Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából látnom kellene, hogy mennyiben más a játék, mert már néhány folytatással befürödtem. A Diablo 2, Settlers 2-4, ezek jó folytatások voltak, de pl. a Strongholdot nagyon elbaltázták, élvezhetetlen volt.
Ha jó a második rész, azonnal megrendelem, ennyit bõven megér, amúgy is a neten akarok nyomulni, de elõbb látnom kell, mert ha xar, akkor inkább maradok az elsõ résznél ....
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Nekem mondjuk hétfõre jön futárral a játék, úgyhogy nincs szükségem erre 😊
Kösz elõre is, muszáj lenne megnéznem a játékot, csak azért nem dobok ki 8000 forintot, mert az elsõ rész jó volt .....
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ez egy FOS
ISTEN KIRÁLY! Szép, jól optimizált, hangulatos, meg van az az adreralin löket a a játék folyamán ami kell! Hihetetlen jó, amint lesz rá keret megveszem.
Õõõ... lan is van benne ha jól látom. nem akar majd valaki játszani egy kicsit? Gondolom kell hamachi meg minden😊
Vasárnap 2PM ET-kor lesz livestream közvetítés, néhány top50 SupCom játékos magyarázza el a SupCom2 stratégiákat, majd meccseken keresztül mutatják be a stratégiákat.
livestream link
Pld. símán az északi átjárónál is jöhetett volna, és nem tudott volna mit csinálni a srác.
Azért a jumpjetes egységek sem gyengék, szerintem több lehetõség van benne mint a FA-ban(csak az egységek arányán kell majd változtatnia valamelyik moddernek, mert az Isis kicsinek tûnik nekem)
Early tac. missile rushhttp://www.youtube.com/watch?v=wY078YajuZc
http://www.youtube.com/watch?v=l3ZFTzzcySU
Megoldás: SP3
Egyébként nekem semmi gondom a grafikájával. Szerintem sem nem rosszabb, sem nem jobb mint az elõzõ részé.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amugy sajna nem nagy eresztes fajonkent 6 rohadt konnyu /elso hatot csinaltam meg/, rovid kuldetes. Kb ovodas szintu tortenettel.
A grafika tenyleg csunyabb lett nem vicc. Viszont a legnagyobb csata alatt sem lassult be nalam, amit ossze birtam hozni a kuldetes alatt.
Tudom a multiba van az ereje, mar aki szereti ezt ugy jatszani.
szerintem
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
több Gb-os 0-day patch a steamen, remélem azért az európai verziót nem érinti.
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=43069
Igaz, legalább ha megsérülne/elveszne a DVD, attól még steamrõl le lehet tölteni a cd-kulcs regisztrálásával a gamet.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Majd megvárom a reakciókat <#vigyor2>#vigyor2>
A nyolc rongy nem túl sok érte, tûrhetõ.
Na mindegy szedem a demót. Megnézzük milyen.
Egyébként a gazdasági részében az elején az idegesített, hogy ha csinálok 5-ös queue-t(5 vadászgép), és nincs hozzá meg a nyersanyag, akkor lepauseolja. Úgyhogy legegyszerûbb 1-et berakni a building queue-ba, és 3-4 gyárral, +3 engineer assistal nyomni a gyártást.
Valaki nem tudja, hogy mennyivel gyorsítja meg az engineer a gyártást?
u.i.A 2.ik demó pálya idegesítõ, hogy nem tudom teljesen kifejleszteni a technikai fát, mert az ellen bekavar(suicide)
u.i.2.: Az elsõ rész egységdizájnja nekem jobban tetszett, valahogy reálisabban néztek ki.
u.i.3.: Remélem rendesen nyereséges lesz a játék.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Egyébként nagyon, nagyon hajaz ez már az Earth sorozatra. (Earth 2140, 2150, 2160) Sajnálom, hogy azt a sorozatot nem folytatták. Pedig szerintem a legjobb stratégia játék.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?