4582
  • sickb
    AEON
  • sickb
    Az AENON a kedvenc fajom! A galactic colossus nagyon atom!
  • Anyósülés
    Nem crackelted fel véletlenül a játékot patchelés után? Mert a patchelt verzóhoz jelenleg nincs no-dvd crack. Ajánlanám hogy 4.08-as demont, meg a miniimaget használd ezt mert mindegyik verzióval patchel és anélkül is tuti megy.
  • Light
    Hali!

Nálam nincs hang.
    Próbáltam a dxdiag-ban a "gyorsítás" nélkül is, de semmi.
    A patch segíthet rajta? Vmi 5let?

Köszi
    Üdv
  • vidu01
    Jó cucc ez a pöccs, feltettem, utánna a game meg se nyikkant. Vmi hibaüzit ír ki, h. az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben (MohoEnginee.dll). Pedig előtte simán ment Daemon 4.03HE-vel yasu nélkül.
  • Peakman
    de ha valaki nagyon akar valamit akkor azt úgyis eléri :)
  • nyx
    nam nekem nagyon bejött a peccs, mintha kicsit gyorsabb lenne, eddig még nem fagytam meg vele, az uef kampányt végigtoltam, most a lézeres, mikrohullámos csapattal vagyok, az uef acu nem volt ennyire erős, mint ez vanolyan pálya ahol egyszerűen bevédekezek, és az ACU legyalulja a térképet, max pár repülő kell neki...
  • gomba001
    de a servert mielött elindítod be lehet állítani hogy no cheats! :)
  • Peakman
    hehe úgyhallom készül egy ilyen anti cheat mod ami kizárja ezeket a "közismert" csalásokat,így biztosabbak lesznek a meccsek online
    így marad csak a trainer vagy egyéb hax bár kár ezt a jó gamet tönkervágni vele
  • gomba001
    A csalásokat csak kiproszálni szeretném! :)
    Kiáll ellenem valaki multiba hamachi-n??? :D:D:D
    Aki igen arra halál vár! :P
  • Hocsika
    GalaxisNet-en:
    http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=13086
    mondjuk rakhattak volna hozzá képet is...
  • Anyósülés
    Nem hinném, mert játszottam már 3 normal ellen és direkt nem támadtam hogy feltápolódjanak. (Az egyik aeon gépnek 17 Colossus egysége volt.) Nekem kb 600/750-nél volt a mérce és a többi gépnek is amúgy a pályát majdnem 6 órán keresztül jáccotam és ott nem volt ekkkora beszaggatás mint itt már 20 perc után 2 gép ellen.
  • alma2
    Gondolom hamarabb lesz tobb egysege, mint normalon ezert a szaggatas. Vagy mar nagyon gondolkodik szegeny, hogy megverjen :)
  • Anyósülés
    Észrevette más is hogy ha az ellenfelet normalnal nehezebbre állítja akkor jóval hamarabb jelentkezik a szaggatás?

Amúgy meg a játék nem használja ki tökéletesen mind a 2 magot mert a taskmanagerben látszik hogy az egyik mag közel 100%-on megy a másik meg 40-50% max.
  • stevenson1988
    Keresni tudni kell! :D
    http://www.cheatcc.com/pc/supremecommandercheatscodes.html

de szerintem így elveszti a varázsát (mint minden játék aminél cheatelsz) ha meg multiban használod akkor szánalmas dolognak tartom, mert ez CSALÁS!
    (persze ez csak az én véleményem)
  • alma2
    jatszal easy-n, ha nehez, normalon se nagy kihivas. vagy a multihoz szeretned a cheatet ugye ? hahaha
  • gomba001
    Üdv! Cheat-eket tudna hozzá valaki mondani!?
    Másrészt nekem is a Hatred-es verzió van meg és semmi extra progi nem kell hozzá! Csak Crackolni kell!
    Valaki jonne egy menetre hamachi-n?
  • alma2
    nekem megy a hatred verzio +patch + daemon+ yasu.
    De a jelek szerint tenyleg ennyire eltoltak ezt a gyartasi queue-t ?
    Bezzeg odatettek egy jobbra balra nyilt, hogyha tobbet gyartanal mint ami kifer a kepernyore akkor tudjal scrollozni kozottuk. Aminek meg semmi erteleme, nincs olyan ember aki annyit felhalmozna.

