Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, de az csak két kicsi file volt ...

Igazából látnom kellene, hogy mennyiben más a játék, mert már néhány folytatással befürödtem. A Diablo 2, Settlers 2-4, ezek jó folytatások voltak, de pl. a Strongholdot nagyon elbaltázták, élvezhetetlen volt.

Ha jó a második rész, azonnal megrendelem, ennyit bõven megér, amúgy is a neten akarok nyomulni, de elõbb látnom kell, mert ha xar, akkor inkább maradok az elsõ résznél ....

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

rtfmZoli
Crackfixet telepítetted?
Nekem mondjuk hétfõre jön futárral a játék, úgyhogy nincs szükségem erre 😊

Nálam nem akar mûködni ez a Razor verzió, valami dll hiányzik. Figyelmeztetett az installálás után, hogy kézzel kell valamilyen progit még indítani, tudja valaki hogy mik ezek, elfelejtettem felírni?

Kösz elõre is, muszáj lenne megnéznem a játékot, csak azért nem dobok ki 8000 forintot, mert az elsõ rész jó volt .....

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Utálok supcom videót nézni, mert mindig nekiállok görgetni közben 😄
triplet
Ronda? Hát te hülye vagy😄
Én nekem is lowon van de nem csúnya, sõõõt! Szép!

alma2
Akkor ilyen egyszeruen te is fos vagy...

szerintem

Na letöltöttem a játékot, de még az is bûn volt. Ilyen ronda játékot 10 évvel ezelõtt sem láttam, mint a Supreme Commander 2 😞

Ez egy FOS
triplet
Na én is letöltöttem a Gamet, játszottam is vagy 2 órát ha nem többet.
ISTEN KIRÁLY! Szép, jól optimizált, hangulatos, meg van az az adreralin löket a a játék folyamán ami kell! Hihetetlen jó, amint lesz rá keret megveszem.
Õõõ... lan is van benne ha jól látom. nem akar majd valaki játszani egy kicsit? Gondolom kell hamachi meg minden😊

rtfmZoli
19:00 GMT-2PM Eastern Time.
Tehát Vasárnap nekünk 20:00-kor

rtfmZoli
PINK_közvetítés_forum
Vasárnap 2PM ET-kor lesz livestream közvetítés, néhány top50 SupCom játékos magyarázza el a SupCom2 stratégiákat, majd meccseken keresztül mutatják be a stratégiákat.
livestream link

rtfmZoli
Meg elég noob volt az ellen, legalábbis a http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=43229-nál azt írják 😊
Pld. símán az északi átjárónál is jöhetett volna, és nem tudott volna mit csinálni a srác.

Azért a jumpjetes egységek sem gyengék, szerintem több lehetõség van benne mint a FA-ban(csak az egységek arányán kell majd változtatnia valamelyik moddernek, mert az Isis kicsinek tûnik nekem)

Early tac. missile rushhttp://www.youtube.com/watch?v=wY078YajuZc

Hedgehunter
Nagyon brutal az ACU....
rtfmZoli
Hedgehunter
Azokbol sosem eleg...
a göregetés nagyon gyors arra nincs peccs?
BaliBoy
Fognak többet belerakni? 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hedgehunter
A tech faval csak annyi a bajom hogy hogy fognak egysegeket belerakni tobbet?
GanXstaZolee
Multit próbálta valaki? gpgnetes szar ez is?

rtfmZoli
Rájöttem a hiba okára:XP Sp2-nél jön elõ, mind a demónál, mind a teljes játéknál rebootol minden 2.ik indításnál.
Megoldás: SP3

BaliBoy
Nincsenek szintek. Csak a tech. fa.

hello , láma kérdés de hogy lehet tech 2 egysegeket gyartani ebbe ? meddig kell felmenni a tech levelnek hozza ?
BaliBoy
Én is kicsit csalódott vagyok. Hol vannak a több órás pályák?
Egyébként nekem semmi gondom a grafikájával. Szerintem sem nem rosszabb, sem nem jobb mint az elõzõ részé.

alma2
Az ido lassitas-gyorsitas mukodik valakinek a kampany modban ?
Amugy sajna nem nagy eresztes fajonkent 6 rohadt konnyu /elso hatot csinaltam meg/, rovid kuldetes. Kb ovodas szintu tortenettel.
A grafika tenyleg csunyabb lett nem vicc. Viszont a legnagyobb csata alatt sem lassult be nalam, amit ossze birtam hozni a kuldetes alatt.
Tudom a multiba van az ereje, mar aki szereti ezt ugy jatszani.

szerintem

bon
Úgy látom van crackfix a játékhoz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

BaliBoy
Szerintem nincs neki külön.

Fehercsoki
Merre van a 2. rész topicja?:S Sehol sem találom!

Vajon lesz annyi vevõ, mint az elsõre?

BaliBoy
<#finom>

Ez nagyon nem volt szép .... <#nevetes1>

Hedgehunter
Nekem ma jott ahir hogy mar uton van az enyem.. Erdekes, hogy varom mar hogy itt legyen....
rtfmZoli
Friss hír:
több Gb-os 0-day patch a steamen, remélem azért az európai verziót nem érinti.
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=43069
Igaz, legalább ha megsérülne/elveszne a DVD, attól még steamrõl le lehet tölteni a cd-kulcs regisztrálásával a gamet.

