalni es csak megkozelitoleg lenne olyan elvezetes a jatek vele, mint a W40K-val, akkor rengeteg embert hidegen hagyna, hogy a repulogep szarnyan megcsillan a Verterpixershaderrender franc tudja milyen feny, amit egyebkent is csak akkor latnal, hoogy lepauzalnad a geped. Szoval.... mind1 -
sickb #1447 7200 at adok érte:D
-
fellegh #1446 Uzenet ment -
#1445 lol. a warhammer 40.000 egy lassan 3 éves játék. Olyan engineje van, hogy még hardware-es Transform and lightning nélküli kártyán is elfut (iGMA950). Arról nem is beszélve, hogy ott 100 egységnél több ritkán van képernyőn. Szóval nem egészen egy kategória.. -
Petko #1444 ok, az üzlet megköttetett... valami elérhetőséged, msn ilyemi? vagy küldjek privát sg üzenetet? -
fellegh #1443 Cso !
Games Shopp Cardiff UK.
De ha akarod eladom neked ezt a szart 7000-ert. Elkuldom postan, ha befizeted a lovet a bakkartyamra, pld, vagy mit tudom en. Par nap alatt megerkezik postan (Mondjuk hetvegere) -
fellegh #1442 Inquisitor !
Koszi !!
Ezt mondtam, en is ! Csak meg vagy negyed millat kellene kolteni a szamitogepre, hogy elfusson egy rohadt jatek. A graf kartyamrol meg annyit, hogy lehet, hogy szar, mert itt minden negymenonek jobb kartyaja van, csak akkor kerdem en, hogy egy Warhammer 40000 programot (BARMELYIKET!) mert lehet megirni gyonyoru grafikaval, meg szaggatasmentesen ugyanerre a konfiguraciora ! ? -
Petko #1441 a videokártyád a szar, már mindenki leírta.... de azt mond már az isten szerelmére plz hogy hol vetted? -
#1440 Tévedsz. VAgyis lehet, hogy tévedsz. Biztos vagy benne, hogy a 6200-asodnak saját dedikált memója van? Véletlenül nincs benne a megnevezésében, hogy turbocache? Mert ezeknél az alsókategóriásoknál gyakran úgy oldják meg a memót, hogy nem vagy csak keveset raknak a vga-ra, a többit meg a rendszermemóriából veszik el.
Egyébként meg nem tudod honann vetted de a teljesség kedvéért:
Recommended
* Windows Vista (for DirectX 10)
* 3.0 GHz Intel or equivalent AMD processor or better (A dual-core processor is greatly recommended for acceptable performance.)
* 1GB RAM
* 10GB available hard drive space
* 256 MB Video RAM, with DirectX 9 Vertex Shader/Pixel Shader 2.0 support (Nvidia 6800 or better)
* Internet connection with Cable/DSL speeds[2] -
fellegh #1439 hi
Figyelj !!!
