4582
-
#4102 Csoller-t keresd o mindig ott van es vedd fel havernak a tobbit majd kozli veled, en nem vagyok most sok a melo... Az o haverjai majdnem mid magyarok.. Engem is bejelolhetsz havernak ott es majd tudom ki vagy... -
Renegade #4101 na, megvettem az alapot is, gpg-n milyen néven keressem a magyarokat? esetleg jelzi az országot? -
Játékos #4100 Fiúk, hogy csinálja néhány játékos, hogy körülfogja a Commanderemet, mindegyik központosan rátapad, úgy hogy nem bírok mozdulni, s lazán kinyír. Ezt milyen paranccsal lehet megvalósítani vagy hogy csinálják? -
warriorGula #4099 Mostmár nem szarozik :D.....csak amennyit másnak :)
-
#4098 GPGnet and Supreme Commander require the following ports to be open:
* Ports 30350 and 30351 opened for UDP traffic, to allow for GPGnet logins
* Port 9103 open for UDP traffic, to allow for GPGnet-brokered matchmaking
* Ports 6112 open to UDP traffic, to allow for SupCom gameplay. This port is among the most common ports used by online multiplayer games of all kinds.
Van egy program ami le is teszteli de nincs meg nekem..Gyere fel este es Csoller-tol kerd el... -
warriorGula #4097 de 1 probalkozassal tobb vagy kevesebb.....szoval hol irja hogy a gppgnet melyik portot hasznalja? -
warriorGula #4096 bar az is leet hogy nm jobb a helyzet es csupan este szarozik mert az imenti eeksön delutan volt -
warriorGula #4095 Nálam nem ez volt a gond....körülnéztem (ismét) a registry boostrrel a windowsba és azóta kicsit jobb :D
be is mentem egy játékba valami atomprofik voltak es nem csak azert mondom mert en voltam a leggyengebb a 6 ból XD....lényeg, hogy jatek kozbe tobben is megszolaltattak a kampany mod egyik hosenek a hangjat chat hellyett (Fletcher, QAI...) ezt en nem lattam az alapba tuti valami mod esetleg valaki tudja a nevet :D? -
#4094 Mert tobbfele keppen lehet ezeket vezerelni tobbfele tuzfalon (hardveres tuzfalakon nem lehet application-t megadni csak portot ezert emlegetik mint port, meg arra van szukseg hogy a port nyitva legyen), ha hulye a tuzfalad akkor hiaba adod meg neki a gpgnet-et mint trusted application akkor sem fog mukodni mert hulye..
Kaspersky-m van es a 2009-es verzioig hulye volt es nem ment csak ha megadtam a portokat hogy nyissa ki... -
fawcet #4093 Kapcsold ki a tűzfalat arra az időre hogy megoldja e. -
warriorGula #4092 Nos a port nincs kulon beirva (nem is ertem miert mindenki igy emlegeti) de ott van a tuzfal kivetelek listaban a gpgnet és supcomm ....nem ezzel van gond -
#4091 A tuzfal korul nezzel szet hogy a portok nyitva vannak-e... -
warriorGula #4090 nekem ha nem inditom eel a jatekot (vagy van amikor meg akkor is) 1-2 perc alatt ako szevassz........aan ha jelntkeznek befele akkor " csekkkoljad az internet kappcsolato" vagy "á te már be vagy jelentkezve, csak nm tusz rola " XD
de amugy lehe megobbet kkell varni mert net cserem lessz...kb 5 ször lszk gyorsabb akkor majd talan javul a helyzet -
#4089 A GPGnet amugy szarozik mindenkinek.... Estenkent 3-6x fagy le es minden nap... Mondjak hogy feltortek meg a szerver doglodik... -
