4582
-
#4302 Friss hír:
több Gb-os 0-day patch a steamen, remélem azért az európai verziót nem érinti.
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=43069
Igaz, legalább ha megsérülne/elveszne a DVD, attól még steamről le lehet tölteni a cd-kulcs regisztrálásával a gamet.
-
#4301 Másnak se műxik ez a razor féle verzió? -
Játékos #4300 Na meg persze remélem hogy nem lesz hozzá tizenakárhány pötch, mire normális lesz .... -
Játékos #4299 Csak tudnám, hogy érdemes-e megvenni, már 6-án itthon mosolyogna velem együtt ..... először ezért megnézem a tört /Razor/ verziót ... gondolom a single kampány megint le van xarva .... néhány map és kész ....
Majd megvárom a reakciókat
A nyolc rongy nem túl sok érte, tűrhető. -
Csokis #4298 A második rész. -
Borg #4297 Na vajon mi jött ki :) -
#4296 Nekem meg az aranyokkal van bajon mert az engi miert akkora mint egy repulo? -
#4295 Nem is tudtam hogy lesz második része. És én megrendeltem a bc2-t:S
Na mindegy szedem a demót. Megnézzük milyen. -
#4294 Hát nekem a demónál kilép minden 2.ik indítása után, és rebootol.
Egyébként a gazdasági részében az elején az idegesített, hogy ha csinálok 5-ös queue-t(5 vadászgép), és nincs hozzá meg a nyersanyag, akkor lepauseolja. Úgyhogy legegyszerűbb 1-et berakni a building queue-ba, és 3-4 gyárral, +3 engineer assistal nyomni a gyártást.
Valaki nem tudja, hogy mennyivel gyorsítja meg az engineer a gyártást?
u.i.A 2.ik demó pálya idegesítő, hogy nem tudom teljesen kifejleszteni a technikai fát, mert az ellen bekavar(suicide)
u.i.2.: Az első rész egységdizájnja nekem jobban tetszett, valahogy reálisabban néztek ki.
u.i.3.: Remélem rendesen nyereséges lesz a játék. -
#4293 Jön mááá :)
approximately 4 days and 15 hours :) -
#4292 Jöjjön má, jöjjön má, jöjjön má,. :P -
Halesz89 #4291 jaja a hihetetlenül jól optimalizálták, nagyon jol megy nálam is , jó igAz az eggyel se voltak gondjaim igaz multiba 2voltunk max 1000 fős egység limittel,de Mondom mindenki próbálja ki mindenki:) -
#4290 A LEGO-feeling nálam is megvan, de ez egy ennyi egységet kezelő proginál még belefér, nálam legalábbis. Az effektek azért szépek, a textúrák is részletesek, és jól van optimalizálva a motor. Jó lesz ez. -
Halesz89 #4289 Igen itt nekem is feltűnt, hát azért viszont remélem a pályák nagyobbak lesznek,meg nem tudom a demoba ugye volt az a platform-os pálya azok nekem nem jönnek be, az egyben amik voltak szerintem nagyon jók voltak, de remélem itt is lesznek olyan pályák. -
#4288 Mar elofizettem ra de most hogy van demo megnezem mit vettem meg... :) -
#4287 Én kifejezetten könnyebnek vélem azt a gazdasági módot ami az egyben volt. Ott akkor is tudtál kezdeni építkezni ha nem volt meg a kellő nyersanyag mennyiség. Itt nem.