"Recommended System requirement: 3.0 Intel or EQUIVALENT AMD (3.0 AMD-m van.) 1 GB RAM (1GB RAM-om van) 256 MB VGA RAM (VAN)) Valami mas ? Mert akkor miert szaggat?? Megneztem a boltban !!! Szoval egyeb otlet ? -
Inquisitor #1438 Nem akrlak megbántani, azt megértem, hogy szeretted a TA-t és ezért vártad a játékot (nekem is volt eredeti dobozos, meg pár példány újságkból is!), azt is megértem, hogy nem szedted le a több mint 1GB-s demót, de azt nem értem meg, hogy EL SE OLVASTAD azok hozzászólásait akik leszedték a demót??? -
#1437 Teljesen felesleges a 2g ram, minimális teljesítmény növekedést fogsz vele elérni 1g-hez képest... -
Thanatos #1436 szvsz nem vette meg csak ki akarta küszöbölni az olyan visszaszolásokat hogyha nem vette meg akkor ne pattogjon meg hasonloak :D -
#1435 Hát várjuk, hogy hol is lehet megvenni... Már nagyon várom, mert ha igaz, akkor még ma veszek egyet! -
Petko #1434 egyébként visszatérve engem is nagyon érdekelne hol vette(d) meg illetve hogy nem e adnád el... de látom beírtad bosszúsan hogy milyen szar egy fórumba (de minek) és utánna már vissza se nézel:) -
Petko #1433 kb 800-1000 egységig elmegy, utánna nagyon lassul... de ugyanúgy a kétmagosaknak is, szóval nem sokkal vannak elöbbre... másrészt mi a büdös francnak 1200-2000 egységig felmenni? annyit már irányítani is nagyon nehéz -
sickb #1432 CSak Niki meg ne lássa ezt a fórumot:D -
Inquisitor #1431 Hány egységgel? Hmmm? Mert azért 800-1200 egység fölött nem hinném, hogy elég bármilyen egymagos ... más fórumosok anyázása alapján. -
Petko #1430 fasza, nekem meg a világ legszarabb egyik procija... egy 3.2 es prescott, 1 gig ram, meg egy 7600gs és csodák csodájára mégis jól fut -
#1429 Nekem egy 3ghz-re húzott san diego magos amd-m van, mellé 2gb ram, egy 7800gt. Sztem nálam azért elfut, azért is szeretném megvenni haverral :) -
Petko #1428 szerintem az ai eszi meg a procit, de itt ne magára az ai ellenfélre gondoljatok, hanem az egységek amik parancsot kapnak, összevissza mozognak, patroloznak... a mozgásuk, illetve repülők esetében a reppályájuk az aminek szerintem a számítása dögleszti meg -
postmortem #1427 Hehe rossz üzire klikkeltem :))))))))))) -
postmortem #1426 Remélem az ilyen üzenetek után, azért értékelitek a konstruktív vélemény nyilvánításaimat :)
Te meg ha legközelebb ilyen kategóriájú komponenseket tervezel venni, inkább költsd a pénzt qrvákra, még az is jobban megéri :) -
#1425 Ezentúl nem panaszkodok hogy nekem egy kicsit szaggat néha
A procim nekem 2.80 körül herczeg, de az intel kétmagos jószágnak tervezte. Úgy látszik ez a game tényleg kihasználja a kétmagos procikat.
Nem hinném hogy a videókártyám repteti jobban a játékot, mert bár nem 6200-as, hanem egy 7300 GT, de az sem mai darab, és nem a legjobb... Na ígysem kimagasló az FPS, de 15 FPS alá nem nagyon szokott menni és néha eléri a 30-at is már mikor bőven benne vagyok a harcokban...
De gondolkoztam rajta, hogy mi a jóég használja ennyire a procit a játékban??? Az AI? Nem rossz, de ugyan már, azért ennyire nem is jó... A magas egységszámnak max a videókártyát kellene terhelnie, ha minden vérszomjas tankod a képernyőn araszol egyszerre... A fizika szokta még kikészíteni a procikat általában, ami ebben a játékban csak minimálisan van (lezuhannak a repülők, repülők ütköznek lövedékekkel, stb, stb.)...
A grafika sztem egyáltalán nem rossz, pl. sztem gyönyörű a UEF repcsiknek is a textúrája, látszik a bump mapping rajta... Az más kérdés, hogy ezek olyan gyorsan szálingóznak, hogy csak PAUSE mellett lehet gyönyörködni bennük ...
Szóval nem teljesen értem meg a játék "lelkivilágát", de ettől még nálam a kedvenc játékokhoz fog tartozni... -
Petko #1424 de bestbuy ebgamesnél is annyi
viszont futureshopban csak 40 cad -
Petko #1423 directdriveon 50 dolcsi -
Thanatos #1422 ha gonosz lennék msot rádlicitálnék, de nem vagyok az :DDDD -
Inquisitor #1421 Ja mondjuk magyar boltokban kint sincs az ára, USA-ban meg tegnap jött ki, sz'al jó kérdés volt.