A sok ingame videoban mindig legtobbszor a nagy spidert mutogattak, szerintem van sokkal tobb latvanyosabb "nagy robot" a jatekban, de hat ok tudjak :)
  • Anyósülés
    Megtaláltam as registryben tényleg, de ettől függetlenül olyan problémáról amiről te beszélsz nem hallotam és nem is találkoztam. Hasonló gondok a Starforce védelemnél bukkantak elő. Lehet amiatt rosszalkodott mert piszkálgattad, tehát nem bánsd és ő se fog téged. Amúgy én már elég sok securom protected játékot kipróbáltam és nem volt problémám vele.

Amúgy én nem találtam a programfilesban securom könyvtárat, lehet én vagyok béna.
  • Methylisocloro
    Köszönöm
  • Nagydög
    Most epitettem uj gepet. Az elozon fel evig ott ult az eltavolithatatlan securom konyvtar a program files-ben ivrit karakterkeszlettel a fajlnevekben. A registry bejegyzes meg mar akkor osszedontotte a regeditet, ha rakattintottam. Raadasul egy demoval pofatlankodott fel a dog.
  • Anyósülés
    Nem akarok nagyon okos lenni de sztem a Securom nem települhet fl semmiféleképpen mivel az egy védelem ami a játékba van belekódolva, szóval sztem nyugodtan használd a miniimaget nem lesz semmi.
  • Anyósülés
    Igen a 4.08-as Demont használom és ha normál Windowsod van akkor az x86 függetlenül hogy milyen procid van. Amúgy nem tom számít-e de én a Daemonnál az emuláció opcióknál bekapcsolom a securomot.

Steve: Nekem nem kellett semmilyen kompatibilitást csinálnom Patch után daemonnal bemountoltam a miniimaget és ment egyből.
  • stevenson1988
    Feltettem a patchet és sajnálattal vettem észre, hogy a lentebb leírt módszerrel nem megy a dolog... Vistán...
    Szerencsére ha a kompatibilitási módot Windows XP (SP2)-re teszem akkor rögtön beindul

Methylisocloro: Szerintem az x86-ost ha a windowsod is olyan, de próba bakkecske, sokat úgyse veszítesz

Nagydög: és miért nem hagyod hogy feltelepüljön a gépedre a securom? (kiváncsi lettem)
  • Nagydög
    Ez jo lenne, de Securomot semmilyen formaban nem vagyok hajlando hagyni feltelepulni a gepemre, pedig a miniiso-s megoldas gondolom ezzel jar. Ha nem, akkor szoljatok, es halleluja!
  • Methylisocloro
    daemon tools 4.08-at használtad?
    és ha amd64-es procim van de sima windows xp-m akkor most a daemon-tools x64-et vagy x86-ot kell használni?
  • stevenson1988
    na, ezt jó tudni...
    sajna én nem voltam ilyen gyors (mivel épp magyarítom és a patch eléggé kényes a módosított fájlokra ezért újra kellett tennem)
  • Anyósülés
    Már kipróbáltam és működik! Tehát akinek nem működik valamiért Yasuval annak ajánlom a kolléga (#1551-es) hozzászólásásban lévő cuccost.
  • Anyósülés
    THX! Azt megköszönném. Szorítok ezerrel!
  • stevenson1988
    a hatred-es image-el nem hiszem, de a gamecopyworld-ön van egy miniimage
    én most fogom kipróbálni, ha akarod várd meg, hogy nekem megy-e és akkor neked nem kell feleslegesen hülyéskedned
  • Anyósülés
    Akinek a Htared-es verziója van és felpatchelte a gamét annak utána megy yasuval?
  • Petko
    itt a teljes patch leírás:

* Build 3217 represents a full integration from the game's main development branch, reflecting many changes to the game's code base. Only the partial highlights are included here.
    * Support for Direct2Drive download version enabled.
    * Several color, prop, texture, normal map and effects adjustments throughout the game.
    * Several animation and animation speed adjustments throughout the game.
    * Note that Build 3217 does not include an update to GPGnet. Current GPGnet version is 1.5.52.
    * Add open/close slot functionality.
    * Fix observer button appearing/disappearing.
    * Chat history should now only display the senders name on the first line of every message.
    * Fixed an issue with the chat window that was making the allies and all buttons function incorrectly.
    * Pausing the game then opening and closing a menu that pauses the game will no longer unpause the game. It will remain paused until the user unpauses.
    * Game no longer hangs when minimizing during a non-interactive sequence.
    * Rules for reclaiming building have changed significantly, reducing a possible game exploit.
    * Minimalist UI: A much lower footprint UI has been added in game. This UI takes up much less real estate. To activate the UI you press + .
    * Selection Bars: Several changes were made to the selection bars' sizes and center points to more accurately highlight the selected unit.
    * Prebuilt Units: This new skirmish option provides the user(s) and any additional AIs with 4 mass extractors, 4 power generators, and 1 land factory at the beginning of the match.
    * Updated chat/console window: Several changes to the console and in-game chat window improve the visual appearance and also allow it to be moved around the screen.
    * Numerous localization changes and fixes for the world wide releases of Supreme Commander
    * ACU Death Nuke damage reduced.
    * Commander Overcharge damage reduced when used against other Commanders. Damage towards non-Commander units (Sub-Commanders included) will remain the same.
    * Sub-Commanders are no longer reclaimable.
    * UEF T3 Gunship economy cost increased, damage decreased.
    * UEF Commander Shoulder Pod movement speed reduced slightly.
    * T1 and T2 Sonar now have a minimum build distance from shore.
    * T2 Artillery power adjacency bonus corrected and is now consistent across factions.
    * UEF T2 Power Generator's adjacency bonus has been corrected to be consistent with the other factions' T2 Power Generators.
    * Cybran T2 Point Defense beam changes to fix a bug, will have minimal balance impact.
    * A number of economy exploits have been fixed.
  • alma2
    Mar igy a jatek vegefele jarva megkerdezek, egy-ket igen bosszanto dolgot :)
    -Hogy tudom felcserelni a gyartasi sorban, hogy mondjuk az utsot tegye elore es azt kezdje el gyartani ?
    -Ahol latom a bejovo es kimeno alapanyagot zold/piros szamokkal rakattintva eltunik. A patch ota meg csak kijelo vagy sem, ez mi celt probal szolgalni ?

• Anyósülés
    Akkor most érdemes felrakni a patch-et vagy nem? Valakinek van még tapasztalata?
  • DaemoonHunter
    Köszi! Ez volt a gond. Mostmár jó:)
  • Thanatos
    amugy fasza ez a patch, amiota felraktam kétszer fagyasztotta ki supcom a gépet de teljesen :S
  • Thanatos
    ameddig okot adsz rá :)
  • Borg
    Valszeg mert ékezetes nevű könyvtár alá tetted fel.
  • DaemoonHunter
    Felraktam a demot, de ez az üzenet fogadott:S

Failed to setup initial search path.

Module : C:\Program Files\Jကt退kok\THQ\Gas Powered Games\Demo\Supreme Commander\bin\SupremeCommander.exe
    IncidentCount : 1
    IgnoreUntilIncidentCount : 0
    Exe timestamp : Feb 2 2007 10:47:21
    top=4, count=10
    Callstack :
    Moho::IWinApp::AppInitCommonServices + 417 bytes ((Unknown)(0) + 0 bytes)
    Unknown symbol (address 0x0040aa69)
    Moho::WIN_AppExecute + 309 bytes ((Unknown)(0) + 0 bytes)
    Unknown symbol (address 0x004070da)
    Unknown symbol (address 0x0040bd66)
    RegisterWaitForInputIdle + 68 bytes ((Unknown)(0) + 0 bytes)
  • maniac001
    Meddig fogsz minden postomra beszólni?