Egyébként nagyon, nagyon hajaz ez már az Earth sorozatra. (Earth 2140, 2150, 2160) Sajnálom, hogy azt a sorozatot nem folytatták. Pedig szerintem a legjobb stratégia játék. -
Halesz89 #4286 Nah leszedtem a Supcom2 demot hát így az első rész után na meg a kieg után játszottam a 2vel 10percet talán de később adtam még 1 esélyt:) a nyersanyagok beszerzése és azoknak a fogyasztása lényegesen egyszerűbb lett, a többi más stratégiához hasonlítani tudom kb mert szerintem az első résznek ez a része lényegesen különbözött a megszokott stratégiákkal szemben de nekem bejött.Az egységek kinézetével nem voltam nagyon kibékülve mint valami kis gyerek legoval rakta volna össze de megbékültem vele, a pályák a demo-ba eléggé kicsinek tűntek, fura hogy a experimental egységeket is gyárba kell gyártani és annyival nem nagyobbak de azt mondom hogy aki supcom fan és bejött az egy az tegyen egy próbát vele és majd meglátja milyen , akinek meg az első rész totál nem jött be mert a nyersanyag menedzselése miatt nem tudott nagyon játszani de a többi része bejött neki az is feltétlen próbálja ki mert itt nem lesznek ilyen gondjai. Jah ami tetszett a gyárakat lehet fejleszteni rá légvédelmi, vagy taktikai rakéta kilövő, vagy pajzsot ez nagyon okos ötlet volt. -
#4285 Max a Valve-nek, de senki másnak. De ehhez meg ugye el kell fogadnod a felhasználási feltételeket, anélkül meg nem tudod használni a steam-et. -
#4284 Jah. Steam. Sry, szakmai ártalom (stream) :). Én a Steamre gondoltam mint kém program. Vagy nem küld infókat a gépemről? -
#4283 Az steam, de látom nem sokat tudsz róla. A demó csak Steam-es, máshonnan elvileg nem tudod letölteni. A Steam nem tesz fel semmilyen szart, se kémprogramot, se mást. -
#4282 Nem tudtok valami forrást a demóhoz a stream-en kívül? Kémprogramokat nem szeretek telepíteni. :P -
#4281 Annyira nem rossz, de mivel skirmish nincs, sokat nem tudtam meg. Campaign baromira nem érdekelt soha RTS-ekben. Grafika OK és reális a gépigény. Úgy látom, nagyon lecsökkentették az egyes tierek közötti különbségeket, ami nem baj, csak ezzel szerintem elvész egy fontos hangulati elem. Én legalábbis imádtam, mikor nagynehezen kiszenvedtem a Monkeylordomat (ami ráadásul a legolcsóbb experimental), aztán az ledózerolta az ellenfél bázisát, ha nem tette meg az ellenlépéseket.
Persze ez volt a fő oka, hogy a multi 95%-ban T1-T2 spam volt, néha pár T3 egységgel, itt meg talán sokkal jobban lehet majd techelni. Nagyon kéne egy skirmish demo teljesen unlockolt fajjal.
Remélem, az intelnek itt is kiemelt szerepe lesz. A fejlesztési fa egy jó koncepció, elődből nagyon hiányoltam ezeket. A veterancy is jobb lett. -
nab #4280 Nem létezik olyan játék ami mindenkinek tetszene.
Én csak azt mondom ha valaki szereti a stratégiát porbálja ki. Nekem tetszik amint megjelenik meg is veszem és alapítok egy magyar klánt :) -
#4279 biztos érdekel a véleménye? -
#4278 Hát miután a c&c 4 ben nagyot csalódtam (nincsen építés...).Ahhoz képeset ez hozni fogja az 1 színvonalát szerintem... -
nab #4277 Végigjátszottam a demót. Első benyomásom hogy igen jóra sikeredett.
Tény hogy míg az SC ben volt T2 illetve T3 om. Itt ezek megszűntek. De ennek ellenére igen csak tetszik.
A grafika sokkal szebb lett és nincs lag. Látszik az engine sokkal stabilabb mint az előző. Sokkal több mint lehet állítani a beállításokban. A méretarányok sokall jobbak, a terep tárgyakból is több van. A pályák szebbek.
Az ACU nál is sokall több mint lehet fejleszteni. És van egy új dolog is, pajzsot lehet vonni az ACU köré ilyenkor nem tud támadni vagy építkezni de nehezebb is leszedni.
A fejlesztés a DEMIGOD ból átvett fejlesztési fával működik. Érdekes megközelítés de nem rossz hiszen jól meg kell gondolni mint fejlesztünk. Nagyban befolyásolja az egységek teljesítményét.