warriorGula #4088 Látom vannak páran a magyar klánból itt...csak azt szretném mondani, hogy nem voltam meg tul aktiv mert a gpg nagyon szarozik (van egy pár virusom meg rendszerhibam de eddig "nem sok mindenben" akadályoztak...a lenyeg hogy ebben is) szal ha minden jol megy (magyarul nem toroltok ki inaktivitas miatt) akor ma/holnap rakom ujra a windowst ezt kovetoen igazan aktiv leszek :D -
Renegade #4087 Akkor megveszem az alapot is (bár megvan, csak elkallódott a bugyija, videokártyához járt) ugyanis rettentően konzervatív vagyok...csak UEF
:-) -
#4086 Ez valoban igy van csak az uj faj lehet. Gyere fel a GPGnet-re este vagyunk paran. -
Renegade #4085 Én is hülyére veretném magamat szívesen. :-)
Kérdés: lelkes voltam, az FA-t megvettem, de ha jól látom, akkor csak az új fajjal lehetek GPG-n? -
#4084 Gyere jatszani feljebb raklak.... -
Játékos #4083 Biza', legalul :)). -
Játékos #4082 Tudom, egyszer már megpróbáltam beindítani, de valami hibaüzeneteket generált, feladtam .... -
#4081 Jaaa, de hat te mar benne vagy a klanban... -
#4080 Mi a neved? -
#4079 Van Team Speak ahol beszelni szoktunk.... -
Játékos #4078 Son_of_Pannonia -
Játékos #4077 Rajta vagytok mindketten, látlak benneteket :).
Hogy hozzátok össze a csatát, online megbeszélitek hogy melyik pálya milyen leosztásban?
-
#4076 En is meg Colby is az itteni nevunkkel vagyunk a GPGNet-en szoval vegyel fel minket a friend listara aztan mehet a csata.... -
Játékos #4075 Én szívesen játszanék a csapattal, talán most van egy stabilnak mondható netem, 4Mbit kábelnet. Régebben mindig elhajított a Tcom-os kapcsolat ... ki kellene próbálni .....
Ha van kedvetek, s nem túl nagy baj, hogy ha játék közben véletlenül ping0 üzenetet kaptok, akkor jó vagyok egy csatára, vagy sokra :). -
#4074 Recruit-ols? -
Colby #4073 Na. Hát én végigolvastam ezt a fórumot, és sok olyannal találkoztam aki csak single-ben nyomja, illetve a single-ben lévő takitkákat tárgyalja.
Ha van kedvetek, és persze original játék hozzá akkor szívesen várunk mindenkit esténként játszani.Általában 9 körül már gyülekezik a nép és megy a játék.
Az utolsó üzenetre a válasz, a 404 (Not Found) az egy Magyar Supcom klán. Azokból a Chaos Brigádosokból alakult akik teljesen aktívan játszanak.
-
warriorGula #4072 a 404 az nekem kéne mondjon valamit ? :D bár megtippelnem hogy ez a magyar clan neve ?!? -
warriorGula #4071 space...de nem marad ugy csak amig rajta tartod -
Foga #4070 Sziasztok,
Most vettem meg a SC: FA-t. Lenne egy kérdésem, lehet én vagyok balfék de a mapot hogy lehet dönteni? Nem szeretek ilyen szögből játszani. Zoom rendben, de hogy lehet dönteni a nézőszöget? Ugye csak én vagyok béna és egy ilye triviális dolgot nem hagytak ki belőle?
Köszi! -
Játékos #4069 Én vagyok a legalsó a 404-ben ... -
Játékos #4068 Mocsok nehéz volt :))).
Hogy megy az attak? Mit nyomsz, 1v1, costum? -
warriorGula #4067 Hogy találtad ki ? XD -
Játékos #4066 GulaSC? :)))) -
Játékos #4065 A GPGNet nálam sem frissül automatikusan, régebben be volt itt linkelve egy másik GPGNet link, amit önmagában le tudsz tölteni és telepíteni. Utána rendesen indul a frissítés .... ha minden ok ... -
warriorGula #4064 jaaaj ne ne siessetek...megoldódott......most meg a gpgnet nem akar frissulni pedig az iment ez a resze a dolognak osszejott -
warriorGula #4063 Miért van az, hogy a zsír új Forged alliancenak nem fogadja el a kódját a gpgnet?????????????????????? Invalid CD key (Doesn` exist)?