STREEX
Másnak se mûxik ez a razor féle verzió?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Na meg persze remélem hogy nem lesz hozzá tizenakárhány pötch, mire normális lesz ....

Csak tudnám, hogy érdemes-e megvenni, már 6-án itthon mosolyogna velem együtt ..... elõször ezért megnézem a tört /Razor/ verziót ... gondolom a single kampány megint le van xarva .... néhány map és kész ....

Majd megvárom a reakciókat <#vigyor2>

A nyolc rongy nem túl sok érte, tûrhetõ.

A második rész. <#hehe>

Na vajon mi jött ki 😊
Hedgehunter
Nekem meg az aranyokkal van bajon mert az engi miert akkora mint egy repulo?
triplet
Nem is tudtam hogy lesz második része. És én megrendeltem a bc2-t:S
Na mindegy szedem a demót. Megnézzük milyen.

rtfmZoli
Hát nekem a demónál kilép minden 2.ik indítása után, és rebootol.
Egyébként a gazdasági részében az elején az idegesített, hogy ha csinálok 5-ös queue-t(5 vadászgép), és nincs hozzá meg a nyersanyag, akkor lepauseolja. Úgyhogy legegyszerûbb 1-et berakni a building queue-ba, és 3-4 gyárral, +3 engineer assistal nyomni a gyártást.

Valaki nem tudja, hogy mennyivel gyorsítja meg az engineer a gyártást?

u.i.A 2.ik demó pálya idegesítõ, hogy nem tudom teljesen kifejleszteni a technikai fát, mert az ellen bekavar(suicide)
u.i.2.: Az elsõ rész egységdizájnja nekem jobban tetszett, valahogy reálisabban néztek ki.
u.i.3.: Remélem rendesen nyereséges lesz a játék.

pointer4
Jön mááá 😊
approximately 4 days and 15 hours 😊
BaliBoy
Jöjjön má, jöjjön má, jöjjön má,. 😛

jaja a hihetetlenül jól optimalizálták, nagyon jol megy nálam is , jó igAz az eggyel se voltak gondjaim igaz multiba 2voltunk max 1000 fõs egység limittel,de Mondom mindenki próbálja ki mindenki😊

Pretorian
A LEGO-feeling nálam is megvan, de ez egy ennyi egységet kezelõ proginál még belefér, nálam legalábbis. Az effektek azért szépek, a textúrák is részletesek, és jól van optimalizálva a motor. Jó lesz ez.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Igen itt nekem is feltûnt, hát azért viszont remélem a pályák nagyobbak lesznek,meg nem tudom a demoba ugye volt az a platform-os pálya azok nekem nem jönnek be, az egyben amik voltak szerintem nagyon jók voltak, de remélem itt is lesznek olyan pályák.

Hedgehunter
Mar elofizettem ra de most hogy van demo megnezem mit vettem meg... 😊
BaliBoy
Én kifejezetten könnyebnek vélem azt a gazdasági módot ami az egyben volt. Ott akkor is tudtál kezdeni építkezni ha nem volt meg a kellõ nyersanyag mennyiség. Itt nem.
Egyébként nagyon, nagyon hajaz ez már az Earth sorozatra. (Earth 2140, 2150, 2160) Sajnálom, hogy azt a sorozatot nem folytatták. Pedig szerintem a legjobb stratégia játék.

Nah leszedtem a Supcom2 demot hát így az elsõ rész után na meg a kieg után játszottam a 2vel 10percet talán de késõbb adtam még 1 esélyt😊 a nyersanyagok beszerzése és azoknak a fogyasztása lényegesen egyszerûbb lett, a többi más stratégiához hasonlítani tudom kb mert szerintem az elsõ résznek ez a része lényegesen különbözött a megszokott stratégiákkal szemben de nekem bejött.Az egységek kinézetével nem voltam nagyon kibékülve mint valami kis gyerek legoval rakta volna össze de megbékültem vele, a pályák a demo-ba eléggé kicsinek tûntek, fura hogy a experimental egységeket is gyárba kell gyártani és annyival nem nagyobbak de azt mondom hogy aki supcom fan és bejött az egy az tegyen egy próbát vele és majd meglátja milyen , akinek meg az elsõ rész totál nem jött be mert a nyersanyag menedzselése miatt nem tudott nagyon játszani de a többi része bejött neki az is feltétlen próbálja ki mert itt nem lesznek ilyen gondjai. Jah ami tetszett a gyárakat lehet fejleszteni rá légvédelmi, vagy taktikai rakéta kilövõ, vagy pajzsot ez nagyon okos ötlet volt.

Pretorian
Max a Valve-nek, de senki másnak. De ehhez meg ugye el kell fogadnod a felhasználási feltételeket, anélkül meg nem tudod használni a steam-et.

BaliBoy
Jah. Steam. Sry, szakmai ártalom (stream) 😊. Én a Steamre gondoltam mint kém program. Vagy nem küld infókat a gépemrõl?

Pretorian
Az steam, de látom nem sokat tudsz róla. A demó csak Steam-es, máshonnan elvileg nem tudod letölteni. A Steam nem tesz fel semmilyen szart, se kémprogramot, se mást.