Az építkezés teljesen más. Míg sc ben szinte bármennyi nyersanyaggal el tudtál kezdeni építeni ha volt elegendő buffer. Itt már csak akkor kezdheted el ha már megvan hozzá a nyersanyag. A buffer is megszűnt. Nincs Mass storage, ez sztem nagyon jó 5let volt. Könnyebb játszani.
Na de van egy hülyeség is. Érthetetlen pár energia forrással meg pár mass extractola simán építek experimentált. Ez nagyon furcsa. A fighterek is valhogy gyengék, jó lenne mégiscsak egy fejlettebb fighter. Hiába a 30 40 %ék damage bónusz, sokáig lövik egymást. Engem ez zavar.
Experimentálbol is sokall több van. És gyengébbek is, kevesebb életük van. De azért tudnak ütni.
Még van pár új dolog, de a lényeg nekem tetszik. Több évig játszotam a supreme comander 1 el, de az biztos most már csak a 2 vel fogok.
DarkZer0 voltam :) -
krouge #4276 Szeretnéd megszerezni INGYEN a kedvenc játékodhoz? Hát rendeld meg, vagy nincs elég pénzed, nem is kell hisz meg tudod keresni. Nem kell mást tenned, csak 10 percet reklámnézéssel töltened és máris igazi pénzt kerestél. Ha érdekel a dolog regisztrálj most ingyen ITT. http://www.neobux.com/?r=thumf -
#4275 Az eddigi egyik legkomplexebb valódi RTS folytatása KONZOLRA fejlesztve. Mégis mire számítottál? :D -
Explain it please. -
zsozso29 #4273
C&C koppintás, nagyon gagyi, 0 pont. -
Borg #4272 Helyes-helyes, a 4 magos proci már be van készítve hozzá :) -
#4271 supcom 2 demo a steamen -
#4270 hmmm, 8 nap és itt a folytatás? -
fawcet #4269 Tűzfal esetleg. -
#4268 Sziasztok!
A forged allianceal nem tudunk játszani mert amikor belépek nem látja a szerveremet a másik pedig fent vagyunk a hamachin.Mi lehet a gond? -
Renegade #4267 jaja, én annyival megfejeltem, hogy a rakétások szedték ki a komolyabb ágyukat, egyébként meg nem volt kedvem hurcolászni a csapatokat, tehát a jobb lenti sarokban egy gyár, amiből jöttek a rakétások, + 2 építő, akik a tech2es tornyokat gyártották az ellenség seggébe, ja ez már a 3-as pálya asszem.
A sok generátoros pálya az gyárts le sok tankot, bal oldalt menj le, aztán lentről rush, ha meglátod a commandert, akkor meg egy körbe letépik a bombázóid, azért 1 kör, mert második már nem lesz a légvédelem miatt. :-) -
Peakman #4266 Ha az UEF kampány 2. pályájáról van szó, akkor egyszerű az 1x1. Oldalt le kell kolbászolni a pálya szélén, majd hátulról megkerülni a bázist. Szétkapni a generátorokat, gyárakat, majd a commandert. -
#4265 Ettől féltem , akkor még patchelek valamit vagy nem tudom, mert ez a rakétavető nem lő el a véd pontig... -
#4264 T2-es raketavetovel... -
#4263 Ma kezdtem el az SC (sima) küldiket 2 napja...még az elején járok..az ellennek vannak nagy pajzsgenerátorai és falak előtt végig t2 es védelmi pontok + légvédelem...
Repülőkkel próbálkoztam egyszerre 50-60 bombázóm (T1) semmit sem ért...csináltam T2 es gyárban rakétás egységeket de nem tud ellőni a T2 es védelmi pontig mert azok visszalőnek...
Rengeteg egységem van , de folyamatosan egységlimitbe ütközuök, az egységek mire elérnék a falakat meghaénak...
Hogyan lehet leszedni ezeket a védelmi T2 es pontokat ?? Ha T2 es gyáram van maximum